Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alka napisał(a):
Moniko, Noddy jest jeszcze szczeniaczkiem. ;)

W postępowaniu z pieskiem potrzeba wytrwałości i konsekwencji.;)
Tuffi jest pieskiem Pana. Komendy wydawane przez niego są natychmiast wykonywane.Z moimi nieco gorzej...:oops: Jeżeli szczeka dośc powiem upierd..., wystarczy pogrozic mu palcem i ...skutkuje.;)

Alu, ja mu moge grozić całą dłonią, a on dalej swoje. Nie krzycze na niego, tłumacze spokojnie, ale to tak jakbym mówiła do ściany :shake:
Masz rację musze być wytrwała i konsekwenta. Być może to jest klucz do rozwiązania. Dziękuję :buzi:

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Moniś napisał(a):
Alu, ja mu moge grozić całą dłonią, a on dalej swoje. Nie krzycze na niego, tłumacze spokojnie, ale to tak jakbym mówiła do ściany :shake:
Masz rację musze być wytrwała i konsekwenta. Być może to jest klucz do rozwiązania. Dziękuję :buzi:

Hehe..... tez bym chciala, aby rodzice na mnie nie krzyczeli tylko tlumaczyli spokojnie:eviltong::eviltong: Ale wtedy bylabym rozpuszczonym lobuziakiem:diabloti:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Hehe..... tez bym chciala, aby rodzice na mnie nie krzyczeli tylko tlumaczyli spokojnie:eviltong::eviltong: Ale wtedy bylabym rozpuszczonym lobuziakiem:diabloti:

No nie wszyscy Rodzice krzyczą na swoje dzieci :lol:
Rozpuszczonym łozbuziakiem to on raczej nie jest. Cały czas trzymam rękę na pulsie. A to jego szczekanie zupełnie mnie zaskoczyło.
Pracujemy nad tym i mam nadzieje, że jakieś efekty się pojawią :-)
Może to jakiś jego szczeniakowy wybryk, którego stanowczo musze go oduczyć. :-)

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Eee......nie??:lol:

No kurde! :mad::mad::mad::mad::mad:
Pokazało się i znikło :mad::mad:
No to nie bedzie zapatrzonego :evil_lol:

Posted

[quote name='Aaliyah1981'] o kurcze ale twoja mama jest zdolna :cool3:

pozdrawiamy mame artystke :multi:

Dziękuje, dziękuje :lol: Przekaże :oops: :cool3::cool3:

Posted

[quote name='Magda_Miki']teraz widac zapatrzinego Nodusia:loveu::loveu: Pewnie zapatrzyl sie na kompozycje babci:eviltong:

dobrze ze mama tego nie slyszy ;))bo by nam dala za ta "babcie":mad:
widocznie malutki sie tak zaptarzyl bo tez jest :-o pod wrazeniem dziela:multi:

Posted

[quote name='Aaliyah1981']dobrze ze mama tego nie slyszy ;))bo by nam dala za ta "babcie":mad:
widocznie malutki sie tak zaptarzyl bo tez jest :-o pod wrazeniem dziela:multi:

Ja mowie do Mikiego: Gdzie jest babcia? I szuka:eviltong: Moja mama tez czesto mowi: Chodz do babci:evil_lol::evil_lol:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Ja mowie do Mikiego: Gdzie jest babcia? I szuka:eviltong: Moja mama tez czesto mowi: Chodz do babci:evil_lol::evil_lol:

Spokojna głowa :evil_lol: U nas jest podobnie :evil_lol:
"Babcia zaraz przyjdzie" :grins:

Posted

Teklunia napisał(a):
przyszlam tu troszke Cie nastraszyc i zapobiegawczo pomacham kijem... juz Ty wiesz czemu...:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
:crazyeye:tu też biją :razz:

Posted

Teklunia napisał(a):
przyszlam tu troszke Cie nastraszyc i zapobiegawczo pomacham kijem... juz Ty wiesz czemu...:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

No wiesz co :placz: Zupełnie nie mam pojęcia o co chodzi :shake::shake:

:placz: :eviltong: