Moniś Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 madziasto4 napisał(a):Albo ma wyjątkowo ciepłe ubranko :cool1: A no może, może- wiesz w końcu kosztowało 50 zł hahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Hej MoniŚ!! Czy ja też tu moge z Wami popisać i w ogóle?? MoniŚ, Twoja psinka śliczna jest:p Quote
madziasto4 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Moniś napisał(a):A no może, może- wiesz w końcu kosztowało 50 zł hahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No proszę ile kasy na sobie nosi :lol: Quote
Alka Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 cześć Moniś !:multi: Jak tam upływa wam niedziela? miłego spacerku i mnóstwa foteczek:loveu: Quote
Moniś Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 ß@$!@ napisał(a):Hej MoniŚ!! Czy ja też tu moge z Wami popisać i w ogóle?? MoniŚ, Twoja psinka śliczna jest:p Ależ oczywiście, nie pytaj tylko czuj sie jak u siebie - Witamy :multi::multi: Magda, hahaha rozwaliłaś mnie :evil_lol::evil_lol: nie pomyślałam nawet, że taki dżolo z niego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Aluś, niedziela upływa narazie hmmm nijako;) Dobra ide, bo Noddy już tu mruczy, że chce iść :razz: Wrócę za momentos- może jakieś fotki przyniosę :razz: Quote
madziasto4 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Moniś napisał(a): Magda, hahaha rozwaliłaś mnie :evil_lol::evil_lol: nie pomyślałam nawet, że taki dżolo z niego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobra ide, bo Noddy już tu mruczy, że chce iść :razz: Wrócę za momentos- może jakieś fotki przyniosę :razz: :eviltong: Nie może, tylko przynoś ;) Quote
basia bonnie Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 no ja tez tak jakby sie przywiatć przyszłam:p Quote
Moniś Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Witamy, witamy :multi: wszystkich nowoprzybyłych :multi::multi: Quote
Kasia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='Moniś'] cześć Monia!!! nie musiałaś go łapać czasem na tym wietrze??? :p a tak poza tym to okropne z Was gaduły :p:p klachacie i klachacie.... Monia wystawiałaś może cos nowego??? ;) Quote
Moniś Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 fidelek2 napisał(a):cześć Monia!!! nie musiałaś go łapać czasem na tym wietrze??? :p a tak poza tym to okropne z Was gaduły :p:p klachacie i klachacie.... Monia wystawiałaś może cos nowego??? ;) hehehe, nie musiałam Kasiu trzymał się twardo ziemi ;);) Wrzuciłam kilka nowych rzeczy i mam fajną bluzke, ale nie wiem czy w Twoim stylu, pokaże Ci na PW ;) Quote
madziasto4 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Och jaki śliczny ten Noddulek :evil_lol: Masz schody w domu? Ale fajnie :loveu: Quote
Alka Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Moniś u nas też wiatrzycho tyle ,że jest słonecznie i ciepło:p fajnie Nodduś wygląda taki rozwiany...:loveu: Quote
Moniś Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Magda te schody to nie u mnie :evil_lol: Ja mam schody tylko na klatce schodowej hahaha :razz::razz: Quote
madziasto4 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Moniś napisał(a):Magda te schody to nie u mnie :evil_lol: Ja mam schody tylko na klatce schodowej hahaha :razz::razz: Łeeee :eviltong: Na klatce to i ja mam, tylko ja mieszkam na parterze i mam jakiś swojego rodzaju niedobór :evil_lol: Quote
Usia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 witamy po długiej nieobecnosci i wielkich zaniedbaniach na foto-blogach Moniś ja chyba nie musze pisac ze to pieknosc bo o tym to wszyscy wiedza A u mnie na osiedlu zamieszkał tez taki mały piekny ma teraz 5 miesiecy a do moich bydlaków pcha sie jak mało kto.Nawet mamuta sie nie boi i staje na dwóch łapkach zeby dosiegnąć mu do pyska.Jak go spotkam to porobie pare fotek zeby nie było :eviltong: Quote
Moniś Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Magda, ja mieszkam na drugim, więc jak chcesz to mogę oddać Ci ich kilkanaście ;);) Witaj Usiu!! :multi: Koniecznie zrób fotki maluszkowi :multi::multi: Quote
Moniś Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 PositiveThought napisał(a):taki dumny ^^ zdarza mu się ;);) Quote
basia bonnie Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 ooooooooo!!!:-o:crazyeye: Przecież to drastyczne jest!! :smhair2::eek: foty:cool2:!! Hehehe, pies-zabójca :D Quote
Daga_i_Oskar Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Czesc Monia :multi: Jak tak sie lisytujemy, ktora mieszka na ktorym pietrze, to ja powiem, ze na 6 i moge Wam oddac wszystkie schody prowadzace do mnie, bo ... jezdze winda :evil_lol: :evil_lol: U Was tak zimno Monia, ze Noddulec w kubraczku chodzi? My mielismy dzisiaj wiosenna pogode, przynajmniej ja juz tak sieubralam :eviltong: Noddus morderca slodziutki :loveu: :loveu: Quote
madziasto4 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='Moniś']Magda, ja mieszkam na drugim, więc jak chcesz to mogę oddać Ci ich kilkanaście ;);) Co, wchodzić się nie chce?:razz: ;) [quote name='Daga_i_Oskar']Czesc Monia :multi: Jak tak sie lisytujemy, ktora mieszka na ktorym pietrze, to ja powiem, ze na 6 i moge Wam oddac wszystkie schody prowadzace do mnie, bo ... jezdze winda :evil_lol: :evil_lol: Ja sobie 2 razy w tygodniu na 8 wchodzę :razz: I nie jeżdżę windą, bo mam wizje, że mi gdzieś między piętrami się zatnie albo prąd wyłączą :smhair2: :evil_lol: Quote
Moniś Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Jaaaaakie drastyczne, on tylko w pyszczu trzymał sobie :cool1: To nie małpa :evil_lol: To niedźwiedź jakiś czy cuś :eviltong: Daga u nas temp. na minusie niestety, niezły mrozik jest :shake: Słonko świeciło, ale mróz nie puszczał.. Magda, chce sie chce- nie ma wyjścia :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Moniś napisał(a): Magda, chce sie chce- nie ma wyjścia :evil_lol: Jezu nie ma wyjścia z klatki? :crazyeye: :evil_lol: To Ty biedna jesteś rzeczywiście zmuszona kursować po tych schodach wte i wewte :evil_lol: Quote
Recommended Posts