Gosiek Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Teklunia napisał(a):hej hej :) a u mnie dzis nie padalo i jak na razie sie nie zaniosi :) fajnie, co? ;)hahaha no wiesz? Jak może u Ciebie nie padać... aż tak daleko ode mnie nie mieszkasz :shake: Haha a u mnie teraz cudne słoneczko przygrzewa... ale zdążyłam jakieś kropelki ufocić ;) Quote
Teklunia Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Gosiek napisał(a):hahaha no wiesz? Jak może u Ciebie nie padać... aż tak daleko ode mnie nie mieszkasz :shake: Haha a u mnie teraz cudne słoneczko przygrzewa... ale zdążyłam jakieś kropelki ufocić ;)no wlasnie, Gosiu, ja tez sie dziwie :-o ale tu naprawde dizs nie padalo! Quote
g_o_n_i_a Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Dzien dobry Moniczko i Nodiczku! :angel: A my dzisiaj przez cały dzien mamy całkiem ładną pogodę - słoneczko z dodatkiem chmurek. ;-) Quote
Magda Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Dzien dobry Moniczko i Nodiczku! :angel: A my dzisiaj przez cały dzien mamy całkiem ładną pogodę - słoneczko z dodatkiem chmurek. ;-) A u nas wlasnie pada:placz::placz: Kiedy ta wiosna przyjdzie w pelni? Moniczko zycze milej lekturki i nauki;) Quote
Alicja Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 ;)widze że wszyscy czynią przygotowania do wiosny :razz: my też nie lubimy kleszczy:angryy: Quote
g_o_n_i_a Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 I my chyba tez będziemy musiały się przygotować na kleszcze...:shake: Quote
Alka Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Moniś napisał(a): Chciałam jeszcze zapytać jakich preparatów używacie, aby uchronić nasze psiulki przed kleszczami? i jeszcze jedno... jeśli taki wstręciuch juz sie "wpije", to czy pies jakoś to pokazuje? drapie sie itp.? To nasze pierwsze zmagania z taką porą roku, kiedy kleszcze już grasują :roll: i chciałabym wiedziec na co zwrócic uwage. Ostatnio Noddy jest taki jakby.. smutniejszy i sie zastanawiam czy aby taki kleszczysko gdzieś mu nie dokucza :mad: Miłego dnia! :multi::multi::multi: Moniko, 2 lata z rzędu aplikowałam Tuffiemu Frontline , ale w ubiegłym zastosowałam Advantix. I byłam bardzo dowolona z działania.Po frontline kleszcze wbijały się , a po advantixie nie. Quote
Moniś Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 Alka napisał(a):Moniko, 2 lata z rzędu aplikowałam Tuffiemu Frontline , ale w ubiegłym zastosowałam Advantix. I byłam bardzo dowolona z działania.Po frontline kleszcze wbijały się , a po advantixie nie. A jak Wy w tych włosach zauważacie te kleszcze? :-o:-o:roll: My kupiliśmy Fip rex, ponoć składem jest zbliżony do Frontline ;) zobaczymy, czy sie spisze :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Dzien dobry Moniczko! :krolik: Czy będą może niedługo jakieś zdjęcia? Quote
Moniś Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']ale sie was dzisiaj naszukałam :razz: bo my zawsze Alu na szarym końcu :-( Quote
Alicja Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 [quote name='Moniś']bo my zawsze Alu na szarym końcu :-(:shake:no za słabo się staracie :razz:ale to trzeba zmienić ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 [quote name='Moniś']bo my zawsze Alu na szarym końcu :-( Monis qrcze niech ten brat z aparatem przyjezdza i zdjecia Noddusiowi porobi bo brakuje go tutaj :shake: Quote
Moniś Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:no za słabo się staracie :razz:ale to trzeba zmienić ;) nio :shake::shake::shake::shake: [quote name='Daga']Monis qrcze niech ten brat z aparatem przyjezdza i zdjecia Noddusiowi porobi bo brakuje go tutaj :shake: dobrze by było :roll::roll::roll: zagadam mu któregoś dnia.. :razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 a tak w ogole czemu nie opijamy 100 stronki :-o :popcorn: :knajpa: :cunao: :drink1: :chlup: :drinking: :beerchug: :drinka: :knajpa: :cunao: Quote
Moniś Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 No właściwie to możemy opić :lol::lol::lol: :drink1::drink1::drink1::drink1::cunao::cunao: Quote
AlKil Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 O to ja też się przyłączam!!! :knajpa: :knajpa: Quote
Alka Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 wow, 100 stronka , a imprezka kręci sie od wczoraj ...:laola: Monis za nastepne stronki z mnóstwem foteczek :knajpa::knajpa::cunao::cunao::drinking::drinking: Quote
Gosiek Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 cześć Moniczko :p no tak.. na początek toaścik za 100 stroneczkę :knajpa: Oj nie mów że któregoś dnia.. najlepiej truć do znudzenia.. dla świętego spokoju będziesz miała aparacik i nowe foteczki :diabloti: Staraj sie mocno bo już bardzo dawno nie widzieliśmy Noddyego... pewnie się łobuziak zmienił a my w nieświadomosci :shake: Quote
Teklunia Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 czesc Moniczko :) ja tez juz Nodusia ledwo co pamietam, ale teraz juz bym go pewnie nie poznala, bo sie musial zmienic przez tyle czasu... ciesze sie ogromnie z 100 stronki :laola: i zycze kolejnych wielu setek, ze zdjeciami robionymi wlasnym aparatem :lol: :beerchug::beerchug::beerchug::beerchug::beerchug::beerchug::beerchug: Quote
Moniś Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 Dziękujemy Kochaniutkie :multi::multi::multi::multi: W weekend mam ważne egzaminy, więc trzymajcie kciukasy:cool3: :roll: a teraz wracam do książek :angryy::angryy::placz::placz::placz: Miłego dnia!:multi::multi: Quote
marlena924 Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Trzymam kciuki :-D Ucz się ucz :) No iu gratulacje, to już 100 stronek! U nas jeszcze troszeczke :) Quote
Magda Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Moniś napisał(a):Dziękujemy Kochaniutkie :multi::multi::multi::multi: W weekend mam ważne egzaminy, więc trzymajcie kciukasy:cool3: :roll: a teraz wracam do książek :angryy::angryy::placz::placz::placz: Miłego dnia!:multi::multi: Oj biedna Moniczka........nie dadza jej spokoju:shake: Naprawde nie masz znajomych, ktorzy maja aparat?:-( Choc jedna fotka. Prosze!!!!!! Quote
Alicja Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 :multi::multi::multi:1 0 0 stronka :chlup::chlup::chlup::chlup::chlup: Quote
g_o_n_i_a Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Hej Moniczko & Nodiczku! :buzi: Co tam u Was słychać? Moniś, gratuluję 100, a własciwie juz 101 stronki! :knajpa: :chlup: :chlup: :cunao: :drinking: :pepsi: :chlup: Quote
Recommended Posts