Moniś Posted November 21, 2005 Author Posted November 21, 2005 mmbbaj napisał(a):Monis&Nodi napisał(a):Zgadnijcie co jest takie pyszne, że aż się oblizuję :lol: :o :lol: kurz z rury od odkurzacza! :wink: Słodki pycholek bravoooooooooo!! :D Nodi ostatnio ukochał odkurzacz :o Nie da nam spokojnie odkurzyć. Cały czas leci za rurą :o Quote
Alka Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Moniko, tyle czasu sie ukrywałas , nieładnie :silly: wreszcie mogę cię poznac , chociaż wirtualnie... :D i co ja widzę - piękną ,młodą dziewczynę ,Moniko, ślicznie wygladasz ! :thumbs: masz jakieś foteczki gdzie jesteście razem z Nodusiem :roll: ,już widzę jak uroczo musicie wyglądac :D Quote
Moniś Posted November 21, 2005 Author Posted November 21, 2005 Alka napisał(a):Moniko, tyle czasu sie ukrywałas , nieładnie :silly: wreszcie mogę cię poznac , chociaż wirtualnie... :D i co ja widzę - piękną ,młodą dziewczynę ,Moniko, ślicznie wygladasz ! :thumbs: masz jakieś foteczki gdzie jesteście razem z Nodusiem :roll: ,już widzę jak uroczo musicie wyglądac :D Alu - nie zawstydzaj mnie :oops: Fotek wspólnie z Nodim narazie niie mamy, bo brat wziął aparat:( Ale jak tylko znów nam pożyczy- to wstawię je tu szybciutko:) Swoich mam jeszcze kilka,ale wstydzę się tu pokazać :oops: :lol: Może jedynie na PW :roll: :wink: Quote
Alka Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 bardzo chętnie zobaczyłabym... :D ale , powiedz czego się wstydzić? ja to powinnam mieć kompleksy, ale Ty? :roll: Quote
mmbbaj Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Monis&Nodi napisał(a):... Swoich mam jeszcze kilka,ale wstydzę się tu pokazać :oops: :lol: Może jedynie na PW :roll: :wink: Alka napisał(a):... ja to powinnam mieć kompleksy, ale Ty? :roll: :lol: oj dziewczyny, dziewczyny :nono: :wink: , ale z Was kokietki! Obie jesteście śliczne i dobrze o tym wiecie :wink: :D Quote
Moniś Posted November 21, 2005 Author Posted November 21, 2005 Alu - masz PW ode mnie :) mmbbaj - Ala jest śliczna, to prawda :D, ale mnie to jeszcze daleko do śliczności :roll: :lol: :wink: Ja kokietka? :roll: Quote
Alka Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Moniko, Ty chyba lustra w domu nie masz :wink: Oglądałam razem z córką foteczki i zgodnie stwierdziłyśmy ,że chyba jesteś fotomodelką i to śliczną. :D Małgosiu, czy w moim wieku wypada kokietować? :wink: Quote
Moniś Posted November 21, 2005 Author Posted November 21, 2005 Alka napisał(a):Moniko, Ty chyba lustra w domu nie masz :wink: Oglądałam razem z córką foteczki i zgodnie stwierdziłyśmy ,że chyba jesteś fotomodelką i to śliczną. :D Małgosiu, czy w moim wieku wypada kokietować? :wink: Alu - :oops: :oops: :oops: :oops: Na fotomodelkę to trzeba mieć fotogeniczną urodę... :) Ja się nie nadaję, ale fajnie sobie pomarzyć :roll: :D A na kokieterię nigdy nie jest za późno 8) :wink: Quote
Moniś Posted November 21, 2005 Author Posted November 21, 2005 Śnieg się u nas pojawił :o ,ale pewnie nie nadługo :-? Mam Cię Myszeczko! (jakiś Nodi smutny na tej fotce :-? ) Quote
Daga_i_Oskar Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 No proszę ! Trochę mnie nie było, a tu tyle się rzeczy dzieje :) Moniko cieszę się, że i Ty zadecydowalas pokazac nam swojego Nodiego, jest uroczym szczeniorkiem, o przesłodziutkim pycholku, który chętnie bym wycałowała. Wyrośnie na ślicznego piesia. Widzę, że i Ty masz fioła na pukncie swojego piesia i robieniu jemu fot :) Super hihi nie jestem sama :P P.S Jeżeli chodzi o zdjęcie, na którym ty jestes to co ja jeszcze moge dodac, po opiniach dziecwzyn? Wyglądasz rewelacyjnie i wiecej wiary w siebie i w swoja urode !! Pozdrawiam :) Quote
Gosiek Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 mmbbaj napisał(a):Monis&Nodi napisał(a):... Swoich mam jeszcze kilka,ale wstydzę się tu pokazać :oops: :lol: Może jedynie na PW :roll: :wink: Alka napisał(a):... ja to powinnam mieć kompleksy, ale Ty? :roll: :lol: oj dziewczyny, dziewczyny :nono: :wink: , ale z Was kokietki! Obie jesteście śliczne i dobrze o tym wiecie :wink: :D Haniu, pozwól ze przyklasnę Twoim słowom 8) bo cóż wiecej mozna tu powiedzieć :wink: Noddy słodki strasznie a ostatnia fota taka mocno rozmarzona... sentymentalny psiak :wink: Quote
Moniś Posted November 22, 2005 Author Posted November 22, 2005 Witajcie Kochani! Wróciliśmy właśnie ze spacerku :lol: Śniegu pod dostatkiem :o Muszę przyznać, że Nodiemu strasznie się spodobało :D Biegał jak szalony, czego efektem było mnóstwo tych kulek na łapach :o Jak sobie z nimi radzicie (usuwacie)? Smarujecie czymś łapeczki psiulkom przed wyjściem z domku? Daguś- to fakt, że lubię mu robić fotki, :wink: Szkoda tylko, że narazie nie mamy własnego aparatu:(- musimy pożyczać od brata. A co do tej wiary w siebie to pracuje nad tym. Pozdrawiamy ciepluśko. Buziaczki dla wszystkich pieseczków i dla Was oczywiście Quote
Alka Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Jak sobie z nimi radzicie (usuwacie)? Smarujecie czymś łapeczki psiulkom przed wyjściem z domku? No tak, z tymi przyczepiającymi się kulkami jest nie lada problem.Można jak radzi Gosia smarować łapeczki przed wyjściem na dwór Linomagiem.Można kupić w aptece, w ubiegłym roku płacilam ok.7 zl. Ja dzisiaj po przyjściu z dworku mocno przycięłam Tuffiemu włoski na łapeczkach. :D miłego dnia ! Quote
Moniś Posted November 22, 2005 Author Posted November 22, 2005 Alka napisał(a):Jak sobie z nimi radzicie (usuwacie)? Smarujecie czymś łapeczki psiulkom przed wyjściem z domku? No tak, z tymi przyczepiającymi się kulkami jest nie lada problem.Można jak radzi Gosia smarować łapeczki przed wyjściem na dwór Linomagiem.Można kupić w aptece, w ubiegłym roku płacilam ok.7 zl. Ja dzisiaj po przyjściu z dworku mocno przycięłam Tuffiemu włoski na łapeczkach. :D miłego dnia ! W takim razie też przytnę Nodiemu włoski:) I zakupię ten Linomag. Biegać z takimi kulami to dla naszych psiulków wyzwanie :lol: Prawie jak Pudzian 8) Quote
Moniś Posted November 22, 2005 Author Posted November 22, 2005 Spadaj Moniś! Nie chce już tych fotek! :evil: Quote
Moniś Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 Witam Kochani! Ugh! Dopiero tu zawitałam :roll: pół dnia nie działał mi net :( Pogoda dziś przeokropna- głowa mi pęka dosłownie :cry: Śniegu już nie ma ani troszkę. W zamian uzyskaliśmy okropną chlapę i błoto :evil: Po każdym spacerze Nodi kfalifikował się do mycia :roll: A co tam u Was? Jak samopoczucie w te pochmurne (?) dni? a Tu Nodi... zmęczony i roztargniony po zabawie :) w kokardce mojej roboty :lol: :wink: Całuski Quote
Alka Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 a to kawaler się robi z Noddusia, ślicznie mu w kokardce Moniko, u nas sporo śniegu a i teraz mrozik łapie.Chodniki są bardzo oblodzone ...a co do samopoczucia to masz rację , nienajlepsze :wink: :D Quote
Moniś Posted November 26, 2005 Author Posted November 26, 2005 Hey Dziewczyny ! :) Jak samopoczucie w sobotni ranek? :) U nas pada śnieg :lol: W końcu :roll: Może dzięki niemu jakoś jaśniej się zrobi, bo ostatnio to szaro i ponuro :roll: Ja od rana sprzątam.. 8) Galeryjki waszych Psiulków oglądam regularnie, ale ostatnio czas mnie goni i mało się udzielam :cry: A wszystko przez maturę, która żbliża się wielkimi krokami :o Pozdrawiam cieplutko i ślę buziaki w pycholki wszystkim pieskom Noddy i jego filmowy kumpel E.T 8) Quote
Magda Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Uff..... W koncu znalazlam twoja galerie. Noduś jest na prawde slodki :P Nie tylko ty masz swira na punkcie robienia fotek psiakowi..... Oh gdybym miala aparacik...... Musze napisac list do mikolaja :evilbat: Jesli bedzie pod choinka to robimy galerie z mnostwem zdjec! Ostatnio moj brat powiedzial, ze jezeli mamy kupic aparat tylko po to, zeby magda robila tysiace zdjec psu to lepiej go nie kupowac........grr........ Madry sie znalaz, on to przynajmniej ma aparat w telefonie, a ja?? :cry: :cry: Quote
Moniś Posted November 27, 2005 Author Posted November 27, 2005 Magda&York napisał(a):Uff..... W koncu znalazlam twoja galerie. Noduś jest na prawde slodki :P Nie tylko ty masz swira na punkcie robienia fotek psiakowi..... Oh gdybym miala aparacik...... Musze napisac list do mikolaja :evilbat: Jesli bedzie pod choinka to robimy galerie z mnostwem zdjec! Ostatnio moj brat powiedzial, ze jezeli mamy kupic aparat tylko po to, zeby magda robila tysiace zdjec psu to lepiej go nie kupowac........grr........ Madry sie znalaz, on to przynajmniej ma aparat w telefonie, a ja?? :cry: :cry: U nas Madziu też kiepsko z aparatem :cry: Może by tak rzeczywiście list do Mikołaja napisać :roll: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Kolejne śliczne zdjęcia Nodiego :) Słodko wygląda w tej kokardce - pasuje mu :) Co do kuelk śniegowych to ja także proponuję podcięcie włosków na łapkach - my od czasu chodzenia do fryzjera podcinamy je regularnie i kulki się nie robią, albo bardzo malutkie. Także polecam linomag :) Quote
Moniś Posted November 29, 2005 Author Posted November 29, 2005 Dobry wieczór wszystkim! My dziś pokażemy rodziców Nodiego :) Mama Tata I mały szkrabik Nodi :lol: :roll: Pozdrowionka :buzi: Quote
Alka Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Rodzinka prawie w komplecie.... :D :iloveyou: Moniko, ile było szczeniaczków w miocie? podoba mi sie fryzurka Nodusiowego taty, sportowa, swobodna, super! :loveu: Quote
Recommended Posts