Moniś Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 Teklunia napisał(a):Och ten Nodi... On chyba lubi, zeby cos sie kolo niego dzialo ;) Jak ni ekatarek to krostki jak nie krostki cos cos zje... Taki typowy dzieciak z niego :lol: Ucaluj go ode mnie w te lakoma mordunie :buzi: Masz racje Kasiu, dzieciak rozbójnik :shake: :roll: Jak z nim wyjde na dwór to musze mieć oczy do okoła głowy, bo wszystko zjada :shake: A teraz nie zdąrzyłam mu zabrać, bo juz połknął :shake: Zwraca na siebie uwage chłopak ;) ;) Poszedł teraz w kimono- mam nadzieje, że jak sie obudzi to bedzie w porządku :roll: Wycałuje jak wstanie :lol: Quote
Moniś Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 Alka napisał(a):Moniko, nie zazdroszczę ...:shake: a to musiałaś się nieżle zestresować :diabloti:.Dobrze ,że szybko zareagowałas i jest z Noddym juz ok. Buziaczki dla łakomczuszka :loveu::loveu::loveu: Alu... myślałam, że kopne w kalendarz razem z nim- szok :crazyeye: Taki był dziwny- nigdy go nie wiedzialam w takim stanie :roll: Dziękujemy za buziaczki :buzi: i fotka ;) Nie śmiać się ;) Quote
g_o_n_i_a Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Hej Moniś! :multi: Coś ostatnio Nodi cały czas pracuje nad tym, zeby tylko Pańcia się o Niego martwiła... :shake: A czemu miałby się ktoś śmiac? Przecież śliczne zdjęcie :multi: i ładnie przerobione - a w ogole co to za moda na te przerobki? :cool3: :cool3: Quote
PIKA Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Oj Monis ale Ci Nodus rozabia :shake: sliczne :loveu: Quote
Magda Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Moniczko prosze przekazac Nodulcowi buziaka i powiedziec, ze jak jeszcze raz podniesie cisnienie swojej pani, to ciocia Magda przyjedzie i sie za nie go zabierze:mad::evil_lol::evil_lol: Z czego mamy sie tu smiac??:shake: SLICZNE!!:multi::multi: Quote
Moniś Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 PIKA napisał(a):Oj Monis ale Ci Nodus rozabia :shake: Łobuz mi się trafił :angryy: ;););) Magda_Miki napisał(a):Moniczko prosze przekazac Nodulcowi buziaka i powiedziec, ze jak jeszcze raz podniesie cisnienie swojej pani, to ciocia Magda przyjedzie i sie za nie go zabierze:mad::evil_lol::evil_lol: Madzia no wiesz co :mad: chcesz mi zabrać psa? :mad::mad: toż masz takiego samego :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ;););) Quote
Magda Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Moniś napisał(a): Madzia no wiesz co :mad: chcesz mi zabrać psa? :mad::mad: toż masz takiego samego :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ;););) Nie zabrac, ale porozmawiac, toz to roznica:eviltong: Quote
Moniś Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 Magda_Miki napisał(a):Nie zabrac, ale porozmawiac, toz to roznica:eviltong: A dacie posłuchac o czym gadacie? :evil_lol: Bo jeszcze mi go przekupisz :-o :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Magda Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Moniś napisał(a):A dacie posłuchac o czym gadacie? :evil_lol: Bo jeszcze mi go przekupisz :-o :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bede chciala pogadac o jego zachowaniu. Bo nie wolno jesc znalezionych rzeczy:mad: I jak jeszcze raz cos podobnego zrobi to bede musiala uswiadmoic mu co nieco...........:cool3: Quote
Moniś Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 Magda_Miki napisał(a):Bede chciala pogadac o jego zachowaniu. Bo nie wolno jesc znalezionych rzeczy:mad: I jak jeszcze raz cos podobnego zrobi to bede musiala uswiadmoic mu co nieco...........:cool3: Powiem mu, żeby lepiej był grzeczny :evil_lol::evil_lol: I oryginał- ja po domowemu ;) Quote
Magda Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Moniś napisał(a): No i pieknie:klacz::klacz: Jak tak slicznie wygladasz po domowemu to co dopieo jak wychodzisz:cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Cześc Moniś :multi: Qrcze napisałam takiego długiego pościka i mi nagle stronka z gg wygasła :angryy: :angryy: Napisze wiec po krótce, ze cieszkam sie, iz z Nodusiem jest juz wsyztsko OK i niech chłopak więcej takich numerów nie wywija bo ...:mad: a Ty Monic to cosik kiepsko sie starasz o to abysmy mogli zobaczyc jaki to piekny chłopak z tego Noddusia sie robi, 0 fotek :mad: :placz: Pozdrawiamy P.S śliczna z Ciebie dziewczyna :loveu: Quote
Moniś Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 Bardzo bym chciała Daguś Wam go pokazać :shake: Staram się coś wykombinować, żeby mieć swój aparacik..- zobaczymy.. :cool3: Dziękuję za komplement :oops::oops: Magda, jak wychodze to wyglądam tak ;):oops::oops: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Moniś napisał(a):Bardzo bym chciała Daguś Wam go pokazać :shake: Staram się coś wykombinować, żeby mieć swój aparacik..- zobaczymy.. :cool3: Dziękuję za komplement :oops::oops: Magda, jak wychodze to wyglądam tak ;):oops::oops: a można oryginał tego zdjecia poprosić, wygladasz cudnie ;) :loveu: A jakiś znajomy/a nie maja pozyczyc cyfrówki ?? :roll: Quote
Teklunia Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Moniś napisał(a): Magda, jak wychodze to wyglądam tak ;):oops::oops: fiu fiu! super wygladasz! :) Moniś napisał(a): Madzia no wiesz co :mad: chcesz mi zabrać psa? :mad::mad: toż masz takiego samego :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ;););) a Magdzie to ja bym nie ufala... na mojegoTena tez kiedys czyhala i chciala go porwac :diabloti: ;) Quote
Moniś Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):a można oryginał tego zdjecia poprosić, wygladasz cudnie ;) :loveu: A jakiś znajomy/a nie maja pozyczyc cyfrówki ?? :roll: Szukam tego oryginału i nie moge sie dogrzebać :roll: Jak znajde to wstawie ;) Daguś, brat popsuł, a nikt inny nie ma ze znajomych :placz: Kasia napisał(a): a Magdzie to ja bym nie ufala... na mojegoTena tez kiedys czyhala i chciala go porwac :diabloti: ;-) Właśnie dlatego jestem przeciwna tej rozmowie :evil_lol: Magdzie to różne rzeczy po głowie chodzą :evil_lol: Dziękuje ze wszystkie komplementy :oops::oops: Quote
marlena924 Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Dziękujemy za odwiedzinki :*:* Ładna z Ciebie dziewczyna Moniś :) :) I czekamy na Noddusia... Jak się czuje? Quote
Moniś Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 to już ostatnie, wiecej Was nie zanudzam ;) Quote
Moniś Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 marlena924 napisał(a):Dziękujemy za odwiedzinki :*:* Ładna z Ciebie dziewczyna Moniś :) :) I czekamy na Noddusia... Jak się czuje? Dziękuję Marlenko :oops: U Noddusia chyba w porządku - śpi ;);) Quote
g_o_n_i_a Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 :o Świetne!!!!! Madzia - ładna z Ciebie kobitka! :angel: Quote
Moniś Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 g_o_n_i_a napisał(a): :o Świetne!!!!! Madzia - ładna z Ciebie kobitka! :angel: Madzia to nie tuuuuuuuu ;););) Quote
PIKA Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Monia przyszalalaś :multi: Swietne te zdjęcia :multi: Quote
Moniś Posted March 17, 2006 Author Posted March 17, 2006 Cześć Dziewczęta :multi: Coś tu pusto o tej porze, wszędzie cisza:shake: Śpiochy z Was :evil_lol::evil_lol: Dzięki za komplementy dotyczące fotek :oops: :lol::lol: Quote
Recommended Posts