Daga_i_Oskar Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Czesc Sis :loveu: ja tez się nie moge przyzwyczaic do tego dogo, ciagle czegos szukam i nie moge sie dopatrzec w ktorych galeryjkach juz bylam, a do których jeszcze nie zajrzalam, bo wsyztsko się zlewa :eviltong: Qrcze się przeciaga ta cała sytuacja z tym aparatem :angryy: a juz myslalam, ze jak wejde to beda nowe foteczki Nodusia zrobione aparatem, a tu nic, ani fot z aparatu ani fot z telefonu :roll: Jak tam sie ma slicznotek? Caluski i mizianki dla niego :loveu: Quote
Zuza96 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 ja tez się nie moge przyzwyczaic do tego dogo, ciagle czegos szukam i nie moge sie dopatrzec w ktorych galeryjkach juz bylam, a do których jeszcze nie zajrzalam, bo wsyztsko się zlewa :eviltong: Nie wiem jak Wam ale mi się nie podoba nowe DOGO Daga ja też się połapać nie mogę :eviltong: i zlewa się jestem za ale ja dostałam dzisiaj e-maila że są przeprowdzane zmiany i jak mi się coś nie podoba mogę im napisać o tym ale nie napisze raczej Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Ja też nie mogę się w tej nowej dgm połapać wogóle, nie można tematu od tematu rozróżnić :shake: Ale dotarłam i się witam z Tobą Monisiu :) Quote
Kasia Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 cześć Moniczko i Noddusiu :loveu: gdzie się podziewacie? tak rzadko ostatnio tu bywacie... (ale mi się zrymowało;)) [SIZE=2]kurcze, głupia sytuacja z tym aparatem :roll: ja to jestem taki nerwus, że już dawno zrobiłabym facetowi awanturę :p Quote
madziasto4 Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Cześć :hand: Głupia sytuacja :roll: w sumie nie wiadomo co z tym aparatem, czy facet kręci czy nie ma dostawy :roll: A Nodduś niech się na razie cieszy życiem bez flesza :p Quote
Zuza96 Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Madzia ma rację Nodduś niech się na razie cieszy życiem bez flesza :p no ale z drugiej strony byłyby nowe fotki :eviltong: Quote
Kasia Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 cześć Moniczko :multi: śliczny avatarek ;) Quote
Moniś Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Witajcie Kochaniutkie :multi: Ja coś ostatnio mało się udzielam :oops:, ale czytam, czytam i jestem na bieżąco;) Aparatu jak nie było tak nie ma, ale czekamy i może się doczekamy? Któż wie :evil_lol: Miłego wieczorku życzę :multi::multi: Quote
Teklunia Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 u nas już listonosze nie strajkują... tfu tfu ;) więc szanse są... miłego dnia :multi: Quote
Moniś Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Witamy!:multi: Czy u Was też tak przeraźliwie zimno? :roll: U nas to totalna lodownia :mad: Lece zrobić Nodiemu obiadek, a niżej wrzucam swoje 3 wypocinki ;) Quote
madziasto4 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Moniś napisał(a):Witamy!:multi: Czy u Was też tak przeraźliwie zimno? :roll: U nas to totalna lodownia :mad: Lece zrobić Nodiemu obiadek, a niżej wrzucam swoje 3 wypocinki ;) U nas podobno też ziąb- wg relacji rodziców ze spaceru :roll: Bo ja dalej w domku siedze... Super wypocinki :loveu: Quote
Alka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 cześć Monisiu!:multi: Jak humorek z początekiem nowego tygodnia ?:roll: NA 3 przeróbeczce widzę ,że Nodduś wypatruje Mikołajka :loveu:, może akurat aparacik nadejdzie , czego wam bardzo życzę :loveu: Quote
Moniś Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Alka napisał(a):cześć Monisiu!:multi: Jak humorek z początekiem nowego tygodnia ?:roll: NA 3 przeróbeczce widzę ,że Nodduś wypatruje Mikołajka :loveu:, może akurat aparacik nadejdzie , czego wam bardzo życzę :loveu: Cześć Alu:multi: No muszę powiedzieć, że humorek to tak nie bardzawo:roll: (problemy rodzinne). Właśnie wyczesałam Noddulka, ahhhh jaki teraz jest piękniutki :loveu::loveu: Tylko co z tego, zaraz zacznie fikać i znów będzie rozczochrany :evil_lol::evil_lol: Lubię go takiego wyczesanego- włos ma taki gładki, lśniący, opadający... :loveu::loveu: Ale musze Wam powiedzieć, że długie ma te włosięta :razz: i jakoś szkoda mi podciąć :oops: Napiszę może dziś do tego faceta i zapytam czy wysłał już :roll: Strasznie u nas pochmurno, chyba zacznie lać :mad: Miłego, słonecznego dnia życzymy! :multi: Quote
Alka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Moniś napisał(a):Cześć Alu:multi: No muszę powiedzieć, że humorek to tak nie bardzawo:roll: (problemy rodzinne). Miłego, słonecznego dnia życzymy! :multi: Moniś , mój humorek też nijaki... im bliżej Świąt tak już będzie...:placz:Wiesz, pierwszy raz nie będziemy w komplecie...:placz: również miłego dzionka ! Quote
Moniś Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Zrobiłam Yorkowe zestawienie :lol: Jesli ktoś chce dodać swojego yoraska to pisać ;) Quote
Alka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 ale urocze towarzystwo:loveu::multi::loveu: Quote
Moniś Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Alka napisał(a):ale urocze towarzystwo:loveu::multi::loveu: super razem wyglądają co nie? :loveu::loveu::loveu: i każdy inny :loveu::loveu: :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Hey Monia, ale super zrobiłaś Yorkową rodzinkę :multi: I rezczywiście od razu widać, że kazdy inny, ale kazdy tak samo kochany :loveu: Quote
madziasto4 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [quote name='Moniś']Zrobiłam Yorkowe zestawienie :lol: Ale super :loveu: Quote
Kasia Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 dzieki Moniczko za wrzucenie Fidlaczka do "yorkowej rodzinki" ;) ;) Quote
Zuza96 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Hej Moniczko :lol: Ja na minutkę, piękną Yorkową rodzinkę zrobiłaś :loveu::loveu::loveu: Szkoda że nie mam Yorkusia :placz: DOBRANOC kolorowych SNOOF Quote
Alka Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Moniczko, dla poprawienia nastroju zapodaje mikołajkowego Noddusia :loveu: Quote
Zuza96 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 :Cool!: Czeeeeść :Cool!::tree1: BOGATEGO :x-mas: MIKOŁAJA :x-mas: Quote
Recommended Posts