Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej Monisiu !:multi:

Extra przeróbki wstawiłas , ja juz kiedyś mówiłam ,że śliczna z Ciebie dziewczyna.:loveu: I nareszcie sie przełamałaś i częściej siebie pokazujesz. Tak trzymać.:p

milego dnia!

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Alka napisał(a):

ja juz kiedyś mówiłam ,że śliczna z Ciebie dziewczyna.:loveu:

Dziękuję śliczNie :oops::oops::oops::oops:

Kasia napisał(a):
strasznie zaluje ze nie masz tego aparatu... juz nie pamietam jak Nodus wyglada :placz:

Kasieńko, to otwórz galerie na 1-szej stronce ;) przypomnisz sobie ;) ja naprawde robie wszystko co moge żeby skołować aparat... :placz:

Posted

Moniś napisał(a):

Kasieńko, to otwórz galerie na 1-szej stronce ;) przypomnisz sobie ;) ja naprawde robie wszystko co moge żeby skołować aparat... :placz:

Czy aby na pewno wszystko??:cool1:

Kasia napisał(a):
a Magdzie to ja bym nie ufala...na mojegoTena tez kiedys czyhala i chciala go porwac:diabloti:
;)

Moniś napisał(a):
Własnie dlatego jestem przeciwna tej rozmowie:evil_lol: Magdzie to różne rzeczy po głowie chodzą:evil_lol:

Ja sie tak nie bawie:placz::placz: W przeszlosci sobie nagrabilam to teraz za to place. I pogadac nie mozna..... JA CZEKAM NA FOTY!!!:mad:

Posted

Moniś napisał(a):
uuuuuuuuuuu
aż mnie w oczy ta zieleń poraziła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

I tak mialo byc (myslalam jeszcze nad takim kolorem JA CZEKAM NA FOTY!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
I tak mialo byc (myslalam jeszcze nad takim kolorem JA CZEKAM NA FOTY!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Uważaj po pląsu oczu dostane :evil_lol::evil_lol: A musze sie uczyć :evil_lol: Chyba nie chcesz mieć na sumieniu moich pięknych zielonych oczu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Moniś napisał(a):
Uważaj po pląsu oczu dostane :evil_lol::evil_lol: A musze sie uczyć :evil_lol: Chyba nie chcesz mieć na sumieniu moich pięknych zielonych oczu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No to juz lec sie uczyc;) Nie bede przeszkadzac

Posted

Alka napisał(a):
Hej, dziewczeta, co tu tak głośno ! :cool3:;)

A..., bo to Magda tak hałasuje :evil_lol: :lol:

Ps. Magda nie przeszkadzasz mi- ja mam podzielną uwagę ;)

Posted

Moniś napisał(a):
A..., bo to Magda tak hałasuje :evil_lol: :lol:

Ps. Magda nie przeszkadzasz mi- ja mam podzielną uwagę ;)

Tak Alu to moja wina jak zawsze:shake: Juz sie zdazylam przyzwyczaic:evil_lol::evil_lol:

No to skoro masz podzielna uwage to napisz chociaz co robi Noddy.

Posted

Magda_Miki napisał(a):

No to skoro masz podzielna uwage to napisz chociaz co robi Noddy.

Noddy wrócił rano z dworku, zjadł śniadanko, pobawił się swoim nowym misiem, a teraz słodko śpi :loveu: :lol: Raz na łóżku, raz na podłodze:cool1: Zmienia miejsce co chwile :evil_lol:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Powinnas prowadzic internetowy dziennik Noddiego:evil_lol::evil_lol: Chyba zaraz pojde posprzatac bo mi sie nudzi........

a ja chyba dzisiaj przeginam :cool3:, jeszcze nic konkretnego w domku nie zrobiłam ;)

Posted

Alka napisał(a):
a ja chyba dzisiaj przeginam :cool3:, jeszcze nic konkretnego w domku nie zrobiłam ;)

A ja musze zrobic jakies porzadki bo brudno......a poza tym przyjezdza brat i mamy urodziny:cool3:

Posted

Cześć Moniś :multi:

Ja mam do Ciebie i do Nodiego propozycję nie do odrzucenia :cool3: :cool3: :cool3:
Za tydzień w piatek jest wystawa w Katowicach, wsiadaj z Noddym w pociąg i przyjeżdżajcie do nas co Wy na to :razz: :razz: Jeżeli bedziecie chcieli to mozecie zostać do soboty. Zrobimy setki zdjęc małemu i będziesz miała nam co wstawiać!!

P.S pisze całkiem serio :razz:

Posted

I jak Magda posprzątałaś juz? :evil_lol:
A Ty Alu? :lol:

Bo ja to już z samego rańca była obrobiona- sprzątałam jak tylko wróciłam z Noddim z dworku:lol:

Daga, nawet nie wiesz jak chciałabym się z Wami wszystkimi tam zobaczyć, ale coż zrobić :shake::shake: Raz to, że mam daleko do Katowic, dwa - mam akurat w ten weekend zajęcia w szkole i nie mogę opuścić :shake:

kalinaM - dziękujemy :lol::lol:

Ps. Magda jestem z MIASTA- to widać.. :cool1: :evil_lol::evil_lol:

Posted

Moniś napisał(a):
I jak Magda posprzątałaś juz? :evil_lol:
A Ty Alu? :lol:

Ja przed chwilka skonczylam:cool3:

Moniś napisał(a):
Daga, nawet nie wiesz jak chciałabym się z Wami wszystkimi tam zobaczyć, ale coż zrobić :shake::shake: Raz to, że mam daleko do Katowic, dwa - mam akurat w ten weekend zajęcia w szkole i nie mogę opuścić :shake:

Wystawa jest za tydzien:eviltong:

Moniś napisał(a):
Ps. Magda jestem z MIASTA- to widać.. :cool1: :evil_lol::evil_lol:

Musze poszukac gdzie to jest........:roll:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Wystawa jest za tydzien:eviltong:

No właśnie mówie o tym weekendzie za tydzien :roll:

Musze poszukac gdzie to jest........:roll:

Koniecznie :evil_lol:, ale nie wiem czy znajdziesz :eviltong:
A tak serio jestem z Zambrowa ;)

Daguś, nie mogę :placz::placz: Może innym razem :roll:

Posted

Gaduły ....:mad:.....i jeszcze piszą ze im się nudzi :shake:
Jak poszło sprzatanie :razz:
A ja wróciłam z pracy i od lekarza i mam na poniedziałek masę roboty :placz:papierkowej / jak ja tego nie lubię :angryy:/ a w poniedziałek mam iść po L4 jak mi się znacząco nie poprawi i mam się wyleczyć do porządku :cool1:

Posted

Moniś napisał(a):

Daguś, nie mogę :placz::placz: Może innym razem :roll:

no to tylko my dwie chyba zostajemy w domkach, zamiast jechac na zjazd...:placz:
bedziemy sie nawzajem pocieszac i moze zrobimy jakas imprezke, co? ;)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Gaduły ....:mad:.....i jeszcze piszą ze im się nudzi :shake:
Jak poszło sprzatanie :razz:
A ja wróciłam z pracy i od lekarza i mam na poniedziałek masę roboty :placz:papierkowej / jak ja tego nie lubię :angryy:/ a w poniedziałek mam iść po L4 jak mi się znacząco nie poprawi i mam się wyleczyć do porządku :cool1:

Ja tam nic o nudzie nie wspominałam :evil_lol:
Dawaj te papiery- pomożemy :lol::lol:

Kasia napisał(a):
no to tylko my dwie chyba zostajemy w domkach, zamiast jechac na zjazd...:placz:
bedziemy sie nawzajem pocieszac i moze zrobimy jakas imprezke, co? ;)

Oczywiście ;) wróce ze szkoły i będziemy imprezować ;)
Ciekawe czy Ci co jadą choć przez chwilkę o nas pomyślą :shake:
My połączymy się z nimi serduszkami prawda? :lol: