Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czesc Sis :loveu:

ja tez się nie moge przyzwyczaic do tego dogo, ciagle czegos szukam i nie moge sie dopatrzec w ktorych galeryjkach juz bylam, a do których jeszcze nie zajrzalam, bo wsyztsko się zlewa :eviltong:

Qrcze się przeciaga ta cała sytuacja z tym aparatem :angryy: a juz myslalam, ze jak wejde to beda nowe foteczki Nodusia zrobione aparatem, a tu nic, ani fot z aparatu ani fot z telefonu :roll:

Jak tam sie ma slicznotek?
Caluski i mizianki dla niego :loveu:

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ja tez się nie moge przyzwyczaic do tego dogo, ciagle czegos szukam i nie moge sie dopatrzec w ktorych galeryjkach juz bylam, a do których jeszcze nie zajrzalam, bo wsyztsko się zlewa :eviltong:

Nie wiem jak Wam ale mi się nie podoba nowe DOGO Daga ja też się połapać nie mogę :eviltong: i zlewa się jestem za ale ja dostałam dzisiaj e-maila że są przeprowdzane zmiany i jak mi się coś nie podoba mogę im napisać o tym ale nie napisze raczej

Posted

cześć Moniczko i Noddusiu :loveu: gdzie się podziewacie? tak rzadko ostatnio tu bywacie... (ale mi się zrymowało;))

[SIZE=2]kurcze, głupia sytuacja z tym aparatem :roll: ja to jestem taki nerwus, że już dawno zrobiłabym facetowi awanturę :p

Posted

Witajcie Kochaniutkie :multi:

Ja coś ostatnio mało się udzielam :oops:, ale czytam, czytam i jestem na bieżąco;)

Aparatu jak nie było tak nie ma, ale czekamy i może się doczekamy? Któż wie :evil_lol:

Miłego wieczorku życzę :multi::multi:

Posted

Witamy!:multi:
Czy u Was też tak przeraźliwie zimno? :roll: U nas to totalna lodownia :mad:
Lece zrobić Nodiemu obiadek, a niżej wrzucam swoje 3 wypocinki ;)

Posted

Moniś napisał(a):
Witamy!:multi:
Czy u Was też tak przeraźliwie zimno? :roll: U nas to totalna lodownia :mad:

Lece zrobić Nodiemu obiadek, a niżej wrzucam swoje 3 wypocinki ;)

U nas podobno też ziąb- wg relacji rodziców ze spaceru :roll: Bo ja dalej w domku siedze...

Super wypocinki :loveu:

Posted

cześć Monisiu!:multi:

Jak humorek z początekiem nowego tygodnia ?:roll: NA 3 przeróbeczce widzę ,że Nodduś wypatruje Mikołajka :loveu:, może akurat aparacik nadejdzie , czego wam bardzo życzę :loveu:

Posted

Alka napisał(a):
cześć Monisiu!:multi:

Jak humorek z początekiem nowego tygodnia ?:roll: NA 3 przeróbeczce widzę ,że Nodduś wypatruje Mikołajka :loveu:, może akurat aparacik nadejdzie , czego wam bardzo życzę :loveu:

Cześć Alu:multi:
No muszę powiedzieć, że humorek to tak nie bardzawo:roll: (problemy rodzinne).

Właśnie wyczesałam Noddulka, ahhhh jaki teraz jest piękniutki :loveu::loveu:
Tylko co z tego, zaraz zacznie fikać i znów będzie rozczochrany :evil_lol::evil_lol:
Lubię go takiego wyczesanego- włos ma taki gładki, lśniący, opadający... :loveu::loveu: Ale musze Wam powiedzieć, że długie ma te włosięta :razz: i jakoś szkoda mi podciąć :oops:

Napiszę może dziś do tego faceta i zapytam czy wysłał już :roll:

Strasznie u nas pochmurno, chyba zacznie lać :mad:

Miłego, słonecznego dnia życzymy! :multi:

Posted

Moniś napisał(a):
Cześć Alu:multi:
No muszę powiedzieć, że humorek to tak nie bardzawo:roll: (problemy rodzinne).

Miłego, słonecznego dnia życzymy! :multi:

Moniś , mój humorek też nijaki... im bliżej Świąt tak już będzie...:placz:Wiesz, pierwszy raz nie będziemy w komplecie...:placz:

również miłego dzionka !