Moniś Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 madziasto4 napisał(a):Jezu nie ma wyjścia z klatki? :crazyeye: :evil_lol: To Ty biedna jesteś rzeczywiście zmuszona kursować po tych schodach wte i wewte :evil_lol: nooooooo zamurowali :placz::placz::placz::placz::placz: Nodiego spuszczam na smyczy przez okno a sama zjeżdzam po choince, która tu sobie rośnie:evil_lol::evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Moniś napisał(a):nooooooo zamurowali :placz::placz::placz::placz::placz: Nodiego spuszczam na smyczy przez okno a sama zjeżdzam po choince, która tu sobie rośnie:evil_lol::evil_lol: Bidulka, jak Ci życie utrudniają :shake: ;) Quote
Moniś Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 madziasto4 napisał(a):Bidulka, jak Ci życie utrudniają :shake: ;) właśnie nie wiem za co i dlaczego :placz: toć ja wzorowy obywatel;) Quote
Kasia Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Monia, byłam i widziałam i się załamałam...to jest XL :placz: :placz: utopiłabym sie w niej i jeszcze trzy razy cała obwinęła... Quote
Moniś Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 fidelek2 napisał(a):Monia, byłam i widziałam i się załamałam...to jest XL :placz: :placz: utopiłabym sie w niej i jeszcze trzy razy cała obwinęła... hahaha no XL, ale to xl jest chyba sporo zawyżone :eviltong: bo ona nie wygląda na taką w rzeczywistości, ale pewnie po wymiarach i tak na Ciebie za duża :placz::placz: Quote
Kasia Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Moniś napisał(a): hahaha no XL, ale to xl jest chyba sporo zawyżone :eviltong: bo ona nie wygląda na taką w rzeczywistości, ale pewnie po wymiarach i tak na Ciebie za duża :placz::placz: nawet nie będę sie obmierzać bo ja noszę S - tak więc nawet zawyżony XL będzie wielki :p Quote
Moniś Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 fidelek2 napisał(a):nawet nie będę sie obmierzać bo ja noszę S - tak więc nawet zawyżony XL będzie wielki :p no domyślam się ;) ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='madziasto4'] Ja sobie 2 razy w tygodniu na 8 wchodzę :razz: I nie jeżdżę windą, bo mam wizje, że mi gdzieś między piętrami się zatnie albo prąd wyłączą :smhair2: :evil_lol: Hehe a kogo odwiedzasz 2 razy w tygodniu - babcie :eviltong: Ja sie tylko niepewnie czulam jak wjezdzalam widna na 110 pietra na WTC cisnienie tak poszlo do gory ze nie wiedzialam co jest grane :evil_lol: Moja widna w bloku jest inna nie zacina sie,a i pradu nie wylaczaja :diabloti: Hej Monia :multi: A czy placisz podatek od Noddulka - mowisz ze wzorowy obywatel z Ciebie :evil_lol: :eviltong: Quote
madziasto4 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar']Hehe a kogo odwiedzasz 2 razy w tygodniu - babcie :eviltong: Ja sie tylko niepewnie czulam jak wjezdzalam widna na 110 pietra na WTC cisnienie tak poszlo do gory ze nie wiedzialam co jest grane :evil_lol: Moja widna w bloku jest inna nie zacina sie,a i pradu nie wylaczaja :diabloti: Pudło:eviltong: Na francuski chodzę ;) Jezu 110! :shocked!: Cześć Moniś :) Quote
Daga_i_Oskar Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='madziasto4']Pudło:eviltong: Na francuski chodzę ;) Jezu 110! :shocked!: Aaa to fajnie :razz: a w szkole sie uczysz tez czy tylko dodatkowo?? Quote
madziasto4 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar']Aaa to fajnie :razz: a w szkole sie uczysz tez czy tylko dodatkowo?? Oj to trochę skomplikowane :eviltong: Moja klasa uczy się (tzn powinna się uczyć:evil_lol: ) ang i niemieckiego, a ja się postawiłam i jako jedyna z klasy mam franc. ;) Nie pasują mi w tym roku godziny, żeby chodzić na niego do innej klasy, więc po prostu zaliczam go pod koniec semestrów. W zasadzie to tylko formalność, bo poziom na jakim są prowadzone lekcje fr. w moim LO ja miałam już dawno w gimnazjum w klasie francuskiej;) A dodatkowo chodzę ze względu na maturę z franc. ;) Monia wybacz, że wypisuję tu moje jakieś historie ;) Quote
Zuza96 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 CZEŚĆ DZIEWCZYNY :lol: ja dzisiaj wpadam i wypadam, mam ciągle same sprawdziany, i jestem dzisiaj już tak zmęczona, że zaraz ide SPAĆ :loveu: Quote
Kasia Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 cześć Moniczko!!! gdzie sie podziewacie? ;) Quote
Moniś Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 fidelek2 napisał(a):cześć Moniczko!!! gdzie sie podziewacie? ;) Hej Kasiu ;) Tu gdzie zawsze haha :eviltong: Quote
Alka Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Moniś napisał(a):Hej Kasiu ;) Tu gdzie zawsze haha :eviltong: Monika, milcząco siedzi w swojej galerii:evil_lol: witaj Moniś :multi: buziaczki dla Was!:loveu: Quote
Moniś Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Alka napisał(a):Monika, milcząco siedzi w swojej galerii:evil_lol: witaj Moniś :multi: buziaczki dla Was!:loveu: a jak :evil_lol: i czekam na odwiedziny haha :evil_lol: jak przekroczycie limit to sie wtedy odezwe :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Moniś']a jak :evil_lol: i czekam na odwiedziny haha :evil_lol: jak przekroczycie limit to sie wtedy odezwe :evil_lol: a kiedy ten limit bedzie przekroczony :eviltong: misimy wiedziec, ile trzeba zapisac zebys sie doezwala :evil_lol: Quote
Moniś Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar']a kiedy ten limit bedzie przekroczony :eviltong: misimy wiedziec, ile trzeba zapisac zebys sie doezwala :evil_lol: a tego nie powiem, jak uznam, że jest wystarczająco to sie odezwe :evil_lol::evil_lol: Narazie bede mniej, bo Jarek przyjechał :lol::lol: Quote
Kasia Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 no dobra, to se bądź mniej ale wróć potem, ok? :p:p Quote
basia bonnie Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Dobranoc Moniś! Dobranoc Nodusiu i Dobranoc całej Nodusiowej Galerii :p Quote
Moniś Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 fidelek2 napisał(a):no dobra, to se bądź mniej ale wróć potem, ok? :p:p toć pewnie, że wróce :cool3: do Was zawsze :lol::lol: Cześć Wszystkim!!!!!!!! :multi::multi: Quote
Gosiek Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 cześć Monisiu :p miłego dzioneczka Ci chcialam zyczyć i spytać czy masz moze jakieś nowe fotaski Noddulkowej morduni? Quote
Kasia Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Ooo.... Moniś zawitała :multi: cześć!!! Quote
Alka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Moniś napisał(a): Cześć Wszystkim!!!!!!!! :multi::multi: cześć Moniś !:multi: Wrzuciłabyś jakieś fotaski :cool3: Quote
Recommended Posts