Teklunia Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Moniś napisał(a):Cześć Kasiu! Absolutnie się na to nie piszę :evil_lol: To Magda takie głupoty rozpowiada :mad::mad::mad::mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: wiesz jak to mowia,w kazdej plotce tkwi ziarno prawdy...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Moniś Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 Teklunia napisał(a):wiesz jak to mowia,w kazdej plotce tkwi ziarno prawdy...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: hehehe :evil_lol: Ja tam nie znam żadnej chorej Moniki, więc zupełnie nie wiem o KIM Wy mówicie? :cool1::cool1::cool1::cool1::cool1: Quote
Moniś Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 PIKA napisał(a):cześc Monis :multi: Nie roznoś zarazkow :nono: Załamałam się :shake: Wszystkie posądzacie mnie o takie rzeczy :placz::placz: Quote
Teklunia Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Moniś napisał(a):Załamałam się :shake: Wszystkie posądzacie mnie o takie rzeczy :placz::placz: coz, pozarazalas wszystkich, to teraz sie nie wypieraj... ;) jesli o mnie chodzi, to puszcze to w niepamiec, jesli w koncu przyjedziesz na te zakupy ;) A na razie mowie DOBRANOC!!! Quote
Gosiek Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Aaaaa Monika dzis zaspała... ósma godzina a jej nie ma na DGM :crazyeye: Cześć MOnia Quote
Moniś Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 Dzień doberek Kochaniutkie moje ! :multi::multi::multi: Ja dziś mam zalatany dzień, bo jutro musze zdać w szkole wszystkie prace kontrolne :-o i czeka mnie lot do sklepiku komp. żeby mi drukneli :razz:, bo moja drukara nie sprawna ostatnio :roll: Niedługo zajrze do Waszych topików- narazie mama zatrudniła mnie do sprzątania :cool3: [quote name='Teklunia'] jesli o mnie chodzi, to puszcze to w niepamiec, jesli w koncu przyjedziesz na te zakupy ;-) oczywiście, że przyjadę, przecież nie moge pozwolić, żebyć uważała mnie za ROZNOSICIELA WIRUSóW :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']Dobranoc choróbko Dzień dobry! i wcale nie choróbko :diabloti: To Ty Alu teraz roznosisz :cool1: Bo choróbka jest u Ciebie :cool1::cool1: :diabloti: [quote name='Gosiek'] Aaaaa Monika dzis zaspała... ósma godzina a jej nie ma na DGM :crazyeye: Cześć MOnia Cześć Gosiu :multi: Nie zaspała, nie zaspała :cool1: Od 6 już nie śpie, bo Nodi mi skomlił nad głową, żebym wstawała :diabloti: Dopiero wróciliśmy ze spacerku. W miare ciepło jest, więc może już WIOSNA idzie :roll: Miłego dzionka Dziewczynki!!! :multi::multi::multi::multi: Quote
Alka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 dzień dobry Moniko i Noddusiu ! :multi: Życzymy abyś wyrobiła się z tymi pracami kontrolnymi .:lol: To Ty tylko w weekendy chodzisz do szkółki? miłego i udanego dnia ! Quote
Magda Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Dzien dobry Moniko i Noddy:multi: Hihii.........ale plotki sie szybko rozchadza:evil_lol::evil_lol: Teraz juz wszyscy wiedza co i jak. Szybko uporaj sie ze swoimi sparawami i wracaj do nas:p Quote
Moniś Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='Alka'] To Ty tylko w weekendy chodzisz do szkółki? Cześć Aluś :multi: Tak tylko w weekendy, ale za to materiału mam po pachy:placz: Szczególnie teraz przed matura, ale co tam! Dam rade :lol: :multi: [quote name='Magda_Miki'] Hihii.........ale plotki sie szybko rozchadza:evil_lol::evil_lol: Teraz juz wszyscy wiedza co i jak. Widzisz jak mnie oczerniłaś :placz: Już nigdy sie nie odgonie od tych kłamliwych plotek :placz::placz: :diabloti: Dziewczyny! Coś Wam powiem! Wiecie, że Magda ROZNOSI ZARAZKI? :diabloti: Uważajcie na nią! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Magda Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Moniś'] Dziewczyny! Coś Wam powiem! Wiecie, że Magda ROZNOSI ZARAZKI? :diabloti: Uważajcie na nią! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: To Ci sie nie uda!!!!!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::laugh2_2: Quote
Teklunia Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Czesc Monisia :) To naprawde Magda? Hmmm... Popatrz a zwalala na Ciebie ;) Quote
Alicja Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a tu znowu wojna na wirusy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Magda Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a tu znowu wojna na wirusy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zaraz przesle wirusa droga internetowa do naszej Monisi:evil_lol::evil_lol: Zemsta jest slodka:eviltong: Quote
Moniś Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 Magda_Miki napisał(a):Zaraz przesle wirusa droga internetowa do naszej Monisi:evil_lol::evil_lol: Zemsta jest slodka:eviltong: Nie masz szans ja mam dobrego ANTYWIRUSA :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Moniś Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Dobry Wieczor Moniczko & Nodi!! :buzi: Witaj Goniu:multi: jak tam odkładanko? :cool3::cool3::cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Moniś napisał(a):Witaj Goniu:multi: jak tam odkładanko? :cool3::cool3::cool3: A zebys wiedziala, ze dobrze... :multi: Uwaga! Mamy aż 70 złotych!! :multi: :cool3: Quote
Moniś Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):A zebys wiedziala, ze dobrze... :multi: Uwaga! Mamy aż 70 złotych!! :multi: :cool3: Załamałaś mnie :placz: Bo ja w dalszym ciągu ZERO :placz::placz::placz: Quote
g_o_n_i_a Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Moniś napisał(a):Załamałaś mnie :placz: Bo ja w dalszym ciągu ZERO :placz::placz::placz: Ty się nie łam, tylko zbieraj kaskę. :calus: Trza oszczędzać :cool3: :cool3: Quote
Alicja Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Ty się nie łam, tylko zbieraj kaskę. :calus: Trza oszczędzać :cool3: :cool3::crazyeye:na co tak ostro oszczędzacie :razz: Quote
g_o_n_i_a Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye:na co tak ostro oszczędzacie :razz: Zgadnij! :evil_lol: Dlaczego niby u mnie nie ma fotek? :cool3: Quote
Alicja Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Zgadnij! :evil_lol: Dlaczego niby u mnie nie ma fotek? :cool3::razz:aparacik , oj znam ten ból :shake: Quote
Recommended Posts