Moniś Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Cześć Kochaniutkie! Strasznie się cieszę, że o nas pamiętacie :multi: Wczoraj byliśmy w gościach, późno wróciliśmy i już nie zaglądałam, a dziś też jakaś nie czasowa jestem i wlatuję tylko na chwilkę ;) Dziękujemy wszystkim za odwiedzinki- pozaglądam do Was jutro. Milej i słonecznej niedzieli życzę :buzi: Quote
Magda Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Hej Moniczko! Rozumiem, ze z zygaczem juz w porzadku:diabloti: Quote
madziasto4 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Magda_Miki napisał(a):Hej Moniczko! Rozumiem, ze z zygaczem juz w porzadku:diabloti: Haha obrzygołek pospolity :lol: Quote
Alka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 hej Moniś!:multi: Czy i do was dotarło piękne słoneczko? u nas od razu jakoś weselej się zrobiło...:multi::loveu: Quote
ewatr Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 a gdzie nowe zdjecia ślicznosci :mad: ;) witamy !!! i juz zmykamy do pracy !!! Quote
dzasta Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 No właśnie gdzie nowe zdjęcia Nodusia mojego ulubieńca :loveu: I jak tam jego samopoczucie ??? Quote
Kasia Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 cześć Monia :multi: a gdzie to się podziewasz? wpadliśmy się przywitać a tu co - ni ma ani Pańci ani Noddulaczka...oj :mad: :evil_lol: będzie lanie, będzie :evil_lol: pozdrawiamy i głaski Nodusiowi przesyłamy ;) Quote
Magda Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 fidelek2 napisał(a):cześć Monia :multi: a gdzie to się podziewasz? wpadliśmy się przywitać a tu co - ni ma ani Pańci ani Noddulaczka...oj :mad: :evil_lol: będzie lanie, będzie :evil_lol: W ostatnim czasie Monisia tak czesto przesiaduje na dogo, ze nawet kilkuminutowa nieobecnosc to powod do zmartwien:evil_lol::evil_lol: Pewnie maz zauroczony suknia Kasi od Tenulka karze jej latac po salonach i szukac dla siebie:eviltong: Buziaczki dla Noddiego! Quote
Alka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 No Moniś co z Tobą ?:cool3: Odezwij się do nas ...:loveu: Quote
Kasia Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Monia znikła i jej ni ma :niewiem: :evil_lol: Quote
Moniś Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 fidelek2 napisał(a):Monia znikła i jej ni ma :niewiem: :evil_lol: A nie znikła bo jest :evil_lol: Właśnie sobie poćwiczyłam i padam :evil_lol: ale od razu jakiś człowiek lżejszy sie czuje po takim wysiłku :cool1: Czekam na ten stepper i twister i na taki specjalny pas, ktory pomaga spalać :evil_lol: Ahhhh bede laska haha :evil_lol::lol: Pogoda u nas dziś super:loveu: Słoneczko pięknie świeci :loveu: Magda_Miki napisał(a):Pewnie maz zauroczony suknia Kasi od Tenulka karze jej latac po salonach i szukac dla siebie:eviltong: Magda, ja nie mam jeszcze męża :evil_lol: Przyszły jak już coś haha:evil_lol::evil_lol: a suknie to już dawno mam upatrzone :razz: Dzięki Kochane za odwiedzinki! :multi: Quote
Alka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Moniś napisał(a): Właśnie sobie poćwiczyłam i padam :evil_lol: ale od razu jakiś człowiek lżejszy sie czuje po takim wysiłku :cool1: Czekam na ten stepper i twister i na taki specjalny pas, ktory pomaga spalać :evil_lol: Ahhhh bede laska haha :evil_lol::lol: jesteś w końcu , witaj!:multi: Moniś widzę ,że się zawzięłaś.Najważniejsza jest motywacja i systematyczność:p... ja zwłaszcza z tą ostatnia mam problem:evil_lol: Moniś , będę wścibska:eviltong:, kiedyś pisałaś ale zapomniałam , ile masz wzrostu? Quote
Moniś Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Alka napisał(a):jesteś w końcu , witaj!:multi: Moniś widzę ,że się zawzięłaś.Najważniejsza jest motywacja i systematyczność:p... ja zwłaszcza z tą ostatnia mam problem:evil_lol: Moniś , będę wścibska:eviltong:, kiedyś pisałaś ale zapomniałam , ile masz wzrostu? tak Aluś zawziełam się, bo ostatnio mi przybylo niechcianych kilogramków :mad: a wzrostu mam 173 cm ;) Tobie Alu motywacji ani systematyczności nie trzeba- figurke masz jak z bajki :lol: Ps. Wystarczy popatrzeć na Gosie od Axelka jak zeszczuplała :loveu: Wtedy motywacja jest:razz: Quote
Kasia Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 hej hej zawzięta Kobieto :multi: :multi: Monia, a gdzie kupiliście/zamówiliście ten stepper i twister??? Quote
Moniś Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 fidelek2 napisał(a):hej hej zawzięta Kobieto :multi: :multi: Monia, a gdzie kupiliście/zamówiliście ten stepper i twister??? zamówiliśmy na allegro- wczoraj dostaliśmy @, że towar wysłany i w ciągu 3 dni ma dojść, więc czekam :lol: Quote
Alka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Moniś napisał(a): a wzrostu mam 173 cm ;) Tobie Alu motywacji ani systematyczności nie trzeba- figurke masz jak z bajki :lol: to ty wyższa jestes ode mnie o 5 cm, przy takim wzroście zbędne kg ( o ile są:cool3:)się rozpływają Moniś napisał(a):zamówiliśmy na allegro- wczoraj dostaliśmy @ a tak a propo allegro, kasa za aparacik wpłynęła?:roll: Quote
Kasia Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Moniś napisał(a): tak Aluś zawziełam się, bo ostatnio mi przybylo niechcianych kilogramków :mad: a wzrostu mam 173 cm ;) wow, 173 cm - to wysoka z Ciebie laska :cool3: :cool3: Quote
Alka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='Moniś'] Tobie Alu motywacji ani systematyczności nie trzeba- figurke masz jak z bajki :lol: Moniś , była...:evil_lol: Powiem Wam ,że jakiś czas temu( jeszcze Tuffcia nie było ) chodziłam na zajęcia aerobowe i wtedy jakoś motywacja sama się znajdowała..Jest grupa, chodzisz i ćwiczysz a w domku ciągle można odkładać pod byle pretekstem:evil_lol: A dzisiaj rano Tuffiasty zadbał o zdrowie Pańci i zafundował mi poranny jogging.Sunia z sąsiedztwa ma cieczkę , widział ją na spacerze i biegaliśmy jej śladami...:evil_lol::cool3: Quote
Kasia Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Monia czyżbyś aż tak wytrwale ćwiczyła, że Cię ani nie widać ani nie słychać??? ;) ;) Kobieto tylko za bardzo się nie przemęcz cobyś jeszcze siły miała na odwiedzenie swojej galerii :evil_lol: Quote
Alka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Moniś , ja tak nieśmiało :oops: chciałam przypomnieć o banerku... jeżeli mnie oczywiście jeszcze lubisz... Quote
Zuza96 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Alu, zapewniam Cię, że Monisia nadal Cię lubi. :lol: Przepraszam, że się wtrącam. :oops: Quote
Moniś Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Cześć Kochaniutkie! :multi: Dostałam wczoraj stepper i musze Wam powiedzieć, że to chodzenie na nim wcale nie takie łatwe jak sie wydaje ;) Nieźle można się na nim namęczyć :-o Ale to dobrze, bo im wiecej wysiłku tym większe rezultaty :cool3: Ala, oczywiście, że pamietam o Twoim bannerku i Kasi też, ale jakoś ostatnio nie mam czasu nawet usiąść spokojnie do kompa :roll: Przepraszam..:roll: Jak tylko uda mi się coś wyczarować, to natychmiast Wam wkleje :buzi: Pogoda u nas okropna. Deszcz pada już drugi dzień i strasznie nie przyjemnie przez to na dworku. :roll: Pozdrawiamy razem z Noddusiem! :buzi: Quote
Kasia Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Moniś napisał(a): Ala, oczywiście, że pamietam o Twoim bannerku i Kasi też, ale jakoś ostatnio nie mam czasu nawet usiąść spokojnie do kompa :roll: Przepraszam..:roll: Jak tylko uda mi się coś wyczarować, to natychmiast Wam wkleje :buzi: Monia my poczekamy, byle były ekstra super fajne :p :p (takie jak zawsze zresztą ;) ) i my też cześć mówimy i pozdrawiamy :lol: Quote
Recommended Posts