Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Kochani...

jestem, ale ledwo żyję :roll: Mam coś z kręgosłupem tak mnie boli, że już nie mogę wytrzymać.... :roll::roll: Napisałam już sobie czarny scenariusz jak zwykle i jeszcze bardziej sie stresuję przez to... :placz:

U Nodulka wszystko ok, jak tylko bede miała czas to porobie mu fotki i pokażę ;)

Buziaczki i do zobaczenia!!!

Posted

Moniś napisał(a):
.

jestem, ale ledwo żyję :roll: Mam coś z kręgosłupem tak mnie boli, że już nie mogę wytrzymać.... :roll::roll:

Cześć Moniczko!:multi:

ojej, a konkretnie która część boli?

Posted

Alka napisał(a):
Cześć Moniczko!:multi:

ojej, a konkretnie która część boli?

Ala, tak na górze w okolicach łopatki, a w nocy to mam taki ból, że nie mogę zdzierżyć bolą mnie całe plecy i cała klatka piersiowa.... :-(

Posted

Cześć Kochani...

Właśnie pojechał Tzcik..., ehhhhhh... co piękne szybko się kończy... :placz:
Strasznie mi smutno...

Ala, byłam u lekarza, kazała mi iść na masaże... :roll: niby mam przeciązony kręgosłup....

Zajrzę może później...

cmok...

Posted

fidelek2 napisał(a):
cześć Moniczko!!! W końcu wróciłaś :multi: :multi: :multi:

No na jakiś czas na pewno ;);)

A wiesz.. mam dla Ciebie bluzki :lol::lol: wystawie je niedlugo to zobaczysz ;);)

Posted

[quote name='Moniś']
No na jakiś czas na pewno ;);)

A co to ma znaczyć? :mad: ;)

A wiesz.. mam dla Ciebie bluzki :lol::lol: wystawie je niedlugo to zobaczysz ;);)

to wystawiaj szybciutko póki Tomek chce mi dać pieniążki żebym mogła sobie cos kupić.... :cool3:

Posted

Moniś napisał(a):

Ala, byłam u lekarza, kazała mi iść na masaże... :roll: niby mam przeciązony kręgosłup....

a nie mógł TŻ ładnie plecków pomasować :evil_lol: Monia , a może się za bardzo stresujesz i spinasz mięśnie, stąd ten ból...

ja też chce zobaczyć bluzki...:cool3:

Posted

Alka napisał(a):
a nie mógł TŻ ładnie plecków pomasować :evil_lol: Monia , a może się za bardzo stresujesz i spinasz mięśnie, stąd ten ból...

ja też chce zobaczyć bluzki...:cool3:

Masował, masował :loveu::loveu::loveu:

Nie stresuje się raczej niczym Kochana, już jakiś czas temu zaczynał mi kręgosłup doskwierać i teraz się odzywa na dobre :mad:

wyślę Ci link do aukcji na PW :razz:

Kasiu, wysłałam Ci linka :cool3:

Posted

Moniś napisał(a):

Nie stresuje się raczej niczym Kochana, już jakiś czas temu zaczynał mi kręgosłup doskwierać i teraz się odzywa na dobre :mad:

wyślę Ci link do aukcji na PW :razz:

Moniś , mnie też czasem doskiera i to albo odcinek szyjny, albo lędzwiowy:cool3: cwiczę sobie yogę i bardzo pomaga :p

dzięki:loveu:

Posted

Alka napisał(a):
Moniś , mnie też czasem doskiera i to albo odcinek szyjny, albo lędzwiowy:cool3: cwiczę sobie yogę i bardzo pomaga :p

dzięki:loveu:

oooo joga? skoro mówisz, że pomaga to może też tak zacznę się relaksować :razz::razz:

Posted

Moniś napisał(a):
oooo joga? skoro mówisz, że pomaga to może też tak zacznę się relaksować :razz::razz:

warto spróbować :p

Moniś , jak znajdziesaz chwilkę, mogłabym prosić o wiosenny awatar i banerek?

Posted

Alka napisał(a):
warto spróbować :p

Moniś , jak znajdziesaz chwilkę, mogłabym prosić o wiosenny awatar i banerek?

pewnie, jak znajdę czas i ten ból mi trochę przejdzie to zrobię :buzi:

Posted

Moniś napisał(a):

jak doprowadzę go do porządku :diabloti:

tj. wykąpię i wyczeszę ;);)

no tak - TZcik był to piesek poszedł o odstawkę :mad: :cool3: :cool3: oj Monia...Nodduś Ci tego nie wybaczy :diabloti:

Posted

fidelek2 napisał(a):
no tak - TZcik był to piesek poszedł o odstawkę :mad: :cool3: :cool3: oj Monia...Nodduś Ci tego nie wybaczy :diabloti:

oj cicho, cicho :evil_lol: Aż tak źle to z nim nie jest :eviltong: zaraz będzie jadł obiadek i idziemy na dwora :eviltong:

Posted

Zuza96 napisał(a):
Cześć Moniko Czy ja też mogę zobaczyć sweterek ? :P

Możesz ;) tylko, że na PW ;)

Witamy wieczornie!!

Fotki pokażę jakieś jutro. Dziś małego wykąpałam, naładowałam baterie, więc jutro pofocimy ;)
W ogóle to się Noddiemu przytyło przez zimę :-o:-o i od dziś zaczęliśmy redukcję wagi - odchudzanko :eviltong:

Miłego wieczorku życzymy i do jutra!!

Posted

Alka napisał(a):
Hej Moniś !:multi:

Ile Noddulek waży?
Jak tam Twojke plecki?

Ala nie ważyłam go, ale widze, że grubasek się zrobił :crazyeye: pociągnie pewnie z 5 kilo, dlatego do lata musi zrzucić to co nabrał w zimie, mało ruchu miał przez to mrozy..:-(

Moje plecy tak sobie, jadę na tabletach i maściach..

Posted

Tuffiego ważyłam w niedzielę wieczorem, ma 3,8kg.Porównując do ubiegłego lata to prztyło mu się 300 g...:evil_lol: apetyt mu się poprawił bo ruchu ma sporo , czy lato czy zima...:evil_lol: