Magda Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Ja odkopuje twoja galerie, a ty kopiesz w galeri Gosi:evil_lol::evil_lol: Mam nadzieje, ze nie na darmo Quote
Teklunia Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Moniś napisał(a):Kasiu to chyba druga ważna rzecz po zdrówku jakiej trzeba mu życzyć ;);) Dziękujemy Kochana :buzi: w zasadzie to zyczenie bylo bardziej dla Ciebie, bo jemu pewnie wlasne szczekanie nie przeszkadza ;) Quote
Moniś Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Magda_Miki napisał(a):Ja odkopuje twoja galerie, a ty kopiesz w galeri Gosi:evil_lol::evil_lol: Mam nadzieje, ze nie na darmo Oczywiście, że na darmo :placz: Właśnie się dowiedziałam, że fotki są może w galerii makro :roll: Quote
Moniś Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Teklunia napisał(a):w zasadzie to zyczenie bylo bardziej dla Ciebie, bo jemu pewnie wlasne szczekanie nie przeszkadza ;) Dla niego to ogromna frajda :-o chyba sprawia mu przyjemność takie wydzieranie się :shake: Ale walczymy, walczymy i jest poprawa :lol: Quote
marlena924 Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 HAPPY BIRTHDAY NODDY! [SIZE=1]Little, little angel :BIG: :new-bday: :bday: :tort: Quote
Moniś Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 Pokażę Wam mojego Chrześniaka :loveu::loveu: :multi: Płakał po powrocie z Kościoła, chyba nie podobało mu się ;-) Quote
Teklunia Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='Moniś']Pokażę Wam mojego Chrześniaka :loveu::loveu: :multi: Płakał po powrocie z Kościoła, chyba nie podobało mu się ;-) mmm, slodkosci malenkie!!! Quote
Moniś Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 Figaro napisał(a):Piękniutki yorczek. Uroczy:loveu: Dziękujemy ślicznie :multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu::loveu: :oops: Quote
Alka Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Gratuluję ślicznego chrześniaka:loveu::loveu::loveu: Quote
Moniś Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 Teklunia napisał(a): mmm, slodkosci malenkie!!! Alka napisał(a):Gratuluję ślicznego chrześniaka:loveu::loveu::loveu: Dziękuję Dziewczyny za komplementy :loveu::loveu: :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
SwEet_LiLi Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Fotki śliczne tak jak i Dzidzia i Tofi ..a może by tak jakieś nowe Foteczki :cool3: Quote
Teklunia Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 czesc Moniczko :) Gdzie sie podziewasz? Wczoraj co Cie nie bylo widac :( Ucaluj swojego Szczekusia ;) Quote
Moniś Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 [quote name='Teklunia']czesc Moniczko :) Gdzie sie podziewasz? Wczoraj co Cie nie bylo widac :( Ucaluj swojego Szczekusia ;) Hej :multi: Nie było mnie Kasiu, bo w weekendy jestem w szkole :lol: Dopiero co wróciłam :) :buzi: SwEet_LiLi dziękujemy za odwiedzinki :lol: Mój pies nazywa się Nodi, a nie Tofi ;) Quote
Teklunia Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Moniś napisał(a):Hej :multi: Nie było mnie Kasiu, bo w weekendy jestem w szkole :lol: Dopiero co wróciłam :) o kurcze, biedna jestes :shake: my sobie pospalismy prawie do poludnia i dopiero zaczynamy zyc ;) Quote
Moniś Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 Teklunia napisał(a):o kurcze, biedna jestes :shake: my sobie pospalismy prawie do poludnia i dopiero zaczynamy zyc ;) a ja już od 6 na nogach :shake: :roll::roll::roll: Quote
Teklunia Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Moniś napisał(a):a ja już od 6 na nogach :shake: :roll::roll::roll: uff... no to zaraz czas do łozka ;) Quote
Moniś Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 Przyszłam się wyżalić :shake: Idę jutro umawiać się na zabieg usuwania zębów :placz: Nie wiem jak Nodi to zniesie :shake: Tak bardzo się boję... :placz: Quote
Teklunia Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Moniś napisał(a):Przyszłam się wyżalić :shake: Idę jutro umawiać się na zabieg usuwania zębów :placz: Nie wiem jak Nodi to zniesie :shake: Tak bardzo się boję... :placz: ojoj, ale czemu? za dlugo to trwa, tak? Quote
Gosiek Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Moniś napisał(a):Przyszłam się wyżalić :shake: Idę jutro umawiać się na zabieg usuwania zębów :placz: Nie wiem jak Nodi to zniesie :shake: Tak bardzo się boję... :placz:Proszę natychmiast przestać histeryzować :mad: Noddy zniesie to jak każdy yoras który przez to przechodził.. czyli bezproblemowo :p A Ty masz być spokojna i nie stresować psa.... :p bedzie dobrze - zobaczysz Quote
Teklunia Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Gosiek napisał(a):Proszę natychmiast przestać histeryzować :mad: Noddy zniesie to jak każdy yoras który przez to przechodził.. czyli bezproblemowo :p A Ty masz być spokojna i nie stresować psa.... :p bedzie dobrze - zobaczysz jak ciocia Gosia tak mowi, to na pewno tak bedzie :lol: sluchaj Jej, Monisiu ;) Quote
Gosiek Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Teklunia napisał(a):jak ciocia Gosia tak mowi, to na pewno tak bedzie :lol: sluchaj Jej, Monisiu ;) tak jest!!!! Nie ma innej opcji...... oj sama pamiętam jak strasznie przeżywałam narkozę Axia przy usuwaniu zęboli :shake: Quote
Moniś Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 Teklunia napisał(a):Czesc Monis :) Zabieg juz umowiony? Hey Kasiu :buzi: Zabieg odbędzie się w przyszłym tygodniu :shake: Wet ma jeszcze dzwonić i wskazać konkretny dzień :shake: Quote
Recommended Posts