Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie Kobietki :multi:

Kasiu, chciałabym wpaść tu na cały dzień, ale szkoła mnie goni przeraźliwie :shake:
jak znajde materiały do napisania pewnej pracy to zapewne zagoszcze na dłużej :buzi:

Gosiu, choroba przyszła nie ode mnie tylko od Magdy ;););) :evil_lol:
Zdrowiej szybciutko :buzi:

Weronisiu, fotek nie ma i nie bedzie narazie :placz:

Wszystkiego Naj Kobietki z okazji naszego dnia :multi: ;)

Miłego dzionka! :multi:
Mam nadzieję, że wieczorem uda mi się nadrobić wszelkie zaległości. :cool3:

Posted

Dziękujemy Oskarku za życzonka :loveu:

Dziś znalazłam u Nodiego na główce coś takiego... jakby malutka krosteczka :roll:
I zastanawiam się co to może być. Może sam się zadrapał pazurem i się takie coś zrobiło, a może ja grzebieniem mu "zadarłam" podczas czesania :roll:
A może jakaś choróbsko się przypałętała znowu?:roll: Obejrzałam go.. i nigdzie więcej nie ma tego- tylko ta jedna :roll::roll::roll:

Posted

Czesc Moniczko!!
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobitek!!:multi::multi:

Ciagle tylko Magda i Magda:evil_lol::evil_lol: Ja jestem zdrowa, a choroba byla od ciebie:eviltong: I prosze tu nie zganiac na mnie.........:mad:

Ucaluj Nodulca w nocha, zeby juz nigdy nie wazyl sie chorowac:mad::evil_lol::evil_lol:

Posted

Dziękujemy za życzonka :loveu: :cool3:

Właśnie znalazłam drugą.. obok uszka jakby po drugiej stronie główki..- wygląda to jak kokosianka czy coś w tym stylu... :shake:
Nikt nie ma pomysłu od czego to może być? :shake:
Kurcze :-( i juś się martwie :-( czy takie coś to zawsze objaw jakiejś choroby? Czy może się pojawić od tak po prostu? :-(:-(:-(

Posted

Dziękujemy dbsst za śliczną Szpileczke :loveu:

a ja.. odkąd zobaczyłam te dwie "krostki" jestem cała w nerwach :shake::shake:
Mama mówi, że to może nic takiego, ale mam jakieś złe przeczucia :placz:

Posted

Moniś napisał(a):

Nikt nie ma pomysłu od czego to może być? :shake:
Kurcze :-( i juś się martwie :-( czy takie coś to zawsze objaw jakiejś choroby? Czy może się pojawić od tak po prostu? :-(:-(:-(
wiesz co Monis... pies mojej znajomej mial kiedys dziwne kroski na pysku i wet stwierdzil ze to....tradzik młodzienczy :lol:
wiec moze nasz Nodulek dojrzewa po prostu? ;)

Posted

Teklunia napisał(a):
wiesz co Monis... pies mojej znajomej mial kiedys dziwne kroski na pysku i wet stwierdzil ze to....tradzik młodzienczy :lol:
wiec moze nasz Nodulek dojrzewa po prostu? ;)

O kurcze! to pies ma trądzik? :crazyeye: On teraz przechodzi okres dojrzewania, ale
Kasiu one na głowce są a nie na pyszczku. Obszukałam go teraz całego...- całą głowke, brzuszek i reszte i nigdzie wiecej nie znalazłam :shake:
On chyba nie wie, że to ma, bo nie daje żadnych oznak, że go boli czy coś. Nawet jak to dotykam, to nie reaguje.
Ehh.. tak bardzo się martwie. :placz: Poobserwuję to kilka dni, jeśli zacznie się powiększać, albo zauważe jakieś nowe to pędzimy do weta... :shake:

Posted

Monia - a ja Ci mogę podać iny powód krostek... Axel co roku na wiosnę ma krosteczki na brzuszku - powód? Leżenie na ziemi po długiej przerwie zimowej... skóra reaguje na zmiany.... może Noddy bedzie tak miał co roku na wiosnę? Moze ma na coś alergię ;)

spróbuj dać ciutkę wapna w syropie przez kilka dni :cool1:

Posted

Gosiek napisał(a):
Monia - a ja Ci mogę podać iny powód krostek... Axel co roku na wiosnę ma krosteczki na brzuszku - powód? Leżenie na ziemi po długiej przerwie zimowej... skóra reaguje na zmiany.... może Noddy bedzie tak miał co roku na wiosnę? Moze ma na coś alergię ;)

spróbuj dać ciutkę wapna w syropie przez kilka dni :cool1:

A wiesz Gosiu, czego ja się obawiam? :placz: Że to objawy grzybicy :placz::placz: To jakby takie "grudki" wyczuwalne pod palcem.. :shake::shake::shake:

Posted

Moniś napisał(a):
A wiesz Gosiu, czego ja się obawiam? :placz: Że to objawy grzybicy :placz::placz: To jakby takie "grudki" wyczuwalne pod palcem.. :shake::shake::shake:

Monika, ja zaraz tam chyba przyjade do Was i wybije Cie te czarne mysli z glowy :mad::mad::mad:

Posted

Oj Monia... jesteś stanowczo aż za bardzo przewrażliwiona i doszukujesz sie chorób ;)
Póki Noddy nie reaguje drapaniem itp to daj mu spokój.. ewentualnie spróbuj dawać łyżeczkę dziennie wapna :cool1:

Posted

Hej! :multi:

Jakoś żyję dziewczyny,

Kasiu, spać spałam, ale dalej sie martwie. :shake:
Gosiu, on sie podrapie po głowce może z raz dziennie czy dwa, ale nie jakoś tak intensywnie. Nie wiem czy drapie się właśnie dlatego, że swędzą go te grudki czy tak po prostu :-(
Obserwuję narazie jak będą się powiększać lub pojawiać nowe jakieś czerwone placki to pędzimy po niedzieli do weta.

Miłego dzionka! :multi:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
Moniś, a moze mały kaszaczek sie zrobił pod skóra?? Jeżeli tak to dopoki sie nie bedzie powiekszał to nie grozi on niczym ;)

Nie mam pojęcia Daguś co to..
Obejrzałam go już chyba setny raz całego i nigdzie wiecej nic nie znalazłam :roll:
Włos przy nosku ani przy oczach mu nie wypadł, nie ma nigdzie łysych plam, więc narazie pocieszam się, że to nie nużyca ani grzybica. Zobaczymy :roll:

Posted

Monis,
nie gdybaj nad chorobami, co Nodusiowi moze dolegac, bo tylko sie dołujesz. Jak bedzie sie cos z tym działo to pójdziesz do weta i wszytsko bedzie załatwione. Nie martw sie tak, bedzie OK ;)

Posted

Moniś , te grudeczki to może być np efekt przebiałkowania.Ozzy ostatnio zjadł opróz swojego żarełka winereczkę cielęca , twarozek i jajeczko i go zaraz wysypało /każdy dołozył smakołyk no i tak wyszło :evil_lol:/a ja już miałam straszne wizje , dopiero jak przeprowadziłam dochodzenie doszłam do tego skąd te paskudy, teraz ma strupki .....po zabawia z kolegą i koleżanką :evil_lol:.
Poobserwuj maluszka , jeśli nie znikną a będą się namnażać to wtedy dopiero do weta