Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

fidelek2 napisał(a):
ślicznie tu wyszedł :lol: i to pyszczydełko ma takie słodkie :loveu: :loveu:

cześć Monia!!!

Słodkie, słodkie :loveu::loveu::loveu:

Cześć Kasiu!! :buzi:

Posted

Witaj Moniś!:multi:
Nodduś bardzo słodko wychodzi na fotach to fakt.:loveu:A jaki zmeczony pozowaniem ,aż oczka przymyka...:evil_lol:

fiu, fiu, jaki prezencior :loveu::loveu:

Posted

Alka napisał(a):
Witaj Moniś!:multi:
Nodduś bardzo słodko wychodzi na fotach to fakt.:loveu:A jaki zmeczony pozowaniem ,aż oczka przymyka...:evil_lol:

fiu, fiu, jaki prezencior :loveu::loveu:

Alu, on chyba specjalnie przymyka oczka żebym sobie poszła :evil_lol::evil_lol: Udaje, że idzie spać :evil_lol::evil_lol:
A prezencik.. fakt- byłam zaskoczona:loveu:
to prezencik walentynkowy dodatek do tych róż..:loveu: Srebrne serduszko na łańcuszku z błękitną cyrkonią :loveu::loveu:

Posted

Czesc siostrzyczko :multi:

Ale śliczny prezencik dostalas od TZ'a :loveu: chlopak sie postaral :razz:
Noddulek jest cudniasty:loveu: :loveu: , ma sliczny zlocisty pycholek i w ogole slicznie wychodzi na zdjeciach, warto bylo tyle czekac na aparat :multi:

Posted

Dzieńdoberek!!
Za oknem pogoda wiosenna, ale szkoda, że tylko za oknem. Słoneczko pięknie świeci, ale mróz jest niestety przeważający :mad: A wczoraj słyszalam, że zima ma nas jeszcze zaskoczyć i temperaturka dojdzie do -20:-o
We wtorek przyjeżdza do mnie TZ, więc pośmigamy sobie na zakupki do większych miast ;) oby tylko ślizgo na drogach nie było, bo wtedy to nic z tego :shake:

Miłej i ciepłej niedzieli życzymy!! :multi:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Cześć Moniś ;)
Ja też słyszałam o powrocie zimy, -15 stopni :placz: Noddy pewno nie lubi takich mrozów? :roll:

Wiesz.., czasem mam wrażenie, że w ogóle one mu nie przeszkadzają :placz: Ja zmarzne jak nie wiem co, a on sie zapiera przed klatką - chyba łaziłby cały dzień :roll: Ale nie ma to tamto, biore go na ręce i dyla do domu :evil_lol::evil_lol:

Posted

Moniś napisał(a):
Wiesz.., czasem mam wrażenie, że w ogóle one mu nie przeszkadzają :placz: Ja zmarzne jak nie wiem co, a on sie zapiera przed klatką - chyba łaziłby cały dzień :roll: Ale nie ma to tamto, biore go na ręce i dyla do domu :evil_lol::evil_lol:

O kurcze, to Noddy wyjątkowo zimnolubny chyba:eviltong: Moje to niechętnie, tak jak ja ;)

Posted

madziasto4 napisał(a):
O kurcze, to Noddy wyjątkowo zimnolubny chyba:eviltong: Moje to niechętnie, tak jak ja ;)

no chyba można tak o nim powiedzieć :evil_lol::evil_lol: