Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Fotki będą moje drogie, jak będzie aparat :cool3:

Swoją drogą to smutno mi ze względu na ten pożar schroniska :placz:
Ehhhh.. Biedne psinki :shake::shake:

Śniegu u nas peeeeeeeeeeeeełno... Noddy daje nury w zaspy- strasznie mu się podoba :cool3::cool3:

Posted

fidelek2 napisał(a):
cześć Monia :multi:
masz już tą aktywacje z banku? i aparacik od TZta? ja wciaż czekam....;)

aktywacja będzie w poniedziałek :multi: a aparacik też po niedzieli pewnie :multi:
TZ kupił sobie nowego canona :loveu: Taaaaki superancki jest :lol:
Czekaj, czekaj Kochana, mam nadzieje, że wesprzesz mnie i będziesz pierwszą klientką haha :evil_lol::evil_lol:

Dzieńdobry wszystkim!
Czy u Was też takie tony śniegu? :eviltong: U nas dziś wyjątkowo ciepło jest :loveu: Wybierzemy się niedługo z Noddusiem na dworek pobrykać w śnieżku ;)

Miłego dnia!
Ja pędzę sprzątać ;)

Posted

Hej Moniczko!
U nas tez duzo sniegu lezy:loveu: Najgorsze jest to, ze ja musze sie meczyc z zaspami po kolana, a Miki maly skurczybyk łazi po sniegu i nawet sie nie zapada:mad: Musze go troche podtuczyc:evil_lol:

Ilez mozna sprzatac? Wracaj do nas:eviltong:

Posted

Witamy!! :multi::multi:

Powracamy ;)
Mamy już aparacik :lol::lol: więc mam nadzieje, że jakieś fotki bedziemy wrzucać w miarę na bierząco ;)

Kasiu, robiłaś te pomiarki? :eviltong: Czy zrezygnowałaś ;)

Posted

Moniś napisał(a):

Kasiu, robiłaś te pomiarki? :eviltong: Czy zrezygnowałaś ;)

Monia, broń Boże ja nie zrezygnowałam tylko wczoraj był taki głupi dzień, że nie miałam po prostu na to czasu :shake: ale dzisiaj TZ w pracy, więc kompa mam wolnego to wieczorem popiszemy, ok? i dam Ci wtedy znać bo się obmierzę....
będziesz wieczorem na gg?

Posted

fidelek2 napisał(a):
Monia, broń Boże ja nie zrezygnowałam tylko wczoraj był taki głupi dzień, że nie miałam po prostu na to czasu :shake: ale dzisiaj TZ w pracy, więc kompa mam wolnego to wieczorem popiszemy, ok? i dam Ci wtedy znać bo się obmierzę....
będziesz wieczorem na gg?

Jasne, że bede ;)
Broń Boże Kochana ja Cię nie namawiam na kupno :buzi: Tak tylko zapytałam ;)

A swoją drogą to u Was też taka ślizgawka na chodnikach? :crazyeye: Bo u nas to sie idzie jak na łyżwach :evil_lol: a Nodiemu się łapiny rozjeżdżają i tak tupta biedak delikatnie, bo ten lód taki obkruszony :roll:

Posted

Moniś napisał(a):

A swoją drogą to u Was też taka ślizgawka na chodnikach? :crazyeye: Bo u nas to sie idzie jak na łyżwach :evil_lol: a Nodiemu się łapiny rozjeżdżają i tak tupta biedak delikatnie, bo ten lód taki obkruszony :roll:

ślizgawka?:crazyeye: u nas dzisiaj wiosennie i nawet śladu po śnieżku nie ma ...:cool3:

Moniś , strasznie się cieszę ,że masz nareszcie aparacik:multi::multi::multi:

pozdrowionka dla Was kochani!:loveu: