SwEet_LiLi Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Witamy rankiem ... A wy od świtu o jedzeniu ...:cool3: Quote
Moniś Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 SwEet_LiLi napisał(a): A wy od świtu o jedzeniu ...:cool3: jakoś tak się złożyło ;););) w końcu dzisiaj TRZEBA! :cool1::cool3: Quote
SwEet_LiLi Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 No ale o pączkach ... A nie o mięchu i czosnku ...:evil_lol: Ja lubie pączki z czekoladą ... MmMniam ... Quote
Moniś Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 Wiecie co Dziewczyny... zauważyłam, że Nodi ma takie leciutko czerwone uszka tzn. nie tam w środku bo tam ma czysto :roll: tylko tak na skrawkach u góry i po bokach... :roll: Nie wiem czy tak miał zawsze :-o jakoś nigdy nie zwróciłam uwagi :oops: Czy sobie coś ubzdurałam? Czy to znów jakaś choróbsko się do nas przypałętała? Nie potrząsa główka, nie drapie sie, da obejrzeć więc chyba go nie boli.... Co o tym myślicie? Quote
Figusia Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Moja teź ma ciemniejsze takie przy końcach, ale nie bardzo czerwone. Ale Wy gotujecie pyszności psiakom:cool1: Ja najczęściej daje mielone z marchewką i ryżem. Figa jest strasznie wybredna i jak jednego dnia zje to drugiego tego samego nie ruszy. Do tej pory zamrażałam porcyjki, bo wygodnie było...Podziwiam Was za takie częste gotowanie;) Quote
Alka Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Moniko,:niewiem: aż byłam sprawdzić jakie Tuffcio ma uszka... kurcze ,nie zauważyłam, ażeby miał czerwone . :hmmmm:Nie umieć poradzić :shake: miłego pączusiowego dzioneczka ! Quote
Moniś Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 Figusia napisał(a):Moja teź ma ciemniejsze takie przy końcach, ale nie bardzo czerwone. Ale Wy gotujecie pyszności psiakom:cool1: Ja najczęściej daje mielone z marchewką i ryżem. Figa jest strasznie wybredna i jak jednego dnia zje to drugiego tego samego nie ruszy. Do tej pory zamrażałam porcyjki, bo wygodnie było...Podziwiam Was za takie częste gotowanie;) Hej Figusiu, miło, że zajrzałaś :multi: Ja gotuję codziennie świeże jedzonko :lol: Kurczaczek, ryż bądź makaron, marchewka i do tego co jakiś czas wątróbka drobiowa. Je też suchą karme, żółty ser, białego juz nie tyka od jakiegoś czasu :roll: Czasami zje żółtko jajka jak ma ochotę ;) Teraz robię przymiarkę do ugotowania dla Nodulka obiadku polecanego przez Gosię :lol::lol::lol: Quote
Alka Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 a co do gotowania,to przygotowuję Tuffciowi zawsze na 2 dni. Przeważnie mięsko z indyka+ marchewka+ ryż, albo podroby, tudzież wołowinka i cielęcinka gotowana.Od czasu do czasu dostaje małe porcyjki gotowanej rybki.:lol: Quote
Moniś Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 Alka napisał(a):Moniko,:niewiem: aż byłam sprawdzić jakie Tuffcio ma uszka... kurcze ,nie zauważyłam, ażeby miał czerwone . :hmmmm:Nie umieć poradzić :shake: miłego pączusiowego dzioneczka ! No kurcze :roll: One robią mu się takie "czerwieńsze" jak polata, może to dlatego, że się rozgrzeje?:roll: Teraz jak śpi ma normalne :PROXY5: Również życzymy pączusiowego dzionka :multi: Ile już zjadłyście? :lol::lol: Quote
Moniś Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 Alka napisał(a):a co do gotowania,to przygotowuję Tuffciowi zawsze na 2 dni. Przeważnie mięsko z indyka+ marchewka+ ryż, albo podroby, tudzież wołowinka i cielęcinka gotowana.Od czasu do czasu dostaje małe porcyjki gotowanej rybki.:lol: My wołowinki nie dajemy po Noddi dostaje po niej zatwardzenia :roll: Quote
Magda Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 CZesc Moniczko! Sliczny kotek, ale dlaczego nie Noddy?:mad: To kiedy bedziesz miec ten aparacik?:evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Hej Moniś!! Czy masz cos przeciwko temu, abysmy zaczęły zagladac do Twojej galerii? :multi: Quote
SwEet_LiLi Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Dobry Wieczór !! Ja Śp. LiLi gotowałam ... ale z dnia na dzień stawała się wybredniejsza ... I chiała tylko mięsko , ryż był już nie "papu" nie wspominając o marchweczce ... Czasem nie jadłą nic od rana do rana następnego dnia ... Bo taki z niej uparciuch był ... Dlatego teraz Kassi je tylko suchą Royala ... I jest ok :multi: Quote
Moniś Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Hej Moniś!! Czy masz cos przeciwko temu, abysmy zaczęły zagladac do Twojej galerii? :multi: No Ty chyba żartujesZ? :-o Wchodz i czuj się jak u siebie.. Witamy :buzi: Quote
Moniś Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 SwEet_LiLi napisał(a): Dlatego teraz Kassi je tylko suchą Royala ... I jest ok :multi: Nodulek wcina royala tylko wtedy jak go najdzie ochota ;) Quote
PIKA Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Pączek wita slodkie pączki :multi: :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Moniś napisał(a):No Ty chyba żartujesZ? :-o Wchodz i czuj się jak u siebie.. Witamy :buzi: :multi: :multi: :multi: :multi: :buzi: Quote
Moniś Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 Teklunia napisał(a):Czesc Monisia :buzi: Kasiu! W końcu jesteś Kobietko! :multi::multi: Quote
Teklunia Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Moniś napisał(a):Kasiu! W końcu jesteś Kobietko! :multi::multi: Jestem :) I juz nigdzie sie nie ruszam az do pojscia spac :D Czy to jutro masz miec aparat, czy cos mi sie pomieszalo? :hmmmm: Quote
Moniś Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 Teklunia napisał(a):Jestem :) I juz nigdzie sie nie ruszam az do pojscia spac :D Czy to jutro masz miec aparat, czy cos mi sie pomieszalo? :hmmmm: No niby jutro, ale któż to wie :roll: Może brat sie wymiga, że znów coś się popsuło :roll: Jak ciotka jutro rano nie podrzuci tzn. że nici z fotek :placz::placz::placz: A tak bym chciała Wam Nodulcia pokazać... dawno go nie było tu :( Quote
Moniś Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 Dobranocka!!! Spokojnej nocki ! :buzi: Quote
Teklunia Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Czesc! Przypominam ze juz piatek... ;) Czy beda fotki? Please please please... Quote
Moniś Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 Teklunia napisał(a):Czesc! Przypominam ze juz piatek... ;) Czy beda fotki? Please please please... Niestety Kasiu :placz::placz: Aparat nie dotarł :placz: Ciotka miała przywieźć i nie dojechała- nie wiem czemu :-( Może nie chcą pożyczyć... :shake: Quote
Recommended Posts