Moniś Posted January 28, 2006 Author Posted January 28, 2006 [quote name='Snoopy7']Moniś , tak mi głupio :oops: bo dopiero teraz dotarłam do Twojej galeryjki, Noduś jest śliczny :iloveyou: a puzzle bardzo mi się podobają takie orginalne :klacz: brawo i buziaczki dla was :buzi: Nic nie szkodzi :buzi: Daj foteczke Snoopcia to i jemu puzzelki zrobimy :lol: Alicja, co racja to racja :mad::mad::mad: Quote
Magda Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Monis! Zeby zabic czas oczekiwania na nowe foty Nodiego, zrob tutaj puzzle na zamowienie dla kazdego kto bedzie chcial:evil_lol::evil_lol: Hihihi..... Quote
Moniś Posted January 28, 2006 Author Posted January 28, 2006 Magda_Miki napisał(a):Monis! Zeby zabic czas oczekiwania na nowe foty Nodiego, zrob tutaj puzzle na zamowienie dla kazdego kto bedzie chcial:evil_lol::evil_lol: Hihihi..... HAha :lol::lol: Ale nie wiem czy ktoś jeszcze chce :roll: :evil_lol: Quote
Magda Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Moniś napisał(a):HAha :lol::lol: Ale nie wiem czy ktoś jeszcze chce :roll: :evil_lol: Z pewnoscia znajda sie chetni!!:eviltong: Quote
Moniś Posted January 28, 2006 Author Posted January 28, 2006 Magda_Miki napisał(a):Z pewnoscia znajda sie chetni!!:eviltong: Narazie ani widu ani słychu :evil_lol:;) Quote
Magda Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Musisz zrobic reklame:evil_lol: Bo tak to nikt sie nie dowie o takim czyms Quote
Moniś Posted January 28, 2006 Author Posted January 28, 2006 Magda_Miki napisał(a):Musisz zrobic reklame:evil_lol: Bo tak to nikt sie nie dowie o takim czyms E taaam.. to nic takiego :roll: Słyszeliście o tym zawaleniu w Katowicach? :shake::shake::shake: Quote
Moniś Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 :shake::shake::shake::shake::shake: [^][^][^][^][^][^] Quote
marlena924 Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 CHyba każdy słyszał. 65 zabitych [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] 65 zniczy :-( Quote
Alex_i_Suzi Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 66 dlatego + jeden znicz [SIZE=4][SIZE=3][*] Quote
rokiii Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Och NO szKOda TYch LUdzi co ZgINElI;( (*)..POzdRawiam I slICznY NOdUs;)) Quote
Moniś Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 A jaaa... odkopuje Nas z 5 stronki :crazyeye: :-o ;) I ogłaszam, że Łobuziak obchodzi dziś swoje 7-mio miesięczne urodzinki :multi: :new-bday::tort::laola: Quote
Gosiek Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='Moniś'] I ogłaszam, że Łobuziak obchodzi dziś swoje 7-mio miesięczne urodzinki :multi: :new-bday::tort::laola: no to wszystkiego najlepszego Noddy :BIG: Quote
Figusia Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Moniś napisał(a):A jaaa... odkopuje Nas z 5 stronki :crazyeye: :-o ;) I ogłaszam, że Łobuziak obchodzi dziś swoje 7-mio miesięczne urodzinki :multi: :new-bday::tort::laola: Wszystkiego Najlepszego:new-bday: :BIG: Quote
Moniś Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Dziękujemy :loveu::loveu: :multi::multi::multi::multi: Quote
Alka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 i my życzymy Noddusiowi wszystkiego najlepszego i dużo , dużo zdrówka Quote
Moniś Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Dziękujemy Aluś :buzi: Właśnie bawiłam się z Nodim w chowanego :lol::lol:, ale mam z niego ubaw jak mnie szuka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alex_i_Suzi Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Rowniez zycze wszystkiego naj... dla Nodiego :buzi: Quote
Moniś Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 [quote name='Alex_i_Suzi']Rowniez zycze wszystkiego naj... dla Nodiego :buzi: Dziękujemy Karolinko :buzi: Quote
Teklunia Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 przepraszam, ze dopiero teraz, ale dopiero teraz wzielam sie za dogomaniowanie ;) a wiec: Kochany Nodusiu życze Ci wielu, wielu szczesliwych i beztroskich lat, pysznych smakolykow co dzien i wspanialych spacerkow!!! I zebys troszke mniej szczekal ;) Quote
Moniś Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 [quote name='Teklunia'] I zebys troszke mniej szczekal ;) Kasiu to chyba druga ważna rzecz po zdrówku jakiej trzeba mu życzyć ;);) Dziękujemy Kochana :buzi: Quote
Magda Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Ja dopiero sie dokopalam do Nodusia!! I bardzo spoznione zyczenia!! Zdrowka kochany (przede wszystkim) i zebys nigdy nie chorowal, chyba, ze z milosci do pani:evil_lol::evil_lol::BIG::laola: Quote
Moniś Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Dzięki za odkop :evil_lol: No i za życzonka oczywiście :lol::lol::lol: :buzi: Quote
Recommended Posts