Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć Kochaniutkie!

Strasznie się cieszę, że o nas pamiętacie :multi:

Wczoraj byliśmy w gościach, późno wróciliśmy i już nie zaglądałam, a dziś też jakaś nie czasowa jestem i wlatuję tylko na chwilkę ;)

Dziękujemy wszystkim za odwiedzinki- pozaglądam do Was jutro.

Milej i słonecznej niedzieli życzę :buzi:

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

cześć Monia :multi:
a gdzie to się podziewasz? wpadliśmy się przywitać a tu co - ni ma ani Pańci ani Noddulaczka...oj :mad: :evil_lol: będzie lanie, będzie :evil_lol:

pozdrawiamy i głaski Nodusiowi przesyłamy ;)

Posted

fidelek2 napisał(a):
cześć Monia :multi:
a gdzie to się podziewasz? wpadliśmy się przywitać a tu co - ni ma ani Pańci ani Noddulaczka...oj :mad: :evil_lol: będzie lanie, będzie :evil_lol:

W ostatnim czasie Monisia tak czesto przesiaduje na dogo, ze nawet kilkuminutowa nieobecnosc to powod do zmartwien:evil_lol::evil_lol: Pewnie maz zauroczony suknia Kasi od Tenulka karze jej latac po salonach i szukac dla siebie:eviltong:

Buziaczki dla Noddiego!

Posted

fidelek2 napisał(a):
Monia znikła i jej ni ma :niewiem: :evil_lol:

A nie znikła bo jest :evil_lol:
Właśnie sobie poćwiczyłam i padam :evil_lol: ale od razu jakiś człowiek lżejszy sie czuje po takim wysiłku :cool1:
Czekam na ten stepper i twister i na taki specjalny pas, ktory pomaga spalać :evil_lol: Ahhhh bede laska haha :evil_lol::lol:

Pogoda u nas dziś super:loveu: Słoneczko pięknie świeci :loveu:

Magda_Miki napisał(a):
Pewnie maz zauroczony suknia Kasi od Tenulka karze jej latac po salonach i szukac dla siebie:eviltong:

Magda, ja nie mam jeszcze męża :evil_lol: Przyszły jak już coś haha:evil_lol::evil_lol: a suknie to już dawno mam upatrzone :razz:

Dzięki Kochane za odwiedzinki! :multi:

Posted

Moniś napisał(a):

Właśnie sobie poćwiczyłam i padam :evil_lol: ale od razu jakiś człowiek lżejszy sie czuje po takim wysiłku :cool1:
Czekam na ten stepper i twister i na taki specjalny pas, ktory pomaga spalać :evil_lol: Ahhhh bede laska haha :evil_lol::lol:

jesteś w końcu , witaj!:multi:

Moniś widzę ,że się zawzięłaś.Najważniejsza jest motywacja i systematyczność:p... ja zwłaszcza z tą ostatnia mam problem:evil_lol:

Moniś , będę wścibska:eviltong:, kiedyś pisałaś ale zapomniałam , ile masz wzrostu?

Posted

Alka napisał(a):
jesteś w końcu , witaj!:multi:

Moniś widzę ,że się zawzięłaś.Najważniejsza jest motywacja i systematyczność:p... ja zwłaszcza z tą ostatnia mam problem:evil_lol:

Moniś , będę wścibska:eviltong:, kiedyś pisałaś ale zapomniałam , ile masz wzrostu?

tak Aluś zawziełam się, bo ostatnio mi przybylo niechcianych kilogramków :mad:
a wzrostu mam 173 cm ;)
Tobie Alu motywacji ani systematyczności nie trzeba- figurke masz jak z bajki :lol:

Ps. Wystarczy popatrzeć na Gosie od Axelka jak zeszczuplała :loveu: Wtedy motywacja jest:razz:

Posted

fidelek2 napisał(a):
hej hej zawzięta Kobieto :multi: :multi:

Monia, a gdzie kupiliście/zamówiliście ten stepper i twister???

zamówiliśmy na allegro- wczoraj dostaliśmy @, że towar wysłany i w ciągu 3 dni ma dojść, więc czekam :lol:

Posted

Moniś napisał(a):

a wzrostu mam 173 cm ;)
Tobie Alu motywacji ani systematyczności nie trzeba- figurke masz jak z bajki :lol:

to ty wyższa jestes ode mnie o 5 cm, przy takim wzroście zbędne kg ( o ile są:cool3:)się rozpływają

Moniś napisał(a):
zamówiliśmy na allegro- wczoraj dostaliśmy @

a tak a propo allegro, kasa za aparacik wpłynęła?:roll:

Posted

Moniś napisał(a):

tak Aluś zawziełam się, bo ostatnio mi przybylo niechcianych kilogramków :mad:
a wzrostu mam 173 cm ;)

wow, 173 cm - to wysoka z Ciebie laska :cool3: :cool3:

Posted

[quote name='Moniś']

Moniś , była...:evil_lol:

Powiem Wam ,że jakiś czas temu( jeszcze Tuffcia nie było ) chodziłam na zajęcia aerobowe i wtedy jakoś motywacja sama się znajdowała..Jest grupa, chodzisz i ćwiczysz a w domku ciągle można odkładać pod byle pretekstem:evil_lol:
A dzisiaj rano Tuffiasty zadbał o zdrowie Pańci i zafundował mi poranny jogging.Sunia z sąsiedztwa ma cieczkę , widział ją na spacerze i biegaliśmy jej śladami...:evil_lol::cool3:

Posted

Monia czyżbyś aż tak wytrwale ćwiczyła, że Cię ani nie widać ani nie słychać??? ;) ;)
Kobieto tylko za bardzo się nie przemęcz cobyś jeszcze siły miała na odwiedzenie swojej galerii :evil_lol:

Posted

Cześć Kochaniutkie! :multi:

Dostałam wczoraj stepper i musze Wam powiedzieć, że to chodzenie na nim wcale nie takie łatwe jak sie wydaje ;) Nieźle można się na nim namęczyć :-o
Ale to dobrze, bo im wiecej wysiłku tym większe rezultaty :cool3:

Ala, oczywiście, że pamietam o Twoim bannerku i Kasi też, ale jakoś ostatnio nie mam czasu nawet usiąść spokojnie do kompa :roll: Przepraszam..:roll:
Jak tylko uda mi się coś wyczarować, to natychmiast Wam wkleje :buzi:

Pogoda u nas okropna. Deszcz pada już drugi dzień i strasznie nie przyjemnie przez to na dworku. :roll:

Pozdrawiamy razem z Noddusiem! :buzi:

Posted

Moniś napisał(a):

Ala, oczywiście, że pamietam o Twoim bannerku i Kasi też, ale jakoś ostatnio nie mam czasu nawet usiąść spokojnie do kompa :roll: Przepraszam..:roll:
Jak tylko uda mi się coś wyczarować, to natychmiast Wam wkleje :buzi:

Monia my poczekamy, byle były ekstra super fajne :p :p (takie jak zawsze zresztą ;) )

i my też cześć mówimy i pozdrawiamy :lol: