Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• 7 months later...
Posted

Po "latach" się pokażemy dla przypomnienia, o ile ktoś jeszcze nas pamięta ;)
Dodam, że Noddy 1 lipca skończył 3 latka :lol:

Ps. nie mogę wstawić fotki, czy coś się pozmieniało w tej kwestii? ;) Proszę mnie oświecić.

Posted

Kasia napisał(a):
Hej Moniczko :loveu:

Objawiłaś nam sie w końcu...;) Pokażesz więcej Nodusia?

Cześć Kasiu :lol: Dawno się tutaj nie widziałyśmy.. :lol:
A Noddulka pokażę oczywiście :lol:
Biedaczek jest teraz chory, ma silne zapalenie pęcherza. Jesteśmy teraz we Wrocławiu i byliśmy w tutejszej przychodni wet. mam nadzieję, że dobrze trafiliśmy i wyzdrowieje szybciutko.

A oto i ON :loveu: fotki z dzisiaj

Posted

Cześć!
Jak dobrze znowu tutaj wejść i sobie poklikać:loveu:

Noddy wyjaśniał? Ucałuj go od nas i niech szybko wraca do zdrowia! On chyba często łapie infekcje, nie? Z tego co pamiętam...

Posted

Magda napisał(a):
Cześć!
Jak dobrze znowu tutaj wejść i sobie poklikać:loveu:

Noddy wyjaśniał? Ucałuj go od nas i niech szybko wraca do zdrowia! On chyba często łapie infekcje, nie? Z tego co pamiętam...

Troszkę może wyjaśniał :lol:
A powiem Ci Kochana, że ostatnimi czasy baaaaardzo długo nie chorował- jakoś teraz go tak złapało:shake:

Posted

To trzymam kciuki, żeby już więcej nie chorował;)

Widzę, że domek nabiera kształtów. Wiesz, że ja już prawie rok mieszkam w swoim domku?:razz:

Posted

Magda napisał(a):
To trzymam kciuki, żeby już więcej nie chorował;)

Widzę, że domek nabiera kształtów. Wiesz, że ja już prawie rok mieszkam w swoim domku?:razz:

Domek już kształty ma ;) Właśnie w nim mieszkamy, niestety jeszcze nie otynkowany z zewnątrz, bo na wszystko kasy nie starcza ;) Ale powoli do celu :loveu:
Rok? :crazyeye: To rzeczywiście długo mnie tu nie było :evil_lol: Gratulacje :lol:

Kasiu, też trzymam kciuki za tego swojego Szkrabiczka :lol: Dziękuję :lol:

Noddy na Wrocławskim Rynku, strasznie sie kręcił nie mogłam go uchwycic ;)

Posted

Moniś napisał(a):
Cześć Kasiu :lol: Dawno się tutaj nie widziałyśmy.. :lol:
A Noddulka pokażę oczywiście :lol:
Biedaczek jest teraz chory, ma silne zapalenie pęcherza. Jesteśmy teraz we Wrocławiu i byliśmy w tutejszej przychodni wet. mam nadzieję, że dobrze trafiliśmy i wyzdrowieje szybciutko.

A oto i ON :loveu: fotki z dzisiaj
http://images23.fotosik.pl/250/d4b6878d84bc9cb2.jpg

http://images28.fotosik.pl/251/3865ad713fe9af03.jpg

O jejku jaki podobny do mojej Aksy.Pozdrawiamy.

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Hej
fajnie, ze do nas zajrzeliście, super że mój psiak ma imiennika i to jeszcze takiego ślicznego.

Dziękuję za komplement :loveu: Będziemy do Was zaglądać :lol:
A imionko wzięte z bajki czy od jakiegoś innego pieska?;)

tigrunia
, a Ty nie możesz spać? :eviltong: Fotki jakieś zapodamy może później, mamy dzisiaj brzydką pogodę na dworku, więc nie wiem jak to bedzie z fotkami :razz:

A u reszty jak z pogodą? Są tu w ogóle jakieś yoreczki z Wrocławia?;)

Pozdrawiamy i miłego dnia życzymy:multi:

Posted

Moniś napisał(a):

tigrunia
, a Ty nie możesz spać? :eviltong: Fotki jakieś zapodamy może później, mamy dzisiaj brzydką pogodę na dworku, więc nie wiem jak to bedzie z fotkami :razz:

A u reszty jak z pogodą? Są tu w ogóle jakieś yoreczki z Wrocławia?;)

Pozdrawiamy i miłego dnia życzymy:multi:

Ja od 4:40 w pracy siedze :cool1:
W Bydg. pogoda się ładniutka robi :cool3: Słonko widze :loveu:
Czekamy na fotki

Posted

PositiveThought napisał(a):
hello, hello, my tak o zaglądamy też :razz:

przystojniaka wyściskać, wytulić, ucałować :loveu:
http://images31.fotosik.pl/323/66a0514a92a1cdcb.jpg

albo w jakąś puszkę wpakować i wysłać Odrą, buziaki dostraczymy osobiście :loveu:

Witamy serdecznie :multi::razz::razz::razz:

w puszkę to sie Nodzisław nie zmieści, bo kawał z niego chłopa:evil_lol: Ale jak się pomyśli o większym środku lokomocji to kto wie...:cool3:

Tigrunia
, to Ty masz niemalże słodziutką pracę:lol:coś tam pewnie sobie podjadasz od czasu do czasu

My dzisiaj będziemy mieli grilla o ile nie będzie lało:mad: Jak się uda to porobimy foteczki:cool3: Narazie pogoda taka sobie.

Posted

Moniś napisał(a):

Tigrunia, to Ty masz niemalże słodziutką pracę:lol:coś tam pewnie sobie podjadasz od czasu do czasu

A jakże mogło by być inaczej :razz: Dziś wziełam do domu torcik beza-czekolada :loveu:

Posted

tigrunia napisał(a):
A jakże mogło by być inaczej :razz: Dziś wziełam do domu torcik beza-czekolada :loveu:

Ale masz dobrze:mdrmed: ja uwielbiam słodycze...jestem chyba uzależniona:lol: teraz bardzo staram sie wykluczyć słodycze bo w ciągu 2-3lat przytyłam 15kg:oops: