Kasia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Monia podaj mi jeszcze raz linka do tych aukcji bo oczysciłam sobie całą skrzynkę PW i ich nie mam...:roll::roll: Quote
Teklunia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Cześć Moniś :) Czy Ty mnie jeszcze pamiętasz? To ja, Twoja koleżanka od zakupów z żetonem ;) Quote
Gosiek Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 cześć Monisiu nadrabiam zaległosci i co widzę? Nareszcie masz aparacik :bigcool::bigcool::bigcool: Ale... coś mało fot wklejasz :mad: Jakiego Canonka TZcik kupił? Quote
madziasto4 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Cześć Monia :) Aparat jest, a fotek brak :roll: ;) Quote
Moniś Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 HEj... narazie mnie nie bedzie... bo własnie Jarek ze mną zerwał.... świat mi sie zawalił..... żegnam na jakiś czas.... a moze na zawsze.... ehhhhhhh ;(((((( Quote
Teklunia Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Moniś napisał(a):HEj... narazie mnie nie bedzie... bo własnie Jarek ze mną zerwał.... świat mi sie zawalił..... żegnam na jakiś czas.... a moze na zawsze.... ehhhhhhh ;((((((Monika, co Ty opowiadasz?!?! Jakie na zawsze? To tragedia, ale nie koniec świata. Potrzebujesz w takiej chwili kilku przyjaznych Ci osób, które bez względu na wszystko staną po Twojej stronie, pocieszą i podniosą na duchu! To my!!! Quote
Kasia Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Monika nawet tak nie mów!!! I nie myśl tak!!!! Nie możesz być teraz sama - musisz być z osobami którym na Tobie zależy!!! Wróć tu do nas............. Quote
Moniś Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 cięzko mi strasznie... musze pobyc sama... wypłakać się... kiedyś wrócę :placz::placz: Quote
Gosiek Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Monisiu:glaszcze: wypłakać sie musisz ale... powinnaś też sie wygadać i moc sie pozalic... od tego jesteśmy. A może jeszcze bedzie dobrze? Quote
dzasta Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Monisiu wiem co czujesz :-( Ale bądź silna a my już nie pozwolimy Ci się smucić tylko nas nie zostawiaj :shake: Zobaczysz jeszcze wszystko będzie dobrze!!! Weszłam do galeryjki z nadzieją na nowe fotaski Nodusia a tu takie wieści :shake: :-( Ale tak jak mówie nie martw się i przede wszystkim trzymaj się i bądź dzielna :roll: Quote
Nadia86 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 jej przykro mi:( nie wpadalam co prawda tu za czesto ale jestem z Toba trzymaj sie...napewno bedzie dobrze..zobaczysz.. Quote
Moniś Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Dziękuje dziewczyny za te wszystkie słowa... :placz: Strasznie mi ciężko... A niedługo minęłoby 3 lata... :placz::placz::placz: Zawsze od życia dostaję w łeb... :placz::placz: Quote
Moniś Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 [quote name='Teklunia']Cześć Monisiu... Jak się dziś masz? Lepiej Kasiu... dogadaliśmy się :multi: i Narazie jest ok.. Quote
Gosiek Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Moniś']Lepiej Kasiu... dogadaliśmy się :multi: i Narazie jest ok.. :multi::multi::multi: nigdy nie należy wątpić :multi::multi::loveu: Nodduś też sie cieszy :lol: widać po roześmianym pycholku :lol: Quote
madziasto4 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Moniś napisał(a):Lepiej Kasiu... dogadaliśmy się :multi: i Narazie jest ok.. No widzisz :multi: Quote
Teklunia Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Moniś napisał(a):Lepiej Kasiu... dogadaliśmy się :multi: i Narazie jest ok.. o Ty!!! a takiego nam stracha napędziłaś :mad: cieszę się bardzo ze względu na Ciebie :) Quote
Daga_i_Oskar Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Czesc Monis :multi: Qrcze wchodze i co ... czytam takie wiesci, ze mi oczy na wierzch wyszly i nie dowierzam, zakladam okulary zeby sie upewnic czy dobrze widze, ale nie mylilam sie ... ciesze sie jednak, ze sie dogadaliscie i jest OK i oby tak bylo jak najdluzej, wiesz, ze zycze Wam tego z calego serca. Mnie sie nie udalo to niech chociaz Wam sie uda :loveu: :loveu: Ciesze sie takze, ze masz wreszcie upragniony aparacik a to oznacza, ze bedzie wiecej i jeszcze wiecej zdjec Noddulka :loveu: :loveu: :loveu: Pozdrawiam, Dagusia P.S jakby co to wal smialo na GG chociaz na nim rzadko bywam to moze kiedys sie zlapiemy i pogadamy :razz: Quote
Zuza96 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 No to super, że już jest oK , a ja już myślałam, że to koniec końca...:oops: Cieszę się Moniczko z Twojego szczęścia bardzo :lol: To teraz juz będziesz wstawiać foty...:cool3: :eviltong: Quote
Moniś Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Nie wiem czy będzie działać, ale wklejam krótki filmik z Noddym :evil_lol: http://s169.photobucket.com/albums/u207/MonisNoddy/Noddy/?action=view¤t=MOV04601.flv Quote
Kasia Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 działa działa :lol: czy to jakieś ucho było ...? Quote
Moniś Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 fidelek2 napisał(a):działa działa :lol: czy to jakieś ucho było ...? to taka skórka suszona:P Quote
Recommended Posts