Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ß@$!@ napisał(a):
Hej MoniŚ!! Czy ja też tu moge z Wami popisać i w ogóle?? MoniŚ, Twoja psinka śliczna jest:p

Ależ oczywiście, nie pytaj tylko czuj sie jak u siebie - Witamy :multi::multi:

Magda, hahaha rozwaliłaś mnie :evil_lol::evil_lol: nie pomyślałam nawet, że taki dżolo z niego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Aluś, niedziela upływa narazie hmmm nijako;)
Dobra ide, bo Noddy już tu mruczy, że chce iść :razz: Wrócę za momentos- może jakieś fotki przyniosę :razz:

Posted

Moniś napisał(a):

Magda, hahaha rozwaliłaś mnie :evil_lol::evil_lol: nie pomyślałam nawet, że taki dżolo z niego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dobra ide, bo Noddy już tu mruczy, że chce iść :razz: Wrócę za momentos- może jakieś fotki przyniosę :razz:

:eviltong:

Nie może, tylko przynoś ;)

Posted

[quote name='Moniś']

cześć Monia!!!
nie musiałaś go łapać czasem na tym wietrze??? :p a tak poza tym to okropne z Was gaduły :p:p klachacie i klachacie....

Monia wystawiałaś może cos nowego??? ;)

Posted

fidelek2 napisał(a):
cześć Monia!!!
nie musiałaś go łapać czasem na tym wietrze??? :p a tak poza tym to okropne z Was gaduły :p:p klachacie i klachacie....

Monia wystawiałaś może cos nowego??? ;)

hehehe, nie musiałam Kasiu trzymał się twardo ziemi ;);)
Wrzuciłam kilka nowych rzeczy i mam fajną bluzke, ale nie wiem czy w Twoim stylu, pokaże Ci na PW ;)

Posted

Moniś napisał(a):
Magda te schody to nie u mnie :evil_lol: Ja mam schody tylko na klatce schodowej hahaha :razz::razz:

Łeeee :eviltong: Na klatce to i ja mam, tylko ja mieszkam na parterze i mam jakiś swojego rodzaju niedobór :evil_lol:

Posted

witamy po długiej nieobecnosci i wielkich zaniedbaniach na foto-blogach

Moniś ja chyba nie musze pisac ze to pieknosc bo o tym to wszyscy wiedza

A u mnie na osiedlu zamieszkał tez taki mały piekny ma teraz 5 miesiecy a do moich bydlaków pcha sie jak mało kto.Nawet mamuta sie nie boi i staje na dwóch łapkach zeby dosiegnąć mu do pyska.Jak go spotkam to porobie pare fotek zeby nie było :eviltong:

Posted

Czesc Monia :multi:

Jak tak sie lisytujemy, ktora mieszka na ktorym pietrze, to ja powiem, ze na 6 i moge Wam oddac wszystkie schody prowadzace do mnie, bo ... jezdze winda :evil_lol: :evil_lol:

U Was tak zimno Monia, ze Noddulec w kubraczku chodzi? My mielismy dzisiaj wiosenna pogode, przynajmniej ja juz tak sieubralam :eviltong:

Noddus morderca slodziutki :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Moniś']Magda, ja mieszkam na drugim, więc jak chcesz to mogę oddać Ci ich kilkanaście ;);)
Co, wchodzić się nie chce?:razz: ;)

[quote name='Daga_i_Oskar']Czesc Monia :multi:

Jak tak sie lisytujemy, ktora mieszka na ktorym pietrze, to ja powiem, ze na 6 i moge Wam oddac wszystkie schody prowadzace do mnie, bo ... jezdze winda :evil_lol: :evil_lol:

Ja sobie 2 razy w tygodniu na 8 wchodzę :razz: I nie jeżdżę windą, bo mam wizje, że mi gdzieś między piętrami się zatnie albo prąd wyłączą :smhair2: :evil_lol:

Posted

Jaaaaakie drastyczne, on tylko w pyszczu trzymał sobie :cool1:
To nie małpa :evil_lol: To niedźwiedź jakiś czy cuś :eviltong:

Daga u nas temp. na minusie niestety, niezły mrozik jest :shake: Słonko świeciło, ale mróz nie puszczał..

Magda, chce sie chce- nie ma wyjścia :evil_lol:

Posted

Moniś napisał(a):

Magda, chce sie chce- nie ma wyjścia :evil_lol:

Jezu nie ma wyjścia z klatki? :crazyeye: :evil_lol: To Ty biedna jesteś rzeczywiście zmuszona kursować po tych schodach wte i wewte :evil_lol: