Alka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Hej Moniczko!:multi: Jak dzisiejsze samopoczucie? Quote
Moniś Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Alka napisał(a):Hej Moniczko!:multi: Jak dzisiejsze samopoczucie? Hej Aluś :multi: Samopoczucie jako tako poza tym, że w krzyżu mnie łupie- no ja to już chyba się wykończę.. Teraz lecę sprzątać- potem moze porobię Nodiemu jakieś fotki, ale pewnie nie zechce pozować :evil_lol: do zobaczonka!! Quote
Alka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Moniś napisał(a): Teraz lecę sprzątać- potem moze porobię Nodiemu jakieś fotki, ale pewnie nie zechce pozować :evil_lol: Moniś to zrobisz niepozowane;) , grunt ,że w końcu je zapodasz:cool3: Quote
Moniś Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Alka napisał(a):Moniś to zrobisz niepozowane;) , grunt ,że w końcu je zapodasz:cool3: No w sumie tak :cool3: Trochę dawno głównego osobnika galerii tu nie było :cool3: nadrobimy, nadrobimy :lol: Quote
Alka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Niedawno jeszcze wykręcałaś się brakiem sprzętu a teraz... leń cię dopadł :evil_lol: Quote
Moniś Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Alka napisał(a):Niedawno jeszcze wykręcałaś się brakiem sprzętu a teraz... leń cię dopadł :evil_lol: cichooooo szaaaa.... :evil_lol::evil_lol: Quote
Moniś Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 No to wstawiam obiecane fotki Jakość beznadziejna bo nie włączyłam lampy :cool1: Quote
Alka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 ooo Monia się postarała , jest Noddulek :multi::multi::loveu::loveu: Quote
Moniś Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Alka napisał(a):ooo Monia się postarała , jest Noddulek :multi::multi::loveu::loveu: no ba :razz: specjalnie dla Was :razz::razz: Quote
basia bonnie Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Super! fotki w dzień kobiet! Masz na Dzień Kobiet! Quote
Zuza96 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Moniś napisał(a):Możesz ;) tylko, że na PW ;) Witajcie :multi: To jeśli mogłabyś to przyślij :cool3:, potrzebujesz maila ? ;) :eviltong: Quote
Magda Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Moniś napisał(a): Slodko wyglada z ta kaczuszka:loveu: Oj dawno nie bylo Nodiego, az sie stesknilam:loveu::loveu: Odstaw lenia i wracaj szybciutko Quote
Moniś Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Magda_Miki napisał(a):Slodko wyglada z ta kaczuszka:loveu: Oj dawno nie bylo Nodiego, az sie stesknilam:loveu::loveu: Odstaw lenia i wracaj szybciutko Ja nie mam lenia :diabloti: Tylko jakoś czasu brak z deczka ;) Quote
Alka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Moniś napisał(a):Ja nie mam lenia :diabloti: Tylko jakoś czasu brak z deczka ;) Moniś , jak znajdziesz chwilkę to chciałam przypomnieć o banerku.:oops: Ja sobie sama skleciłam takiego tymczasowego ...:oops: Quote
Magda Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Alka napisał(a):Moniś , jak znajdziesz chwilkę to chciałam przypomnieć o banerku.:oops: Ja sobie sama skleciłam takiego tymczasowego ...:oops: Ale za to jaki ladny:loveu: Chcialabym sama sobie zrobic bannerka, ale sierota ze mnie... Quote
Alka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Magda_Miki napisał(a):Ale za to jaki ladny:loveu: dzięki Madziu :loveu: , ale to nie to samo co potrafi Moniczka:p Quote
Moniś Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 fidelek2 napisał(a):cześć Monia ;) Co u Ciebie? Cześć :lol: Gniewam się na Ciebie :evil_lol: Wolisz film od dogo :mad: A tak serio, to u nas w miarę ok, Noddy rano zwymiotował :crazyeye: Ale to chyba jednorazowe, bo chorby po nim nie widać - odpukać - Ala, jak tylko będę miała wene to zrobie Ci ten banner, bo narazie to jakoś jej brak.... :roll: Z przyjściem wiosny nastrój się poprawi to i banner bedzie ;) Miłego dnia!! Quote
Kasia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Moniś napisał(a): Cześć :lol: Gniewam się na Ciebie :evil_lol: Wolisz film od dogo :mad: No nie gniewaj sie już :p :p To wszystko wina tego filmu...wciąga jak jasna cholercia :diabloti: ale już coraz bliżej ku końcowi....;) Quote
Moniś Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 fidelek2 napisał(a):No nie gniewaj sie już :p :p To wszystko wina tego filmu...wciąga jak jasna cholercia :diabloti: ale już coraz bliżej ku końcowi....;) a będę będę ile wlezie :evil_lol::evil_lol: Quote
Kasia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Moniś napisał(a): a będę będę ile wlezie :evil_lol::evil_lol: To ja mam propozycję - zacznij go też oglądać i wtedy nie będziemy musiały sie na siebie gniewać :evil_lol: Quote
Recommended Posts