Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Moniś']Właśnie sobie poćwiczyłam i padam :evil_lol: ale od razu jakiś człowiek lżejszy sie czuje po takim wysiłku :cool1:

Hej Monia :multi:
Zgadzam sie z tym w 100%
Ja za kazdym razem na aerobik jade z taka lekka niechecia, bo trzeba sie ubiera, marznac na przystankach, ale kiedy juz jest po zajeciach to wychodze taka zadowolona i juz czekam na nastepne zajecia. Nie rozumiem tylko jak kiedys moglam nie robic "nic" :evil_lol: siedzialo sie, jadlo i tak w kolko :oops: A teraz kiedy chodze na ten aerobik to jestem zadowolona z siebie i od razu lepiej sie czuje, a i rezultaty sa widoczne :eviltong: zwlaszcza osoby ktore widzialy mnie latem,a teraz to widza zmiany :eviltong: Mnie wlasnie po okresie letnim przybylo sporo niechcianych i nieproszonych kg ale teraz wracam do normy i sie ciesze :multi:
A co do wzrostu to podzielilabys sie z nizszymi :eviltong: Ja przyjme nawet ta koncowke a juz mnie to usatysfakcjonuje :evil_lol:

P.S a czy teraz sa szanse na jakies foty Noddulka :loveu:

Posted

cześć Monisiu, cieszę ,się o nas pamiętasz :multi::multi:

U nas jeszcze nie pada, jest w miarę ciepło ale ogromnie wietrznie...:cool3:

pozdrawiamy cieplutko w ten paskudny dzionek:loveu:

Posted

Heh myślałam że naciesze oczęta nowymi Nodusiowymi foteczkami a tu nic :shake:
Ale może jak nst razem zajrze to już coś będzie :mad:
A jak tam mały złoty rozrabiaczek się czuje i jak żyje w taka pogode o ile u Was też jest tak paskudnie za oknem :shake:

Posted

Hej Monis!
Z mezem to nie wiedzilam:eviltong: Wszyscy pisza TZ...

Aha i uwazaj, zebys za duzo nie schudla, bo jeszcze nam znikniesz:evil_lol:

A propos ja tez mam 173cm:cool3:

Posted

Cześć Kochane! :multi:
Kope lat mnie tu nie było :evil_lol: tzn. byłam, zaglądałam, czytałam u Was, ale sie nie udzielałam :roll:

Proszę Was o odrobine cierpliwości, czekam na aparacik od TZcika, bo kupił sobie nowy :loveu: więc bedą fotki Noddusia na bieżąco :loveu:

Kasiu, na talię to raczej nie narzekałam nigdy, gorzej z innymi częściami ciała :evil_lol:

Miłego dnia życzymy! :multi::multi:

Posted

Ty to przynajmniej na talie nie narzekasz, a co ja mam powiedzieć jak wszystkiego brakuje - tali nie ma bom taka chuda a i pod talią braki a nad talią to już nie wspomnę :evil_lol:

Posted

fidelek2 napisał(a):
Ty to przynajmniej na talie nie narzekasz, a co ja mam powiedzieć jak wszystkiego brakuje - tali nie ma bom taka chuda a i pod talią braki a nad talią to już nie wspomnę :evil_lol:

hahaha, powaliłaś mnie :evil_lol::evil_lol:

Wiesz co, znalazłam na allegro taką bluzke o ktorej Ci mówiłam na gg, pokazać Ci na pw? Powiesz czy Ci sie podoba :evil_lol:

Posted

Monia nie potrafie wysłać PW - nie wiem czemu...coś mi wolno dogo w pracy chodzi :roll:
i dlatego piszę tu - jak będziesz wystawiać tą swoją to napisz do mnie, ok? albo wyślij mi linka... ;)

Posted

fidelek2 napisał(a):
Monia nie potrafie wysłać PW - nie wiem czemu...coś mi wolno dogo w pracy chodzi :roll:
i dlatego piszę tu - jak będziesz wystawiać tą swoją to napisz do mnie, ok? albo wyślij mi linka... ;)

Wyślę na pewno, i powiem Ci jeszcze, że ja swoją wystawiam taniej niż ona miała w kup teraz ;) A w ogóle podoba Ci się? ;)

Magda, to takie nasze tajemnice haha, chcesz się dołączyć? :evil_lol:

Posted

Moniś napisał(a):

Wyślę na pewno, i powiem Ci jeszcze, że ja swoją wystawiam taniej niż ona miała w kup teraz ;) A w ogóle podoba Ci się? ;)

podobała mi się bo lubię paski - nawet dzisiaj mam na sobie sweterek w paski :lol:
to ja czekam na link...

Posted

fidelek2 napisał(a):
podobała mi się bo lubię paski - nawet dzisiaj mam na sobie sweterek w paski :lol:
to ja czekam na link...

to super, cieszę się! :lol: Jak tylko zacznę, to natychmiast dam Ci tego linka ;)

Posted

fidelek2 napisał(a):

Weź trochę ode mnie, cooooo...?
Pzdr.