Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cześć Monia.... no więc tak..... chciałam Ci powiedzieć ze..... [SIZE=2] Czuję się dobrze w Twoim towarzystwie, przyjmij więc życzenia z walentynkowym uściskiem.

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystkiego najlepszego z okazji Walentynek!!

Przyszedł przed chwilką do mnie posłaniec z kwiatami od mojego Misia
:loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Moniczko, a co u was? Widze, ze cos ostatnio nie macie czasu byc na dogo.....:placz::placz: Jak zabki?

a no wlasnie, tez sie wczoraj zastanawialam czy Nodi juz po azabiegu i jak to wytrzymaliscie... oboje ;)

Posted

Hej Dziewczynki :multi:

Rzeczywiście czasu u nas ostatnio brak, ale postaram się ponadrabiać zaległości u Was.
Zabiegu jeszcze nie było. Bo wet czekał na jakieś nowe rozwieracze, czy coś takiego :-o
I dopiero jutro umówimy się na konkretny termin. Myślę, że po niedzieli.. :shake:
Strach, strach, straaaaaach... :placz:

Pozdrowionka :buzi:

Posted

Moniś napisał(a):
Hej Dziewczynki :multi:

Rzeczywiście czasu u nas ostatnio brak, ale postaram się ponadrabiać zaległości u Was.
Zabiegu jeszcze nie było. Bo wet czekał na jakieś nowe rozwieracze, czy coś takiego :-o
I dopiero jutro umówimy się na konkretny termin. Myślę, że po niedzieli.. :shake:

A tam starch! Zobaczysz wszystko bedzie dobrze;) Rach, ciach i po sprawie.

Posted

[quote name='Moniś']Hej Dziewczynki :multi:

brrr. rozwieracze - to brzmi strasznie :shake:
ale pojdzie jak po masle, mowie Ci :)

Posted

Dzień dobry Dziewczynki

Dla mnie właściwie nie taki dobry. Nodi zafundował mi pobudke o 5 ramo :shake: Wymiotował i nie wiem od czego :shake: Najpierw żółcią, a potem taką białą pianą:shake: A teraz biega, bawi się jakby nic się nie stało :roll:

W poniedziałek o 9 rano mamy zabieg. :-( Trzymajcie kciuki- proszę :placz:
Wiecie co.. z tego wszystkiego to już układam sobie czarne scenariusze, że może się nie obudzi, bo serduszko nie wytrzyma, albo jeszcze coś innego :placz:
A może powinnam jeszcze poczekać? Może to jeszcze za wcześnie?
Z moich obserwacji wynika, że te kły zaczynają się psuć.. :-(

Powiedzcie mi jeszcze, czy psiak przed zabiegiem ma być na czczo?
Wet dostał wezwanie do jakiegoś zwierzaka i z tego wszystkiego nie powiedział mi.

ehhhh... tak sie boję :placz:

Posted

Teklunia ma racje, nie martw sie to tylko zabieg, a nie jakas wielka operacja. Pojdzie szybko i nawet sie nie zorientujesz, ze to juz koniec, a Noddy bedzie biegal jakby nic sie nie stalo;)

A co do wymiotow to normalka, u nas tez sie czasem zdarzaja (szczegolnie w nocy)

Pozdrawiam i caluje!!

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Teklunia ma racje, nie martw sie to tylko zabieg, a nie jakas wielka operacja.

Ale tak się naczytałam, że narkoza szkodzi, że yorki mają słabe serca, że pies może się nie wybudzić z narkozy, albo wystąpią komplikacje :shake:

Kurcze! :placz:

Posted

Moniś,

mój Oskarcio tez wczoraj i dzisiaj wymiotował, jakies niestrawnosci żołądkowe miał i nie wiem z jakiego powodu. Poczekamy i zobaczymy jak się bedzie zachowywał w następnych dniach. Póki co zafunduje mu małą diete, czyli bez mięska na samym suchym, moze cos lezy na żołądeczku.

Co do wyrywania zabków to tak jak Ci pisze w obecnej chwili nie masz sie co bac. Bedzie wsyztsko OK !!

Posted

Ehhh :shake:
Pojawił się nowy problem. Otóż Nodi przed chwilą... zaczął saneczkować :-(
przejechał dwa razy pupcią po dywanie:-( Czy to możliwe, żeby miał robaki? 5-6 stycznia odrobaczałam go.

Mam jeszcze jedno pytanko.
Jeśli podam mu jutro lek na odrobaczenie to czy powoduje to iż zabieg musi zostać odwołany?

Posted

Moniś
Cześć!!! :) Dawno mnie nie było... :(
A myślisz że to robaki?
Mój Rami czasami robi tak po załatwieniu się, a robaków nie ma... Może Nodi tak po prostu? A często tak robi, czy tylko raz to się zdarzyło?

Posted

nikusia napisał(a):
Moniś
Cześć!!! :) Dawno mnie nie było... :(
A myślisz że to robaki?
Mój Rami czasami robi tak po załatwieniu się, a robaków nie ma... Może Nodi tak po prostu? A często tak robi, czy tylko raz to się zdarzyło?

Wcześniej nie saneczkował, dopiero teraz... :shake:
W nocy zwymiotował, ale nie było w tym żadnych robaków.

Posted

Magda_Miki napisał(a):
A co jaki czas go odrobaczasz??

co 3 miesiące.
Ostatnio był odrabaczany 5 i 6 stycznia. 1 Tabletka jednego dnia i następna drugiego.

Posted

Teklunia napisał(a):
Monika, najlepiej spytaj weta... Nie ma co gdybac i zastanawiac sie.
Trzymam kciuki :)

Polece jutro, urwe sie na chwile z zajęć szkolnych... ajjj :-(

Posted

Moniś napisał(a):
co 3 miesiące.
Ostatnio był odrabaczany 5 i 6 stycznia. 1 Tabletka jednego dnia i następna drugiego.

My stosujemy taka paste w strzykawce, ktora sie wstrzykuje do pyska...ale Miki jej wprost nienawidzi!!:angryy: Mozesz mi przyblizyc te tableteczki?