Moniś Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 Gosiek napisał(a):Monisiu, gdzie Ty? Jak sie miewacie? Jestem Gosiu... Ostatnio zwaliło się na mnie sporo problemów i tak jakoś sie nie odzywam :shake:, ale wszystkie galerie odwiedzam na bieżąco... :roll: Życie czasami może tak człowieka przytłoczyć..., że brak jest chęci na cokolwiek :-( Dobrze, że słoneczko zagląda troszke do okna... :roll: U Noddiego w porządku, nadal wielki z niego łobuz i rozrabiaka ;):mad: Milego dzionka życzę- bez problemów...- z uśmiechem na twarzy... :buzi: Quote
Gosiek Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Moniś napisał(a):Jestem Gosiu... Ostatnio zwaliło się na mnie sporo problemów i tak jakoś sie nie odzywam :shake:, ale wszystkie galerie odwiedzam na bieżąco... :roll: Życie czasami może tak człowieka przytłoczyć..., że brak jest chęci na cokolwiek :-( Dobrze, że słoneczko zagląda troszke do okna... :roll: Milego dzionka życzę- bez problemów...- z uśmiechem na twarzy... :buzi: hmmmm tak to czytam i się zastanawiam czy o mnie własnie nie pisałaś :roll: Monia - powiem tylko tyle - wiem co czujesz :shake: też Ci życzę miłego dzionka Quote
Moniś Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 Gosiek napisał(a):hmmmm tak to czytam i się zastanawiam czy o mnie własnie nie pisałaś :roll: Monia - powiem tylko tyle - wiem co czujesz :shake: Trzeba wierzyć Gosiu, że wszystko się ułoży i będzie jak dawniej... Właściwie to i ta pogoda tak melancholijnie człowieka nastraja... :roll: Raz śnieg, raz słoneczko... raz - raz + :shake: Quote
g_o_n_i_a Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Witaj Moniś :buzi: Tęskniliśmy za Tobą :( Quote
Moniś Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Witaj Moniś :buzi: Tęskniliśmy za Tobą :( Cieszę się bardzo, że ktoś tu na mnie czeka :multi::multi::multi: Quote
AlKil Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Problemy, problemy i problemy - to moja codzienność.:shake: Ale dlatego tak miło jest wpaść do galeryjki i się oderwać od tego wszystkiego. :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Moniś napisał(a):Cieszę się bardzo, że ktoś tu na mnie czeka :multi::multi::multi: My zawsze! :angel: :buzi: Quote
Alicja Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Witaj Moniś , mam nadzieję ,że już lepsze samopoczucie i humorek ;) Quote
Moniś Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 Kilka letnich fotek :roll: Zwierzątka z Wrocławskiego ZOO Quote
Teklunia Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Moniś napisał(a):Jestem Gosiu... Ostatnio zwaliło się na mnie sporo problemów i tak jakoś sie nie odzywam :shake:, ale wszystkie galerie odwiedzam na bieżąco... :roll: Życie czasami może tak człowieka przytłoczyć..., że brak jest chęci na cokolwiek :-( moje biedactwo, mam nadzieje ze to bardzo przejsciowe problemy... trzymaj sie dzielnie, bo w gruncie rzeczy zycie jest piekne :D buziaki :buzi: PS - zwierzeta z ZOO sa niesamowite :-o Quote
Moniś Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 Teklunia napisał(a): bo w gruncie rzeczy zycie jest piekne :D PS - zwierzeta z ZOO sa niesamowite :-o Czekam Kasiu na te lepsze chwile i mam nadzieje, że się doczekam :multi: Te zwierzątka są super - mam wiecej fotek ;):razz: Wrócilismy właśnie ze spaceru, wszędzie błoto i ogromne kałuże :shake: Po każdym takim wyjściu Noddy ląduje w wannie i przechodzi solidne mycie- piachu spływa z wodą tona :-o:-o:-o:-o Noddy ma jeszcze taki głupi zwyczaj, że zbiera wszystko z chodników- czasami to już nerwy mi puszczają, co chwila musze go odciągać, bo krzykniecie "fe, nie wolno" działa tylko od czasu do czasu- co za pies! :eviltong: ;);) Quote
Moniś Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 Dobranoc Kochani! Tym, którzy jutro się zobaczą, życzę udanego spotkanka :multi: Quote
Teklunia Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Dobranoc Moniczko :) Coz naszym konkurencyjnym zjazdem? Robimy go wirtualnie? :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 [quote name='Moniś']Dobranoc Kochani! Tym, którzy jutro się zobaczą, życzę udanego spotkanka :multi: Moniś będziemy myśleć o nieobecnych ciałem, ale obecnych duchem :lol: Dobranoc ;) Quote
Moniś Posted March 24, 2006 Author Posted March 24, 2006 Cześć Kochani! Jak tam dziś humorki?:razz: Kasia napisał(a): Coz naszym konkurencyjnym zjazdem? Robimy go wirtualnie? :lol: No toż jasne, że robimy :multi::multi::multi::multi: Daga napisał(a):Moniś będziemy myśleć o nieobecnych ciałem, ale obecnych duchem :lol: Spróbowali byście inaczej :mad::mad::mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Miłego dzionka Wszystkim! :multi::multi: Quote
Gosiek Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 cześć Monia - to ja sie też wirtualnie dołączę do spotkanka:cool3: Quote
Moniś Posted March 24, 2006 Author Posted March 24, 2006 Gosiek napisał(a):cześć Monia - to ja sie też wirtualnie dołączę do spotkanka:cool3: Zapraszamy, zapraszamy :lol: Zrobimy sobie impreze taką, że fiu fiu ;);););) Quote
Teklunia Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Czesc Monika :) No i okazuje sie ze nie tylko my dwie nie jedziemy... Troszke mi razniej z tegopowodu :) Milego dnia :) Quote
Moniś Posted March 24, 2006 Author Posted March 24, 2006 Właśnie dostałam od Dagi smska :multi::multi::multi: Napisała, że jest super! Ja też chce do nich!:placz::placz::placz: Quote
Teklunia Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Monika, wpadnij do naszej galerii na chwilke ;) Quote
Moniś Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 Dzień doberek! :multi::multi::multi: My już po spacerku, a ja za chwilke pędzę do szkółki :diabloti: Kasia, fotki z naszej imprezy coooooool :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dziś bedziemy kaca leczyć :evil_lol::evil_lol: Miłego dzionka życzę! Do zobaczonka później! :multi::multi: Quote
Recommended Posts