Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Teklunia napisał(a):
Och ten Nodi...
On chyba lubi, zeby cos sie kolo niego dzialo ;)
Jak ni ekatarek to krostki jak nie krostki cos cos zje... Taki typowy dzieciak z niego :lol:
Ucaluj go ode mnie w te lakoma mordunie :buzi:

Masz racje Kasiu, dzieciak rozbójnik :shake: :roll:
Jak z nim wyjde na dwór to musze mieć oczy do okoła głowy, bo wszystko zjada :shake: A teraz nie zdąrzyłam mu zabrać, bo juz połknął :shake:

Zwraca na siebie uwage chłopak ;) ;)

Poszedł teraz w kimono- mam nadzieje, że jak sie obudzi to bedzie w porządku :roll:

Wycałuje jak wstanie :lol:

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Alka napisał(a):
Moniko, nie zazdroszczę ...:shake:

a to musiałaś się nieżle zestresować :diabloti:.Dobrze ,że szybko zareagowałas i jest z Noddym juz ok. Buziaczki dla łakomczuszka :loveu::loveu::loveu:

Alu... myślałam, że kopne w kalendarz razem z nim- szok :crazyeye:
Taki był dziwny- nigdy go nie wiedzialam w takim stanie :roll:
Dziękujemy za buziaczki :buzi:

i fotka ;) Nie śmiać się ;)

Posted

Hej Moniś! :multi:
Coś ostatnio Nodi cały czas pracuje nad tym, zeby tylko Pańcia się o Niego martwiła... :shake:

A czemu miałby się ktoś śmiac? Przecież śliczne zdjęcie :multi: i ładnie przerobione - a w ogole co to za moda na te przerobki? :cool3: :cool3:

Posted

Moniczko prosze przekazac Nodulcowi buziaka i powiedziec, ze jak jeszcze raz podniesie cisnienie swojej pani, to ciocia Magda przyjedzie i sie za nie go zabierze:mad::evil_lol::evil_lol:

Z czego mamy sie tu smiac??:shake:

SLICZNE!!:multi::multi:

Posted

PIKA napisał(a):
Oj Monis ale Ci Nodus rozabia :shake:

Łobuz mi się trafił :angryy: ;););)

Magda_Miki napisał(a):
Moniczko prosze przekazac Nodulcowi buziaka i powiedziec, ze jak jeszcze raz podniesie cisnienie swojej pani, to ciocia Magda przyjedzie i sie za nie go zabierze:mad::evil_lol::evil_lol:

Madzia no wiesz co :mad: chcesz mi zabrać psa? :mad::mad: toż masz takiego samego :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ;););)

Posted

Moniś napisał(a):

Madzia no wiesz co :mad: chcesz mi zabrać psa? :mad::mad: toż masz takiego samego :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ;););)

Nie zabrac, ale porozmawiac, toz to roznica:eviltong:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Nie zabrac, ale porozmawiac, toz to roznica:eviltong:

A dacie posłuchac o czym gadacie? :evil_lol: Bo jeszcze mi go przekupisz :-o :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Moniś napisał(a):
A dacie posłuchac o czym gadacie? :evil_lol: Bo jeszcze mi go przekupisz :-o :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Bede chciala pogadac o jego zachowaniu. Bo nie wolno jesc znalezionych rzeczy:mad: I jak jeszcze raz cos podobnego zrobi to bede musiala uswiadmoic mu co nieco...........:cool3:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Bede chciala pogadac o jego zachowaniu. Bo nie wolno jesc znalezionych rzeczy:mad: I jak jeszcze raz cos podobnego zrobi to bede musiala uswiadmoic mu co nieco...........:cool3:

Powiem mu, żeby lepiej był grzeczny :evil_lol::evil_lol:

I oryginał- ja po domowemu ;)

Posted

Cześc Moniś :multi:

Qrcze napisałam takiego długiego pościka i mi nagle stronka z gg wygasła :angryy: :angryy: Napisze wiec po krótce, ze cieszkam sie, iz z Nodusiem jest juz wsyztsko OK i niech chłopak więcej takich numerów nie wywija bo ...:mad:
a Ty Monic to cosik kiepsko sie starasz o to abysmy mogli zobaczyc jaki to piekny chłopak z tego Noddusia sie robi, 0 fotek :mad: :placz:

Pozdrawiamy

P.S śliczna z Ciebie dziewczyna :loveu:

Posted

Bardzo bym chciała Daguś Wam go pokazać :shake: Staram się coś wykombinować, żeby mieć swój aparacik..- zobaczymy.. :cool3:
Dziękuję za komplement :oops::oops:

Magda, jak wychodze to wyglądam tak ;):oops::oops:

Posted

Moniś napisał(a):
Bardzo bym chciała Daguś Wam go pokazać :shake: Staram się coś wykombinować, żeby mieć swój aparacik..- zobaczymy.. :cool3:
Dziękuję za komplement :oops::oops:

a można oryginał tego zdjecia poprosić, wygladasz cudnie ;) :loveu:

A jakiś znajomy/a nie maja pozyczyc cyfrówki ?? :roll:

Posted

Moniś napisał(a):

fiu fiu!
super wygladasz! :)

Moniś napisał(a):

a Magdzie to ja bym nie ufala... na mojegoTena tez kiedys czyhala i chciala go porwac :diabloti:
;)

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
a można oryginał tego zdjecia poprosić, wygladasz cudnie ;) :loveu:

A jakiś znajomy/a nie maja pozyczyc cyfrówki ?? :roll:

Szukam tego oryginału i nie moge sie dogrzebać :roll: Jak znajde to wstawie ;)
Daguś, brat popsuł, a nikt inny nie ma ze znajomych :placz:

Kasia napisał(a):
a Magdzie to ja bym nie ufala... na mojegoTena tez kiedys czyhala i chciala go porwac :diabloti:
;-)

Właśnie dlatego jestem przeciwna tej rozmowie :evil_lol: Magdzie to różne rzeczy po głowie chodzą :evil_lol:

Dziękuje ze wszystkie komplementy :oops::oops:

Posted

marlena924 napisał(a):
Dziękujemy za odwiedzinki :*:* Ładna z Ciebie dziewczyna Moniś :) :) I czekamy na Noddusia... Jak się czuje?

Dziękuję Marlenko :oops:
U Noddusia chyba w porządku - śpi ;);)

Posted

Cześć Dziewczęta :multi:
Coś tu pusto o tej porze, wszędzie cisza:shake:
Śpiochy z Was :evil_lol::evil_lol:

Dzięki za komplementy dotyczące fotek :oops: :lol::lol: