Teklunia Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Moniś napisał(a):Dziękujemy Figusiu. Jest już coraz lepiej. Nodi dokazuje jak za dawnych czasów :evil_lol: moze wkleisz nam jakies zdjecie i sami ocenimy... ;) Quote
Moniś Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 Teklunia napisał(a):moze wkleisz nam jakies zdjecie i sami ocenimy... ;) Niestety narazie nie mam aparatu :shake::shake: :placz: Quote
Moniś Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 A my znów w czeluściach zapomnienia :shake: Wróciliśmy właśnie od weta z kontroli. Już wszystko z Nodim w porządku. Wyzdrowiał chłopak :lol: Także kamień z serca :loveu: Całuski :buzi: Quote
Teklunia Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Bardzo sie ciesze :D Ale uwazajcie na siebie, bo mroz caly czas trzyma i latwo przemarznac... Quote
Moniś Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 Pobawiłam się fotką Nodiego.. :roll: :oops: Quote
Teklunia Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Dzien dobry, Moniczko :) Zaniegbalas cos Nodusiowa galerie :nono: Gdzie zdjecia malego? I czy choróbsko odpuscilo na dobre? Quote
Moniś Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 Teklunia napisał(a):Dzien dobry, Moniczko :) Zaniegbalas cos Nodusiowa galerie :nono: Gdzie zdjecia malego? I czy choróbsko odpuscilo na dobre? Miło Kasieńko, że odkopałaś nas z czeluści zapomnienia :roll: ;) Ja sama nic tu nie pisałam, bo mało kto zagląda, a kontakcik z Wami mam w waszych galeryjkach :lol: I szczerze mówiąc jakoś się w nich zadomowiłam :lol: Foteczki może będą dzisiaj :lol: o ile brat pożyczy nam aparacik :roll::roll: Choróbko pogoniliśmy daleko w świat ;) Na razie jest w porządku. Nodi szaleje, ma ochotę na zabawę, apetyt też mu dopisuje- zjadłby konia z kopytami ;), więc nie jest źle. :multi::multi: Buziaczki :buzi: Quote
Alka Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 To świetnie ,że Noddy tak szybko doszedł do siebie.:loveu: Zainterweniowałaś Moniko w odpowiedniej chwili i lekarstwa piorunem zadziałały:multi:.Nie ma to jak dobra obserwacja pieska, ja też zachowanie swojego znam na wylot.Od razu chłowiek "wyczuje" jak cos jest nie tak. no to czekamy na foteczki :multi: Quote
Moniś Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 Alka napisał(a):To świetnie ,że Noddy tak szybko doszedł do siebie.:loveu: Zainterweniowałaś Moniko w odpowiedniej chwili i lekarstwa piorunem zadziałały:multi:.Nie ma to jak dobra obserwacja pieska, ja też zachowanie swojego znam na wylot.Od razu chłowiek "wyczuje" jak cos jest nie tak. no to czekamy na foteczki :multi: Masz rację Aluś :roll: Widać na wylot, że coś z psiakiem nie tak :roll: No ale tak jak mówisz najważniejsze jest żeby migiem zareagować, wtedy psiulek szybciej dochodzi do siebie :multi: A foteczki sama bym chciała, bo dawno nic Nodusiowi nie cykałam :shake: Quote
Alex_i_Suzi Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Moniś Powiedz mi, czy twoj Nodi jeszcze rosnie? Czy moze jego waga raczej juz stoi w miejscu? Jest starszy od Alexa o miesiac, che wiedziec tak dla porownania. Quote
Moniś Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 Alex_i_Suzi napisał(a):Moniś Powiedz mi, czy twoj Nodi jeszcze rosnie? Czy moze jego waga raczej juz stoi w miejscu? Jest starszy od Alexa o miesiac, che wiedziec tak dla porownania. Raczej już nie rośnie. Obserwowałam go pod tym względem i wydaje mi się, że już nie zwiększają się jego gabaryty ;) Quote
Alicja Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 [quote name='Moniś']Pobawiłam się fotką Nodiego.. :roll: :oops: :loveu: śliczności Quote
marlena924 Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 No, zaniedbałaś galeryjkę :mad: :mad: :mad: A może jutro beda fotki :-) :-) Dobrez, ze z Noddym juz jest OK :multi: Uściskaj go koniecznie od Toffiego :evil_lol: Quote
Alex_i_Suzi Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 To fakt!!! Juz dlugo nie ma fotek Nodiego :( Quote
Moniś Posted January 28, 2006 Author Posted January 28, 2006 Cześć Kochaniutkie :multi: Z przykrością stwierdzam, że fotek nie będzie :placz: Brat popsuł aparat :placz: Moja obecność musi Wam wystarczyć :evil_lol::evil_lol: ;) Dziękujemy Wszystkim za odwiedzinki :multi: Ps. W związku z tym, że fotek nie będzie to od czasu do czasu wrzucę tu jakąś Nodusiową przeróbkę ;) Żeby nie zwiało nas gdzieś na koniec ;) Całuski od Nodiego :buzi: Quote
nikusia Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Mój aparat też niestety nieczynny :shake: Quote
Moniś Posted January 28, 2006 Author Posted January 28, 2006 Alex_i_Suzi napisał(a):Co wy robicie z tymi aparatmi???? Ja nic nie robie bo nie posiadam :roll: A brat cioteczny, to nie wiem :shake: Nie mam z nim kontaktu na codzien :evil_lol: Quote
Moniś Posted January 28, 2006 Author Posted January 28, 2006 ewelinabuck napisał(a):te tez sliczne puzelki:loveu: Dziękujemy ;) Quote
Alicja Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Moniś napisał(a):Cześć Kochaniutkie :multi: Z przykrością stwierdzam, że fotek nie będzie :placz: Brat popsuł aparat :placz: Moja obecność musi Wam wystarczyć :evil_lol::evil_lol: ;) Dziękujemy Wszystkim za odwiedzinki :multi: Ps. W związku z tym, że fotek nie będzie to od czasu do czasu wrzucę tu jakąś Nodusiową przeróbkę ;) Żeby nie zwiało nas gdzieś na koniec ;) Całuski od Nodiego :buzi:wlać łobuzowi:mad::mad::mad: Quote
Snoopy7 Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Moniś , tak mi głupio :oops: bo dopiero teraz dotarłam do Twojej galeryjki, Noduś jest śliczny :iloveyou: a puzzle bardzo mi się podobają takie orginalne :klacz: brawo i buziaczki dla was :buzi: Quote
Recommended Posts