Moniś Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 Żyję, żyję :multi::multi: Właśnie podliczyłam z TZcikiem punkciki z geografii no i myślę, że powinnam zaliczyć :multi::multi::multi: Wpadnę jutro i nadrobie wszystko.. cmokaski :buzi: Quote
Gosiek Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 czesć Monia - nie smutaj, bedzie dobrze - przecież trzymaliśmy mocno kciuki ;) Quote
Teklunia Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Monis, przez te matury to Ty juz calkiem o nas zapomnialas :placz: Mam nadziej ze jak sie skoncza to wrocisz tu na caly etat, tak jak kiedys :) Quote
Moniś Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 Nie zapomniałam Kasieńko.. zaglądam codziennie, ale nie pisze.. jakoś czasu brak :shake: Siedze cały czas nad notatkami z rosyjskiego.. w środe mam ustny, a słyszałam, że dialogi są dosyć trudne, więc musze się podedukować. U nas właściwie po staremu, u Noddiego wszystko w porządku, robi się coraz bardziej srebrny:razz::razz: Wczoraj spotkaliśmy takiego Yorasa miniature, Noddy wyglądał przy nim jak SŁOŃ dosłownie:evil_lol: Takie to było małe, a tak się rzucało do gryzienia, że ojejjj :-o:-o:-o a Nodulec jak to Nodulec.. nawet na niego nie warknął ;) Obiecuję, że jak będę mieć trochę wiecej czasu, to wpadne na dłużej!:multi: Pozdrawiamy i caluski od Noddusia przesyłamy ;);) :buzi: Quote
Magda Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Czesc Moniczka!!:multi: Fajnie, ze sie odezwalas. Nie boj zaby, wszystko bedzie dobrze:p I pozdrow kochanego Nodulca (ja chce jego zdjecie!!!):mad: Quote
Moniś Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 Magda_Miki napisał(a):I pozdrow kochanego Nodulca (ja chce jego zdjecie!!!):mad: Ja też chce Madziu... :shake: Nawet prosiłam ich o aparat, ale żadnego odezwu... :-( To chyba prawda, że z rodziną to tylko na zdjęciu dobrze się wychodzi...:roll::roll: Quote
Patka Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 To chyba prawda, że z rodziną to tylko na zdjęciu dobrze się wychodzi... niestety czasem tak ... ale mnie najbliższa pozytywnie nadal zaskakuje czego i Tobie życze :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Hej Moniczko!! :multi: Nie zamiartwiaj sie, z pewnościa bedzie dobrze :calus: A kiedy będą zdjecia :cool3: ? Quote
AlKil Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='Moniś']Ja też chce Madziu... :shake: Nawet prosiłam ich o aparat, ale żadnego odezwu... :-( To chyba prawda, że z rodziną to tylko na zdjęciu dobrze się wychodzi...:roll::roll: jak się ma je czym zrobić...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Głowa do góry, kciuki trzymamy :happy1: Quote
Moniś Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 AlKil napisał(a):jak się ma je czym zrobić...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Otóż to! :evil_lol: Cześć Kochani... U mnie smutna atmosfera :shake: Mama źle się czuje, wcześniej bolał ją krzyż, a teraz przeszło na biodro i całą noge :shake::shake: Nie da rady chodzić, siedzenie też sprawia jej ból.. :shake: Mnie już czarne myśli kołaczą się po głowie... :shake::shake: pewnie sie domyślacie jakie...:shake: tyle teraz sie o tym mówi... :shake::shake: ehhh.. nawet uczyc mi sie nie chce... Ide z Nodim na dwór... cmokaski i miłego dnia :buzi: Quote
Magda Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Czesc Monis!! Ojej.....wspolczuje:shake: Mam nadzieje, ze to nic powazniejszego i mama szybko wroci do formy. Trzymam kciuki! Quote
g_o_n_i_a Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Cześć Moniś! Nie martw się, będzie dobrze... :calus: Niech Mama wraca szybko do zdrowia, nie wolno chorowac. Quote
Moniś Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 Cześć Kochani :razz: Pamięta ktoś o nas jeszcze?:-( Zakończyłam dziś matury :multi::multi::multi::multi: W gruncie rzeczy nie taki diabeł straszny:eviltong::eviltong: U nas w zasadzie nic nowego... Mama chora.. ma rwe kulszową :placz::placz: Chorował ktoś z Waszych bliskich lub znajomych? Ile czasu to trwało? :-( U Noddy`ego wszystko w porządku (odpukać) mądrzeje z wiekiem;) to tak z grubsza, reszta wyjdzie w praniu:evil_lol: W najbliższych dniach postaram się nadrobić zaległości :lol: Miłego popołudnia :buzi: Quote
Alicja Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 :multi::multi::multi:przeżyłaś ;)brawo No rwa kulszowa ...długie leczenie i boli , moja mama miała :cool3: Quote
Gosiek Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Moniś napisał(a):Cześć Kochani :razz: Pamięta ktoś o nas jeszcze?:-( Zakończyłam dziś matury :multi::multi::multi::multi: W gruncie rzeczy nie taki diabeł straszny:eviltong::eviltong: U nas w zasadzie nic nowego... Mama chora.. ma rwe kulszową :placz::placz: Chorował ktoś z Waszych bliskich lub znajomych? Ile czasu to trwało? :-( U Noddy`ego wszystko w porządku (odpukać) mądrzeje z wiekiem;) to tak z grubsza, reszta wyjdzie w praniu:evil_lol: W najbliższych dniach postaram się nadrobić zaległości :lol: Miłego popołudnia :buzi: Monisia się wreszcie znalazła :multi::multi::multi: Monia - moja mama na to chorowała - niestety powraca to co roku jak bumerang... nieraz wiosną i jesienia :angryy: Koszmarny ból ..... ale kiedyś pojechałam z Mamą na giełdę kamieni i minerałów i kupiłyśmy Karneol (litoterapia sie kłania;) ).... Mama oprawiła go sobie w srebro i nosi non stop jako wisior... odpukać ale od ponad 2 lat nie miała nawrotów rwy :multi: Quote
Teklunia Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 czesc Monika :) gratuluje zakonczonych egzaminow! licze, ze teraz bedziesz tu obecna codziennie? :razz: moj ojciec ma rwe kulszowa. od paru lat ma ataki kilka razy w roku i wtedy chodzi na zastrzyki... witamina B i te sprawy Quote
AlKil Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Witaj Moniś!!! No to nareszcie po maturce, więcej czasu na dogo!:eviltong: Quote
Moniś Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 Dziewczynki Kochanie, a jakie leki przyjmowały Wasze Mamusie i tatusowie, żeby zmniejszyć ten ból? :shake: Bo Mama przyjęła już 8 zastrzyków i nie ma poprawy :placz::placz::placz::placz: Kompletnie nie wiem co mam robić :-( Tak mi jej szkoda:-(:-(:-(:-( Quote
PIKA Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Cześć Monis :multi: Cieszkam się, ze zadowolona z matury jesteś :multi: A z tą rwą to VitB + p/blólowe i przeciwzapalne innej rady nie ma :shake: wspólczuje :buzi: Quote
Teklunia Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 czesc Moniczko, jeszcze raz ;) musi niedlugo przejsc, zobaczysz!!! jestesmy z Toba :) Quote
Moniś Posted May 23, 2006 Author Posted May 23, 2006 Teklunia napisał(a):czesc Moniczko, jeszcze raz ;) musi niedlugo przejsc, zobaczysz!!! jestesmy z Toba :) Cześć Kasiu po raz drugi ;););) mam nadzieje, że przejdzie..., bo to coś okropnego :roll::roll::shake::shake::shake: Quote
Moniś Posted May 24, 2006 Author Posted May 24, 2006 nic, a nic :shake::shake::shake: Jutro ma być zdjęcie rtg, wiec zobaczymy co dalej :-( Quote
Recommended Posts