Magda Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Monia wróć no! Czemu wszyscy sobie idą?:-( Quote
Moniś Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Po "latach" się pokażemy dla przypomnienia, o ile ktoś jeszcze nas pamięta ;) Dodam, że Noddy 1 lipca skończył 3 latka :lol: Ps. nie mogę wstawić fotki, czy coś się pozmieniało w tej kwestii? ;) Proszę mnie oświecić. Quote
Sallcia Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 nareszcie!:razz: Noodziak boski psiak , domagam sie kolejnej dawki.;) Quote
Asiaczek Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 A będa jeszcze jakieś fotki w ramach przypominania się? Pzdr. Quote
Moniś Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 Będą na pewno :) Teraz jesteśmy we Wrocławiu to coś popstrykamy ;) Quote
Kasia Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Hej Moniczko :loveu: Objawiłaś nam sie w końcu...;) Pokażesz więcej Nodusia? Quote
Moniś Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Kasia napisał(a):Hej Moniczko :loveu: Objawiłaś nam sie w końcu...;) Pokażesz więcej Nodusia? Cześć Kasiu :lol: Dawno się tutaj nie widziałyśmy.. :lol: A Noddulka pokażę oczywiście :lol: Biedaczek jest teraz chory, ma silne zapalenie pęcherza. Jesteśmy teraz we Wrocławiu i byliśmy w tutejszej przychodni wet. mam nadzieję, że dobrze trafiliśmy i wyzdrowieje szybciutko. A oto i ON :loveu: fotki z dzisiaj Quote
Magda Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Cześć! Jak dobrze znowu tutaj wejść i sobie poklikać:loveu: Noddy wyjaśniał? Ucałuj go od nas i niech szybko wraca do zdrowia! On chyba często łapie infekcje, nie? Z tego co pamiętam... Quote
Moniś Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Magda napisał(a):Cześć! Jak dobrze znowu tutaj wejść i sobie poklikać:loveu: Noddy wyjaśniał? Ucałuj go od nas i niech szybko wraca do zdrowia! On chyba często łapie infekcje, nie? Z tego co pamiętam... Troszkę może wyjaśniał :lol: A powiem Ci Kochana, że ostatnimi czasy baaaaardzo długo nie chorował- jakoś teraz go tak złapało:shake: Quote
Magda Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 To trzymam kciuki, żeby już więcej nie chorował;) Widzę, że domek nabiera kształtów. Wiesz, że ja już prawie rok mieszkam w swoim domku?:razz: Quote
Kasia Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Jak fajnie znów go widzieć :loveu: Trzymamy kciuki aby szybko wyszedł z tej infekcji!!!! Quote
Moniś Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Magda napisał(a):To trzymam kciuki, żeby już więcej nie chorował;) Widzę, że domek nabiera kształtów. Wiesz, że ja już prawie rok mieszkam w swoim domku?:razz: Domek już kształty ma ;) Właśnie w nim mieszkamy, niestety jeszcze nie otynkowany z zewnątrz, bo na wszystko kasy nie starcza ;) Ale powoli do celu :loveu: Rok? :crazyeye: To rzeczywiście długo mnie tu nie było :evil_lol: Gratulacje :lol: Kasiu, też trzymam kciuki za tego swojego Szkrabiczka :lol: Dziękuję :lol: Noddy na Wrocławskim Rynku, strasznie sie kręcił nie mogłam go uchwycic ;) Quote
ewa2909 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Moniś napisał(a):Cześć Kasiu :lol: Dawno się tutaj nie widziałyśmy.. :lol: A Noddulka pokażę oczywiście :lol: Biedaczek jest teraz chory, ma silne zapalenie pęcherza. Jesteśmy teraz we Wrocławiu i byliśmy w tutejszej przychodni wet. mam nadzieję, że dobrze trafiliśmy i wyzdrowieje szybciutko. A oto i ON :loveu: fotki z dzisiaj http://images23.fotosik.pl/250/d4b6878d84bc9cb2.jpg http://images28.fotosik.pl/251/3865ad713fe9af03.jpg O jejku jaki podobny do mojej Aksy.Pozdrawiamy. Quote
Zuza i Noddy Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Hej fajnie, ze do nas zajrzeliście, super że mój psiak ma imiennika i to jeszcze takiego ślicznego. Quote
tigrunia Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Hejka ! Wpadłam na foteczki :loveu: Ale mało mi .. :diabloti: Quote
Moniś Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):Hej fajnie, ze do nas zajrzeliście, super że mój psiak ma imiennika i to jeszcze takiego ślicznego. Dziękuję za komplement :loveu: Będziemy do Was zaglądać :lol: A imionko wzięte z bajki czy od jakiegoś innego pieska?;) tigrunia, a Ty nie możesz spać? :eviltong: Fotki jakieś zapodamy może później, mamy dzisiaj brzydką pogodę na dworku, więc nie wiem jak to bedzie z fotkami :razz: A u reszty jak z pogodą? Są tu w ogóle jakieś yoreczki z Wrocławia?;) Pozdrawiamy i miłego dnia życzymy:multi: Quote
Zuza i Noddy Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Moniś napisał(a):Dziękuję za komplement :loveu: Będziemy do Was zaglądać :lol: A imionko wzięte z bajki czy od jakiegoś innego pieska?;) Fajnie, a imię to w necie znalezione. Quote
tigrunia Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Moniś napisał(a): tigrunia, a Ty nie możesz spać? :eviltong: Fotki jakieś zapodamy może później, mamy dzisiaj brzydką pogodę na dworku, więc nie wiem jak to bedzie z fotkami :razz: A u reszty jak z pogodą? Są tu w ogóle jakieś yoreczki z Wrocławia?;) Pozdrawiamy i miłego dnia życzymy:multi: Ja od 4:40 w pracy siedze :cool1: W Bydg. pogoda się ładniutka robi :cool3: Słonko widze :loveu: Czekamy na fotki Quote
Moniś Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 tigrunia napisał(a):Ja od 4:40 w pracy siedze :cool1: O żesz :crazyeye: To gdzie Ty Kobieto pracujesz>? :cool3: Quote
tigrunia Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Moniś napisał(a):O żesz :crazyeye: To gdzie Ty Kobieto pracujesz>? :cool3: W cukierni :razz: Ale ciastek nie pieke - fakturki piszę :roll: Quote
Moniś Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 PositiveThought napisał(a):hello, hello, my tak o zaglądamy też :razz: przystojniaka wyściskać, wytulić, ucałować :loveu: http://images31.fotosik.pl/323/66a0514a92a1cdcb.jpg albo w jakąś puszkę wpakować i wysłać Odrą, buziaki dostraczymy osobiście :loveu: Witamy serdecznie :multi::razz::razz::razz: w puszkę to sie Nodzisław nie zmieści, bo kawał z niego chłopa:evil_lol: Ale jak się pomyśli o większym środku lokomocji to kto wie...:cool3: Tigrunia, to Ty masz niemalże słodziutką pracę:lol:coś tam pewnie sobie podjadasz od czasu do czasu My dzisiaj będziemy mieli grilla o ile nie będzie lało:mad: Jak się uda to porobimy foteczki:cool3: Narazie pogoda taka sobie. Quote
tigrunia Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Moniś napisał(a): Tigrunia, to Ty masz niemalże słodziutką pracę:lol:coś tam pewnie sobie podjadasz od czasu do czasu A jakże mogło by być inaczej :razz: Dziś wziełam do domu torcik beza-czekolada :loveu: Quote
AmiX Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 tigrunia napisał(a):A jakże mogło by być inaczej :razz: Dziś wziełam do domu torcik beza-czekolada :loveu: Ale masz dobrze:mdrmed: ja uwielbiam słodycze...jestem chyba uzależniona:lol: teraz bardzo staram sie wykluczyć słodycze bo w ciągu 2-3lat przytyłam 15kg:oops: Quote
Recommended Posts