Moniś Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 Alka napisał(a):Mam Marcina obchodzi 50 lat.;)Zjeżda się prawie cała ich rodzinka. o la la :multi: to wypij Alu kielicha za zdrowie Mamy Marcina od nas- dogomaniaków :cool3::cool3::cool3: Quote
Teklunia Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Czesc Monisiu :) Jak zdroweczko? Powiedz ze lepiej...:oops: Quote
Moniś Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 Teklunia napisał(a):Czesc Monisiu :) Jak zdroweczko? Powiedz ze lepiej...:oops: Cześć Kasiu :multi: Lepiej, lepiej :multi::multi: Ma ktoś może jakieś materiały dotyczące granic Polski po II Wojnie Światowej? :roll: :-o:-o Quote
Magda Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Dzien dobry Moniczko!! Wpadlam do was z mysla, ze moze sa nowe fotki, a tu........pusto:placz::placz: Pozycz od kogos aparacik na chociaz jedna fotke:cool3: Quote
Teklunia Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='Moniś'] Ma ktoś może jakieś materiały dotyczące granic Polski po II Wojnie Światowej? :roll: :-o:-o a, pewnie sota36, bo Ona jest Pania od histori :lol: Quote
Moniś Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 [quote name='Teklunia']a, pewnie sota36, bo Ona jest Pania od histori :lol: Aa... widzisz Kasiu... ja nie znam tej Pani, więc nie ładnie jest się tak upomnieć.. :roll::-( Pytałam, bo musze napisać pracę z historii- mam 3 tematy do wyboru i żadnych konkretnych materiałów :-( Palisko się szykuje jak nic...:placz: Quote
Alicja Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Napisz ładnie do Sota 36 na PW i jakoś moze ci pomoże :p Quote
Moniś Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Napisz ładnie do Sota 36 na PW i jakoś moze ci pomoże :p eeee... to nie ładnie tak.. wstydzę się...:oops::oops::oops: Będę siedzieć dzień i noc aż coś wymyślę.. w sobotę muszę oddać.. :roll::-( Quote
Moniś Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 a moja Nodulek zaczął dziś 9-wiąty miesiączek swojego życia :loveu::loveu: Quote
Teklunia Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 no to sto lat dla Nodusia!!! :BIG::BIG::BIG::popcorn::popcorn::popcorn: a soty36 nie ma sie co bac :lol: co najwyzej jej meza - Pana Policjanta :evil_lol: Quote
Moniś Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 Teklunia napisał(a): a soty36 nie ma sie co bac :lol: co najwyzej jej meza - Pana Policjanta :evil_lol: Kasiu nie strasz :lol::lol: :evil_lol: Lece spać... Dobranocka :buzi: Quote
Alicja Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='Teklunia']no to sto lat dla Nodusia!!! :BIG::BIG::BIG::popcorn::popcorn::popcorn: a soty36 nie ma sie co bac :lol: co najwyzej jej meza - Pana Policjanta :evil_lol:o rany Kasia nie strasz Darkiem dziewczyn, bo chłopak spokojny i miły a jak mu zrobisz taką opinię to gotów popaść w kompleksy :shake: Nodi jeszcze 3 miesiące i szykujemy imprezkę :multi::multi::multi::multi: Quote
Magda Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 CZesc Moniczko!! Jestes klamczucha!:mad: Mowilas, ze masz maske na buzi, i co?? Ja teraz chora:placz::placz: Quote
Moniś Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']o rany Kasia nie strasz Darkiem dziewczyn, bo chłopak spokojny i miły a jak mu zrobisz taką opinię to gotów popaść w kompleksy :shake: Nodi jeszcze 3 miesiące i szykujemy imprezkę :multi::multi::multi::multi: Oooooooo jak super!!! :multi::multi: Alusia nas odkopała :multi: Dziękujemy :multi::multi::multi: Impra będzie na całego :multi::multi: 1 lipca - zapraszamy :multi::multi: A Kasia tak mnie Panem Policjantem wystraszyła, że się boję na dogo wchodzić :placz::placz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Moniś Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 Magda_Miki napisał(a):CZesc Moniczko!! Jestes klamczucha!:mad: Mowilas, ze masz maske na buzi, i co?? Ja teraz chora:placz::placz: Co Ty opowiadasz! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja WCALE NIE CHOROWAłAM !!!! :-o:-o:-o :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Magda Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Moniś napisał(a):Co Ty opowiadasz! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja WCALE NIE CHOROWAłAM !!!! :-o:-o:-o :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jasne...... NIe dosc, ze chorowalas to jeszcze nie moglysmy cie zapedzic do lozka:eviltong::eviltong: Quote
Moniś Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 Magda_Miki napisał(a):Jasne...... NIe dosc, ze chorowalas to jeszcze nie moglysmy cie zapedzic do lozka:eviltong::eviltong: No skąd takie pomysły :evil_lol: Z kimś musiałyście mnie pomylić :evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiek Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Moniś napisał(a): Impra będzie na całego :multi::multi: 1 lipca - zapraszamy :multi::multi: ooo to prześlę w myslach Noddusiowi buziaki - bedę juz na wakacjach :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: A tak wogóle to cześć Monisiu :p Quote
Moniś Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 Gosiek napisał(a):ooo to prześlę w myslach Noddusiowi buziaki - bedę juz na wakacjach :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: A tak wogóle to cześć Monisiu :p Cześć Gosiu A gdzie się na wakacje wybieracie? :cool3::cool3: Quote
Gosiek Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Moniś napisał(a):Cześć Gosiu A gdzie się na wakacje wybieracie? :cool3::cool3: tam gdzie w zewszłym roku :p ach jak sie cieszę :multi::multi::multi::multi::multi::multi: kocham Chorwację :loveu::loveu::loveu: Quote
Moniś Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 Gosiek napisał(a):tam gdzie w zewszłym roku :p ach jak sie cieszę :multi::multi::multi::multi::multi::multi: kocham Chorwację :loveu::loveu::loveu: Super! Już liczę na obszerną fotorelację! :lol: :multi::multi::multi: Quote
Gosiek Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Moniś napisał(a):Super! Już liczę na obszerną fotorelację! :lol: :multi::multi::multi: bedzie, bedzie - jak w zeszłym roku :cool3: tym razem odwiedzimy inne campingi więc i widoczki bedą inne ;) byle do czerwca... i końca szkoły.. dzieki Marcinkiewiczowi moja córa o tydzień wcześniej szkółkę skończy i waaaakaaacje :multi: Quote
Teklunia Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Czesc Monis! Widze ze jestes na Dogo naczelnym roznosicielem zarazkow i za kazda chorobe bedziesz Ty odpowiadac ;) Quote
Moniś Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 Teklunia napisał(a):Czesc Monis! Widze ze jestes na Dogo naczelnym roznosicielem zarazkow i za kazda chorobe bedziesz Ty odpowiadac ;) Cześć Kasiu! Absolutnie się na to nie piszę :evil_lol: To Magda takie głupoty rozpowiada :mad::mad::mad::mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts