Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy Gosiek:) Miło nam to słyszeć.. :lol:

Nodduś stracił kilka dni temu pierwszy ząbek 8) Następny tez jest już w drodze ku opuszczeniu jego pychola, myślę ze to kwesta godzin:)
Facet się z niego robi pełną parą :lol:

I jeszcze skromniutka foteczka :)

Posted

Dzięki Dziewczyny za komplement :oops:
Z tymi Jego uszkami to było troche komedii. Najpierw ustało mu tylko jedno uszko :o Już się bałam, że będzie z niego taki Miś Uszatek :wink: ,ale po jakimś tygodniu niespodzianka :lol: wstało i drugie. 8)

Zimno u nas strasznie :( -nawet śnieg popaduje :-?

Posted

Patka napisał(a):
Boski maluch oj zimno będzie .... trza sie zabezpieczyć ;)

Oj... masz rację Patka- trza wyciągać z szaf czapy i szaliki :lol:
A ta świąteczna kolekcja na allegro rzeczywiście słodko się prezentuje :D

Posted

Alka napisał(a):
czy mamy takie same piłeczki :roll: :D

Moniko, nie masz mi za złe ,że wkleiłam Tuffcia? fotka słabej jakości :oops:

Oczywiście, że nie mam Ci za złe Alu :) I na przyszłość również nie mam nic przeciwko. A piłeczki różnią się jedynie kolorkiem :lol: :roll:
Tuffiś to śliczny pieseczek i bez żadnych obaw możesz wklejać tu jego fotoski:)
Nodi chętnie się z Nim zaprzyjaźni :oops: chociażby wirtualnie :roll:

A tak na marginesie to Noduś stracił dziś drugiego ząbalka :D i już ładniutko widać dwa nowe :D

Posted

Witamy Was w ten mroźny :o ranek !
My już daaaaawno po porannym spacerku i śniadanku :)
Na dworze jest tak zimno, że aż nie chce się noska za drzwi wystawiać :oops:
A jak ranny spacerek w takie zimno zniosły Wasze psiulki?:) Noddy był nieco przeciwny i cały czas cofał się do tyłu, żeby wracać do domku, ale wcale mu się nie dziwie... - musi biedak stąpać tymi malusimi łapkami po zimnej trawie i zlodowaciałych chodnikach :o :(

Na miły początek dnia...
Wcale nic nie zmajstrowałem w tych kabelkach :oops:

Posted

Monis&Nodi napisał(a):
Witamy Was w ten mroźny :o ranek !
My już daaaaawno po porannym spacerku i śniadanku :)
Na dworze jest tak zimno, że aż nie chce się noska za drzwi wystawiać :oops:
A jak ranny spacerek w takie zimno zniosły Wasze psiulki?:) Noddy był nieco przeciwny i cały czas cofał się do tyłu, żeby wracać do domku, ale wcale mu się nie dziwie... - musi biedak stąpać tymi malusimi łapkami po zimnej trawie i zlodowaciałych chodnikach :o :(

Na miły początek dnia...
Wcale nic nie zmajstrowałem w tych kabelkach :oops:
8) ale słodziakowy elektryk :wink:

Posted

Witajcie!

Ja właśnie wróciłam ze spacerku. :D U nas jest mokro i leciutko pada śnieżek.Wspominałam już ,że Tuffi nie lubi kiedy jest mokro i często próbował zawrócić w strone domku. :wink:

Moniko, a co Noddy robił przy tych kabelkach? :roll: Minkę ma taką jakbyś przyłapała go na czymś... Wiesz, ja zawsze się bałam ,że maluch zechce sobie je popodgryzać...

Buziaczki dla Nodusia :buzi:

Posted

Alka napisał(a):
Witajcie!

Ja właśnie wróciłam ze spacerku. :D U nas jest mokro i leciutko pada śnieżek.Wspominałam już ,że Tuffi nie lubi kiedy jest mokro i często próbował zawrócić w strone domku. :wink:

Moniko, a co Noddy robił przy tych kabelkach? :roll: Minkę ma taką jakbyś przyłapała go na czymś... Wiesz, ja zawsze się bałam ,że maluch zechce sobie je popodgryzać...

Buziaczki dla Nodusia :buzi:

Na szczęscie kabelków nałogowo nie podgryza, chociaż czasem zdarzy mu się tam podejść i robić właśnie takie minki jakby miał zamiar coś przeskrobać :oops: Kiedyś jak był troszeczkę młodszy przegryzł prawie kabel od internetu :oops: Ale od tamtego momentu pamięta, że gryzienie kabli jest niedozwolone. Jedyne po co tam podchodzi to delikatnie powąchać i za chwilke ucieka 8) :o

Pozdrowionka!