Teklunia Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 o zesz w morde, Monika! brawo!!! bedziesz nastepna, zaraz po mnie ;) Quote
Moniś Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Witam, U mnie w sumie nie ciekawie. Cały czas tlukę się po szpitalach i czeka mnie operacja. Z Noddym wszystko w porządku. Dziękuję za gratulacje :loveu: Pozdrawiamy serdecznie!! :multi: Quote
Magda Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Jejciu, mam nadzieję, że to nic groźnego:roll: Trzymaj się cieplutko! Quote
madziasto4 Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Cześć Monisia :) Gratuluję zaręczyn, wspaniała wiadomość :multi: Quote
Asiaczek Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Zaręczynowe gratki!!! A co z Twoim zdrowiem? Pzdr. Quote
Kasia Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 A jak w pracy Moniczko? Dzieciaczki sie słuchają? :lol: Quote
Moniś Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 fidelek2 napisał(a):A jak w pracy Moniczko? Dzieciaczki sie słuchają? :lol: Już tam nie pracuję Kasiu:razz: Zwolniłam się :evil_lol: Narazie mam ważniejsze sprawy - operacja 15 czerwca :-( Mam kamienie w pęcherzyku żółciowym.:shake: Słonecznego dnia życzę- buziaczki!! Quote
Kasia Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Moniś napisał(a): Narazie mam ważniejsze sprawy - operacja 15 czerwca :-( Mam kamienie w pęcherzyku żółciowym.:shake: Ojjj, to pewnie boli, prawda? Już od teraz trzymam kciuki za powodzenie operacji!!!! Wstawisz nam jakieś zdjatko Noddusia? ;) Quote
Magda Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Moniś napisał(a):Już tam nie pracuję Kasiu:razz: Zwolniłam się :evil_lol: Narazie mam ważniejsze sprawy - operacja 15 czerwca :-( Mam kamienie w pęcherzyku żółciowym.:shake: No to kochana będę Cię wspierać ze swojego szpitalnego łóżka, bo jak wszystko dobrze pójdzie to będę miała swój zabieg 14 czerwca:eviltong: Trzymam kciuki! Nie martw sie;) Quote
Asiaczek Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Moniś napisał(a):Już tam nie pracuję Kasiu:razz: Zwolniłam się :evil_lol: Narazie mam ważniejsze sprawy - operacja 15 czerwca :-( Mam kamienie w pęcherzyku żółciowym.:shake: Słonecznego dnia życzę- buziaczki!! Możemy sobie ręce podać, bo ja też miałam kamień (jeden, ale za to wielki jak kurze jajako!). I jest OK. U Ciebie też tak będzie. Trzymam kciuki! Proś o laparoskopię. Szybciej się goi i prawie nic nie widać. Można chodzić w kostiumie 2-częsciowym.:lol: Pzdr. Quote
Moniś Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 Operacja przesunięta- będzie za mniej więcej 10 dni :roll: Korzystając z chwilki przy kompie wstawiam Noddusia co byście nie zapomnieli jak wygląda :cool3: Pozdrawiamy!!! Tak się teraz zastanawiam, czemu zjadło mi tyle postów (przy avatarze) i mam tylko jedną łapkę :| Quote
madziasto4 Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Witaj Monisia ;) Trzymam kciuki za operację ;) Czy mi się wydaje, czy Nodduś rzeczywiście ma krótko obcięty grzbiecik? Zjedzenie postów i łapek to zarządzenie Admina- likwidacja nabijania postów na Offie i Foto-blogach ;) Quote
Magda Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Moniczka!! Hej! Myślałam o Tobie dzisiaj:p Miałam też mieć dzisiaj operacje, ale przesunęli na poniedziałek:cool1: Noddy jest śliczny! Ale dawno go nie widziałam:loveu::loveu: Quote
Moniś Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 madziasto4 napisał(a):Witaj Monisia ;) Trzymam kciuki za operację ;) Czy mi się wydaje, czy Nodduś rzeczywiście ma krótko obcięty grzbiecik? Zjedzenie postów i łapek to zarządzenie Admina- likwidacja nabijania postów na Offie i Foto-blogach ;) Hej Madziu!! Nodduś jest obcięty :lol: Chłodniej mu przynajmniej ;) No to nieźle mnie okradli z tych postów:-o Madziu od Mikiego ;) Trzymam kciuki za Ciebie, a czemu Ci przełożyli? ;) Mi ze względu, że laparoskop zepsuty :shake: Później wrzucę fotki Noddusia, a teraz uciekam na zakupy Buziaki Quote
Kasia Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Cześć Monia!! Fajnie Cię 'widzieć' ;) Czy teraz będziesz już częściej...? Quote
Moniś Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 fidelek2 napisał(a):Cześć Monia!! Fajnie Cię 'widzieć' ;) Czy teraz będziesz już częściej...? Postaram się być :lol::lol: Quote
Asiaczek Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Operacja przełożona, właścicielka Galerii - na zakupach, a tutaj, my czekamy na fotki... Pzdr. Quote
Teklunia Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 biedne dziewczyny jestescie z tymi problemami zdrowotnymi :shake: ale śmiesznie się to czyta - moja operacja w pon, a moja we wtorek ;) jak panie z oddziału geriatrycznego ;) Quote
Magda Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Moniś napisał(a): Madziu od Mikiego ;) Trzymam kciuki za Ciebie, a czemu Ci przełożyli? ;) Mi ze względu, że laparoskop zepsuty :shake: A ja sama przełożyłam, bo chciałam, żeby mnie operował ordynator:evil_lol: Szczwana ze mnie sztuka:diabloti: A jak u Ciebie? Gdzie Noddy?:mad: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Cześć Kochana :loveu: Moniś dzisiaj są Twoje urodzinki , jednak nie miałam jak wysłaś życzeń, bo nie mam ang nr żeby pisać smski, nie mam od jakiegoś czasu gg i do tego nie mogłam znaleźć Twojego maila, a jak pomyślałam sobie, że powinien być na dgm to jak na złość nie chce mi go wyświetlić, tylko trzeba pisać o to prosbę do admina, więc ostatnim wyjściem była galeria Noddusia, w której ostatnio tak smutno i pusto bez Was Kiedy się do Nas odezwiesz? Napisz co u Was ... tęsknimy :loveu: A tak w ogóle z okazji urodzinek przyjmij ode mnie najserdeczniejsze życzenia , dużo zdróweczka, bo to ona w życiu jest najważniejsze, aby szczęście nigdy Cię nie opuszczało, byś każdy dzień witała z uśmiechem na twarzy :loveu: żeby wszystkie marzenia się spełniły, zarówno te maciupenkie jak i te najskrytsze :multi: No to wznoszę toast prezenciki dla Ciebie :lol: :lol: Quote
Recommended Posts