Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Moniś ja tak uważnie śledzę każde zdjęcia Nodiego i muszę przyznać, że mój Oskarcio był bardzo podobnym sceniorkiem do Nodusia, albo raczej odwrotnie, to Noduś jest bardzo podobny do Oskarcia :lol: :lol:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Ja jednak mysle, ze to pychol Monis:evil_lol::evil_lol:

Masz rację, ostatnio trochę zarosłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Moniś ja tak uważnie śledzę każde zdjęcia Nodiego i muszę przyznać, że mój Oskarcio był bardzo podobnym sceniorkiem do Nodusia, albo raczej odwrotnie, to Noduś jest bardzo podobny do Oskarcia :lol: :lol:

Miło mi to słyszeć Dagusiu :loveu:
Chciałbym, żeby Noddy był tak śliczny jak Twój Oskarcio :loveu: :lol:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
W koncy jaki pan, taki kram:evil_lol::evil_lol:

No w sumie :evil_lol::evil_lol:
Z Mikusiem też jesteście podobni :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Moniś napisał(a):
No w sumie :evil_lol::evil_lol:
Z Mikusiem też jesteście podobni :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Wiem......:evil_lol: Szczegolnie te blond wlosy......:eviltong:

Posted

Czesć Monia :p
Nadrobiłam zaległości - kilka stron podczas mojej nieobnecności przybyło ;)
Więc tak:
jeśli chodzi o ząbki to koniecnie poczytaj sobie ten topik - kilka osób dokładnie wszystko tam opisało http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=2232&page=5

a Nodduś pieknieje z dnia na dzień - słodki ma pycholek. Taki rozkoszny łobuziaczek :loveu:
A szczekaniem próbuje wymusić Twoją uwagę więc najlepiej nie reaguj wogóle na coś takiego a jak tylko przestanie szczekać - odczekaj z pół minutki chociaż i wtedy właśnie zwróć na niego uwagę. Męczące ale poradzisz sobie z tym "problemikiem" na pewno.
Trzymam kciukaski

Posted

Witajcie Kochani!

Dziękujemy wszytkim za odwiedzinki :multi:

Gosiu, przejrzałam ten temat dokładnie, ale obawy jednak są :roll:
Już tyle czasu te kliska ani się ruszą :shake:

Wróciliśy przed chwilką ze spacerku. Nodduś od razu położył się zdrzemnąć :lol: Chyba się zmęczył tym bieganiem ;)
Ostatnio urządza mi jakieś strajkowanie :roll: Jednym słowem nie chce jeść:mad:
Chory raczej nie jest bo nic na to nie wskazuje, grymasi sobie jak dziecko :mad:
Chyba muszę zacząć znów dawać mu citro pepsin na powrót apetytu :razz:

Ze szczekaniem jakoś sobie radzimy. Z dnia na dzień problem robi się coraz mniejszy i mniej uciążliwy. Myślę, że niebawem zniknie całkowicie.

Miłego dnia! :multi:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Moze nie chce jesc przez to, ze bola go te zabki:roll::roll: A je obecnie twardy pokarm, czy miekki?

Hmm... gryzie całe dnie kość... więc chyba nie bolą go.. :roll:
A je gotowane jedzonko.. także nie musi za bardzo używać ząbków, żeby sobie je rozdrabniać.
Kaprysi.. :roll:

Posted

Moniś napisał(a):
Hmm... gryzie całe dnie kość... więc chyba nie bolą go.. :roll:
A je gotowane jedzonko.. także nie musi za bardzo używać ząbków, żeby sobie je rozdrabniać.
Kaprysi.. :roll:

To rzeczywiscie ma za duzo w pupci:evil_lol::evil_lol:

Posted

Monia, bardzo często jest tak ze pogoda ma wpływ na psiaki - jak nie ma słonka i jest ponuro, wtedy i psu nawet jeść sie nie chce. Więc nie masz się czym przejmować bo to zupełnie normalne. A z zębolkami spokojnie poczekaj do 10 miesiaca - no chyba ze nowe kły rosną krzywo albo coś innego dzieje sie z zębami ;)

Posted

Gosiek napisał(a):
Monia, bardzo często jest tak ze pogoda ma wpływ na psiaki - jak nie ma słonka i jest ponuro, wtedy i psu nawet jeść sie nie chce. Więc nie masz się czym przejmować bo to zupełnie normalne. A z zębolkami spokojnie poczekaj do 10 miesiaca - no chyba ze nowe kły rosną krzywo albo coś innego dzieje sie z zębami ;)

Ooo... to tego to nie wiedziałam, że przez taką marną pogode to i psiakowi może sie odechcieć jesć.. :shake: Dziękuje Gosiu :buzi:

A kiełki nowe krzywo nie rosną.. prościutkie są i ładniutkie- mleczaki obok :shake:
Tak więc czekam i obserwuję :roll: