Teklunia Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Moniś napisał(a):Hey Kasiu :buzi: Zabieg odbędzie się w przyszłym tygodniu :shake: Wet ma jeszcze dzwonić i wskazać konkretny dzień :shake: no ale po co ta mutna minka? bedzie dobrze, przeciez to drobny, nieskomplikowany zabieg :buzi: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='Gosiek']tak jest!!!! Nie ma innej opcji...... oj sama pamiętam jak strasznie przeżywałam narkozę Axia przy usuwaniu zęboli :shake: a pamietasz Gosiu jak ja sie strasznie bałam, az wszytsko pokolei opisywałam na dogo, a teraz to rzecz normalna i nie ma co sie "strachac" Moniś wszytsko pojdzie OK zobaczysz :) Quote
Moniś Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 Cześć Kochane :multi: Ja tylko na minutke. Przepraszam, że w ostatnich dniach nie wpadam tak często jak wcześniej na Wasze galeryjki, ale mam urwanie głowy :roll: Mój chrześniak w szpitalu leży :shake: i spędzam tam sporo czasu :shake: Miłego dzionka życze :multi: :buzi: Quote
Figusia Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Dużo zdrówka dla chrześniaka życzę w takim razie Quote
Teklunia Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 :( To okropne, jak takie malenstwa choruja :shake: Trzymamy kciuki! Quote
marlena924 Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Nie martw się będzie OK. Toffiś miał wyrywane 6 zebów i przeżył :) Nie martw się, ja też to tak przeżywałam! Napewno Noddy to zniesie :) Quote
Moniś Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 Cześć Dziewczyny! Mały wyszedł już ze szpitala, ale za to teraz znów coś pobiera Nodiego :shake: Dam mu wieczorem rutinoscorbin i zobaczymy :shake: Może znów się przeziębił.. :shake: Jak się wali to wszystko na raz.. :-( Quote
Magda Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Witaj Monis! To dobrze, ze juz po wszystkim i mozesz znowu do nas zajrzec (na dgm). Miejmy nadzieje, ze Nodi sie znowu nie przeziebil:shake: Trzymam kciuki! Quote
Moniś Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 Magda_Miki napisał(a):Witaj Monis! To dobrze, ze juz po wszystkim i mozesz znowu do nas zajrzec (na dgm). Miejmy nadzieje, ze Nodi sie znowu nie przeziebil:shake: Trzymam kciuki! :shake::shake::shake::shake: Też mam taką nadzieję. Poobserwuję go do poniedziałku, jak sie nie polepszy to czeka nas wizyta u weta, a co za tym idzie- nie wyrwiemy ząbków :shake: Quote
Alka Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Cześć Monisiu ! Cieszę się ,że Twój chrześniak wraca do zdrowia.:multi: a co się dzieje z Nodusiem ? :roll:jakie ma objawy? Moniko , mam nadzieję ,że złe dni szybciutko miną i dobry humor i uśmiech powrócą, czego Ci życzę.:loveu: Quote
Moniś Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 [quote name='Alka']Cześć Monisiu ! Cieszę się ,że Twój chrześniak wraca do zdrowia.:multi: a co się dzieje z Nodusiem ? :roll:jakie ma objawy? Moniko , mam nadzieję ,że złe dni szybciutko miną i dobry humor i uśmiech powrócą, czego Ci życzę.:loveu: Hej Aluś :buzi: Noduś kicha od czasu do czasu i podbija go troszke co jakiś czas. Mam nadzieje, że to nie kolejne przeziębienie. Podam mu na noc rutinoscorbin i zobaczymy co dalej.. :roll: Dziękuję za życzonka i również mam nadzieje, że odpędzę od siebie niebawem tę złą aure..:shake: Ps. A czy ten rutinoscorbin na pewno mu nie zaszkodzi? :roll: Quote
Alicja Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Rutinoscorbin nie zaszkodzi , będzie ok;) Quote
Moniś Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Rutinoscorbin nie zaszkodzi , będzie ok;) Dzięki Alu :buzi: Quote
marlena924 Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 I ja życzę Nodusiowi zdrowia :):lilangel: :Dog_run: Quote
Teklunia Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 No co to za numery?!? Nodi, prosze nie chorowac!!! Jak on sie dzisiajma , Moniczko? Quote
Daga_i_Oskar Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='Teklunia']No co to za numery?!? Nodi, prosze nie chorowac!!! Jak on sie dzisiajma , Moniczko? ja też jestem bardzo ciekawa jak sie ma ten nasz kofany nosecek?? Rutinoscorbin nie zaszkodzi co najzyzej pomoze - my dawalismy cała zime i o kichnieciu nie było mowy. Niech Nodus juz nam tutaj takich numerków nie wykręca :mad: Quote
Moniś Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 Cześć Kochaniutkie :buzi: Narazie podaję mu rutinoscorbin i obserwuję. Wydaje mi się, że nie jest aż tak źle, apetyt dopisuje, kichanie też pojawia się sporadycznie (dziś tylko raz kichnął chyba, że coś przeoczyłam) i narazie go nie podbija. Mam nadzieję, że nie zachoruje znów :shake: Ja niedawno wróciłam ze szkoły i głowa mnie boli, że ho ho :shake: Miłego wieczorku życzę! :multi: Quote
Magda Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 A mozemy liczyc na jakies fotki? Dawno nie widzialam kochanego malenstwa:loveu::loveu: Quote
Teklunia Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Magda_Miki napisał(a):A mozemy liczyc na jakies fotki? Dawno nie widzialam kochanego malenstwa:loveu::loveu: bo zdaje sie, ze aparat sie Moniczke zepsul i jeszcze nie naprawil :shake: Quote
Magda Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Teklunia napisał(a):bo zdaje sie, ze aparat sie Moniczke zepsul i jeszcze nie naprawil :shake: :placz::placz::placz::placz::placz::placz:WIELKA SZKODA:placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Moniś Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 Dajcie aparat, a chętnie Wam Nodusia pokażę ;) Niestety brak aparatu = brak fotek :shake: Sama nad tym ubolewam :-( Całuski :buzi: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Dobrej Nocki Monisiu i Nodusiu :buzi: Quote
marlena924 Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Ja także na nowe fotki liczę :* I też życzę DOBRANOC :) Quote
SwEet_LiLi Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 UuU... no to czekamy ... cierpliwie ... Quote
Recommended Posts