Kasia Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Moniczko gdzie się podziewacie? Co u Was ? Z okazji urodzin życzymy Ci również wszystkiego co najlepsze, spełnienia najskrytszych marzeń, samych słonecznych dni i wiecznego uśmiechu na twarzy!!! :loveu::loveu: :new-bday: :loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Dużo zdrówka i słoneczka w życiu!!!:new-bday: Pzdr. Quote
Moniś Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Cześć!! U mnie wszystko w porządku jestem już po operacji i na razie mam spokój. Aktualnie przebywam we Wrocławiu- wakacje, a Noddy został w domu z mamą. Dzięki serdeczne za wszystkie życzonka. Do komputera mam kiepski dostęp dlatego też prawie w ogóle mnie nie ma :placz: Jak wrócę do domu to będę częściej i pokażę Nodulka :loveu: Pozdrawiam serdecznie i do napisania!! Quote
Asiaczek Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Trzymaj się i szybciutko wracaj do zdrowia! Pzdr. Quote
madziasto4 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Hej Monia :bye: No żeby to tak galerię zapuścić...;) Odezwijcie się!! Quote
Kasia Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Koniec wakacji tuz tuz wiec może Monia zacznie częściej tu zaglądać....:roll: My cierpliwie poczekamy.:loveu: Quote
Moniś Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Witam!! Właśnie wczoraj wróciłam z wakacji, szczerze powiem, że jeszcze bym sobie tam posiedziała, no ale... :roll: Najgorsze jest to, że Jarek został we Wrocławiu, a ja musiałam wrócić...- zobaczymy się dopiero za kilka dni...:roll: Wróciwszy do domu stwierdzam, że Noddy na wikcie mojej mamy nieźle sobie przytył. :shake: Czeka go teraz odchudzanko i dużo biegania na dworku :cool3: Mam nadzieje, że jakoś sobie z tym poradzimy... Co u mnie... 12 lipca miałam zabieg laparoskopowy- przeżyłam ;) i na razie odpukać mam się dobrze. Wakacje spędziłam we Wrocławiu, Krakowie i Wieliczce (kopalnia soli) oczywiście w towarzystwie Jarka. :loveu: Będę zaglądać tu częściej, bo mam już dostęp do komputera. Galeria rzeczywiście zapuszczona jak nie wiem, ale postaram się ją jakoś naprawić;) Postów mi zżarło dużo, ale jakoś to będzie ;);) Tymczasem pozdrawiam i życzę miłej niedzieli!!! Quote
Kasia Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Zdjęcia, fotki i fotasy!!!!!!!! Prosimy :loveu: Quote
madziasto4 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Zapuszczona, zapuszczona, pajęczyny trzebabyło zebrać i kurze zdmuchnąć:eviltong: No, ale ważne, że już jesteś, wypoczęta i pełna energii, żeby nam pokazywać fotki:p Quote
Asiaczek Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Cieszymy się, że już jesteś z nami i ... czekamy na fotaski grubiutkiego Nodusia...:lol: Pzdr. Quote
Kasia Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Monia, gdzie się podziewasz? Przecie wróciłaś do Nas.....:roll: Quote
Moniś Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 fidelek2 napisał(a):Monia, gdzie się podziewasz? Przecie wróciłaś do Nas.....:roll: Jestem, jestem- zaglądam, odwiedzam Wasze galerie, ale jakoś nie mogę się zebrać do napisania:roll: za mało mam motywacji ;) Quote
Kasia Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 To chociaż Noddusia pokaż!!! :loveu: Tak dawno Go nie widziałam.... Quote
Moniś Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 fidelek2 napisał(a):To chociaż Noddusia pokaż!!! :loveu: Tak dawno Go nie widziałam.... Ok, fotka taka sobie- robiona na szybciora :cool3: Wieczorem go wykąpie, to jutro dam jakieś ładne fotasy :eviltong: Quote
Kasia Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Na razie wystarczy :loveu: A co u Ciebie Miniczko? Wszystko w porządku? :lol: Quote
Moniś Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 fidelek2 napisał(a):Na razie wystarczy :loveu: A co u Ciebie Miniczko? Wszystko w porządku? :lol: Tak, wszystko w porządku Kasiu, a co tam u Was? :lol::lol: Quote
Kasia Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Jakoś leci. Łukaszek rośnie, nie choruje ino coraz bardzie rozrabia i dokazuje :lol: Fidelek chyba sie pomału starzeje...więcej śpi i leży, nie jest już taki skory do zabaw jak wcześniej. Mój kochany 'staruszek' staje sie bardziej poważny :loveu: Quote
Magda Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Hej! Jesteś, jesteś i Cię nie ma:eviltong: Mówisz, że Noddy miał wakacje u babci?:lol: Może ja też podrzucę swojego? Przydałoby mu się więcej ciałka Quote
tigrunia Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Dzień dobry :) Co tu tak cicho?? Gdzie Noduś?? :placz: Quote
Kasia Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Hej Moniczko :loveu: Odezwij się...pokaż Noddusia... Quote
Asiaczek Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Dlaczego Gospodyni nas opusciła? Co sie dzieje? pzdr. Quote
Recommended Posts