Alka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Moniś napisał(a):Nie :angryy: babka, która odbiera telefony obiecała, że przeleje :angryy: miejmy nadzieję ,że szybko przeleje...:cool3: Quote
Moniś Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 [quote name='Zuza96']Jaki Noduś jest śliczny :loveu: Twój przyszły psinek też będzie śliczny :multi: Ala, oby, oby - bo już zaczyna mnie to wkurzać :angryy: Quote
Zuza96 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Jeszcze nigdy mi się nie trafiło, że tak ktoś postąpił na Allegro. Zawsze były udane transakcje :angryy:. Niech przelewa te pieniądze, booo: :mad: (:evil_lol:) Quote
Zuza96 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Już nie mogę się doczekać... Nawet dzisiaj miłam sen, że przywieźliśmy szczeniaczka do domu.Tylko niestety skończył się, kiedy mama krzyknęła, że mam wstawć, bo nie zdąże do szkoły. Quote
Zuza96 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Wasze psinki są cudowne. I co dzień jak wstaje to sobie myśle, że jeszcze tylko trochę miesięcy, aż się sama z siebie śmieje. hihihih Quote
Moniś Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 A o nas to już każdy zapomniał :roll: Quote
madziasto4 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='Moniś'] Ile pluszaków :razz: Do wyboru, do koloru :razz: Quote
Moniś Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 [quote name='madziasto4']Ile pluszaków :razz: Do wyboru, do koloru :razz: A to jeszcze nie wszystkie ;) Część poroznoszona po mieszkaniu :eviltong: Moje pyszczydło :loveu: Quote
madziasto4 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Moniś napisał(a):A to jeszcze nie wszystkie ;) Część poroznoszona po mieszkaniu :eviltong: Skąd ja to znam :lol: Quote
Nadia86 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Widze albo mi sie wydaje ze Nodus ma podobne barwy do Fibi:)..a pluszakow to ona ma tez pelno najbardziej lubi wieksze od siebie Quote
Moniś Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Nadia86 napisał(a):Widze albo mi sie wydaje ze Nodus ma podobne barwy do Fibi:)..a pluszakow to ona ma tez pelno najbardziej lubi wieksze od siebie Pyszczek ma złoty, a tułów to jeszcze mu się wysrebrza ;) Mam nadzieje,że za bardzo już mu nie zjaśnieje ;) U nas tona pluszaków poszła do śmietnika :mad: Quote
Moniś Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 My już mówimy dobranoc - SŁODNICH SNÓW! Pędzimy oglądać filmik z TZcikiem.. i na dobranoc Noddusio... Quote
Kasia Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='Moniś'] My już mówimy dobranoc - SŁODNICH SNÓW! i na dobranoc Noddusio... Ty mówisz Dobranoc a ja Dzień Dobry!!! :multi: Jaką śliczną kokardkę ma Noddulec :loveu: :loveu: Quote
Moniś Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 fidelek2 napisał(a):Ty mówisz Dobranoc a ja Dzień Dobry!!! :multi: Jaką śliczną kokardkę ma Noddulec :loveu: :loveu: Dzień dobry Kasiu! :multi: Jak tam u Was dziś z pogodą? :roll: U nas niestety pada deszczycho :angryy: i straszny wiatr wieje.... :roll: Quote
Alka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 wow, śliczniaste foteczki :loveu::loveu: szczególnie ta 2 z gwiazdeczkami,:loveu: cześć Moniko!:multi: Quote
Moniś Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Alka napisał(a):wow, śliczniaste foteczki :loveu::loveu: szczególnie ta 2 z gwiazdeczkami,:loveu: cześć Moniko!:multi: Cześć Aluś :multi: Mnie też jakoś się te dwie fotki podobują :loveu: Quote
beria Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='Moniś'] Jakie świetne fotki :loveu: Noddy taki rozmarzony :loveu: Pewnie tęskni do cieplejszych dni ;) Quote
Moniś Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 beria napisał(a):Jakie świetne fotki :loveu: Noddy taki rozmarzony :loveu: Pewnie tęskni do cieplejszych dni ;) Witamy u nas! :multi: Do cieplejszych mówisz? :cool3: No nie wiem, bo mu zimne nie przeszkadzają wcale :roll: Wiatr, deszcz, a on i tak nie chce do domu z dworku wracać ;) Quote
Alka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 hop, hop Moniś , od wczoraj się nie odezwałaś , co u Was?:roll: Quote
Moniś Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 Alka napisał(a):hop, hop Moniś , od wczoraj się nie odezwałaś , co u Was?:roll: żyję, żyję... jutro już TZcik wyjeżdza i łapiemy ostatnie wspólne chwile... :-( Całujemy :buzi: Quote
Alka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Moniś napisał(a):żyję, żyję... jutro już TZcik wyjeżdza i łapiemy ostatnie wspólne chwile... :-( Całujemy :buzi: Moniś , grzeczna dziewczynka:loveu: , od razu się zameldowała :evil_lol: w takim razie życzę wspaniałych, cudownych chwil :loveu::loveu::loveu: pozdrowionka dla Was!:loveu: Quote
Moniś Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Dzien doberek! Właśnie odprowadziłam TZcika na dworzec :placz: SMUTNO mi jak cholera :-( Ehhh...- życie czasami bywa niesprawiedliwe... :shake: Pocieszam się myślą, że w przyszłym miesiącu znów się zobaczymy...:loveu: W dodatku pogoda taka nijaka, że jeszcze bardziej sie człowiek dołuje.. :roll: No huk.. wyżaliłam się, ponarzekałam to teraz musi być dobrze :roll: Niedługo wstawię jakieś Nodusiowe fotencje ;) Quote
Zuza96 Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Moniczko, NIE załamuj sie nam. ;) Lepiej pomysl o czymś wesołym, a przecież TZ-cik wróci za miesiąc :lol:. Quote
Recommended Posts