Moniś Posted November 16, 2005 Author Posted November 16, 2005 Ciekawe co trzymają za łózkiem :o Quote
Gosiek Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 witam :) Nodduś jest ślicznym szczeniorkiem - wyrośnie na bardzo ładnego psiaka 8) No i fajne zdjąteczka oczywiście.. prosimy o relację na bieżąco :D Quote
Moniś Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 Dziękujemy Gosiek:) Miło nam to słyszeć.. :lol: Nodduś stracił kilka dni temu pierwszy ząbek 8) Następny tez jest już w drodze ku opuszczeniu jego pychola, myślę ze to kwesta godzin:) Facet się z niego robi pełną parą :lol: I jeszcze skromniutka foteczka :) Quote
Alka Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 słodki pyszczorek , a jak ładnie uszka mu stoją :loveu: Quote
Patka Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Alka dokładnie zaraz jak go zobaczyłam stwiedziłam ze jak na młodzika ma piękne nietoperki :D Sliczny a jaki futrzasty :D Quote
Moniś Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 Dzięki Dziewczyny za komplement :oops: Z tymi Jego uszkami to było troche komedii. Najpierw ustało mu tylko jedno uszko :o Już się bałam, że będzie z niego taki Miś Uszatek :wink: ,ale po jakimś tygodniu niespodzianka :lol: wstało i drugie. 8) Zimno u nas strasznie :( -nawet śnieg popaduje :-? Quote
Patka Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Boski maluch oj zimno będzie .... trza sie zabezpieczyć ;) Quote
Moniś Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 Patka napisał(a):Boski maluch oj zimno będzie .... trza sie zabezpieczyć ;) Oj... masz rację Patka- trza wyciągać z szaf czapy i szaliki :lol: A ta świąteczna kolekcja na allegro rzeczywiście słodko się prezentuje :D Quote
Alka Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 czy mamy takie same piłeczki :roll: :D Moniko, nie masz mi za złe ,że wkleiłam Tuffcia? fotka słabej jakości :oops: Quote
Moniś Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 Alka napisał(a):czy mamy takie same piłeczki :roll: :D Moniko, nie masz mi za złe ,że wkleiłam Tuffcia? fotka słabej jakości :oops: Oczywiście, że nie mam Ci za złe Alu :) I na przyszłość również nie mam nic przeciwko. A piłeczki różnią się jedynie kolorkiem :lol: :roll: Tuffiś to śliczny pieseczek i bez żadnych obaw możesz wklejać tu jego fotoski:) Nodi chętnie się z Nim zaprzyjaźni :oops: chociażby wirtualnie :roll: A tak na marginesie to Noduś stracił dziś drugiego ząbalka :D i już ładniutko widać dwa nowe :D Quote
Moniś Posted November 18, 2005 Author Posted November 18, 2005 Witamy Was w ten mroźny :o ranek ! My już daaaaawno po porannym spacerku i śniadanku :) Na dworze jest tak zimno, że aż nie chce się noska za drzwi wystawiać :oops: A jak ranny spacerek w takie zimno zniosły Wasze psiulki?:) Noddy był nieco przeciwny i cały czas cofał się do tyłu, żeby wracać do domku, ale wcale mu się nie dziwie... - musi biedak stąpać tymi malusimi łapkami po zimnej trawie i zlodowaciałych chodnikach :o :( Na miły początek dnia... Wcale nic nie zmajstrowałem w tych kabelkach :oops: Quote
Alicja Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Monis&Nodi napisał(a):Witamy Was w ten mroźny :o ranek ! My już daaaaawno po porannym spacerku i śniadanku :) Na dworze jest tak zimno, że aż nie chce się noska za drzwi wystawiać :oops: A jak ranny spacerek w takie zimno zniosły Wasze psiulki?:) Noddy był nieco przeciwny i cały czas cofał się do tyłu, żeby wracać do domku, ale wcale mu się nie dziwie... - musi biedak stąpać tymi malusimi łapkami po zimnej trawie i zlodowaciałych chodnikach :o :( Na miły początek dnia... Wcale nic nie zmajstrowałem w tych kabelkach :oops: 8) ale słodziakowy elektryk :wink: Quote
Alka Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Witajcie! Ja właśnie wróciłam ze spacerku. :D U nas jest mokro i leciutko pada śnieżek.Wspominałam już ,że Tuffi nie lubi kiedy jest mokro i często próbował zawrócić w strone domku. :wink: Moniko, a co Noddy robił przy tych kabelkach? :roll: Minkę ma taką jakbyś przyłapała go na czymś... Wiesz, ja zawsze się bałam ,że maluch zechce sobie je popodgryzać... Buziaczki dla Nodusia :buzi: Quote
Moniś Posted November 18, 2005 Author Posted November 18, 2005 Alka napisał(a):Witajcie! Ja właśnie wróciłam ze spacerku. :D U nas jest mokro i leciutko pada śnieżek.Wspominałam już ,że Tuffi nie lubi kiedy jest mokro i często próbował zawrócić w strone domku. :wink: Moniko, a co Noddy robił przy tych kabelkach? :roll: Minkę ma taką jakbyś przyłapała go na czymś... Wiesz, ja zawsze się bałam ,że maluch zechce sobie je popodgryzać... Buziaczki dla Nodusia :buzi: Na szczęscie kabelków nałogowo nie podgryza, chociaż czasem zdarzy mu się tam podejść i robić właśnie takie minki jakby miał zamiar coś przeskrobać :oops: Kiedyś jak był troszeczkę młodszy przegryzł prawie kabel od internetu :oops: Ale od tamtego momentu pamięta, że gryzienie kabli jest niedozwolone. Jedyne po co tam podchodzi to delikatnie powąchać i za chwilke ucieka 8) :o Pozdrowionka! Quote
Moniś Posted November 18, 2005 Author Posted November 18, 2005 Lubię czasem wygrzać się przy słoneczku... :lol: Quote
anetta Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Pies elektryka :lol: :lol: slodkie to z sloneczkiem :loveu: Quote
Alka Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 rozkosznie śpi ze słoneczkiem :iloveyou: czyżby żółty kolorek był ulubionym Noddiego? :wink: :D Quote
Alicja Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Monis&Nodi napisał(a):Lubię czasem wygrzać się przy słoneczku... :lol: śliczna słoneczna :wink: foteczka Quote
Draczyn Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Ojejku, jakie piękne maleństwa, a ten elektryk jest bombowy. Prześliczne piesiaki, aż miło pooglądać Quote
Moniś Posted November 19, 2005 Author Posted November 19, 2005 Noddy i jego przyjaciółka- Mysz 8) Quote
Moniś Posted November 19, 2005 Author Posted November 19, 2005 Zamyśliłem się troszeczkę... :roll: Quote
Moniś Posted November 20, 2005 Author Posted November 20, 2005 Zgadnijcie co jest takie pyszne, że aż się oblizuję :lol: :o Quote
mmbbaj Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Monis&Nodi napisał(a):Zgadnijcie co jest takie pyszne, że aż się oblizuję :lol: :o :lol: kurz z rury od odkurzacza! :wink: Słodki pycholek Quote
Recommended Posts