Zuza96 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Hej Moniczko :lol: Też bym chciała schudnąć...:roll: Od dzisiaj nie jem kolacji. :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='Moniś']Właśnie sobie poćwiczyłam i padam :evil_lol: ale od razu jakiś człowiek lżejszy sie czuje po takim wysiłku :cool1: Hej Monia :multi: Zgadzam sie z tym w 100% Ja za kazdym razem na aerobik jade z taka lekka niechecia, bo trzeba sie ubiera, marznac na przystankach, ale kiedy juz jest po zajeciach to wychodze taka zadowolona i juz czekam na nastepne zajecia. Nie rozumiem tylko jak kiedys moglam nie robic "nic" :evil_lol: siedzialo sie, jadlo i tak w kolko :oops: A teraz kiedy chodze na ten aerobik to jestem zadowolona z siebie i od razu lepiej sie czuje, a i rezultaty sa widoczne :eviltong: zwlaszcza osoby ktore widzialy mnie latem,a teraz to widza zmiany :eviltong: Mnie wlasnie po okresie letnim przybylo sporo niechcianych i nieproszonych kg ale teraz wracam do normy i sie ciesze :multi: A co do wzrostu to podzielilabys sie z nizszymi :eviltong: Ja przyjme nawet ta koncowke a juz mnie to usatysfakcjonuje :evil_lol: P.S a czy teraz sa szanse na jakies foty Noddulka :loveu: Quote
Alka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 cześć Monisiu, cieszę ,się o nas pamiętasz :multi::multi: U nas jeszcze nie pada, jest w miarę ciepło ale ogromnie wietrznie...:cool3: pozdrawiamy cieplutko w ten paskudny dzionek:loveu: Quote
dzasta Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Heh myślałam że naciesze oczęta nowymi Nodusiowymi foteczkami a tu nic :shake: Ale może jak nst razem zajrze to już coś będzie :mad: A jak tam mały złoty rozrabiaczek się czuje i jak żyje w taka pogode o ile u Was też jest tak paskudnie za oknem :shake: Quote
Magda Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Hej Monis! Z mezem to nie wiedzilam:eviltong: Wszyscy pisza TZ... Aha i uwazaj, zebys za duzo nie schudla, bo jeszcze nam znikniesz:evil_lol: A propos ja tez mam 173cm:cool3: Quote
Kasia Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Monia, a Ty co Kobieto - ćwiczysz i ćwiczysz...talia osy pewnie juz tuż tuż, co nie? :p Quote
Zuza96 Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Moniczko, ty już pewnie chudziutka...:lol: Quote
Moniś Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Cześć Kochane! :multi: Kope lat mnie tu nie było :evil_lol: tzn. byłam, zaglądałam, czytałam u Was, ale sie nie udzielałam :roll: Proszę Was o odrobine cierpliwości, czekam na aparacik od TZcika, bo kupił sobie nowy :loveu: więc bedą fotki Noddusia na bieżąco :loveu: Kasiu, na talię to raczej nie narzekałam nigdy, gorzej z innymi częściami ciała :evil_lol: Miłego dnia życzymy! :multi::multi: Quote
Kasia Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Ty to przynajmniej na talie nie narzekasz, a co ja mam powiedzieć jak wszystkiego brakuje - tali nie ma bom taka chuda a i pod talią braki a nad talią to już nie wspomnę :evil_lol: Quote
Moniś Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 fidelek2 napisał(a):Ty to przynajmniej na talie nie narzekasz, a co ja mam powiedzieć jak wszystkiego brakuje - tali nie ma bom taka chuda a i pod talią braki a nad talią to już nie wspomnę :evil_lol: hahaha, powaliłaś mnie :evil_lol::evil_lol: Wiesz co, znalazłam na allegro taką bluzke o ktorej Ci mówiłam na gg, pokazać Ci na pw? Powiesz czy Ci sie podoba :evil_lol: Quote
Moniś Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 fidelek2 napisał(a):wyślij wyślij :lol: Wyslałam :lol: Quote
madziasto4 Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 fidelek2 napisał(a):wyślij wyślij :lol: Moniś napisał(a):Wyslałam :lol: Co to za jakieś konszachty, hę? :diabloti: Quote
Kasia Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Monia nie potrafie wysłać PW - nie wiem czemu...coś mi wolno dogo w pracy chodzi :roll: i dlatego piszę tu - jak będziesz wystawiać tą swoją to napisz do mnie, ok? albo wyślij mi linka... ;) Quote
Moniś Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 fidelek2 napisał(a):Monia nie potrafie wysłać PW - nie wiem czemu...coś mi wolno dogo w pracy chodzi :roll: i dlatego piszę tu - jak będziesz wystawiać tą swoją to napisz do mnie, ok? albo wyślij mi linka... ;) Wyślę na pewno, i powiem Ci jeszcze, że ja swoją wystawiam taniej niż ona miała w kup teraz ;) A w ogóle podoba Ci się? ;) Magda, to takie nasze tajemnice haha, chcesz się dołączyć? :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Moniś napisał(a):Magda, to takie nasze tajemnice haha, chcesz się dołączyć? :evil_lol: Tak w ciemno? Phi.. :eviltong: Quote
Kasia Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Moniś napisał(a): Wyślę na pewno, i powiem Ci jeszcze, że ja swoją wystawiam taniej niż ona miała w kup teraz ;) A w ogóle podoba Ci się? ;) podobała mi się bo lubię paski - nawet dzisiaj mam na sobie sweterek w paski :lol: to ja czekam na link... Quote
Moniś Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 madziasto4 napisał(a):Tak w ciemno? Phi.. :eviltong: No gdzie tam w ciemno :evil_lol: możemy się dogadać :lol: Quote
Moniś Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 fidelek2 napisał(a):podobała mi się bo lubię paski - nawet dzisiaj mam na sobie sweterek w paski :lol: to ja czekam na link... to super, cieszę się! :lol: Jak tylko zacznę, to natychmiast dam Ci tego linka ;) Quote
Asiaczek Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 fidelek2 napisał(a):Ty to przynajmniej na talie nie narzekasz, a co ja mam powiedzieć jak wszystkiego brakuje - tali nie ma bom taka chuda a i pod talią braki a nad talią to już nie wspomnę :evil_lol: Weź trochę ode mnie, cooooo...? Pzdr. Quote
Kasia Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Asiaczek napisał(a): Weź trochę ode mnie, cooooo...? Pzdr. daj a wezmę z przyjemnoscią :razz: Quote
Asiaczek Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Masz! I jeszcze trochę! I jeszcze! I jeszcze z tego boczku...!!! Uff, od razu mi lżej...:lol: pzdr. Quote
Kasia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 cześć Monia :multi: czym jesteś tak bardzo zajęta że Cię nie widać ani nie słychać...? :lol: Quote
Recommended Posts