Teklunia Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Moniś napisał(a): Oczywiście ;) wróce ze szkoły i będziemy imprezować ;) Ciekawe czy Ci co jadą choć przez chwilkę o nas pomyślą :shake: My połączymy się z nimi serduszkami prawda? :lol: myslisz ze o nas zapomna... :( niedobrzy... Quote
Moniś Posted March 17, 2006 Author Posted March 17, 2006 Teklunia napisał(a):myslisz ze o nas zapomna... :( niedobrzy... Zobaczymy :shake: chociaż smska mogliby wysłać nam :placz: Quote
PIKA Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Jesuuu ale wy glindzicie :shake: :evil_lol: a fot niet :-( Quote
Moniś Posted March 17, 2006 Author Posted March 17, 2006 PIKA napisał(a):Jesuuu ale wy glindzicie :shake: :evil_lol: a fot niet :-( Wcale nie dużo- tylko troszkę :evil_lol::evil_lol: ;);) Quote
Moniś Posted March 17, 2006 Author Posted March 17, 2006 marlena924 napisał(a):No właśnie :-( Czekamy na Noddusia ja czekam razem z Wami :cool3::cool3::cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Teklunia napisał(a):no to tylko my dwie chyba zostajemy w domkach, zamiast jechac na zjazd...:placz: bedziemy sie nawzajem pocieszac i moze zrobimy jakas imprezke, co? ;) Kasiu to moze przyjedziesz?? Zapraszam !:razz: :razz: A pamietac bedziemy na pewno i smska wyslemy :lol: Quote
Moniś Posted March 17, 2006 Author Posted March 17, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a): A pamietac bedziemy na pewno i smska wyslemy :lol: No ale nie macie mojego numeru :razz::razz::lol::lol: Daga Ty Kasi nie namawiaj, bo ja tu sama zostane i sie załame :placz::placz::placz: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Moniś napisał(a):No ale nie macie mojego numeru :razz::razz::lol::lol: Daga Ty Kasi nie namawiaj, bo ja tu sama zostane i sie załame :placz::placz::placz: No to podaj PW i sobie zapiszem :cool3: Qrcze Monis no nie mozesz wolnego sobie zrobic ?? :razz: Quote
Moniś Posted March 17, 2006 Author Posted March 17, 2006 Daga, zrobie sobie wolne innym razem :cool1: Ja już się zbieram na dzisiaj. Wpadne jutro koło 17 ;) Późno kończe lekcje :roll: Spokojnej nocki Kochani :multi::multi: Do juterka:multi::multi: Dobranocka :multi::multi: Quote
Teklunia Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Kasiu to moze przyjedziesz?? Zapraszam !:razz: :razz: A pamietac bedziemy na pewno i smska wyslemy :lol:Dagus, nie moge :( ale Tobie to akurat wierze, bo jestes kochana i smsiki przysylasz :buzi: Quote
g_o_n_i_a Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Moniś napisał(a):Madzia to nie tuuuuuuuu ;););) Wybacz, poraz kolejny popelniam ten błąd. :placz: :buzi: Quote
Alicja Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 hmmm nikt nie chce do Katowic przyjechać :shake: Quote
Magda Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 DZien dobry Moniko!! Nie smutajcie z Kasia, ja tez nie jade na zjazd:placz: Ja mam strasznie daleko..... Musze poszukac, gdzie jest Zambrowo Quote
g_o_n_i_a Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Dzien dobry Moniczko! :krolik: Zyczymy miłego weekendu! Quote
Daga_i_Oskar Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):hmmm nikt nie chce do Katowic przyjechać :shake: Widzisz Aluś ja tu zapraszam, staram sie a one nie chcą skorzystac z propozycji :placz: Cześc Moniś :multi: Mam nadzieje, że choc roche sie wyspałas :lol: :lol: i wsyztsko w szkole poszło dobrze. Buziaczki dla Noddusia i łapeczka od Oskareczka :cool3: Quote
Teklunia Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Magda_Miki napisał(a):DZien dobry Moniko!! Nie smutajcie z Kasia, ja tez nie jade na zjazd:placz: Ja mam strasznie daleko..... Musze poszukac, gdzie jest Zambrowo to moze zrobimy sobie konkurencyjny, wirtualny zjazd? ;) Quote
Magda Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Teklunia napisał(a):to moze zrobimy sobie konkurencyjny, wirtualny zjazd? ;) Dobry pomysl:evil_lol::evil_lol: Tylko jak zrobimy foteczki ze spotkania?:lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Magda_Miki napisał(a):Dobry pomysl:evil_lol::evil_lol: Tylko jak zrobimy foteczki ze spotkania?:lol: pewnie Kasia w PSie cos wymyśli :evil_lol: :evil_lol: Moniś czemu dzisiaj nie wpadlaś :-( Quote
Teklunia Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Magda_Miki napisał(a):Dobry pomysl:evil_lol::evil_lol: Tylko jak zrobimy foteczki ze spotkania?:lol:spreparujemy cosik :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Moniś Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 Cześć Dziewczęta :multi: Dawno mnie nie było ;) Co słychać?;) Ja siedze w książkach i robie bibliografie i plan prezentacji na mature:roll: Egzamin zaliczyłam, więc już jeden z głowy- za tydzień następne.:roll: Musze lecieć zaraz do biblioteki :roll: U nas fajnie na dworku, temp. +4, słoneczko i oczywiście śnieg :angryy: Później odwiedze Wasze topiki:multi: Miłego dnia! Łapeczka od Noduleczka ;);) Quote
g_o_n_i_a Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Cześć Moniczko! :krolik: A jak Noduś? Miłego dnia życzymy! Quote
Teklunia Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 czesc czesc :bye: dobrze, ze ta maturka juz niedlugo, bo nam sie wykanczasz przy tych ksiazkach ;) Quote
g_o_n_i_a Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Dzien dobry! Zyczymy miłego dnia i podrzucamy kawałek wiosny ;-) Quote
Recommended Posts