marlena924 Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Noduś, chłopie, co Tobie jest :shake: Zdrowiej szybko-wiosna się zbliża! Quote
Moniś Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 Teklunia napisał(a):Monika, ja rozumiem ze masz mature i rozne takie, ale zeby tylko 1 post dziennie w swojej galerii zamieszczac? To po prostu nie wypada... ;) A z Nodusiem bedzie dobrze, bo musi byc!!!!!!! przecież 1 to całkiem sporo :lol: A Nodi zjadł niedawno miche żarełka swojego.. i jutro pewnie odwiedzimy weta. Może on się ode mnie zaraził? :shake:... u mnie w domu ostatnio wszyscy chorzy byli.. :roll: Alicjarydzewska napisał(a):Noduś , tylko bez kawałów , proszę zdrowieć kawalerze :razz: Mam nadzieję Alu, że posłucha Ciebie :lol: marlena924 napisał(a):Noduś, chłopie, co Tobie jest :shake: Zdrowiej szybko-wiosna się zbliża! U nas wiosny nie widać :placz: Cały czas pada śnieg i jest mróz :placz: Quote
Gosiek Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 cześć Monia - zarazku :cool3: Teraz i mnie dopadły te Twoje wirtualnie rozsyłane zarazki :roll: Czekam na wieści o Noddulku :cool1: Quote
PIKA Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Cześć Monia :multi: Gosiek napisał(a):cześć Monia - zarazku :cool3: Teraz i mnie dopadły te Twoje wirtualnie rozsyłane zarazki :roll: No masz a mnie gardlo boli :roll: Quote
Alka Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 cześć Monika ! Doczytałam ,że Nodduś znowu choruje. Niesamowite...:shake: Moniko, chciałam zapytać, jak często odrobaczacie małego? Wiesz, czasami piesek ma problemy z przełykaniem śliny z powodu robali.:angryy: pozdrawiamy Was serdecznie i czekamy na info! Quote
Teklunia Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Czesc Moniczko :) Czy juz byliscie u weta? Co z Nodulkiem? Gosiek napisał(a):cześć Monia - zarazku :cool3: Teraz i mnie dopadły te Twoje wirtualnie rozsyłane zarazki :roll: i mojego TZa tez :( Quote
Moniś Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 Cześć Dziewczynki :buzi: Nie byliśmy dziś u weta. Wczoraj wieczorem jakby wszystko ustało, zjadł całą miche jedzonka i przestał mieć odruchy wymiotne. Dziś od rana też jest w porządku. Jest wesoły, bawi się itp. Obserwuję go, jeśli do wieczora będzie dawał jakieś oznaki to jutro już pędzimy bez zastanowienia. Alu, odrobaczamy go co trzy miesiące. A te wszystkie zarazki to nie ode mnie :evil_lol: Z reklamacją proszę się kierować do Magdy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 no to dobrze, ze mu przeszlo... moze to nic takiego - albo chlopak zezarl jakies swinstwo, albo sie podziebil :hmmmm: Quote
madziasto4 Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Dzieńdobry Monisiu :lol: Nareszcie dotarłam do Waszej galeryjki :cool3: Życzymy powrotu do zdrowia dla Ciebie i Nodusia ;) Quote
Gosiek Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 PIKA napisał(a): No masz a mnie gardlo boli :roll: :diabloti: u mnie się tak właśnie zaczęło - teraz gardziołko tylko troszkę pobolewa ale za to pociągajaca jestem na maxa :mad: Quote
Teklunia Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Monika, czemu sie alienujecie? ;) wracajcie do nas :D Quote
Moniś Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 Jesteśmy, jesteśmy ;) Byłam na mieście, dlatego nie było mnie tu :cool3: i widziałam pewną panią, która szła sobie z dwoma yorkami, ale mówię Wam... takie były maleńkie, że z nich dwóch mój jeden by nie wyszedł :shake: Nodiego objawy narazie ustąpiły i jest ok :multi: Przed chwilą wróciliśmy z dworku. Temp. 0 stopni- całkiem ciepło, tylko ten wstrętny śnieg wszystko psuje :angryy: Pozdrowionka! Quote
g_o_n_i_a Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Hej Moniś!! :calus: Bardzo się cieszymy, ze Nodiś ma się dobrze. Dzielny chłopiec :multi: A jak Twoje zdrowko? Quote
Moniś Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Hej Moniś!! :calus: Bardzo się cieszymy, ze Nodiś ma się dobrze. Dzielny chłopiec :multi: A jak Twoje zdrowko? Hej :multi: Moje zdrówko też już w porządku :razz: Quote
madziasto4 Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 dobrze, że już wyzdrowieliście oboje :lol: a co właściwie było nodusiowi ?? Quote
Moniś Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 madziasto4 napisał(a):dobrze, że już wyzdrowieliście oboje :lol: a co właściwie było nodusiowi ?? Miał odruchy wymiotne i podejrzewałam, ze boli go gardełko, ale narazie odpukać jest wszytko ok :multi: Przyszlismy przed chwilką z dworku, byliśmy tak szybko na siku, bo już - 5 stopni jest.. zimno jak grom... :angryy: A ja tak tylko na momencik i znikam znów ;) później wpadne na Wasze topiki :buzi: Quote
Teklunia Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Monika,czy Ty jestes na jakims odwyku? :roll: Quote
nikusia Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Ucałuj Nodiego od nas!!! :multi: A gdzie jaieś foteczki:mad: ;) No już nawet ja dzisiaj wstawię... :cool3: Quote
Gosiek Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 cześć zarazku :cool1: Dobrze ze Noddy juz doszedł do siebie i jest OK.... a Ty zdrowa jesteś bo mi oddałaś swoje chorowanie :mad::lol: miłego dnia Moniczko Quote
Recommended Posts