Moniś Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 a czemu tu popijawa beze mnie? :mad: a my wróciliśmy niedawno ze spacerku, spotkalismy taką Panią z yorasem :lol: Trochę sie psiaki pobawiły, ale tamten to takie huherko było, aż sie bałam, że Nodi mu coś zrobi :roll: Nooooo i Pani mnie pytała do jakiego fryzjera chodzimy, że Nodi tak ładnie wygląda :loveu: i że uszka ma tak ładnie przystrzyżone :lol: a my w życiu u fryzjera nie byliśmy :-o ja robie za fryzjera Nodiego:cool1: Miałam dziś 3 egzaminy :lol: ustny zaliczony na 5 :lol: a z dwóch pisemnych wyniki będą jutro :lol: Jutro również następna porcja egzaminów, a ja nic nie umiem :shake: Nie wiem co ja tam bede gadać :shake: życzymy miłego wieczorku i do zobaczonka! całuski :buzi: Ps. Wasze galeryjki poodzwiedzałam tylko już nie miałam czasu, żeby coś napisać :oops: Quote
g_o_n_i_a Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Moniś, to my trzymamy kciuki za dobre ocenki z egzaminków. :kciuki: Gratuluję piąteczki! :klacz: Quote
Gosiek Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Moniś napisał(a): Miałam dziś 3 egzaminy :lol: ustny zaliczony na 5 :lol: a z dwóch pisemnych wyniki będą jutro :lol: Jutro również następna porcja egzaminów, a ja nic nie umiem :shake: Nie wiem co ja tam bede gadać :shake: życzymy miłego wieczorku i do zobaczonka! całuski :buzi: Ps. Wasze galeryjki poodzwiedzałam tylko już nie miałam czasu, żeby coś napisać :oops: Gratuluję piąteczki...... Widzisz? Mówiłam ze można sie wszystkiego nauczyć? Ja nie dość ze obcinam Axla to na dokładkę kilka znajomych yorasków też :lol: Kwestia wprawy, prawda? Quote
AlKil Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 "Ja nic nie umiem", a potem znowu piąteczka:lol: . W każdym razie trzymamy kciuki :thumbs: Quote
Teklunia Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 czesc Monika, moja kochana prymusko :lol: bardzo sie ciesze z Twojej piateczki i trzymam kciuki zeby jutro poszlo wszystko rownie dobrze :) Moniś napisał(a): Nooooo i Pani mnie pytała do jakiego fryzjera chodzimy, że Nodi tak ładnie wygląda :loveu: i że uszka ma tak ładnie przystrzyżone :lol: a my w życiu u fryzjera nie byliśmy :-o buuu :placz: a ja nie wiem, jak wyglada Noddy teraz, bo juz go tyyyyle czasu nie widzialam :placz: Quote
Moniś Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Cześć Dziewczęta :multi: Właśnie wróciłam z ostatnich egzaminów i tym faktem zakończyłam swoją kadencję :evil_lol: No oczywiście jeszcze tylko matura :cool3: Z polskiego 5 :lol: z rosyjskiego 4, wyłożyłam sie na jednym dialogu o narkotykach:mad: stres mnie zjadł :angryy: No ale z 4 sie ciesze :multi::multi: U nas dziś słoneczko ładnie świeci, troche chłodno jest- niedługo wybierzemy sie na spacerek :razz: Kto idzie z nami? :lol::lol: Miłego dzionka życzymy :multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 [quote name='Moniś']Cześć Dziewczęta :multi: Właśnie wróciłam z ostatnich egzaminów i tym faktem zakończyłam swoją kadencję :evil_lol: No oczywiście jeszcze tylko matura :cool3: Z polskiego 5 :lol: z rosyjskiego 4, wyłożyłam sie na jednym dialogu o narkotykach:mad: stres mnie zjadł :angryy: No ale z 4 sie ciesze :multi::multi: U nas dziś słoneczko ładnie świeci, troche chłodno jest- niedługo wybierzemy sie na spacerek :razz: Kto idzie z nami? :lol::lol: Miłego dzionka życzymy :multi::multi::multi::multi::multi::multi:BRAWO ;)a nie mówiłam :p Quote
Moniś Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:BRAWO ;)a nie mówiłam :p dziękuję :multi::multi::multi::oops: Quote
PiotrekJ Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 [quote name='Moniś']Cześć Dziewczęta i Chłopcy :multi: Właśnie wróciłam z ostatnich egzaminów i tym faktem zakończyłam swoją kadencję :evil_lol: No oczywiście jeszcze tylko matura :cool3: Z polskiego 5 :lol: z rosyjskiego 4, wyłożyłam sie na jednym dialogu o narkotykach:mad: stres mnie zjadł :angryy: No ale z 4 sie ciesze :multi::multi: U nas dziś słoneczko ładnie świeci, troche chłodno jest- niedługo wybierzemy sie na spacerek :razz: Kto idzie z nami? :lol::lol: Miłego dzionka życzymy :multi::multi::multi: Gratuluję :cool3: ... Cieszę się bardzo, że foch Ci już minął :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Moniś Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 [quote name='PiotrekJ']Gratuluję :cool3: ... Cieszę się bardzo, że foch Ci już minął :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... No Chłopcy też! musowo! :evil_lol::evil_lol: Uważaj tylko, żebyś nie podpadł jeszcze raz :evil_lol::evil_lol: Zartuję;);) Dziękuję wszystkim za gratulacje :lol::lol: Quote
PiotrekJ Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Moniś napisał(a):Uważaj tylko, żebyś nie podpadł jeszcze raz :evil_lol::evil_lol: Ja nie powiem kto tu komu chciał podpaść :razz: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Moniś Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ja nie powiem kto tu komu chciał podpaść :razz: :evil_lol: :evil_lol: ... Ja też nie powiem jakie tu spiski są :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ;);););) Quote
SwEet_LiLi Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Gratulacja ... Ja tam jestem leń ... I wogółe czasu mało ... Ucze sie tylko tak byle by skonczyć szołe , a nacisk kłade tylko na te przedmioty które bendą mi liczone do szkoły od września ... Czyli Biologia :evil_lol: Walcze o 5 ... :roll: Quote
PiotrekJ Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Moniś napisał(a):Ja też nie powiem jakie tu spiski są :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ;);););) :modla::modla::modla:Dzięki Ci ;) ... Quote
Moniś Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 SwEet_LiLi napisał(a):Gratulacja ... Ja tam jestem leń ... I wogółe czasu mało ... Ucze sie tylko tak byle by skonczyć szołe , a nacisk kłade tylko na te przedmioty które bendą mi liczone do szkoły od września ... Czyli Biologia :evil_lol: Walcze o 5 ... :roll: A idziesz gdzies na studia? Jaki kierunek? :lol: Powodzenia w walce życze :cool3: Quote
Moniś Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 PiotrekJ napisał(a)::modla::modla::modla:Dzięki Ci ;) ... Nie ma za co :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cała przyjemność po mojej stronie :evil_lol: ;););) Quote
SwEet_LiLi Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Moniś napisał(a):A idziesz gdzies na studia? Jaki kierunek? :lol: Powodzenia w walce życze :cool3: Ee tam ja i studia :roll: Ide sobie na studium medyczne ... kierunek Opiekunka Dziecięca ... Po tej szkole moge podjąc prace w żłobkach , domach dziecka lub przedszkolach grupach najmłodszych . To to co lubie najbardziej :multi: Praca z dziciakami to dla mnie sama przyjemność . Więc dąże do tego z całych sił. Jeszcze tylko 2 lata i doczekam sie swojego ;) :roll: Quote
Moniś Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 SwEet_LiLi napisał(a):Ee tam ja i studia :roll: Ide sobie na studium medyczne ... kierunek Opiekunka Dziecięca ... Po tej szkole moge podjąc prace w żłobkach , domach dziecka lub przedszkolach grupach najmłodszych . To to co lubie najbardziej :multi: Praca z dziciakami to dla mnie sama przyjemność . Więc dąże do tego z całych sił. Jeszcze tylko 2 lata i doczekam sie swojego ;) :roll: oooo.. super :cool3::cool3: Już za 2 lata chcesz mieć swoją dzidzie? :lol: Nie za wcześnie? :lol::lol: Quote
Teklunia Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 czesc Moniczko :) Gratuluje ocen i skonczenia szkoly!!! Maturka to juz bedzie tylko taka mala formalnosc ;) Moniś napisał(a): U nas dziś słoneczko ładnie świeci, troche chłodno jest- niedługo wybierzemy sie na spacerek :razz: Kto idzie z nami? :lol::lol: Miłego dzionka życzymy :multi::multi::multi:ja ide, ja!!!:multi::multi::multi: SwEet_LiLi napisał(a):Ee tam ja i studia :roll: Ide sobie na studium medyczne ... kierunek Opiekunka Dziecięca ... Po tej szkole moge podjąc prace w żłobkach , domach dziecka lub przedszkolach grupach najmłodszych . To to co lubie najbardziej :multi: Praca z dziciakami to dla mnie sama przyjemność . Więc dąże do tego z całych sił. Jeszcze tylko 2 lata i doczekam sie swojego ;) :roll:To mozesz isc do Ali R. na praktyki... Ona w przedszkolu pracuje :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Cześć Moniś, gartuluję kolejnej 5 - a tak się bałas :lol: :lol: Maturke pewnie zdasz na 100 % :cool3: ja od jutra planuje wziąć się za geografie bo mam tydzień wolnego, więc trzeba to jakoś wykorzystać, a tak mi się nie kce, ze szok :shake: My tez się chetnie wybierzemy na spacerek :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Hej Moniś!! :buzi: Gratuluje kolejnych pozytywnych ocen! Brawo! :Cool!: Quote
Moniś Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 a ja Wam powiem tyle, że ide szorowac okna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Szoruj, szoruj, co bym sie wprowadziła do czysciutkiego mieskzanka :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts