Moniś Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 fidelek2 napisał(a):no no, fiu fiu...masz się czym chwalić :happy1: ja swojego nie pokaże bo on już prawie łysy :evil_lol: (a starszy ode mnie tylko 2 lata :cool3: )!!! TZ twierdzi (w żartach oczywiście ;) ), że to przeze mnie bo zaczął łysieć jak się ze mną ożenił :watpliwy: a ja mu wtedy na to, że skoro tak to mi powinien wypłacać szkodliwe za każdy rok małżeństwa :evil_lol: :evil_lol: hahaha, pokaż pokaż :lol: ja pokazałam, więc Ty też musisz :lol: I co płaci CI? :evil_lol: pewnie by zbankrutował :evil_lol: oj nie ładnie tak kasować swoje posty :mad: :evil_lol: osz Ty! zdążyłaś jeszcze przed moją kasacją :evil_lol: Ale może to i lepiej :lol::lol: w takim razie muszę dokleić tą jedną fote jeszcze raz ;) Quote
Kasia Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Moniś napisał(a): hahaha, pokaż pokaż :lol: ja pokazałam, więc Ty też musisz :lol: pomyslimy, zobaczymy :razz: I co płaci CI? :evil_lol: pewnie by zbankrutował :evil_lol: jak ja mu to mówię to On zlewa ze mnie :roll: :roll: , ale ja go jeszcze kiedyś podliczę :mad: :evil_lol: osz Ty! zdążyłaś jeszcze przed moją kasacją :evil_lol: Ale może to i lepiej :lol::lol: lepiej, lepiej...uwierz mi ;) Quote
Moniś Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 fidelek2 napisał(a):pomyslimy, zobaczymy :razz: No kobieto, bądź solidarna i idz w moje ślady :lol::lol: Quote
dzasta Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 A to Noudsiowa Pańcia zagościła u nas w galeryjce :multi: Nodusia to ja znam podziwiam jego foteczki już od dawna ale dopiero się ujawniam bo jakoś wcześniej śmiałości brakło :cool3: Kolejny przystojniak w galeryjce :loveu: Głaski dla niego :loveu: A co do TZ to mój juz jest prawie łysy więc mi nie będzie wypominał gorzej jak ja albo pies wyłesiejemy i sie upodobnimy do niego :mad: Chociaż mój Dżezik tez do tych najbardziej zarośniętych staffików nie należy :evil_lol: ciekawe czemu :evil_lol: Pozdrawiamy Quote
Moniś Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Witamy, witamy dzasta! :multi: No wiesz Ty co :mad: ja Ci dam zaraz, że śmiałości brakło :cool3: Ja prosty ludź, nie ma się co wstydać ;) a Dżezik może taki mało zarośnięty, bo do TZcika chce się troszku upodobnić? ;) :evil_lol: Więc wychodzi na to, że w Waszym gronie tylko Ty za dużo zarośnięta? haha :evil_lol::evil_lol: Musisz zmienić fryzure :eviltong: Żartuję oczywiście ;) Pozdrawiamy i zapraszamy częściej :multi: Quote
Asiaczek Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 To, co mnie ucieszyło, jak trochę liznęłam Galerii, to to, że jest tak dużo zdjęć małego yoraska-potfforaska! Super, następny yorek do kolekcji... Pzdr. Quote
Moniś Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Asiaczek napisał(a):To, co mnie ucieszyło, jak trochę liznęłam Galerii, to to, że jest tak dużo zdjęć małego yoraska-potfforaska! Super, następny yorek do kolekcji... Pzdr. Witamy Asiaczku! :multi: i zapraszamy częściej :multi: A fotek rzeczywiście troszkę nam się nazbierało- jak ten czas leci.. ;) Quote
Alicja Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:pies morderca Cześć Moniś i nie płakaj już za TZtem znów przyjedzie;) Quote
Moniś Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Ala, już nie płakam :cool3: Trza być twardym :lol: Mówisz, że Noddy morderca? :evil_lol::evil_lol: Coś chyba z niego ma, ale pokażę to jutro :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Moniś napisał(a):Ala, już nie płakam :cool3: Trza być twardym :lol: Mówisz, że Noddy morderca? :evil_lol::evil_lol: Coś chyba z niego ma, ale pokażę to jutro :evil_lol::razz:a kto miał smutne opisy na GG;) Quote
madziasto4 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Jak Master się pastwi nad takimi maskotkami, to często gęsto sobie brodę mamla, a jak się zorientuje, to wtedy ją próbuje wypluć :lol: komicznie to wygląda :lol: Quote
Moniś Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:a kto miał smutne opisy na GG;) łohoho, ale już nie mam :lol::lol: Madzia, musisz mu cyknąć taką fote jak brode mymle :lol::lol: Quote
zuzka7 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 śliczny i zadbany piesek na prawde kochany- SlODKI NODDy gRgTuLAcje;) Quote
Moniś Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 zuzka7 napisał(a):śliczny i zadbany piesek na prawde kochany- SlODKI NODDy gRgTuLAcje;) Witamy w naszych skromnych progach! Dziękujemy za komplemenciki :loveu: i zapraszamy ponownie :multi: Quote
Moniś Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Najpiękniejszy pieś świata po kąpieli :evil_lol::evil_lol: Quote
Magda Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Hej Moniczko!! Szybko wszystko nadrobilam i poogladalam:loveu: A jak wyglada Noddy po wysuszeniu? Powinien byc ciag dalszy:eviltong: A tak zapytam.....Tz zostawil aparacik ze soba czy narobilas tysiace zdjec?:lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 O mój Boże jaki scurek! :lol: :lol: :lol: Quote
Moniś Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Magda_Miki napisał(a):Hej Moniczko!! Szybko wszystko nadrobilam i poogladalam:loveu: A jak wyglada Noddy po wysuszeniu? Powinien byc ciag dalszy:eviltong: A tak zapytam.....Tz zostawil aparacik ze soba czy narobilas tysiace zdjec?:lol: Ciąg dalszy był wcześniej haha ;) A aparat TZ wziął ze sobą, a zapas fotek niestety powoli się kończy..:placz: Quote
Moniś Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):O mój Boże jaki scurek! :lol: :lol: :lol: yhy :evil_lol: najpiękniejszy! :evil_lol::evil_lol: Quote
dzasta Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Moniś napisał(a):Najpiękniejszy pieś świata po kąpieli :evil_lol::evil_lol: Toż to fryzura ala mokra włoszka :crazyeye: ALe do twarzy mu a co przecież ładnemu we wszystkim ładnie :thumbs: Quote
Moniś Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 dzasta napisał(a):Toż to fryzura ala mokra włoszka :crazyeye: ALe do twarzy mu a co przecież ładnemu we wszystkim ładnie :thumbs: No ba, Noddy wie w czym mu będzie pięknie :evil_lol: Witam Kochaniutkie!:multi: Jak dziś samopoczucie dopisuje? :lol: Słoneczka brak, ale nie ma co się łamać ;) Noddy siedzi od rana na parapecie, bo przed blokiem mamy stado psów :crazyeye: A to wszystko dlatego, że suczka z dołu ma cieczkę i wszyscy adoratorzy z osiedla się zeszli :-o Życzymy miłego dnia i dużo słonka! :multi: Quote
dzasta Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 A u nas słoneczko takie że roletami okna musiałam pozasłaniać więc zaraz ruszamy na długi spacerek a co :loveu: Quote
Kasia Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Moniś napisał(a): To nie jest mój Noddy :placz: podmieniłaś przystojniaka :placz: Ja chcę prawdziwego Nodulaka :evil_lol: Quote
Moniś Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 dzasta napisał(a):A u nas słoneczko takie że roletami okna musiałam pozasłaniać więc zaraz ruszamy na długi spacerek a co :loveu: o kurczę :-o To nieźle u Was grzeje :loveu: U mnie niestety nic a nic i jak narazie na słoneczko się nie zapowiada... :roll::roll: fidelek2 napisał(a): To nie jest mój Noddy :placz: podmieniłaś przystojniaka :placz: Ja chcę prawdziwego Nodulaka :evil_lol: No jak to? nie poznajesz? Przecież to Twój ukochany Noddy :evil_lol: po metamorfozie :evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 czesc Monia :) Moniś napisał(a):Najpiękniejszy pieś świata po kąpieli :evil_lol::evil_lol: dawno mnie nie było, to prwada, ale Noddi się strasznie zmienil przez ten czas :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts