Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Znikam na dzisiaj.. z tego wszystkiego to już nic nie pamiętam ze streszczeń które dziś czytałam :shake::shake: Coś czuję, że bedzie coś z czego nie jestem przygotowana.. no cóż.. najwyżej będę poprawiać w następnej sesji :roll::roll:
Do jutra Kochani.. módlcie sie za nas.. o 10:00 zaczynamy... :shake:

Dobranoc :buzi:

Posted

Moniczko trzmam mocno :)

:kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki::kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:

Posted

Jestem Kochani..:buzi:
Dziękuję za kciukasy :buzi:

Więc tak...
Nie dość, że siedziałam na pierwszej ławce :placz::placz::placz::placz:, a 15 cm ode mnie babka z komisji to tematy wypracowania w ogóle mi nie podeszły:placz: Szczerze powiem, że z tych dwóch lektur zupełnie sie nie przygotowałam- liczyłam na co innego:placz::placz::placz: Wybrałam temat z chłopów i lałam wode jak wariatka:shake:
Z TZcikiem obliczyliśmy, że z tekstu źródłowego bede mieć jakieś 17 punktów na 20 możliwych, o ile dobrze obliczył :oops: to w takim wypadku brakowałoby mi 4 z wypracowania, żeby zaliczyć, ale wątpie, że uda mi się :-( Dlatego już się nastawiłam na poprawke w sesji zimowej :shake:

cmok :*

Posted

Oj Moniko, nie możesz od razu zakładać najgorszego ...:shake:
wierzę ,że będzie dobrze i Ty też musisz :mad:

wiesz, przypomniało mi się jak ja siedziałam w 1 rzędzie naprzeciwko komisji na swojej maturze pisemnej z matematyki :cool3:...

Posted

Monisiu kochana, bedzie dobrze!

Ja po kazdym sprawdzianie czu egzaminie w swoim zyciu bylam pewna ze zle mi poszlo, a potem w najgorszym wypadku dostawalam czworki :D

na razie nie mysl o najgorszym, tak jak mowi Ala, tylko skup sie na tym co jeszcze przed Toba :)

Ja dalej bede sciskac kciuki :kciuki:

Posted

:cool1:Moniś prosze mi tu nie buczeć , zobaczysz że będzie dobrze /ja siedziałam na polskim dziób dziób z komisją w 1 ławce a na matematyce w ostatniej:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i jak zrobiłam zadania to nie miałam przez jakiś czas ani czysto ani brudnopisu bo ludziska ściagali :evil_lol::evil_lol:/

Posted

Będzie OK, zobaczysz :cool2: :bigok: Najgorsze to stres... Ja też jestem ciekawa moich wyników (koniec podstawówki), a będą już 16 maja :mad: :mad: Pozdrawiam no i czekamy na zdjątka Noddika

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Hej Moniś!
Jak tam? Kciuki trzymaliśmy mocno. :p

chodzi o angielski? :lol: Nie zdaje angielskiego :evil_lol: rosyjski :cool3::cool3::cool3: 17 maja ustny a 22 pisemny:razz::razz:

Posted

Teklunia napisał(a):
Czesc :)

tzn. ze wczoraj nic nie pisalas? byczylas sie? ;)

Yhy :evil_lol: ale jakie to byczenie, kiedy takie niespokojne myśli w głowie..:shake:

Posted

Moniś napisał(a):
Yhy :evil_lol: ale jakie to byczenie, kiedy takie niespokojne myśli w głowie..:shake:

Oj , Moniko, masz mysleć pozytywnie :mad::mad::mad:

Posted

Moniś napisał(a):
nie da się Alu, oj nie da :shake::shake::shake:

Moniczko wszystko bedzie dobrze!! Ja wierze, ze zdasz i nie ma innego wyjscia:mad: I prosze nie smutac tylko zabrac psa na spacer i nie myslec!!!

Posted

Moniś napisał(a):
chodzi o angielski? :lol: Nie zdaje angielskiego :evil_lol: rosyjski :cool3::cool3::cool3: 17 maja ustny a 22 pisemny:razz::razz:

A więc to tak... :cool3:
Moniczko, nie denerwuj się tak, zobaczysz, ze będzie dobrze :calus:

Posted

Monika!!!
Prosze jutro z samego rana wsiasc w pociag i przyjechac do mni! Pojdziemy sie odstresowac na zakupy i przestaniesz myslec o glupotach :lol:

PS: nie zapomnij zetonu ;)