Daga_i_Oskar Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Czesc Sis :multi: gdzie tak długo jestes? Smutno tu bez Ciebie i zdjec Nodulka :roll: Quote
Moniś Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Cześć Kochani... jestem, ale ledwo żyję :roll: Mam coś z kręgosłupem tak mnie boli, że już nie mogę wytrzymać.... :roll::roll: Napisałam już sobie czarny scenariusz jak zwykle i jeszcze bardziej sie stresuję przez to... :placz: U Nodulka wszystko ok, jak tylko bede miała czas to porobie mu fotki i pokażę ;) Buziaczki i do zobaczenia!!! Quote
Alka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Moniś napisał(a):. jestem, ale ledwo żyję :roll: Mam coś z kręgosłupem tak mnie boli, że już nie mogę wytrzymać.... :roll::roll: Cześć Moniczko!:multi: ojej, a konkretnie która część boli? Quote
Moniś Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Alka napisał(a):Cześć Moniczko!:multi: ojej, a konkretnie która część boli? Ala, tak na górze w okolicach łopatki, a w nocy to mam taki ból, że nie mogę zdzierżyć bolą mnie całe plecy i cała klatka piersiowa.... :-( Quote
Alka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 niedobrze:shake: wybierasz się do lekarza?:roll: Quote
Moniś Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Cześć Kochani... Właśnie pojechał Tzcik..., ehhhhhh... co piękne szybko się kończy... :placz: Strasznie mi smutno... Ala, byłam u lekarza, kazała mi iść na masaże... :roll: niby mam przeciązony kręgosłup.... Zajrzę może później... cmok... Quote
Kasia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 cześć Moniczko!!! W końcu wróciłaś :multi: :multi: :multi: Quote
Moniś Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 fidelek2 napisał(a):cześć Moniczko!!! W końcu wróciłaś :multi: :multi: :multi: No na jakiś czas na pewno ;);) A wiesz.. mam dla Ciebie bluzki :lol::lol: wystawie je niedlugo to zobaczysz ;);) Quote
Kasia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Moniś'] No na jakiś czas na pewno ;);) A co to ma znaczyć? :mad: ;) A wiesz.. mam dla Ciebie bluzki :lol::lol: wystawie je niedlugo to zobaczysz ;);) to wystawiaj szybciutko póki Tomek chce mi dać pieniążki żebym mogła sobie cos kupić.... :cool3: Quote
Alka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Moniś napisał(a): Ala, byłam u lekarza, kazała mi iść na masaże... :roll: niby mam przeciązony kręgosłup.... a nie mógł TŻ ładnie plecków pomasować :evil_lol: Monia , a może się za bardzo stresujesz i spinasz mięśnie, stąd ten ból... ja też chce zobaczyć bluzki...:cool3: Quote
Moniś Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Alka napisał(a):a nie mógł TŻ ładnie plecków pomasować :evil_lol: Monia , a może się za bardzo stresujesz i spinasz mięśnie, stąd ten ból... ja też chce zobaczyć bluzki...:cool3: Masował, masował :loveu::loveu::loveu: Nie stresuje się raczej niczym Kochana, już jakiś czas temu zaczynał mi kręgosłup doskwierać i teraz się odzywa na dobre :mad: wyślę Ci link do aukcji na PW :razz: Kasiu, wysłałam Ci linka :cool3: Quote
Alka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Moniś napisał(a): Nie stresuje się raczej niczym Kochana, już jakiś czas temu zaczynał mi kręgosłup doskwierać i teraz się odzywa na dobre :mad: wyślę Ci link do aukcji na PW :razz: Moniś , mnie też czasem doskiera i to albo odcinek szyjny, albo lędzwiowy:cool3: cwiczę sobie yogę i bardzo pomaga :p dzięki:loveu: Quote
Moniś Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Alka napisał(a):Moniś , mnie też czasem doskiera i to albo odcinek szyjny, albo lędzwiowy:cool3: cwiczę sobie yogę i bardzo pomaga :p dzięki:loveu: oooo joga? skoro mówisz, że pomaga to może też tak zacznę się relaksować :razz::razz: Quote
Alka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Moniś napisał(a):oooo joga? skoro mówisz, że pomaga to może też tak zacznę się relaksować :razz::razz: warto spróbować :p Moniś , jak znajdziesaz chwilkę, mogłabym prosić o wiosenny awatar i banerek? Quote
Moniś Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Alka napisał(a):warto spróbować :p Moniś , jak znajdziesaz chwilkę, mogłabym prosić o wiosenny awatar i banerek? pewnie, jak znajdę czas i ten ból mi trochę przejdzie to zrobię :buzi: Quote
Moniś Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 fidelek2 napisał(a):A Nodulaka też nam pokażesz? :p jak doprowadzę go do porządku :diabloti: tj. wykąpię i wyczeszę ;);) Quote
Kasia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Moniś napisał(a): jak doprowadzę go do porządku :diabloti: tj. wykąpię i wyczeszę ;);) no tak - TZcik był to piesek poszedł o odstawkę :mad: :cool3: :cool3: oj Monia...Nodduś Ci tego nie wybaczy :diabloti: Quote
Moniś Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 fidelek2 napisał(a):no tak - TZcik był to piesek poszedł o odstawkę :mad: :cool3: :cool3: oj Monia...Nodduś Ci tego nie wybaczy :diabloti: oj cicho, cicho :evil_lol: Aż tak źle to z nim nie jest :eviltong: zaraz będzie jadł obiadek i idziemy na dwora :eviltong: Quote
Zuza96 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Cześć Moniko Czy ja też mogę zobaczyć sweterek ? :P Quote
Moniś Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Zuza96 napisał(a):Cześć Moniko Czy ja też mogę zobaczyć sweterek ? :P Możesz ;) tylko, że na PW ;) Witamy wieczornie!! Fotki pokażę jakieś jutro. Dziś małego wykąpałam, naładowałam baterie, więc jutro pofocimy ;) W ogóle to się Noddiemu przytyło przez zimę :-o:-o i od dziś zaczęliśmy redukcję wagi - odchudzanko :eviltong: Miłego wieczorku życzymy i do jutra!! Quote
Alka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Hej Moniś !:multi: Ile Noddulek waży? Jak tam Twojke plecki? Quote
Moniś Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Alka napisał(a):Hej Moniś !:multi: Ile Noddulek waży? Jak tam Twojke plecki? Ala nie ważyłam go, ale widze, że grubasek się zrobił :crazyeye: pociągnie pewnie z 5 kilo, dlatego do lata musi zrzucić to co nabrał w zimie, mało ruchu miał przez to mrozy..:-( Moje plecy tak sobie, jadę na tabletach i maściach.. Quote
Alka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Tuffiego ważyłam w niedzielę wieczorem, ma 3,8kg.Porównując do ubiegłego lata to prztyło mu się 300 g...:evil_lol: apetyt mu się poprawił bo ruchu ma sporo , czy lato czy zima...:evil_lol: Quote
Recommended Posts