Magda Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Moniś']Zgadywanka:cool3: Czyj to pycholek :evil_lol: Ja jednak mysle, ze to pychol Monis:evil_lol::evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Moniś ja tak uważnie śledzę każde zdjęcia Nodiego i muszę przyznać, że mój Oskarcio był bardzo podobnym sceniorkiem do Nodusia, albo raczej odwrotnie, to Noduś jest bardzo podobny do Oskarcia :lol: :lol: Quote
Moniś Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 Magda_Miki napisał(a):Ja jednak mysle, ze to pychol Monis:evil_lol::evil_lol: Masz rację, ostatnio trochę zarosłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Moniś Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Moniś ja tak uważnie śledzę każde zdjęcia Nodiego i muszę przyznać, że mój Oskarcio był bardzo podobnym sceniorkiem do Nodusia, albo raczej odwrotnie, to Noduś jest bardzo podobny do Oskarcia :lol: :lol: Miło mi to słyszeć Dagusiu :loveu: Chciałbym, żeby Noddy był tak śliczny jak Twój Oskarcio :loveu: :lol: Quote
nikusia Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 :lol: Skądś znam tą minkę... :) Przy okazji- zapraszam do nas :) Quote
marlena924 Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Piesek mojej kuzynki jest bardzo podobny do Nodiego :-D Dałąm raz zdjątko na naszej galeri, moze potem umieszcze wiecej ze spotkanka Toffisia i Tutiego ;-) Quote
Magda Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Moniś napisał(a):Masz rację, ostatnio trochę zarosłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: W koncy jaki pan, taki kram:evil_lol::evil_lol: Quote
Moniś Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 Magda_Miki napisał(a):W koncy jaki pan, taki kram:evil_lol::evil_lol: No w sumie :evil_lol::evil_lol: Z Mikusiem też jesteście podobni :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Magda Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Moniś napisał(a):No w sumie :evil_lol::evil_lol: Z Mikusiem też jesteście podobni :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wiem......:evil_lol: Szczegolnie te blond wlosy......:eviltong: Quote
Gosiek Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Czesć Monia :p Nadrobiłam zaległości - kilka stron podczas mojej nieobnecności przybyło ;) Więc tak: jeśli chodzi o ząbki to koniecnie poczytaj sobie ten topik - kilka osób dokładnie wszystko tam opisało http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=2232&page=5 a Nodduś pieknieje z dnia na dzień - słodki ma pycholek. Taki rozkoszny łobuziaczek :loveu: A szczekaniem próbuje wymusić Twoją uwagę więc najlepiej nie reaguj wogóle na coś takiego a jak tylko przestanie szczekać - odczekaj z pół minutki chociaż i wtedy właśnie zwróć na niego uwagę. Męczące ale poradzisz sobie z tym "problemikiem" na pewno. Trzymam kciukaski Quote
Moniś Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 Witajcie Kochani! Dziękujemy wszytkim za odwiedzinki :multi: Gosiu, przejrzałam ten temat dokładnie, ale obawy jednak są :roll: Już tyle czasu te kliska ani się ruszą :shake: Wróciliśy przed chwilką ze spacerku. Nodduś od razu położył się zdrzemnąć :lol: Chyba się zmęczył tym bieganiem ;) Ostatnio urządza mi jakieś strajkowanie :roll: Jednym słowem nie chce jeść:mad: Chory raczej nie jest bo nic na to nie wskazuje, grymasi sobie jak dziecko :mad: Chyba muszę zacząć znów dawać mu citro pepsin na powrót apetytu :razz: Ze szczekaniem jakoś sobie radzimy. Z dnia na dzień problem robi się coraz mniejszy i mniej uciążliwy. Myślę, że niebawem zniknie całkowicie. Miłego dnia! :multi: Quote
Moniś Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 [quote name='Alka'] słodka mordeczka :iloveyou: dziękujemy :oops: Quote
Magda Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Moze nie chce jesc przez to, ze bola go te zabki:roll::roll: A je obecnie twardy pokarm, czy miekki? Quote
Moniś Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 Magda_Miki napisał(a):Moze nie chce jesc przez to, ze bola go te zabki:roll::roll: A je obecnie twardy pokarm, czy miekki? Hmm... gryzie całe dnie kość... więc chyba nie bolą go.. :roll: A je gotowane jedzonko.. także nie musi za bardzo używać ząbków, żeby sobie je rozdrabniać. Kaprysi.. :roll: Quote
Magda Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Moniś napisał(a):Hmm... gryzie całe dnie kość... więc chyba nie bolą go.. :roll: A je gotowane jedzonko.. także nie musi za bardzo używać ząbków, żeby sobie je rozdrabniać. Kaprysi.. :roll: To rzeczywiscie ma za duzo w pupci:evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiek Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Monia, bardzo często jest tak ze pogoda ma wpływ na psiaki - jak nie ma słonka i jest ponuro, wtedy i psu nawet jeść sie nie chce. Więc nie masz się czym przejmować bo to zupełnie normalne. A z zębolkami spokojnie poczekaj do 10 miesiaca - no chyba ze nowe kły rosną krzywo albo coś innego dzieje sie z zębami ;) Quote
Moniś Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 Gosiek napisał(a):Monia, bardzo często jest tak ze pogoda ma wpływ na psiaki - jak nie ma słonka i jest ponuro, wtedy i psu nawet jeść sie nie chce. Więc nie masz się czym przejmować bo to zupełnie normalne. A z zębolkami spokojnie poczekaj do 10 miesiaca - no chyba ze nowe kły rosną krzywo albo coś innego dzieje sie z zębami ;) Ooo... to tego to nie wiedziałam, że przez taką marną pogode to i psiakowi może sie odechcieć jesć.. :shake: Dziękuje Gosiu :buzi: A kiełki nowe krzywo nie rosną.. prościutkie są i ładniutkie- mleczaki obok :shake: Tak więc czekam i obserwuję :roll: Quote
marlena924 Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 :-) Nodi czeka na kosteczkę, może Toffi się z nim podzieli :lol: Quote
Magda Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Nie, on poluje na pancie!:evil_lol::evil_lol: Quote
Moniś Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 Magda_Miki napisał(a):Nie, on poluje na pancie!:evil_lol::evil_lol: Nie wróż Kobieto :evil_lol: Quote
Moniś Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 No to teraz ja :oops: Troszkę się pobawiłam fotką :oops: Quote
Recommended Posts