Alicja Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak Mikołajek:loveu::loveu::loveu: Quote
Patikujek Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Ile razy Miller sklamal, Ile Kwach obietnic zlamal, Ile Beger owsa zjadla, Ile Kalisz nosi sadla, Ile Peczak wziął na boku ...TYLE SZCZŚCIA W NOWYM ROKU! Patikujek & Baksymilian Quote
Moniś Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Cześć Dziewczyny! :multi: No to przyznawać się, która kaca leczy :evil_lol: Jak psiaki zniosły strzały? Mój Noddy to sie nie bał :cool3: Wyglądał przez okno i szczekał haha :eviltong: Wszystkiego dobrego w tym nowym roku! :multi: Miłego dnia!!! Quote
Zuza96 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Moniczko :lol: Ja nie lecze kaca, ale wstałam o 11.15. Więc jestem wyspana, :p a ty nie leczysz kaca ? :eviltong: Quote
Moniś Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 [quote name='Zuza96']Moniczko :lol: Ja nie lecze kaca, ale wstałam o 11.15. Więc jestem wyspana, :p a ty nie leczysz kaca ? :eviltong: ja nie piłam, więc nie mam po czym :evil_lol: Quote
Zuza96 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Ja jeszcze Ci życze Monisiu żebyś miała czym pstrykać fotki ;). [SIZE=4]A tak wogóle to ten facet oddał Ci pieniądze za aparacik ? Quote
Teklunia Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Ja niczego nie leczę :shake: ;) Moniczko, wszystkiego najlepszego :buzi: Quote
Magda Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Moniś napisał(a): Jak psiaki zniosły strzały? Mój Noddy to sie nie bał :cool3: Wyglądał przez okno i szczekał haha :eviltong: U nas tak samo:p Milego popoludnia! Quote
Psiarka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Cześć! Ale świetny psiak i to spojrzenie w aparat na 1 stronie:evil_lol: . Niezły amant. Quote
Moniś Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Psiarka napisał(a):Cześć! Ale świetny psiak i to spojrzenie w aparat na 1 stronie:evil_lol: . Niezły amant. Witaj w naszej galerii! Dziękujemy za odwiedzinki i zapraszamy ponownie :multi::multi: Quote
Alka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Witamy noworocznie :multi: Piekne foteczki zapodajesz.:loveu:Moniś życzę ci abyś jaknajprędzej była w posiadaniu własnego aparacika :loveu: Quote
Moniś Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Witamy popułudniowo! Pogoda u nas byle jaka, smuty człowieka dopadają i nawet na chwilę ciężko zapomnieć o tych wszystkich problemach... :roll: Po co one są w ogóle... :roll: Jakoś nie najlepiej rozpoczął mi się ten nowy rok... :roll: Mam nadzieje, że cały taki nie będzie... Noddusiowa mordka ;) Quote
Zuza96 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Dzień doberek Monisiu i Nodulku :p Pewnie TZ-cik już pojechał, bo zdjątek niet.....:roll: Quote
Alka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Moniś napisał(a):Witamy popułudniowo! Pogoda u nas byle jaka, smuty człowieka dopadają i nawet na chwilę ciężko zapomnieć o tych wszystkich problemach... :roll: Po co one są w ogóle... :roll: Jakoś nie najlepiej rozpoczął mi się ten nowy rok... :roll: Mam nadzieje, że cały taki nie będzie... Moniś , u nas w tej chwili leje... ponuro jest jak nie wiem:shake: Moniś , na pocieszenie dodam ,że też jestem jakaś taka bez humorku i życzę aby Twoje problemy szybko się rozwązały i żebyś była taka radosna jak jeszcze niedawno;) a mordeńka cudowna :loveu::loveu::loveu: Quote
Moniś Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 [quote name='Zuza96']Dzień doberek Monisiu i Nodulku :p Pewnie TZ-cik już pojechał, bo zdjątek niet.....:roll: Nie pojechał jeszcze... - w sobotę.. :roll: A zdjątko wstawiłam przecież :eviltong: Ala, to chyba ta pogoda tak dobija i humor odbiera...:roll: Quote
Zuza96 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Dopiero zauważyłam, bo jak ja pisałam to Ty Moniczko napisałaś już. :cool1: Quote
Alka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Moniś napisał(a): Ala, to chyba ta pogoda tak dobija i humor odbiera...:roll: oj tak Moniko , przechlapane z tą pogodą :diabloti:, marzy mi się śnieg ,lekki mrozik i słoneczko:p Quote
Moniś Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 [quote name='Alka']oj tak Moniko , przechlapane z tą pogodą :diabloti:, marzy mi się śnieg ,lekki mrozik i słoneczko:p a mnie słońce i wakacje :lol::lol: Quote
Alka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 wakacje? ale jeszcze prawdziwej zimy nie było :evil_lol: coś słyszałam ,że w drugiej połowie stycznia ma się pokazać śnieżek:multi: Quote
Zuza96 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 U mnie jest pochmurno i też tak jakby chciało padać :roll: Quote
Moniś Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Alka napisał(a):wakacje? ale jeszcze prawdziwej zimy nie było :evil_lol: coś słyszałam ,że w drugiej połowie stycznia ma się pokazać śnieżek:multi: też coś dziś w radiu słyszałam :razz: może w końcu się troszkę zabieli i humorki wrócą ;) Quote
Alka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 jak pięknie pozuje :loveu: Moniś , kasa za aparacik dotarła już do Was?:roll: Quote
Moniś Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 [quote name='Alka'] jak pięknie pozuje :loveu: Moniś , kasa za aparacik dotarła już do Was?:roll: Nie :angryy: babka, która odbiera telefony obiecała, że przeleje :angryy: Quote
Recommended Posts