ewatr Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Nadia86 napisał(a):a ja mam pytanie kiedy foteczki beda:) o i to jest dobre pytanie !!!;) Quote
Moniś Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Fotki będą moje drogie, jak będzie aparat :cool3: Swoją drogą to smutno mi ze względu na ten pożar schroniska :placz: Ehhhh.. Biedne psinki :shake::shake: Śniegu u nas peeeeeeeeeeeeełno... Noddy daje nury w zaspy- strasznie mu się podoba :cool3::cool3: Quote
Magda Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Hej kochana! Ty czasem moglabys tam do nas wpasc:mad::eviltong: Tak sobie czekamy i czekamy.... Quote
Kasia Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 cześć Monia :multi: masz już tą aktywacje z banku? i aparacik od TZta? ja wciaż czekam....;) Quote
Moniś Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 fidelek2 napisał(a):cześć Monia :multi: masz już tą aktywacje z banku? i aparacik od TZta? ja wciaż czekam....;) aktywacja będzie w poniedziałek :multi: a aparacik też po niedzieli pewnie :multi: TZ kupił sobie nowego canona :loveu: Taaaaki superancki jest :lol: Czekaj, czekaj Kochana, mam nadzieje, że wesprzesz mnie i będziesz pierwszą klientką haha :evil_lol::evil_lol: Dzieńdobry wszystkim! Czy u Was też takie tony śniegu? :eviltong: U nas dziś wyjątkowo ciepło jest :loveu: Wybierzemy się niedługo z Noddusiem na dworek pobrykać w śnieżku ;) Miłego dnia! Ja pędzę sprzątać ;) Quote
Magda Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Hej Moniczko! U nas tez duzo sniegu lezy:loveu: Najgorsze jest to, ze ja musze sie meczyc z zaspami po kolana, a Miki maly skurczybyk łazi po sniegu i nawet sie nie zapada:mad: Musze go troche podtuczyc:evil_lol: Ilez mozna sprzatac? Wracaj do nas:eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Hej Moniczko! Ja myslalam, ze u Was beda zimowe fotki, a tu pusto... :shake: ;-) Quote
Kasia Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Zuza96 napisał(a): A gdzie zimowe foty ?? :roll: zimowe foty pewnie będą jak aparat dotrze do Moni :lol: Quote
Zuza96 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 fidelek2 napisał(a):zimowe foty pewnie będą jak aparat dotrze do Moni :lol: A no taaak...:lol: Quote
Kasia Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 cześć Monia :lol: co u Was słychać? nic nie piszesz, nic nie wklejasz...zapracowana z Ciebie Kobieta ;) Quote
Zuza96 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Hop............hop........Moooonisiu.... :roll: Quote
Moniś Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Witamy!! :multi::multi: Powracamy ;) Mamy już aparacik :lol::lol: więc mam nadzieje, że jakieś fotki bedziemy wrzucać w miarę na bierząco ;) Kasiu, robiłaś te pomiarki? :eviltong: Czy zrezygnowałaś ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Nareszcie foteczki !!! :multi: :multi: :multi: :loveu: Quote
Kasia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Moniś napisał(a): Kasiu, robiłaś te pomiarki? :eviltong: Czy zrezygnowałaś ;) Monia, broń Boże ja nie zrezygnowałam tylko wczoraj był taki głupi dzień, że nie miałam po prostu na to czasu :shake: ale dzisiaj TZ w pracy, więc kompa mam wolnego to wieczorem popiszemy, ok? i dam Ci wtedy znać bo się obmierzę.... będziesz wieczorem na gg? Quote
Moniś Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 fidelek2 napisał(a):Monia, broń Boże ja nie zrezygnowałam tylko wczoraj był taki głupi dzień, że nie miałam po prostu na to czasu :shake: ale dzisiaj TZ w pracy, więc kompa mam wolnego to wieczorem popiszemy, ok? i dam Ci wtedy znać bo się obmierzę.... będziesz wieczorem na gg? Jasne, że bede ;) Broń Boże Kochana ja Cię nie namawiam na kupno :buzi: Tak tylko zapytałam ;) A swoją drogą to u Was też taka ślizgawka na chodnikach? :crazyeye: Bo u nas to sie idzie jak na łyżwach :evil_lol: a Nodiemu się łapiny rozjeżdżają i tak tupta biedak delikatnie, bo ten lód taki obkruszony :roll: Quote
Moniś Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Nareszcie foteczki !!! :multi: :multi: :multi: :loveu: No w końcu są :lol: i może już będą zawsze- haha ;) Quote
Alka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Moniś napisał(a): A swoją drogą to u Was też taka ślizgawka na chodnikach? :crazyeye: Bo u nas to sie idzie jak na łyżwach :evil_lol: a Nodiemu się łapiny rozjeżdżają i tak tupta biedak delikatnie, bo ten lód taki obkruszony :roll: ślizgawka?:crazyeye: u nas dzisiaj wiosennie i nawet śladu po śnieżku nie ma ...:cool3: Moniś , strasznie się cieszę ,że masz nareszcie aparacik:multi::multi::multi: pozdrowionka dla Was kochani!:loveu: Quote
Zuza96 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Hej Moniczko Super, że jest już aparacik. :p Zdjęci cudne i najważniejsze, że będą na bierząco...:loveu: Quote
Recommended Posts