Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a czemu tu popijawa beze mnie? :mad:

a my wróciliśmy niedawno ze spacerku, spotkalismy taką Panią z yorasem :lol:
Trochę sie psiaki pobawiły, ale tamten to takie huherko było, aż sie bałam, że Nodi mu coś zrobi :roll:
Nooooo i Pani mnie pytała do jakiego fryzjera chodzimy, że Nodi tak ładnie wygląda :loveu: i że uszka ma tak ładnie przystrzyżone :lol: a my w życiu u fryzjera nie byliśmy :-o
ja robie za fryzjera Nodiego:cool1:

Miałam dziś 3 egzaminy :lol: ustny zaliczony na 5 :lol: a z dwóch pisemnych wyniki będą jutro :lol:
Jutro również następna porcja egzaminów, a ja nic nie umiem :shake: Nie wiem co ja tam bede gadać :shake:

życzymy miłego wieczorku i do zobaczonka! całuski :buzi:

Ps. Wasze galeryjki poodzwiedzałam tylko już nie miałam czasu, żeby coś napisać :oops:

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Moniś napisał(a):

Miałam dziś 3 egzaminy :lol: ustny zaliczony na 5 :lol: a z dwóch pisemnych wyniki będą jutro :lol:
Jutro również następna porcja egzaminów, a ja nic nie umiem :shake: Nie wiem co ja tam bede gadać :shake:

życzymy miłego wieczorku i do zobaczonka! całuski :buzi:

Ps. Wasze galeryjki poodzwiedzałam tylko już nie miałam czasu, żeby coś napisać :oops:
Gratuluję piąteczki......

Widzisz? Mówiłam ze można sie wszystkiego nauczyć? Ja nie dość ze obcinam Axla to na dokładkę kilka znajomych yorasków też :lol: Kwestia wprawy, prawda?

Posted

czesc Monika, moja kochana prymusko :lol:

bardzo sie ciesze z Twojej piateczki i trzymam kciuki zeby jutro poszlo wszystko rownie dobrze :)

Moniś napisał(a):

Nooooo i Pani mnie pytała do jakiego fryzjera chodzimy, że Nodi tak ładnie wygląda :loveu: i że uszka ma tak ładnie przystrzyżone :lol: a my w życiu u fryzjera nie byliśmy :-o

buuu :placz: a ja nie wiem, jak wyglada Noddy teraz, bo juz go tyyyyle czasu nie widzialam :placz:

Posted

Cześć Dziewczęta :multi:
Właśnie wróciłam z ostatnich egzaminów i tym faktem zakończyłam swoją kadencję :evil_lol: No oczywiście jeszcze tylko matura :cool3:
Z polskiego 5 :lol: z rosyjskiego 4, wyłożyłam sie na jednym dialogu o narkotykach:mad: stres mnie zjadł :angryy: No ale z 4 sie ciesze :multi::multi:

U nas dziś słoneczko ładnie świeci, troche chłodno jest- niedługo wybierzemy sie na spacerek :razz: Kto idzie z nami? :lol::lol:

Miłego dzionka życzymy :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Moniś']Cześć Dziewczęta :multi:
Właśnie wróciłam z ostatnich egzaminów i tym faktem zakończyłam swoją kadencję :evil_lol: No oczywiście jeszcze tylko matura :cool3:
Z polskiego 5 :lol: z rosyjskiego 4, wyłożyłam sie na jednym dialogu o narkotykach:mad: stres mnie zjadł :angryy: No ale z 4 sie ciesze :multi::multi:

U nas dziś słoneczko ładnie świeci, troche chłodno jest- niedługo wybierzemy sie na spacerek :razz: Kto idzie z nami? :lol::lol:

Miłego dzionka życzymy :multi::multi::multi::multi::multi::multi:BRAWO
;)a nie mówiłam :p

Posted

[quote name='Moniś']Cześć Dziewczęta i Chłopcy :multi:

Gratuluję :cool3: ...
Cieszę się bardzo, że foch Ci już minął :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Posted

[quote name='PiotrekJ']Gratuluję :cool3: ...
Cieszę się bardzo, że foch Ci już minął :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

No Chłopcy też! musowo! :evil_lol::evil_lol:
Uważaj tylko, żebyś nie podpadł jeszcze raz :evil_lol::evil_lol:
Zartuję;);)

Dziękuję wszystkim za gratulacje
:lol::lol:

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Ja nie powiem kto tu komu chciał podpaść :razz: :evil_lol: :evil_lol: ...

Ja też nie powiem jakie tu spiski są :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
;);););)

Posted

Gratulacja ...

Ja tam jestem leń ... I wogółe czasu mało ... Ucze sie tylko tak byle by skonczyć szołe , a nacisk kłade tylko na te przedmioty które bendą mi liczone do szkoły od września ... Czyli Biologia :evil_lol: Walcze o 5 ... :roll:

Posted

Moniś napisał(a):
Ja też nie powiem jakie tu spiski są :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
;);););)

:modla::modla::modla:Dzięki Ci ;) ...

Posted

SwEet_LiLi napisał(a):
Gratulacja ...

Ja tam jestem leń ... I wogółe czasu mało ... Ucze sie tylko tak byle by skonczyć szołe , a nacisk kłade tylko na te przedmioty które bendą mi liczone do szkoły od września ... Czyli Biologia :evil_lol: Walcze o 5 ... :roll:

A idziesz gdzies na studia? Jaki kierunek? :lol:
Powodzenia w walce życze :cool3:

Posted

PiotrekJ napisał(a):
:modla::modla::modla:Dzięki Ci ;) ...

Nie ma za co :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cała przyjemność po mojej stronie :evil_lol: ;););)

Posted

Moniś napisał(a):
A idziesz gdzies na studia? Jaki kierunek? :lol:
Powodzenia w walce życze :cool3:

Ee tam ja i studia :roll:

Ide sobie na studium medyczne ... kierunek Opiekunka Dziecięca ... Po tej szkole moge podjąc prace w żłobkach , domach dziecka lub przedszkolach grupach najmłodszych . To to co lubie najbardziej :multi: Praca z dziciakami to dla mnie sama przyjemność . Więc dąże do tego z całych sił.

Jeszcze tylko 2 lata i doczekam sie swojego ;) :roll:

Posted

SwEet_LiLi napisał(a):

Ide sobie na studium medyczne ... kierunek Opiekunka Dziecięca ... Po tej szkole moge podjąc prace w żłobkach , domach dziecka lub przedszkolach grupach najmłodszych . To to co lubie najbardziej :multi: Praca z dziciakami to dla mnie sama przyjemność . Więc dąże do tego z całych sił.

oooo.. super :cool3::cool3:
Już za 2 lata chcesz mieć swoją dzidzie? :lol: Nie za wcześnie? :lol::lol:

Posted

czesc Moniczko :)
Gratuluje ocen i skonczenia szkoly!!! Maturka to juz bedzie tylko taka mala formalnosc ;)

Moniś napisał(a):

ja ide, ja!!!:multi::multi::multi:

SwEet_LiLi napisał(a):

To mozesz isc do Ali R. na praktyki... Ona w przedszkolu pracuje :lol:

Posted

Cześć Moniś,

gartuluję kolejnej 5 - a tak się bałas :lol: :lol: Maturke pewnie zdasz na 100 % :cool3: ja od jutra planuje wziąć się za geografie bo mam tydzień wolnego, więc trzeba to jakoś wykorzystać, a tak mi się nie kce, ze szok :shake:

My tez się chetnie wybierzemy na spacerek :multi: