Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Moniś , te grudeczki to może być np efekt przebiałkowania.Ozzy ostatnio zjadł opróz swojego żarełka winereczkę cielęca , twarozek i jajeczko i go zaraz wysypało /każdy dołozył smakołyk no i tak wyszło :evil_lol:/a ja już miałam straszne wizje , dopiero jak przeprowadziłam dochodzenie doszłam do tego skąd te paskudy, teraz ma strupki .....po zabawia z kolegą i koleżanką :evil_lol:.
Poobserwuj maluszka , jeśli nie znikną a będą się namnażać to wtedy dopiero do weta

Obserwuję Alu, narazie się nie powiększają ani nic, jakie były takie są :roll:
Ostatnio kupiłam mu takie gryzaki cielęce może to od tego? :roll:

A tak w ogóle to Dzień dobry Kochani :multi:
Ostatnio coś dogo zaniedbałam :shake: ale obiecuję poprawę. Na wszystkie galeryjki zaglądam, czytam, ale nie piszę :roll:

Wróciliśmy niedawno z dworku, fajnie jest, cieplutko, szkoda tylko, że ten zalegający śnieg wszystko psuje :razz:
Rzucałam Noddiemu frisbee i latał jak szalony, ledwo do domu wrócił :evil_lol: . Teraz śpi z tego wszystkiego :evil_lol:

Miłego dzionka życzymy :multi:

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Moniś napisał(a):

Wróciliśmy niedawno z dworku, fajnie jest, cieplutko, szkoda tylko, że ten zalegający śnieg wszystko psuje :razz:
Rzucałam Noddiemu frisbee i latał jak szalony, ledwo do domu wrócił :evil_lol: . Teraz śpi z tego wszystkiego :evil_lol:

uwielbiam takie wyhasane, zmeczone i szczesliwe psy :D

Posted

Cześć Kochaniutkie :multi:
Jestem, jestem :cool1:
Tęsknił ktoś za nami? ;);)

U Noddiego wszystko w porządku, te krosteczki znikają, więc jest ok :lol:
Byliśmy niedawno na spacerku i wyobraźcie sobie, że Noddy wszedł pomiędzy takie krzaczory i wyszedł z nich z kolcami na pysku :roll: :evil_lol: Siedziałam z nim na śniegu i rozplątywałam:-o Na szczęscie dużo się włos nie splątał- wyczesałam już mu wszystko grzbyczkiem ;););) A taki był stłuczony w błocie ze szok, od razu powędrował do wanny na mycie :cool1:

Mnie ostatnio szkoła goni, zaraz egzaminy, matura... szok :diabloti:
Ale jakoś dam radę :eviltong:

Miłego dzionka! :multi: i dziękujemy za odkopanie :cool3:
Mnie jakoś tak głupio było nas odkopać, bo fotek nie mamy więc... :oops: jeszcze Mod nas wywali, za samo gadanie :oops:

Posted

Moniś napisał(a):
Cześć Kochaniutkie :multi:
Jestem, jestem :cool1:
Tęsknił ktoś za nami? ;);)

Mnie jakoś tak głupio było nas odkopać, bo fotek nie mamy więc... :oops: jeszcze Mod nas wywali, za samo gadanie :oops:

co za pytanie - ja tesknilam!!!

ciesze sie ze z Nodim lepiej - prosze go ode mnie cmoknac w czatny nochalek :buzi:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Monia byla na forum i nawet nie wpadla sie przywitac:mad::evil_lol::evil_lol: Tylko pogadalysmy na pv.
Ach, ta Monia ;)
nieladnie tak zaniedbywac kolezanki :nono:

Posted

Cześć Dziewczynki :multi:
Właśnie, że nie zaniedbuję! :lmaa:
Nie przywitałam się bo byliśmy z Noddim na spacerku :lol: Marna pogoda na dłuższe wypady :shake: Błoto, kałuże i topniejący śnieg :roll:

Aluś, dziękujemy za całuski i śliczną foteczke Tuffcia :loveu:

Magda, Ty uważaj, bo ja zaraz coś powiem :evil_lol: A tego chyba nie chcesz? :evil_lol:

Kasiu, jak bym śmiała zaniedbać Was? :watpliwy::look3:

Miłego dzionka! :multi::multi:

Posted

Moniś napisał(a):

Magda, Ty uważaj, bo ja zaraz coś powiem :evil_lol: A tego chyba nie chcesz? :evil_lol:

Teraz sie zaczyna szantaz:evil_lol::evil_lol: Ale ja sie nie bojam:eviltong:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Teraz sie zaczyna szantaz:evil_lol::evil_lol: Ale ja sie nie bojam:eviltong:

Jaki tam szantaż :-o Ja nic nie wiem na ten temat :cool3:

Posted

Nie zawstydzajcie mnie :oops:

Wiecie co? Przed chwilą byłam z Noddim u weta :shake: Szybka akcja była :shake:
Zjadł na dworzu kawałek takiego podłużnego "pączka" (nie wiem jak to sie nazywa) z brzozy i po 30 min. od powrotu do domu zaczął się dziwnie zachowywać :shake: Głowe wyciągnął do góry, ledwo oddychał, jakis sztywny zaczął się robić :shake: Więc ja go szybko w samochód i do lecznicy :roll:
Pokazałam wetom co to było i stwierdzili, że mogły zacząć się wydobywać jakieś substancje z tego i spowodowały taką reakcje u niego :shake: Dostał szybko zastrzyk i jest w porządku na razie :multi: siedzi już z Mamą i prosi, żeby dała mu kawałek kanapki :eviltong:

Uffffffff... ale się zestresowałam tym :roll:

Posted

Och ten Nodi...
On chyba lubi, zeby cos sie kolo niego dzialo ;)
Jak ni ekatarek to krostki jak nie krostki cos cos zje... Taki typowy dzieciak z niego :lol:
Ucaluj go ode mnie w te lakoma mordunie :buzi:

Posted

Moniko, nie zazdroszczę ...:shake:

a to musiałaś się nieżle zestresować :diabloti:.Dobrze ,że szybko zareagowałas i jest z Noddym juz ok. Buziaczki dla łakomczuszka :loveu::loveu::loveu: