Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dobranoc!!

Mi osobiscie podoba sie ubranko w serduszko:loveu: Takie slodkie, juz wyobrazam sobie yoraska w tym przebraniu.....

U nas wyrywanie zebolkow wygladalo tak:
Miki dostal takiego Glupiego Jasia i zostal przeniesiony na stol. Ja w tym czasie musialam zostac w poczekalni. Samo czekanie nie bylo najgorsze, ale plynely mi lzy, kiedy slyszalam jak Mikus piszczy podczas wyrywania. Nie moglam usiedziec na miejscu i caly czas chodzilam z chusteczka:placz:
Po 10 minutach lekarz przyniosl mi owinietego pacjenta (musialam przyniesc recznik z domu) z lekko zakrwawionym pyszczkiem:-( I musialam trzymac go pionowo. W domu postawilam go na podloge i myslalam, ze pojdzie spac, a on?? Wstal od razu i pod drzwi, ze chce na dwor:crazyeye: Wiec sie ubralam i polecielismy na spacerek. Pies jak nowo narodzony!! Wrocilismy i od razu dostal miske rozmoczonych chrupkow, a po jedzeniu byla zabawa....
On nigdy nie ma czasu na spanie, tylko zabawa i zabawa.....:shake:;)

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Dziewczyny! :multi:

Ubranka doszły dziś rano :lol: Są naprawdę fajne, tylko niestety troszeczkę za duże na Nodiego, ale na szczęście tylko troszeczkę ;) Ciężko było mi dobrać te rozmiarówki... :roll:
Najładniej prezentuje się w tym czerwonym walentynkowym :loveu::loveu::loveu:
Niedługo wyjdziemy na spacerek to zobaczymy jak się sprawdzą w terenie :razz: ;)
Teraz Nodi śpi :roll:
Dał mi popalić :eviltong: Od rana chodził za mną żeby sie z nim bawić :eviltong:

Dziękuje Kochane za wszystkie informacje dotyczące ząbków :buzi:

Ubranek narazie nie ufoce bo aparatu nie ma :placz::placz::placz:

Miłego dnia!

Posted

Magda_Miki napisał(a):
No to sie cieszymy, ze ci sie podobaja, mi osobiscie takze podoba sie stroj walentynkowy;) (juz wczesniej pisalam:lol:)

Prezentu na Walentynki już nie dostanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ;);););)

Posted

Moniś napisał(a):
Prezentu na Walentynki już nie dostanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ;);););)

Juz ci wierze:eviltong: Bedzie pewnie kosz smakolykow:lol:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Juz ci wierze:eviltong: Bedzie pewnie kosz smakolykow:lol:

Jak zasłuży to może, może :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Za rok? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :lol::lol::lol:

Posted

Witam popołudniowo!
Jak tam samopoczucie? :cool3:

U nas dziś temperaturka 0 stopni :lol: Nodi wyszalał sie na spacerze, ale widzę, że jeszcze mu mało :roll: Cały czas przychodzi do mnie i szczeka :roll: Ciągle mu zabawa w głowie :roll: A może jest jakiś inny powód tego szczekania?:shake:

Dziś po raz pierwszy podniósł łapke do sikania :oops: :cool3::cool3:

No i troszkę Nodusiowego pyszczka...

Miłego popołudnia Kochani i długich spacerków z psiulkami

Posted

Moniś napisał(a):
Zwariuje za chwile :shake: Już mam dość tego szczekania :shake:
Co radzicie w takiej sytuacji?:shake::placz::placz::placz:

Hahaha...... u nas jest dokladnie to samo:roll: Wystarczy, ze tylko spojrze na niego i wezme do reki kaczke to juz mi nie odpusci:lol: Bedzie szczekal ile sil w gardle, zeby odciagnac mnie od kompa:evil_lol:

Posted

marlena924 napisał(a):
A jak sie Noduś zachowuje? Cały czas szczeka? Na kogo, na ciebie, do drzwi czy gdzie?

Na mnie :shake: Coś mu sie chyba nie podoba:shake: I to nie jest tylko dziś.. :shake: To już trwa kilka dni:shake: Usiądze koło mnie.. i dziamga ile wlezie :placz:
Powoli trace cierpliwość, a i sąsiedzi będą się skarżyć... :placz:

Posted

Moniś napisał(a):
Na mnie :shake: Coś mu sie chyba nie podoba:shake: I to nie jest tylko dziś.. :shake: To już trwa kilka dni:shake: Usiądze koło mnie.. i dziamga ile wlezie :placz:
Powoli trace cierpliwość, a i sąsiedzi będą się skarżyć... :placz:

Moze kup mu jakiegos smakolyka:lol: Bedzie sie mial czym zajac:evil_lol:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Moze kup mu jakiegos smakolyka:lol: Bedzie sie mial czym zajac:evil_lol:

Robie w tej kwestii co mogę ;) Jutro dam mu kość to może sie zajmie, bo jak nieeeeee... :mad::mad::mad:
Szczekał na mnie... szczekał... aż w końcu zobaczył, że nie reaguje i poszedł się przespać.. Ja nie wiem... może to dojrzewanie?;) Hormony go rozpierają czy co... :shake: Wcześniej tego nie było, a teraz jakby diabeł w niego wstąpił :shake:

Posted

Moniś napisał(a):
Robie w tej kwestii co mogę ;) Jutro dam mu kość to może sie zajmie, bo jak nieeeeee... :mad::mad::mad:
Szczekał na mnie... szczekał... aż w końcu zobaczył, że nie reaguje i poszedł się przespać.. Ja nie wiem... może to dojrzewanie?;) Hormony go rozpierają czy co... :shake: Wcześniej tego nie było, a teraz jakby diabeł w niego wstąpił :shake:

Moze sie zakochal:loveu:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Moze sie zakochal:loveu:

Hahaha ;) Magda, Ty to masz cool pomysły :roflt:
Sucz sąsiadów ma cieczke może w niej? ;):roflt:

A tak na serio, to wcale nie śmieszne :lol::lol: ;););)
Dobrze, że chociaż teraz mam chwile spokoju. Ciekawe jak długo :roll: :mad:

Posted

[quote name='Moniś']Hahaha ;) Magda, Ty to masz cool pomysły :roflt:
Sucz sąsiadów ma cieczke może w niej? ;):roflt:

A tak na serio, to wcale nie śmieszne :lol::lol: ;););)
Dobrze, że chociaż teraz mam chwile spokoju. Ciekawe jak długo :roll: :mad:

Watpie, zeby to bylo przez sucz, jest jeszcze za mlody na te tematy:lol::lol: Sprobuje u nas zastosowac jakies metody i jak sie sprawdza to dam znak;)
Szkoda, ze nie umiemy czytac w myslach psa.......:roll:

Posted

[quote name='Magda_Miki']Watpie, zeby to bylo przez sucz, jest jeszcze za mlody na te tematy:lol::lol: Sprobuje u nas zastosowac jakies metody i jak sie sprawdza to dam znak;)
Szkoda, ze nie umiemy czytac w myslach psa.......:roll:

Nie no żartuje z tą suczką. Nie dorósł chyba jeszcze do tego :roll:
Ja też bede próbować wszelakich metod żeby zwalczyć to nachalne szczekanie :diabloti:, bo niedługo sąsiedzi eksmisję mi wręczą :placz: ;);)

Posted

Moniś napisał(a):
Nie no żartuje z tą suczką. Nie dorósł chyba jeszcze do tego :roll:
Ja też bede próbować wszelakich metod żeby zwalczyć to nachalne szczekanie :diabloti:, bo niedługo sąsiedzi eksmisję mi wręczą :placz: ;);)

Uuu.... Noddy w niebezpieczenstwie:evil_lol::evil_lol: To mu to powiedz, moze zrozumie:eviltong:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Uuu.... Noddy w niebezpieczenstwie:evil_lol::evil_lol: To mu to powiedz, moze zrozumie:eviltong:

On rozumie wiele rzeczy, ale tej, która jest w tym momencie najważniejsza, że ma być spokój to za groma :shake::shake:
Mam nadzieję, że jakoś sobie z tym poradze, bo jak nie to i ja i on skończymy na bruku :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Moniś napisał(a):
On rozumie wiele rzeczy, ale tej, która jest w tym momencie najważniejsza, że ma być spokój to za groma :shake::shake:
Mam nadzieję, że jakoś sobie z tym poradze, bo jak nie to i ja i on skończymy na bruku :eviltong::eviltong::eviltong:

Hmm...... to moze popytaj na tresurze, bo przeciez ten grozny wilczur nie da ci spokoju:evil_lol:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Hmm...... to moze popytaj na tresurze, bo przeciez ten grozny wilczur nie da ci spokoju:evil_lol:

Hahaha :evil_lol::evil_lol: Nie strasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Już ja go oducze Łobuza :razz::razz::razz:

Posted

Moniko, Noddy jest jeszcze szczeniaczkiem. ;)

W postępowaniu z pieskiem potrzeba wytrwałości i konsekwencji.;)
Tuffi jest pieskiem Pana. Komendy wydawane przez niego są natychmiast wykonywane.Z moimi nieco gorzej...:oops: Jeżeli szczeka dośc powiem upierd..., wystarczy pogrozic mu palcem i ...skutkuje.;)