Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć Kochaniutkie! :multi:

Czy u Was też taka pogoda? :placz: U nas tak wieje, że nie da się normalnie iść :-o i w dodatku deszcz pada- super zima :roll:

Daga, ja właśnie się o to bałam, żeby go za sutanne nie złapał:evil_lol: Jak tylko ksiądz wszedł to wzięłam go na ręce, bo już się "stawiał" do walki :evil_lol: JAk zaczeliśmy się modlić to Noddy położył się na podłoge i w nosie go miał :lol:

Ala, to u Ciebie chodzi ksiądz i ministranci? U mojego TZta we Wrocławiu też tak, a u mnie sam ksiądz. Swoją drogą to na co Ci ministranci? :eviltong: Aż tyle kasy zbierze, że sam nie doniesie do parafii :evil_lol::evil_lol:?

Kasiu Fidelkowa, Ty nie myśl Kochana, że ja nie widziałam jak wyedytowałaś swojego posta :evil_lol::evil_lol: W urzędach jak to w urzędach na wszystko mają czas :roll: i w nosie mają, że może człowieku sie spieszysz czy coś... :mad:

Kasiu, Gosiu, pobożny i grzeczny to on jest, tylko od czasu do czasu :evil_lol:
Pragnę jeszcze powiedzieć, że oczarowała mnie Twoja suknia ślubna Kasieńko, piękna jest :loveu::loveu::loveu:

Zuziu, dzieńdoberek ;)

Pokażę Wam fotę, którą zrobiłam jak jeszcze był TZcik i która strasznie mi się podoba :loveu:

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Moniś napisał(a):

Ala, to u Ciebie chodzi ksiądz i ministranci? U mojego TZta we Wrocławiu też tak, a u mnie sam ksiądz. Swoją drogą to na co Ci ministranci? :eviltong: Aż tyle kasy zbierze, że sam nie doniesie do parafii :evil_lol::evil_lol:?

niee no zawsze chodzą ministranci, aż dwóch, a pamiętam jeszcze czasy kiedy chodzili w czwórkę z kościelnym:cool3:

wiesz ministranci śpiewają , modlą się z nami ,napiszą na drzwiach, dostaną drobne do skarbonki :evil_lol: i idą do następnej rodziny a ksiądz na chwilę zostaje pogadać i też dostaje ale ... kopertę :cool3:

śliczna foteczka Noddusiowa, zamiast się bawić to on woli pilnować :evil_lol:

Posted

Śliczniasta ta figurka :loveu::loveu::loveu: cuuudo :loveu:
Mnie dokładnie dzisiaj zwiało jak szłam, a jak widziałam pierwszaki, kiedy szły ze szkoły to aż leciały, a nie szły :evil_lol:

Posted

Alka napisał(a):
a ksiądz na chwilę zostaje pogadać i też dostaje ale ... kopertę :cool3:

Zapytam tak nie skromnie :oops: Ile u Was zazwyczaj daje się księdzu? ;) :evil_lol:

Posted

Zuza96 napisał(a):
Śliczniasta ta figurka :loveu::loveu::loveu: cuuudo :loveu:
Mnie dokładnie dzisiaj zwiało jak szłam, a jak widziałam pierwszaki, kiedy szły ze szkoły to aż leciały, a nie szły :evil_lol:

Mnie też się strasznie podoba :loveu::loveu:
A pierwszaki to fakt :lol: Dać im parasol w dłoń i moga fruwać :cool3::cool3:

Posted

ach Ty...że też wszystko zauważysz :mad:

lepiej że go nie ma, bo może są tu jakieś panie lub panowie urzędniki i co wtedy??? :eviltong:

cześć Moniczko :lol:

p.s. u nas też chodzi ksiądz z ministrantami razem a w tym roku to były 2 ministrantki :roll:

Posted

Moniś napisał(a):
Zapytam tak nie skromnie :oops: Ile u Was zazwyczaj daje się księdzu? ;) :evil_lol:

ale wścibska jesteś :eviltong::eviltong:

żartuje , Moniś,no ile możesz tyle dajesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ja daję 20zł

Posted

fidelek2 napisał(a):
ach Ty...że też wszystko zauważysz :mad:

lepiej że go nie ma, bo może są tu jakieś panie lub panowie urzędniki i co wtedy??? :eviltong:

cześć Moniczko :lol:

p.s. u nas też chodzi ksiądz z ministrantami razem a w tym roku to były 2 ministrantki :roll:

hahaha, a no może i są :evil_lol: lepiej się nie narażać, nie? :eviltong:
Ministrantki? :roll: dziewczyny? :crazyeye: no tego to jeszcze nie wiedziałam :lol::lol:

Ala, przepraszam nie chciałam być wścibska :oops: Zapytałam, bo tu u nas to niektórzy nieźle się rzucają z kasą :roll:
U nas takie rozdzielenie jest, że np. 30 zł na Kościół i 20 zł dla księdza... :roll:
Fajnie macie, że u Was w kopertach. U nas to prosto do ręki....:roll:

Posted

U mnie też chodzi ksiądz i ministranci. :cool3:

Ja też 20zł, tak jak Ala, a po co więcej jak koło mnie mieszka sąsiadka co daje 100
Nie zartuję, kiedyś moja mama powiedziała że daje 20zł, a sąsiadka: tak mało ja sto (ale to taka babcia co ma 72 lata)

Posted

Moniś napisał(a):

Ala, przepraszam nie chciałam być wścibska :oops: Zapytałam, bo tu u nas to niektórzy nieźle się rzucają z kasą :roll:
U nas takie rozdzielenie jest, że np. 30 zł na Kościół i 20 zł dla księdza... :roll:
Fajnie macie, że u Was w kopertach. U nas to prosto do ręki....:roll:

Moniko, no przecież żartowałam z tym wścibstwem...po co się rumienisz:cool3:

a po co te 20 zł dla księdza, pensję sobie zbiera?:cool3:
my dajemy tylko na potrzeby kościoła ...a co ksiądz z tym zrobi to już sprawa jego sumienia...:evil_lol:

Posted

Alka napisał(a):
Moniko, no przecież żartowałam z tym wścibstwem...po co się rumienisz:cool3:

a po co te 20 zł dla księdza, pensję sobie zbiera?:cool3:
my dajemy tylko na potrzeby kościoła ...a co ksiądz z tym zrobi to już sprawa jego sumienia...:evil_lol:

No najwidzoniej tak Alu :eviltong: Zarabia przy okazji :mad:

Posted

Gosiek napisał(a):

sliczne :loveu::loveu::loveu:

cześć Monisiu :p

Cześć Gosiu!
Prawda, że ten aniołek ma coś w sobie? :loveu:

Magda (od Mikiego), no co Ty :crazyeye: Psa chcesz wyprosić? Może on sie modli w ten sposób :evil_lol:

Madziu (Masterkowa i Torkowa), bo my pobożne dziewczynki i sie doświadczeniami wymieniamy :eviltong:

Cześć Wszystkim!
Bannerki zrobię Tobie Alu i Tobie Kasiu, ale po weekendzie- jakoś teraz nie chce mi się zasiadać nawet, bo ide sprzątać :razz:
A Noddy niedawno zwymiotował :roll: Mam nadzieję, że jednorazowo :roll:

Miłego dzionka!!!! :multi:

Posted

Ale fajna ta Wasza Nodusiowa galeryjka bo co nie zajrze to nowe fotaski przystojniaczka :loveu:
U nas dziś wiatr okrutny, który już od 2 dni szaleje i coś jakby kropi albo taka wilgoc w powietrzu ale aż się nie chce na spacerki chodzić :shake:

Posted

Moniś napisał(a):

Bannerki zrobię Tobie Alu i Tobie Kasiu, ale po weekendzie- jakoś teraz nie chce mi się zasiadać nawet, bo ide sprzątać :razz:

cześc Moniś !:multi:

Dzięki ,że o mnie pamiętasz :buzi: Oczywiście,że może być po weekendzie, ja w zasadzie nie zaglądam na DG w weekendy ale dziś kompik jest wolny więc zajrzałam:evil_lol:.
Moniś , ja też chciałabym i trzymam kciuki żeby wymioty u Noddusiasię nie powtórzyły:shake: ucałuj go ode mnie :loveu:

Posted

Moniś napisał(a):

ja właśnie wróciłam od weta z Fidlakiem, od wczoraj co chwilę wymiotuje nawet jak wypije wodę...biedaczek dostał 4 zastrzyki i tabletki na 5 dni :shake: