Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mmbbaj napisał(a):
Monis&Nodi napisał(a):
Zgadnijcie co jest takie pyszne, że aż się oblizuję :lol: :o

:lol: kurz z rury od odkurzacza! :wink: Słodki pycholek

bravoooooooooo!! :D
Nodi ostatnio ukochał odkurzacz :o Nie da nam spokojnie odkurzyć. Cały czas leci za rurą :o

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Moniko, tyle czasu sie ukrywałas , nieładnie :silly:

wreszcie mogę cię poznac , chociaż wirtualnie... :D

i co ja widzę - piękną ,młodą dziewczynę ,Moniko, ślicznie wygladasz ! :thumbs:

masz jakieś foteczki gdzie jesteście razem z Nodusiem :roll: ,już widzę jak uroczo musicie wyglądac :D

Posted

Alka napisał(a):
Moniko, tyle czasu sie ukrywałas , nieładnie :silly:

wreszcie mogę cię poznac , chociaż wirtualnie... :D

i co ja widzę - piękną ,młodą dziewczynę ,Moniko, ślicznie wygladasz ! :thumbs:

masz jakieś foteczki gdzie jesteście razem z Nodusiem :roll: ,już widzę jak uroczo musicie wyglądac :D

Alu - nie zawstydzaj mnie :oops:
Fotek wspólnie z Nodim narazie niie mamy, bo brat wziął aparat:(
Ale jak tylko znów nam pożyczy- to wstawię je tu szybciutko:)
Swoich mam jeszcze kilka,ale wstydzę się tu pokazać :oops: :lol:
Może jedynie na PW :roll: :wink:

Posted

Monis&Nodi napisał(a):
...

Alka napisał(a):
... ja to powinnam mieć kompleksy, ale Ty? :roll:

:lol: oj dziewczyny, dziewczyny :nono: :wink: , ale z Was kokietki! Obie jesteście śliczne i dobrze o tym wiecie :wink: :D

Posted

Moniko, Ty chyba lustra w domu nie masz :wink: Oglądałam razem z córką foteczki i zgodnie stwierdziłyśmy ,że chyba jesteś fotomodelką i to śliczną. :D

Małgosiu, czy w moim wieku wypada kokietować? :wink:

Posted

Alka napisał(a):
Moniko, Ty chyba lustra w domu nie masz :wink: Oglądałam razem z córką foteczki i zgodnie stwierdziłyśmy ,że chyba jesteś fotomodelką i to śliczną. :D

Małgosiu, czy w moim wieku wypada kokietować? :wink:

Alu - :oops: :oops: :oops: :oops: Na fotomodelkę to trzeba mieć fotogeniczną urodę... :) Ja się nie nadaję, ale fajnie sobie pomarzyć :roll: :D

A na kokieterię nigdy nie jest za późno 8)
:wink:

Posted

No proszę ! Trochę mnie nie było, a tu tyle się rzeczy dzieje :)

Moniko cieszę się, że i Ty zadecydowalas pokazac nam swojego Nodiego, jest uroczym szczeniorkiem, o przesłodziutkim pycholku, który chętnie bym wycałowała. Wyrośnie na ślicznego piesia.
Widzę, że i Ty masz fioła na pukncie swojego piesia i robieniu jemu fot :)
Super hihi nie jestem sama :P

P.S Jeżeli chodzi o zdjęcie, na którym ty jestes to co ja jeszcze moge dodac, po opiniach dziecwzyn? Wyglądasz rewelacyjnie i wiecej wiary w siebie i w swoja urode !!

Pozdrawiam :)

Posted

mmbbaj napisał(a):
Monis&Nodi napisał(a):
...

Alka napisał(a):
... ja to powinnam mieć kompleksy, ale Ty? :roll:

:lol: oj dziewczyny, dziewczyny :nono: :wink: , ale z Was kokietki! Obie jesteście śliczne i dobrze o tym wiecie :wink: :D

Haniu, pozwól ze przyklasnę Twoim słowom 8) bo cóż wiecej mozna tu powiedzieć :wink:

Noddy słodki strasznie a ostatnia fota taka mocno rozmarzona... sentymentalny psiak :wink:

Posted

Witajcie Kochani!
Wróciliśmy właśnie ze spacerku :lol: Śniegu pod dostatkiem :o Muszę przyznać, że Nodiemu strasznie się spodobało :D Biegał jak szalony, czego efektem było mnóstwo tych kulek na łapach :o Jak sobie z nimi radzicie (usuwacie)? Smarujecie czymś łapeczki psiulkom przed wyjściem z domku?

Daguś- to fakt, że lubię mu robić fotki, :wink: Szkoda tylko, że narazie nie mamy własnego aparatu:(- musimy pożyczać od brata.
A co do tej wiary w siebie to pracuje nad tym.

Pozdrawiamy ciepluśko. Buziaczki dla wszystkich pieseczków i dla Was oczywiście

Posted

Jak sobie z nimi radzicie (usuwacie)? Smarujecie czymś łapeczki psiulkom przed wyjściem z domku?

No tak, z tymi przyczepiającymi się kulkami jest nie lada problem.Można jak radzi Gosia smarować łapeczki przed wyjściem na dwór Linomagiem.Można kupić w aptece, w ubiegłym roku płacilam ok.7 zl.
Ja dzisiaj po przyjściu z dworku mocno przycięłam Tuffiemu włoski na łapeczkach. :D

miłego dnia !

Posted

Alka napisał(a):
Jak sobie z nimi radzicie (usuwacie)? Smarujecie czymś łapeczki psiulkom przed wyjściem z domku?

No tak, z tymi przyczepiającymi się kulkami jest nie lada problem.Można jak radzi Gosia smarować łapeczki przed wyjściem na dwór Linomagiem.Można kupić w aptece, w ubiegłym roku płacilam ok.7 zl.
Ja dzisiaj po przyjściu z dworku mocno przycięłam Tuffiemu włoski na łapeczkach. :D

miłego dnia !

W takim razie też przytnę Nodiemu włoski:) I zakupię ten Linomag.
Biegać z takimi kulami to dla naszych psiulków wyzwanie :lol: Prawie jak Pudzian 8)

Posted

Witam Kochani!
Ugh! Dopiero tu zawitałam :roll: pół dnia nie działał mi net :(
Pogoda dziś przeokropna- głowa mi pęka dosłownie :cry:
Śniegu już nie ma ani troszkę. W zamian uzyskaliśmy okropną chlapę i błoto :evil: Po każdym spacerze Nodi kfalifikował się do mycia :roll:
A co tam u Was? Jak samopoczucie w te pochmurne (?) dni?

a Tu Nodi... zmęczony i roztargniony po zabawie :) w kokardce mojej roboty :lol: :wink:

Całuski

Posted

a to kawaler się robi z Noddusia, ślicznie mu w kokardce

Moniko, u nas sporo śniegu a i teraz mrozik łapie.Chodniki są bardzo oblodzone ...a co do samopoczucia to masz rację , nienajlepsze :wink: :D

Posted

Hey Dziewczyny ! :)

Jak samopoczucie w sobotni ranek? :) U nas pada śnieg :lol: W końcu :roll: Może dzięki niemu jakoś jaśniej się zrobi, bo ostatnio to szaro i ponuro :roll:
Ja od rana sprzątam.. 8) Galeryjki waszych Psiulków oglądam regularnie, ale ostatnio czas mnie goni i mało się udzielam :cry: A wszystko przez maturę, która żbliża się wielkimi krokami :o

Pozdrawiam cieplutko i ślę buziaki w pycholki wszystkim pieskom

Noddy i jego filmowy kumpel E.T 8)

Posted

Uff..... W koncu znalazlam twoja galerie. Noduś jest na prawde slodki :P
Nie tylko ty masz swira na punkcie robienia fotek psiakowi..... Oh gdybym miala aparacik...... Musze napisac list do mikolaja :evilbat:
Jesli bedzie pod choinka to robimy galerie z mnostwem zdjec!

Ostatnio moj brat powiedzial, ze jezeli mamy kupic aparat tylko po to, zeby magda robila tysiace zdjec psu to lepiej go nie kupowac........grr........ Madry sie znalaz, on to przynajmniej ma aparat w telefonie, a ja?? :cry: :cry:

Posted

Magda&York napisał(a):
Uff..... W koncu znalazlam twoja galerie. Noduś jest na prawde slodki :P
Nie tylko ty masz swira na punkcie robienia fotek psiakowi..... Oh gdybym miala aparacik...... Musze napisac list do mikolaja :evilbat:
Jesli bedzie pod choinka to robimy galerie z mnostwem zdjec!

Ostatnio moj brat powiedzial, ze jezeli mamy kupic aparat tylko po to, zeby magda robila tysiace zdjec psu to lepiej go nie kupowac........grr........ Madry sie znalaz, on to przynajmniej ma aparat w telefonie, a ja?? :cry: :cry:

U nas Madziu też kiepsko z aparatem :cry: Może by tak rzeczywiście list do Mikołaja napisać :roll:

Posted

Kolejne śliczne zdjęcia Nodiego :) Słodko wygląda w tej kokardce - pasuje mu :)

Co do kuelk śniegowych to ja także proponuję podcięcie włosków na łapkach - my od czasu chodzenia do fryzjera podcinamy je regularnie i kulki się nie robią, albo bardzo malutkie.
Także polecam linomag :)

Posted

Rodzinka prawie w komplecie.... :D :iloveyou:

Moniko, ile było szczeniaczków w miocie?

podoba mi sie fryzurka Nodusiowego taty, sportowa, swobodna, super! :loveu: