g_o_n_i_a Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Moniczka, będzie dobrze, zobaczysz! Powodzenia zyczymy! I kciuki trzymać będziemy! :kciuki: Quote
PiotrekJ Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Cześć i powodzenia ;) ... Tak jak Ci pisałem, nie będzie tak źle ;) ... Quote
Moniś Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 Znikam na dzisiaj.. z tego wszystkiego to już nic nie pamiętam ze streszczeń które dziś czytałam :shake::shake: Coś czuję, że bedzie coś z czego nie jestem przygotowana.. no cóż.. najwyżej będę poprawiać w następnej sesji :roll::roll: Do jutra Kochani.. módlcie sie za nas.. o 10:00 zaczynamy... :shake: Dobranoc :buzi: Quote
Gosiek Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Monisiu - już jakiś czas trwa Twoja męka ;) ale my mocno trzymamy :kciuki::kciuki::kciuki: więc będzie dobrze :p Quote
Teklunia Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Moniczko trzmam mocno :) :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki::kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Alka Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Moniś , powodzenia !:kciuki::kciuki::kciuki: jak wrócisz , to odezwij się ... Quote
Moniś Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 Jestem Kochani..:buzi: Dziękuję za kciukasy :buzi: Więc tak... Nie dość, że siedziałam na pierwszej ławce :placz::placz::placz::placz:, a 15 cm ode mnie babka z komisji to tematy wypracowania w ogóle mi nie podeszły:placz: Szczerze powiem, że z tych dwóch lektur zupełnie sie nie przygotowałam- liczyłam na co innego:placz::placz::placz: Wybrałam temat z chłopów i lałam wode jak wariatka:shake: Z TZcikiem obliczyliśmy, że z tekstu źródłowego bede mieć jakieś 17 punktów na 20 możliwych, o ile dobrze obliczył :oops: to w takim wypadku brakowałoby mi 4 z wypracowania, żeby zaliczyć, ale wątpie, że uda mi się :-( Dlatego już się nastawiłam na poprawke w sesji zimowej :shake: cmok :* Quote
Alka Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Oj Moniko, nie możesz od razu zakładać najgorszego ...:shake: wierzę ,że będzie dobrze i Ty też musisz :mad: wiesz, przypomniało mi się jak ja siedziałam w 1 rzędzie naprzeciwko komisji na swojej maturze pisemnej z matematyki :cool3:... Quote
Teklunia Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Monisiu kochana, bedzie dobrze! Ja po kazdym sprawdzianie czu egzaminie w swoim zyciu bylam pewna ze zle mi poszlo, a potem w najgorszym wypadku dostawalam czworki :D na razie nie mysl o najgorszym, tak jak mowi Ala, tylko skup sie na tym co jeszcze przed Toba :) Ja dalej bede sciskac kciuki :kciuki: Quote
madziasto4 Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Monisia- jestem pewna, że będzie dobrze ;) ;) [SIZE="1"]w sumie jeszcze tak nie było, żeby jakoś nie było :eviltong: Quote
Alicja Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 :cool1:Moniś prosze mi tu nie buczeć , zobaczysz że będzie dobrze /ja siedziałam na polskim dziób dziób z komisją w 1 ławce a na matematyce w ostatniej:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i jak zrobiłam zadania to nie miałam przez jakiś czas ani czysto ani brudnopisu bo ludziska ściagali :evil_lol::evil_lol:/ Quote
marlena924 Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Będzie OK, zobaczysz :cool2: :bigok: Najgorsze to stres... Ja też jestem ciekawa moich wyników (koniec podstawówki), a będą już 16 maja :mad: :mad: Pozdrawiam no i czekamy na zdjątka Noddika Quote
g_o_n_i_a Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Moniczka, nie smutaj, będzie dobrze, zobaczysz. :buzi: Quote
PiotrekJ Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Będzie dobrze, zobaczysz ;) ... Uwierz w siebie, a wszystko wyda Ci się lepsze, pozytywniejsze ;) ... Quote
g_o_n_i_a Posted May 5, 2006 Posted May 5, 2006 Hej Moniś! Jak tam? Kciuki trzymaliśmy mocno. :p Quote
Moniś Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Hej Moniś! Jak tam? Kciuki trzymaliśmy mocno. :p chodzi o angielski? :lol: Nie zdaje angielskiego :evil_lol: rosyjski :cool3::cool3::cool3: 17 maja ustny a 22 pisemny:razz::razz: Quote
Teklunia Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Czesc :) tzn. ze wczoraj nic nie pisalas? byczylas sie? ;) Quote
Moniś Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 Teklunia napisał(a):Czesc :) tzn. ze wczoraj nic nie pisalas? byczylas sie? ;) Yhy :evil_lol: ale jakie to byczenie, kiedy takie niespokojne myśli w głowie..:shake: Quote
Alka Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Moniś napisał(a):Yhy :evil_lol: ale jakie to byczenie, kiedy takie niespokojne myśli w głowie..:shake: Oj , Moniko, masz mysleć pozytywnie :mad::mad::mad: Quote
Moniś Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 Alka napisał(a):Oj , Moniko, masz mysleć pozytywnie :mad::mad::mad: nie da się Alu, oj nie da :shake::shake::shake: Quote
Magda Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Moniś napisał(a):nie da się Alu, oj nie da :shake::shake::shake: Moniczko wszystko bedzie dobrze!! Ja wierze, ze zdasz i nie ma innego wyjscia:mad: I prosze nie smutac tylko zabrac psa na spacer i nie myslec!!! Quote
g_o_n_i_a Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Moniś napisał(a):chodzi o angielski? :lol: Nie zdaje angielskiego :evil_lol: rosyjski :cool3::cool3::cool3: 17 maja ustny a 22 pisemny:razz::razz: A więc to tak... :cool3: Moniczko, nie denerwuj się tak, zobaczysz, ze będzie dobrze :calus: Quote
Teklunia Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Monika!!! Prosze jutro z samego rana wsiasc w pociag i przyjechac do mni! Pojdziemy sie odstresowac na zakupy i przestaniesz myslec o glupotach :lol: PS: nie zapomnij zetonu ;) Quote
PiotrekJ Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Matura maturą, ale na chwilkę mogłabyś zajrzeć na Dogo ;) ... Quote
Teklunia Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 wyjatkowo sie z Piotrem zgodze - Monis, daj znak zycia!!! Quote
Recommended Posts