nikusia Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Moniś! :multi: :multi: No widzisz! Jak piecho się poczuje lepsiej, pocykaj mu trochę fotek z uśmiechem pełną gębą! Quote
nikusia Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 I ucałuj mu od nas morduchę, bo jest dzielny chłopak, prawda?! :) Zajżyj jeśli masz ochotę do nas, mamy wiosenne fotki, może Ci się humorek poprawi... Żeby zamiast :shake: , było :p Quote
Moniś Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 Gosiek napisał(a):Monia - oczywiście ze z godziny na godzinę bedzie lepiej. Narkoza niestety tak wpływa na psiaka i bedzie jeszcze kilka-kilkanaście godzin odczuwał jej skutki. Zauważyłam ze po narkozach psiaki trzęsą sie z zimna więc należy odpowiednio zadbać o to by było im cieplutko... okryj więc Noddyego kocykiem i przytul :) Masz rację Gosiu, że po narkozie jest psiakowi zimno. Noddy trząs się jak galareta, ale siedzialam cały czas przy nim... w cieplutkim kocyczku... :roll: Tak się cięszę, że już po.... :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
nikusia Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Ciesz się ciesz... U nas to jeszcze przed nami... Quote
Moniś Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 Teklunia napisał(a):no to swietnie!!! :D ciesze sie ze juz po stesie i ze sie dobrze czujecie...oboje ;) Nodi to dzielny chlopczyk :) ucaluj go ode mnie delikatnie w ten obolaly pysio :buzi: Wycałuję jak się tylko obudzi... :loveu: Dziękujemy :buzi: nikusia napisał(a):Moniś! :multi: :multi: No widzisz! Jak piecho się poczuje lepsiej, pocykaj mu trochę fotek z uśmiechem pełną gębą! Nie wiem czy będą fotki, bo nie ma aparatu :shake: Do wszystkich galeryjek zajrzę później.. narazie lecę odpocząć... :roll::roll: Quote
Moniś Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 nikusia napisał(a):Ciesz się ciesz... U nas to jeszcze przed nami... Mam nadzieję, że wszystko pójdzie szybko i sprawnie... Będę trzymać łapki jak już się umówicie z wetem... :roll::roll: Quote
SwEet_LiLi Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 :multi: :multi: Jak dobrze że już po stresie ... Przynajmniej macie już z głowy ... a Noduś jak się teraz czuje ?/ Quote
Moniś Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 SwEet_LiLi napisał(a)::multi: :multi: Jak dobrze że już po stresie ... Przynajmniej macie już z głowy ... a Noduś jak się teraz czuje ?/ Narazie jest wszystko w porządku i mam nadzieje, że z godziny na godzinę będzie lepiej. Chodzi już normalnie bez przekręcania się na boczki.. :lol: Dosyć sporo śpi, widocznie jest jeszcze osłabiony... :roll: Quote
marlena924 Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Witaj :):) Widzisz! Mówiłam, że będzie dobrze :multi: :multi: I już po stresie :) Ucałuj Noddiego ode mnie i od Toffika :) Quote
Moniś Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 [quote name='marlena924']Witaj :):) Widzisz! Mówiłam, że będzie dobrze :multi: :multi: I już po stresie :) Ucałuj Noddiego ode mnie i od Toffika :) Dziękujemy za całuski :multi: Quote
Magda Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Jej!! Caluski dla dzielnej pani i jeszcze dzielniejszego Noddiego:buzi: Zobacz Moniczko, tyle stresu bylo i po co? Teraz niech maly odpoczywa i nabiera sil. Ucaluj go od nas:loveu: Quote
Alicja Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 No proszę jaki dzielny Noduś , trzeba go dzieciom dawać za przykład :razz: Quote
Moniś Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Magda_Miki napisał(a):Jej!! Caluski dla dzielnej pani i jeszcze dzielniejszego Noddiego:buzi: Zobacz Moniczko, tyle stresu bylo i po co? Teraz niech maly odpoczywa i nabiera sil. Ucaluj go od nas:loveu: Pycholek wycałowany od wszystkich :multi: Dziś już jest w porządku, byliśmy na dworku, zjadł śniadanko także widać, że wraca do siebie. :multi::multi::multi: A stres... nie wiem po co był..., ale napewno był nieunikniony ;) Alicjarydzewska napisał(a): No proszę jaki dzielny Noduś , trzeba go dzieciom dawać za przykład :razz: Alu musisz koniecznie wszystkim dzieciakom o nim powiedzieć :cool1: ;););) Quote
Gosiek Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Moniś napisał(a): A stres... nie wiem po co był..., ale napewno był nieunikniony ;) hahaha każdy tak ma :lol::lol::lol: teraz juz szybciutko zapomnicie o zabiegu :cool3: miłego dnia Quote
Alka Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Cześć Moniko i Noddusiu !:multi: Przede wszystkim buziaczki dla dzielnego maluszka.:buzi: Cieszymy się ,że już po wszystkim . :loveu: Quote
Teklunia Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Czecs, kochani! Jak rekonwalescent? :lol: Quote
Moniś Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Alka napisał(a):Cześć Moniko i Noddusiu !:multi: Przede wszystkim buziaczki dla dzielnego maluszka.:buzi: Cieszymy się ,że już po wszystkim . :loveu: Dziękujemy Alu :buzi: Teklunia napisał(a):Czecs, kochani! Jak rekonwalescent? :lol: Drzemie sobie właśnie :lol::lol: Quote
Moniś Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 [quote name='PIKA']Cześć Monis :razz: Załamałaś mnie Kobieto :eviltong: :placz: Dzień doberek Wszystkim! U nas w nocy tyyyyyyyyyyle śniegu napadało :shake:, że chętnie się z Wami podziele. Kto reflektuje? :razz::razz: My już po śnieżnym spacerku- straszna zawierucha jest :-o Porzucaliśmy sobie gały śniegowe, co by się rozgrzać troszkę ;) Miłego dzionka!:multi: Nodduś całuje Wszystkich :buzi: Quote
Magda Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Witaj Moniczko i dzielny Noddi:multi: Ach ta zima..... kiedy sobie w koncu pojdzie?:mad: Ja chcem wiosne:placz::placz: Quote
Moniś Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 A ja tak trochę z innej beczki.. Pokażę Wam ruchomą szopkę z Wrocławskiego Kościółka... Być może w piątek bede miała aparat to pojawi się jakaś Noddusiowa fotka :multi: cmok :buzi: Quote
Alka Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 wow, czego tam nie ma w tej szopce :crazyeye: będziemy z niecierpliwością zerkać ,czy pojawi się Noddusiowa foteczka :loveu: Quote
Moniś Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 [quote name='Alka'] wow, czego tam nie ma w tej szopce :crazyeye: będziemy z niecierpliwością zerkać ,czy pojawi się Noddusiowa foteczka :loveu: Aluś w szopce są głównie dziecinne zabaweczki :lol: Wszystko pięknie się rusza :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alka Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Moniś napisał(a):Aluś w szopce są głównie dziecinne zabaweczki :lol: Wszystko pięknie się rusza :loveu::loveu::loveu::loveu: musi ciekawie wyglądać na żywo :lol: Quote
Moniś Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 Alka napisał(a):musi ciekawie wyglądać na żywo :lol: Świetnie to na żywo wygląda :lol: Gdzie nie spojrzysz wszystko się rusza, a to lalka lula do snu swoją córeczke, a to konik na biegunach się buja, albo pociąg jedzie :loveu: Są też drewniane zabawki typu drwal rąbiocy drewno- rusza przy tym głową i siekierką :lol: Są też postacie święte- Papież, Maryja, trzej królowie, szopka z Jezuskiem... A jak wrzucasz ofiarę do takiej skarbonki to ślicznie się zapala na czerwono :lol: Dla dzieciaków to niesamowite przeżycie, przyznam, że dla mnie też było, bo pierwszy raz widziałam tyle ruszających się zabawek na raz :loveu: Niesamowita atmosfera tam panuje :loveu: Żal wychodzić :loveu: Całą atrakcję ubogacają piękne pieśni :lol: Quote
Recommended Posts