Kasia Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Moniś napisał(a): to taka skórka suszona:P momentami to aż se pomlaskiwał :evil_lol: Quote
Moniś Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 fidelek2 napisał(a):momentami to aż se pomlaskiwał :evil_lol: Ba :evil_lol: jak sie dosiądzie do niej to godzine psa w domu nie ma :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Moniś napisał(a):Ba :evil_lol: jak sie dosiądzie do niej to godzine psa w domu nie ma :evil_lol: To tak jak u nas :lol: U mnie jest ekonomicznie: jedno wedzone ucho- a 2 psy z głowy :cool3: Master je, a Toro go pilnuje :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Świetny filmik Monia :lol: Ja musze mojemu tez jakis zrobic jak szaleje hihhi :eviltong: Quote
Kasia Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 madziasto4 napisał(a): To tak jak u nas :lol: U mnie jest ekonomicznie: jedno wedzone ucho- a 2 psy z głowy :cool3: Master je, a Toro go pilnuje :lol: :roflt: świetnie zgrany duet Quote
madziasto4 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 fidelek2 napisał(a)::roflt: świetnie zgrany duet :lol: W zasadzie to mały już się wprawił w przejmowaniu ucha i tylko widać biegające ucho wędzone po mieszkaniu (bo przecież większe od Tora ), a Mastera za nim :evil_lol: Quote
Moniś Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Nodduś z przed chwilki na dworku ;) i pyszczydło :eviltong: Quote
Kasia Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='Moniś'] to u Was taka zima :crazyeye::crazyeye: też tak chcę :placz: u nas typowa wiosna z jesienną pogodą :cool1: Quote
Moniś Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 fidelek2 napisał(a):to u Was taka zima :crazyeye::crazyeye: też tak chcę :placz: u nas typowa wiosna z jesienną pogodą :cool1: no ba, u nas zima pełną parą :evil_lol: chętnie komuś ją oddam, bo mam już dość! :roll: Quote
Moniś Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Witamy! i od razu na początek dnia foteczka ;) Później wybieramy się w gości, więc może porobie Nodusiowi troszke fotek ;) Quote
Gosiek Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='Moniś']Witamy! i od razu na początek dnia foteczka ;) Później wybieramy się w gości, więc może porobie Nodusiowi troszke fotek ;) cześć Monisiu i fotogeniczny Noddulku :loveu: to ja już czekam na nowe foty :cool3: Quote
Kasia Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='Moniś'] a coż go tak zaciekawiło gdzieś tam z boku...? :cool3: dobrze mu że taki mały i może posiedzieć sobie przy oknie...Fidlak na parapecie może zmieścić ino swoje łapki - doopkę to już ja mu muszę podtrzymywać :p :p Quote
madziasto4 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 A Nodduś jak zwykle na swojej miejscówce przy oknie :loveu: [quote name='fidelek2']dobrze mu że taki mały i może posiedzieć sobie przy oknie...Fidlak na parapecie może zmieścić ino swoje łapki - doopkę to już ja mu muszę podtrzymywać :p :p Na moim parapecie to by sie zmieścił i Nodduś, i Fidelek, i moje łajzy :p I na dodatek mogliby nawet oberka zatańczyć :p : http://img212.imageshack.us/img212/781/pic023003il.jpg Quote
Kasia Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='madziasto4'] Na moim parapecie to by sie zmieścił i Nodduś, i Fidelek, i moje łajzy :p I na dodatek mogliby nawet oberka zatańczyć :p : http://img212.imageshack.us/img212/781/pic023003il.jpg ano....pojemny ten parapet, to fakt...:p gdybym taki miała to Fidlak by tam nawet nocki spedzał :p Quote
madziasto4 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 fidelek2 napisał(a):ano....pojemny ten parapet, to fakt...:p gdybym taki miała to Fidlak by tam nawet nocki spedzał :p Na tym parapecie to nawet człowiek by się wyspał :razz: Quote
Zuza96 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Koffane te psiaki , a ja szukam dobrej hodowli...:p Quote
Moniś Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Kasiu, Nodduś na parapet się mieści i w ciągu dnia pewnie z 50 razy wchodzi i schodzi :eviltong: Parapet to nasze miejsce do zabiegów pielęgnacyjnych :evil_lol: Madziu, ale masz OGROMNIASTY ten parapet :crazyeye: Chyba wszystkie Yorki z forum by się zmieściły ;) Gosiu, napisałaś, że Noddy jest fotogeniczny, poszliśmy w gości i żadne fotki nie wychodziły, bo ciągle się kręcił :placz: Zuziu, powodzenia w poszukiwaniu hodowli :multi: Quote
Kasia Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Dzień dobry Kochana :multi::multi: Jak sobotni poranek? Quote
Zuza96 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='fidelek2']Dzień dobry Kochana :multi::multi: Jak sobotni poranek? Zadaje to samo pytanko... :evil_lol: :eviltong: Quote
Moniś Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Cześć Dziewczynki! Poranek w porządku, ale strasznie zimno za oknem, a trzeba iść z Noddusiem na dworek ;) Quote
madziasto4 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Moniś napisał(a): Poranek w porządku, ale strasznie zimno za oknem, a trzeba iść z Noddusiem na dworek ;) Nie tylko Ty masz ten problem :roll: ;) Quote
Magda Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 madziasto4 napisał(a):Nie tylko Ty masz ten problem :roll: ;) Ba! Czasami to mam ochote spuscic mikiego na dwor przez okno na smyczy (jak w tej reklamie IKEI:lol:). Szkoda tylko, ze nie mieszkam na parterze. Ale do czasu. Moniczko widze, ze juz nie smutasz i wesola z ciebie babka:p Trzymaj sie kochana i wklejaj fotki, bo teraz to sie juz nie mozesz wymigac;) Quote
Kasia Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 cześć Monia :multi: Tomek mi właśnie zadzwonił, że przyszła paczuszka od Ciebie...:lol: :lol: ale ja mogę sprawdzić dopiero po pracy... a Ty dostałaś już pieniążki...? ;) Quote
Moniś Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 fidelek2 napisał(a):cześć Monia :multi: Tomek mi właśnie zadzwonił, że przyszła paczuszka od Ciebie...:lol: :lol: ale ja mogę sprawdzić dopiero po pracy... a Ty dostałaś już pieniążki...? ;) No jasne Kochana, były wczoraj przed 12 jeszcze :multi: Szybko doszło :crazyeye::crazyeye: Myslałam, że będzie jutro :razz: A Tomek rozpakował? :cool3: Quote
Kasia Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='Moniś'] No jasne Kochana, były wczoraj przed 12 jeszcze :multi: Szybko doszło :crazyeye::crazyeye: Myslałam, że będzie jutro :razz: A Tomek rozpakował? :cool3: rozpakował i od razu do mnie zadzownił: "Kacha on jest za******y!!!" Jak będzie na mnie za duży to dam go mojej mamie - ma jutro urodziny więc dołożę go do perfumu, który jej kupiłam!!! :multi: Quote
Recommended Posts