Moniś Posted November 29, 2005 Author Posted November 29, 2005 Alu, były 3 szczeniaczki :) Z tym, że fotek ich nie mamy, bo szybko pojechały do nowych domków i nie zdążyliśmy ich sfotografować :wink: :roll: Quote
Gosiek Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Monia, fajna rodzinka yoraskowa... a Noddy sceniorek przesłodki - ach jak ja uwielbiam szczeniaczki :P Quote
Moniś Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 A co to? Nikt nas tu nie odwiedza :cry: ;-) Witamy wczesnym wieczorem! U nas dziś wyjątkowo ciepło, bo aż +3 stopnie :D Jutro wybieramy się na miasto kupić kombinezonik na mrozy :) Tylko tak się zastanawiam, czy będzie odpowiedni rozmiar, bo ostatnio to były jakieś takie malutkie :-? Noddy powoli wyrasta z bycia szczeniorkiem i zamienia się w prawdziwego faceta Dziś skończył 5 miesięcy Pozdrowionka. :buzi: Quote
mmbbaj Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Monis&Nodi napisał(a): Noddy powoli wyrasta z bycia szczeniorkiem i zamienia się w prawdziwego faceta Dziś skończył 5 miesięcy Pozdrowionka. :buzi: Witaj Monis :P to my dzisiaj mamy tę samą okazję! :sweetCyb: Bo mój Bajan też dziś ma urodziny, właśnie kończy 15 miesięcy :D, równo 10 miesięcy starszy od Nodiego :lol: Życzę serdecznie żeby Twój maleńki facecik chował się zdrowiutko, a Tobie dostarczał samych miłych wrażeń :P :BIG: :new-bday: dla Noddiego! Quote
Alka Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Noddy to prawdziwy kawaler już. Moniko, czas szybko biegnie, ani sie nie obejrzysz a szczeniorek stanie sie poważnym facetem. Życzymy Noddusiowi wszystkiego najlepszego :BIG: :BIG: :BIG: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Noddy wszytskiego naj na te pierwsze 5 m-cy i teraz czekamy aż Twoja pańcia wstawi jakieś zdjęcia :P :lol: :lol: Quote
Moniś Posted December 8, 2005 Author Posted December 8, 2005 A my przybywamy do Was podzielić się Tortem :D Co prawda bez okazji, ale proszę się częstować 8) Quote
marlena924 Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Happy Birthday NODDY! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
Alex_i_Suzi Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Galeryjke Nodiego odwiedzamy na biezaco :D :D :D , pozdrawiamy Karolina, Alex i Suzi. Quote
Alka Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [quote name='Moniś']Śpioszek... śpiący aniołeczek :angel: :angel: Quote
marlena924 Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Nodduś to śliczna kuleczka :angel: Ja tez regularnie odwiedzam galeryjki wszystkich yorasków :-) Quote
Moniś Posted December 11, 2005 Author Posted December 11, 2005 Witamy! Jak przygotowania do świąt?:) Pełną parą? :lol: U nas dziś śniegu napadało, a biedy dozorca od rana lata i chodniki odgarnia :o Chociaż w niedziele daliby mu spokój... :roll: Kupiłam Nodiemu ten Linomag, który polecałyście :) Muszę przyznać, że całkiem dobrze się sprawdza- łapeczki pod ochroną :lol: Mam problem z kupieniem kombinezonu na ostre mrozy dla Nodiego. Facet w zoo miał przywieźć, a w końcu mi oznajmił, że mu nie dowieźli i w najbliższym czasie nie dowiozą :x :evil: Szukałam na allegro, ale tam są same malutkie :o Dużo za małe :roll: Znów drzemka- tym razem w kolorze sepii. Pozdrawiam cieplutko. :buzi: Quote
Tusia_is Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Zagladnelismy do Was i poprostu brak słow .......Przepiekny maluszek....... Pozdrawiamy Marta@Amonek.....:):):):):) Quote
Moniś Posted December 15, 2005 Author Posted December 15, 2005 hop, podciągamy się troszkę do góry.. :wink: Quote
Alicja Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 :wink: wow jak tu słodko :angel: Buziaki dla Noody'ego 8) Quote
Moniś Posted December 15, 2005 Author Posted December 15, 2005 Dziękujemy Alu :D Noddy chętnie odwzajemnia te buziaczki :D 8) Luuubi całować kobietki - prawdziwy facet sie robi z niego :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: Quote
Gosiek Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Moniś - Nody jako całuśny psiak jest przesłodki 8) A co do kombinezonu - wiesz - zawsze mozesz zamówić w YC przecież. A linomag jest naprawde bardzo dobry - tylko kupuj ten najzwyklejszy - bo teraz są też nowe z jakimiś witaminami a nie o witaminy tu przecież chodzi a o lanolinę :wink: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Moniś, Nody rośnie na pięknego chłopczyka i raczej nie będzie naleał do tych najmniejszych Yorkasków co? Tak gabarytowo to przypomina mi mojego za szczenięcych lat. Daj mu buziaczka ode mnie :D Quote
Moniś Posted December 15, 2005 Author Posted December 15, 2005 Gosiu, Linomag kupiłam najzwyklejszy. Pani w aptece proponowała mi w kremie lub w maści :wink:- wzięłam ten w maści i jest super. Nodi nie nosi już śnieżnych pantofli na łapach :) :lol: A co do kombinezonu to masz rację, zupełnie zapomniałam o YC - dziękuję :buzi: Daguś, Gabaryty to on ma, że ho ho :o Wielkie z niego chłopisko 8) A wynik z rosyjskiego to 90%. No i jeszcze skromna foteczka. Aparatu u nas brak, więc wrzucamy to co zostało. zalotne spojrzenie :lol: 8) Buziaki od wszystkich przyjęte i postokroć odwzajemnione :buzi: Quote
marlena924 Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 No to jeszcze ja przesylam buuziaczki : - ) Śliczny-jak zawsze-Nodduś :-) U was śnieg??? U nas wielkie ZERO jedynie może deszcz... Myślę, że na Święta będzie choć troszkę żeby ta atmosfera się polepszyła :-) Quote
Moniś Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 Hey!! U nas od samgo rana leje deszcz :o Aż sie nie chce nosa za drzwi wystawiać :-? Kokradki zrobione przeze mnie, które Nodulec ściąga z główki :o Quote
marlena924 Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Moniś, zrobiłas fajniuteńkie kokardki :-) Pozdrawiam ;-) Quote
Recommended Posts