Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Alka napisał(a):
dzień doberek !:multi:

Moniś , i jak, co u Was z listonoszami ?:roll: nasi strajkują ...:cool3:

Hej Ala:multi:
Nasi też :cool3::-o, musze zaiwaniać na poczte;), ale deszcz pada- chyba poczekam troszkę ;)

Posted

fidelek2 napisał(a):
kurcze, ja już wymiękam...
czyli tak:
4 zdjecia fidlaka masz
2 zdjęcia z Lukaszkiem też, tak? ale które...
powinnaś dostać 2 zdjęcia samego Lukaszka i 2 zdjęcia Fidel + Lukasz...

Łukaszka mam w kąpieli i z umorusaną buźką, mam też dwa jak są obaj i 4 Fidelka :razz: Juz zaczelam robic tapetke :razz:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Dzisiaj odwiedził mnie listonosz, koniec strajku :multi:

A wiesz, że mnie też? :multi::multi:
Tak więc czekam na ten aparat teraz:roll:

Posted

Teklunia napisał(a):
tak rzadko się ostatnio "widujemy", że dziś z samego rana postanowiłam wejść i się grzecznie przywitać :buzi:

Cześć zapracowana Kasiu:multi:
Rzeczywiście ostatnio jakoś się mijamy, musisz rzucić prace :evil_lol:

Dzieńdoberek wszystkim!:multi:

Posted

cześć Monisiu!:multi:

Wiesz, wczoraj rozmawiałam z naszą listonoszką i oni wogóle nie strajkowali, owszem popierają strajk ale normalnie pracuję i ... czekają na generalny...:cool3:
mówi ,że teraz ma ciężko, a cóż dopiero zapasy sprzed kilku dni roznosić.

Sama już nie mogę się doczekać Twojego aparaciku.:multi:

Moniś , zaglądałaś do swojego topiku na Off-ie?:roll:

Posted

Alka napisał(a):
cześć Monisiu!:multi:

Wiesz, wczoraj rozmawiałam z naszą listonoszką i oni wogóle nie strajkowali, owszem popierają strajk ale normalnie pracuję i ... czekają na generalny...:cool3:
mówi ,że teraz ma ciężko, a cóż dopiero zapasy sprzed kilku dni roznosić.

Sama już nie mogę się doczekać Twojego aparaciku.:multi:

Moniś , zaglądałaś do swojego topiku na Off-ie?:roll:

Cześć Ala :multi:
A wiesz, że ja się wczoraj wybrałam na pocztę, bo ciotka mi powiedziała, że strajkują, no więc mówię, że przejdę się i zapytam co z tymi przesyłkami- patrzę!:-o a listonosz idzie (tylko nie z mojego osiedla):cool3: Więc mówie, że sie wracam do domu, bo jak pójde na tą pocztę to babka pomyśli, że oszalałam :evil_lol: Wróciłam i za jakieś dwie godzinki listonosz przyszedł :razz:
Szkoda tylko, że aparat nie wysłany przez pocztę, tylko przez jakiegoś kuriera, który do tej pory mógł już przejechać pół Polski, a do mnie jakoś nie trafił :roll: Facet ma na aukcji, że zastrzega sobie wysyłkę do 21 dni, więc nim nie minie 21 dni nie mogę się o nic upomnieć... - tylko cierpliwie czekać.

Do topicu zaglądałam- bannerek Ci zrobię przy czasie ;) Nie przeczytałaś tam mojego postu, że zgłosiłam topic moderatorowi do skasowania. Czekam teraz na usunięcie.

Posted

cześć :lol:

tapetka jest cudna, nie chcę nic w niej zmieniać, no może tylko jak byś mogła to zrób to tło bardziej zielone, ok? chodzi mi o to, aby nie było takie jasne ;)
ja Ci wczoraj pisałam na gg, dostałaś coś??

Posted

[quote name='fidelek2']cześć :lol:

tapetka jest cudna, nie chcę nic w niej zmieniać, no może tylko jak byś mogła to zrób to tło bardziej zielone, ok? chodzi mi o to, aby nie było takie jasne ;)
ja Ci wczoraj pisałam na gg, dostałaś coś??

tak?

Odpisałam Ci Kasiu na gg, ale pewnie jak zwykle nie doszło:angryy:
Musisz zapytać o wywołanie Ali Tuffikowej, bo ona ostatnio wywoływała, to Cię pokieruje co i jak ;)

Posted

tapetka cudna :loveu::loveu::loveu:

a jaki jest orygnalny wymiar?:roll: bo jeżeli coś ponad 1000 to proponowałym mniejsze niż 30x20, bo właśnie ja mam takie i jak już pisałam nieco rozmazane...

Posted

[quote name='Moniś']
tak?

Odpisałam Ci Kasiu na gg, ale pewnie jak zwykle nie doszło:angryy:
Musisz zapytać o wywołanie Ali Tuffikowej, bo ona ostatnio wywoływała, to Cię pokieruje co i jak ;)

dokładnie tak :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: dziękujemy!!!!!!!

Posted

mam fotki w antyramie.(bez szybki niestety:angryy:)
Wyjęłąm szybkę ,położyłam na kanapę i zmieniam sobie zdjęcia.Wołam TŻ czy ładnie , a on usiadł z impetem prosto na szybę...:diabloti: i poszła w drobny mak...:diabloti: i

Posted

[quote name='Alka']

mam fotki w antyramie.(bez szybki niestety:angryy:)
Wyjęłąm szybkę ,położyłam na kanapę i zmieniam sobie zdjęcia.Wołam TŻ czy ładnie , a on usiadł z impetem prosto na szybę...:diabloti: i poszła w drobny mak...:diabloti: i

hahahahahahahha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alu rozbawiłaś mnie do łez hahahahaha ;)
Super się prezentuje :lol::lol: