Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Witam,

U mnie w sumie nie ciekawie. Cały czas tlukę się po szpitalach i czeka mnie operacja.
Z Noddym wszystko w porządku.

Dziękuję za gratulacje :loveu:

Pozdrawiamy serdecznie!! :multi:

• 2 weeks later...
Posted

fidelek2 napisał(a):
A jak w pracy Moniczko? Dzieciaczki sie słuchają? :lol:

Już tam nie pracuję Kasiu:razz: Zwolniłam się :evil_lol:
Narazie mam ważniejsze sprawy - operacja 15 czerwca :-( Mam kamienie w pęcherzyku żółciowym.:shake:

Słonecznego dnia życzę- buziaczki!!

Posted

Moniś napisał(a):

Narazie mam ważniejsze sprawy - operacja 15 czerwca :-( Mam kamienie w pęcherzyku żółciowym.:shake:

Ojjj, to pewnie boli, prawda?
Już od teraz trzymam kciuki za powodzenie operacji!!!!

Wstawisz nam jakieś zdjatko Noddusia? ;)

Posted

Moniś napisał(a):

No to kochana będę Cię wspierać ze swojego szpitalnego łóżka, bo jak wszystko dobrze pójdzie to będę miała swój zabieg 14 czerwca:eviltong: Trzymam kciuki! Nie martw sie;)

Posted

Moniś napisał(a):

Słonecznego dnia życzę- buziaczki!!

Możemy sobie ręce podać, bo ja też miałam kamień (jeden, ale za to wielki jak kurze jajako!). I jest OK. U Ciebie też tak będzie. Trzymam kciuki!
Proś o laparoskopię. Szybciej się goi i prawie nic nie widać. Można chodzić w kostiumie 2-częsciowym.:lol:
Pzdr.

• 2 weeks later...
Posted

Operacja przesunięta- będzie za mniej więcej 10 dni :roll:

Korzystając z chwilki przy kompie wstawiam Noddusia co byście nie zapomnieli jak wygląda :cool3:

Pozdrawiamy!!!

Tak się teraz zastanawiam, czemu zjadło mi tyle postów (przy avatarze) i mam tylko jedną łapkę :|

Posted

Witaj Monisia ;)

Trzymam kciuki za operację ;) Czy mi się wydaje, czy Nodduś rzeczywiście ma krótko obcięty grzbiecik?

Zjedzenie postów i łapek to zarządzenie Admina- likwidacja nabijania postów na Offie i Foto-blogach ;)

Posted

Moniczka!!
Hej! Myślałam o Tobie dzisiaj:p Miałam też mieć dzisiaj operacje, ale przesunęli na poniedziałek:cool1:

Noddy jest śliczny! Ale dawno go nie widziałam:loveu::loveu:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Witaj Monisia ;)

Trzymam kciuki za operację ;) Czy mi się wydaje, czy Nodduś rzeczywiście ma krótko obcięty grzbiecik?

Zjedzenie postów i łapek to zarządzenie Admina- likwidacja nabijania postów na Offie i Foto-blogach ;)

Hej Madziu!!

Nodduś jest obcięty :lol: Chłodniej mu przynajmniej ;)

No to nieźle mnie okradli z tych postów:-o

Madziu od Mikiego ;)
Trzymam kciuki za Ciebie, a czemu Ci przełożyli? ;)
Mi ze względu, że laparoskop zepsuty :shake:

Później wrzucę fotki Noddusia, a teraz uciekam na zakupy

Buziaki

Posted

biedne dziewczyny jestescie z tymi problemami zdrowotnymi :shake:

ale śmiesznie się to czyta - moja operacja w pon, a moja we wtorek ;) jak panie z oddziału geriatrycznego ;)

Posted

Moniś napisał(a):

Madziu od Mikiego ;)
Trzymam kciuki za Ciebie, a czemu Ci przełożyli? ;)
Mi ze względu, że laparoskop zepsuty :shake:

A ja sama przełożyłam, bo chciałam, żeby mnie operował ordynator:evil_lol: Szczwana ze mnie sztuka:diabloti:

A jak u Ciebie? Gdzie Noddy?:mad:

• 1 month later...
Posted

Cześć Kochana :loveu:

Moniś dzisiaj są Twoje urodzinki , jednak nie miałam jak wysłaś życzeń, bo nie mam ang nr żeby pisać smski, nie mam od jakiegoś czasu gg i do tego nie mogłam znaleźć Twojego maila, a jak pomyślałam sobie, że powinien być na dgm to jak na złość nie chce mi go wyświetlić, tylko trzeba pisać o to prosbę do admina, więc ostatnim wyjściem była galeria Noddusia, w której ostatnio tak smutno i pusto bez Was Kiedy się do Nas odezwiesz? Napisz co u Was ... tęsknimy :loveu:

A tak w ogóle z okazji urodzinek przyjmij ode mnie najserdeczniejsze życzenia , dużo zdróweczka, bo to ona w życiu jest najważniejsze, aby szczęście nigdy Cię nie opuszczało, byś każdy dzień witała z uśmiechem na twarzy :loveu:
żeby wszystkie marzenia się spełniły, zarówno te maciupenkie jak i te najskrytsze :multi:

No to wznoszę toast

prezenciki dla Ciebie :lol: :lol: