Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Wiecie co Dziewczyny... zauważyłam, że Nodi ma takie leciutko czerwone uszka tzn. nie tam w środku bo tam ma czysto :roll: tylko tak na skrawkach u góry i po bokach... :roll: Nie wiem czy tak miał zawsze :-o jakoś nigdy nie zwróciłam uwagi :oops:
Czy sobie coś ubzdurałam? Czy to znów jakaś choróbsko się do nas przypałętała? Nie potrząsa główka, nie drapie sie, da obejrzeć więc chyba go nie boli....
Co o tym myślicie?

Posted

Moja teź ma ciemniejsze takie przy końcach, ale nie bardzo czerwone.

Ale Wy gotujecie pyszności psiakom:cool1: Ja najczęściej daje mielone z marchewką i ryżem. Figa jest strasznie wybredna i jak jednego dnia zje to drugiego tego samego nie ruszy. Do tej pory zamrażałam porcyjki, bo wygodnie było...Podziwiam Was za takie częste gotowanie;)

Posted

Moniko,:niewiem: aż byłam sprawdzić jakie Tuffcio ma uszka... kurcze ,nie zauważyłam, ażeby miał czerwone . :hmmmm:Nie umieć poradzić :shake:

miłego pączusiowego dzioneczka !

Posted

Figusia napisał(a):
Moja teź ma ciemniejsze takie przy końcach, ale nie bardzo czerwone.

Ale Wy gotujecie pyszności psiakom:cool1: Ja najczęściej daje mielone z marchewką i ryżem. Figa jest strasznie wybredna i jak jednego dnia zje to drugiego tego samego nie ruszy. Do tej pory zamrażałam porcyjki, bo wygodnie było...Podziwiam Was za takie częste gotowanie;)

Hej Figusiu, miło, że zajrzałaś :multi:
Ja gotuję codziennie świeże jedzonko :lol: Kurczaczek, ryż bądź makaron, marchewka i do tego co jakiś czas wątróbka drobiowa. Je też suchą karme, żółty ser, białego juz nie tyka od jakiegoś czasu :roll: Czasami zje żółtko jajka jak ma ochotę ;)
Teraz robię przymiarkę do ugotowania dla Nodulka obiadku polecanego przez Gosię :lol::lol::lol:

Posted

a co do gotowania,to przygotowuję Tuffciowi zawsze na 2 dni. Przeważnie mięsko z indyka+ marchewka+ ryż, albo podroby, tudzież wołowinka i cielęcinka gotowana.Od czasu do czasu dostaje małe porcyjki gotowanej rybki.:lol:

Posted

Alka napisał(a):
Moniko,:niewiem: aż byłam sprawdzić jakie Tuffcio ma uszka... kurcze ,nie zauważyłam, ażeby miał czerwone . :hmmmm:Nie umieć poradzić :shake:

miłego pączusiowego dzioneczka !

No kurcze :roll:
One robią mu się takie "czerwieńsze" jak polata, może to dlatego, że się rozgrzeje?:roll:
Teraz jak śpi ma normalne :PROXY5:
Również życzymy pączusiowego dzionka :multi:
Ile już zjadłyście? :lol::lol:

Posted

Alka napisał(a):
a co do gotowania,to przygotowuję Tuffciowi zawsze na 2 dni. Przeważnie mięsko z indyka+ marchewka+ ryż, albo podroby, tudzież wołowinka i cielęcinka gotowana.Od czasu do czasu dostaje małe porcyjki gotowanej rybki.:lol:

My wołowinki nie dajemy po Noddi dostaje po niej zatwardzenia :roll:

Posted

Dobry Wieczór !!

Ja Śp. LiLi gotowałam ... ale z dnia na dzień stawała się wybredniejsza ...

I chiała tylko mięsko , ryż był już nie "papu" nie wspominając o marchweczce ... Czasem nie jadłą nic od rana do rana następnego dnia ... Bo taki z niej uparciuch był ...

Dlatego teraz Kassi je tylko suchą Royala ... I jest ok :multi:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Hej Moniś!!
Czy masz cos przeciwko temu, abysmy zaczęły zagladac do Twojej galerii? :multi:

No Ty chyba żartujesZ? :-o
Wchodz i czuj się jak u siebie..
Witamy :buzi:

Posted

Moniś napisał(a):
Kasiu! W końcu jesteś Kobietko! :multi::multi:

Jestem :) I juz nigdzie sie nie ruszam az do pojscia spac :D
Czy to jutro masz miec aparat, czy cos mi sie pomieszalo? :hmmmm:

Posted

Teklunia napisał(a):
Jestem :) I juz nigdzie sie nie ruszam az do pojscia spac :D
Czy to jutro masz miec aparat, czy cos mi sie pomieszalo? :hmmmm:

No niby jutro, ale któż to wie :roll: Może brat sie wymiga, że znów coś się popsuło :roll:
Jak ciotka jutro rano nie podrzuci tzn. że nici z fotek :placz::placz::placz:
A tak bym chciała Wam Nodulcia pokazać... dawno go nie było tu :(

Posted

Teklunia napisał(a):
Czesc!
Przypominam ze juz piatek... ;)
Czy beda fotki? Please please please...

Niestety Kasiu :placz::placz:
Aparat nie dotarł :placz: Ciotka miała przywieźć i nie dojechała- nie wiem czemu :-(
Może nie chcą pożyczyć... :shake: