Kasia Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Cześć Monia :multi: jak samopoczucie????? Quote
Moniś Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 fidelek2 napisał(a):Cześć Monia :multi: jak samopoczucie????? Hej Kasiu! w porządku ;) a u Ciebie ? :lol: Quote
Kasia Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Moniś napisał(a): Hej Kasiu! w porządku ;) a u Ciebie ? :lol: wszystko dobrze ino że muszę w pracy siedzieć :placz: Quote
Moniś Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 fidelek2 napisał(a):wszystko dobrze ino że muszę w pracy siedzieć :placz: ano jak mus to mus :evil_lol: Quote
Alka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Hej Moniś !:multi: u Was też tak ponuro na dworku? zaczyna lekko deszczyk padać ...:cool3: Quote
madziasto4 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Cześć Monia :p Ile pączków już pochłonęłaś? :razz: Quote
Zuza96 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 U mnie cały czas leje... Śliczne te róże wczorajsze loveu: Quote
Moniś Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Witamy porannie!! Słoneczko nas pięknie dziś przywitało :loveu: ahhhh... marzy mi się już wiosna i ciepełko :loveu::loveu: i prezencik od TZta Quote
Kasia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='Moniś'] ślicznie tu wyszedł :lol: i to pyszczydełko ma takie słodkie :loveu: :loveu: cześć Monia!!! Quote
Moniś Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 fidelek2 napisał(a):ślicznie tu wyszedł :lol: i to pyszczydełko ma takie słodkie :loveu: :loveu: cześć Monia!!! Słodkie, słodkie :loveu::loveu::loveu: Cześć Kasiu!! :buzi: Quote
Alka Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Witaj Moniś!:multi: Nodduś bardzo słodko wychodzi na fotach to fakt.:loveu:A jaki zmeczony pozowaniem ,aż oczka przymyka...:evil_lol: fiu, fiu, jaki prezencior :loveu::loveu: Quote
Moniś Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Alka napisał(a):Witaj Moniś!:multi: Nodduś bardzo słodko wychodzi na fotach to fakt.:loveu:A jaki zmeczony pozowaniem ,aż oczka przymyka...:evil_lol: fiu, fiu, jaki prezencior :loveu::loveu: Alu, on chyba specjalnie przymyka oczka żebym sobie poszła :evil_lol::evil_lol: Udaje, że idzie spać :evil_lol::evil_lol: A prezencik.. fakt- byłam zaskoczona:loveu: to prezencik walentynkowy dodatek do tych róż..:loveu: Srebrne serduszko na łańcuszku z błękitną cyrkonią :loveu::loveu: Quote
Zuza96 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Ale śliczniaste to serduszko :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
madziasto4 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Cześć Monia :multi: Co tam u Noddulka :loveu: Quote
Alka Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 cześć Moniś!:multi: Słoneczko i do nas w końcu zawitało.:loveu: jak przyjemnie się zrobiło...:multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Czesc siostrzyczko :multi: Ale śliczny prezencik dostalas od TZ'a :loveu: chlopak sie postaral :razz: Noddulek jest cudniasty:loveu: :loveu: , ma sliczny zlocisty pycholek i w ogole slicznie wychodzi na zdjeciach, warto bylo tyle czekac na aparat :multi: Quote
Moniś Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Dzieńdoberek!! Za oknem pogoda wiosenna, ale szkoda, że tylko za oknem. Słoneczko pięknie świeci, ale mróz jest niestety przeważający :mad: A wczoraj słyszalam, że zima ma nas jeszcze zaskoczyć i temperaturka dojdzie do -20:-o We wtorek przyjeżdza do mnie TZ, więc pośmigamy sobie na zakupki do większych miast ;) oby tylko ślizgo na drogach nie było, bo wtedy to nic z tego :shake: Miłej i ciepłej niedzieli życzymy!! :multi: Quote
Moniś Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Zuza96 napisał(a):Zdjątka Nodulca poproszę !! oj nie ma nie ma, trzeba coś pocykać ;) ale to później bo zaraz idziemy na dworaaaaaaa...:cool1: Quote
madziasto4 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Cześć Moniś ;) Ja też słyszałam o powrocie zimy, -15 stopni :placz: Noddy pewno nie lubi takich mrozów? :roll: Quote
Moniś Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 madziasto4 napisał(a):Cześć Moniś ;) Ja też słyszałam o powrocie zimy, -15 stopni :placz: Noddy pewno nie lubi takich mrozów? :roll: Wiesz.., czasem mam wrażenie, że w ogóle one mu nie przeszkadzają :placz: Ja zmarzne jak nie wiem co, a on sie zapiera przed klatką - chyba łaziłby cały dzień :roll: Ale nie ma to tamto, biore go na ręce i dyla do domu :evil_lol::evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Moniś napisał(a):Wiesz.., czasem mam wrażenie, że w ogóle one mu nie przeszkadzają :placz: Ja zmarzne jak nie wiem co, a on sie zapiera przed klatką - chyba łaziłby cały dzień :roll: Ale nie ma to tamto, biore go na ręce i dyla do domu :evil_lol::evil_lol: O kurcze, to Noddy wyjątkowo zimnolubny chyba:eviltong: Moje to niechętnie, tak jak ja ;) Quote
Moniś Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 madziasto4 napisał(a):O kurcze, to Noddy wyjątkowo zimnolubny chyba:eviltong: Moje to niechętnie, tak jak ja ;) no chyba można tak o nim powiedzieć :evil_lol::evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Moniś napisał(a):no chyba można tak o nim powiedzieć :evil_lol::evil_lol: Albo ma wyjątkowo ciepłe ubranko :cool1: Quote
Recommended Posts