Alka Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 dzień doberek !:multi: Moniś , i jak, co u Was z listonoszami ?:roll: nasi strajkują ...:cool3: Quote
Moniś Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 Alka napisał(a):dzień doberek !:multi: Moniś , i jak, co u Was z listonoszami ?:roll: nasi strajkują ...:cool3: Hej Ala:multi: Nasi też :cool3::-o, musze zaiwaniać na poczte;), ale deszcz pada- chyba poczekam troszkę ;) Quote
Kasia Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Cześć, dostałaś wszystkie zdjęcia? Powinno ich być 8...;) Quote
Moniś Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 [quote name='fidelek2']Cześć, dostałaś wszystkie zdjęcia? Powinno ich być 8...;) Dwie fotki w @ wyslanym o 09:46:58 nie otwierają się :roll: tak jak wczoraj:eviltong: Quote
Kasia Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 [quote name='Moniś'] Dwie fotki w @ wyslanym o 09:46:58 nie otwierają się :roll: tak jak wczoraj:eviltong: kurcze, ja już wymiękam... czyli tak: 4 zdjecia fidlaka masz 2 zdjęcia z Lukaszkiem też, tak? ale które... powinnaś dostać 2 zdjęcia samego Lukaszka i 2 zdjęcia Fidel + Lukasz... Quote
Moniś Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 fidelek2 napisał(a):kurcze, ja już wymiękam... czyli tak: 4 zdjecia fidlaka masz 2 zdjęcia z Lukaszkiem też, tak? ale które... powinnaś dostać 2 zdjęcia samego Lukaszka i 2 zdjęcia Fidel + Lukasz... Łukaszka mam w kąpieli i z umorusaną buźką, mam też dwa jak są obaj i 4 Fidelka :razz: Juz zaczelam robic tapetke :razz: Quote
Kasia Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Moniś napisał(a): Juz zaczelam robic tapetke :razz: Kochana jesteś :iloveyou: :iloveyou: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Dzisiaj odwiedził mnie listonosz, koniec strajku :multi: Quote
Moniś Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Dzisiaj odwiedził mnie listonosz, koniec strajku :multi: A wiesz, że mnie też? :multi::multi: Tak więc czekam na ten aparat teraz:roll: Quote
Zuza96 Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 A ja dzisaj mówie DZIEŃDOBRY i DOBRANOC !!! Wogóle nie mialam czasu dzisiaj zajrzec a no tak nie mialam dostepu do kompa no to do JUTRA Quote
Teklunia Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 tak rzadko się ostatnio "widujemy", że dziś z samego rana postanowiłam wejść i się grzecznie przywitać :buzi: Quote
Moniś Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 Teklunia napisał(a):tak rzadko się ostatnio "widujemy", że dziś z samego rana postanowiłam wejść i się grzecznie przywitać :buzi: Cześć zapracowana Kasiu:multi: Rzeczywiście ostatnio jakoś się mijamy, musisz rzucić prace :evil_lol: Dzieńdoberek wszystkim!:multi: Quote
Alka Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 cześć Monisiu!:multi: Wiesz, wczoraj rozmawiałam z naszą listonoszką i oni wogóle nie strajkowali, owszem popierają strajk ale normalnie pracuję i ... czekają na generalny...:cool3: mówi ,że teraz ma ciężko, a cóż dopiero zapasy sprzed kilku dni roznosić. Sama już nie mogę się doczekać Twojego aparaciku.:multi: Moniś , zaglądałaś do swojego topiku na Off-ie?:roll: Quote
Moniś Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 Alka napisał(a):cześć Monisiu!:multi: Wiesz, wczoraj rozmawiałam z naszą listonoszką i oni wogóle nie strajkowali, owszem popierają strajk ale normalnie pracuję i ... czekają na generalny...:cool3: mówi ,że teraz ma ciężko, a cóż dopiero zapasy sprzed kilku dni roznosić. Sama już nie mogę się doczekać Twojego aparaciku.:multi: Moniś , zaglądałaś do swojego topiku na Off-ie?:roll: Cześć Ala :multi: A wiesz, że ja się wczoraj wybrałam na pocztę, bo ciotka mi powiedziała, że strajkują, no więc mówię, że przejdę się i zapytam co z tymi przesyłkami- patrzę!:-o a listonosz idzie (tylko nie z mojego osiedla):cool3: Więc mówie, że sie wracam do domu, bo jak pójde na tą pocztę to babka pomyśli, że oszalałam :evil_lol: Wróciłam i za jakieś dwie godzinki listonosz przyszedł :razz: Szkoda tylko, że aparat nie wysłany przez pocztę, tylko przez jakiegoś kuriera, który do tej pory mógł już przejechać pół Polski, a do mnie jakoś nie trafił :roll: Facet ma na aukcji, że zastrzega sobie wysyłkę do 21 dni, więc nim nie minie 21 dni nie mogę się o nic upomnieć... - tylko cierpliwie czekać. Do topicu zaglądałam- bannerek Ci zrobię przy czasie ;) Nie przeczytałaś tam mojego postu, że zgłosiłam topic moderatorowi do skasowania. Czekam teraz na usunięcie. Quote
Kasia Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 cześć :lol: tapetka jest cudna, nie chcę nic w niej zmieniać, no może tylko jak byś mogła to zrób to tło bardziej zielone, ok? chodzi mi o to, aby nie było takie jasne ;) ja Ci wczoraj pisałam na gg, dostałaś coś?? Quote
Moniś Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 [quote name='fidelek2']cześć :lol: tapetka jest cudna, nie chcę nic w niej zmieniać, no może tylko jak byś mogła to zrób to tło bardziej zielone, ok? chodzi mi o to, aby nie było takie jasne ;) ja Ci wczoraj pisałam na gg, dostałaś coś?? tak? Odpisałam Ci Kasiu na gg, ale pewnie jak zwykle nie doszło:angryy: Musisz zapytać o wywołanie Ali Tuffikowej, bo ona ostatnio wywoływała, to Cię pokieruje co i jak ;) Quote
Alka Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 tapetka cudna :loveu::loveu::loveu: a jaki jest orygnalny wymiar?:roll: bo jeżeli coś ponad 1000 to proponowałym mniejsze niż 30x20, bo właśnie ja mam takie i jak już pisałam nieco rozmazane... Quote
Kasia Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='Moniś'] tak? Odpisałam Ci Kasiu na gg, ale pewnie jak zwykle nie doszło:angryy: Musisz zapytać o wywołanie Ali Tuffikowej, bo ona ostatnio wywoływała, to Cię pokieruje co i jak ;) dokładnie tak :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: dziękujemy!!!!!!! Quote
Moniś Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 fidelek2 napisał(a):Moniczko, jaki jest jej wymiar? 1024x768 :roll: Quote
Kasia Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Alu, to w jakich rozmiarach mam ja wywołać aby nie była rozmazana...??? :roll: Quote
Alka Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 mam fotki w antyramie.(bez szybki niestety:angryy:) Wyjęłąm szybkę ,położyłam na kanapę i zmieniam sobie zdjęcia.Wołam TŻ czy ładnie , a on usiadł z impetem prosto na szybę...:diabloti: i poszła w drobny mak...:diabloti: i Quote
AlKil Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 dzień dobry! jakie ładne tapetki!!!:loveu: Quote
Moniś Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 [quote name='Alka'] mam fotki w antyramie.(bez szybki niestety:angryy:) Wyjęłąm szybkę ,położyłam na kanapę i zmieniam sobie zdjęcia.Wołam TŻ czy ładnie , a on usiadł z impetem prosto na szybę...:diabloti: i poszła w drobny mak...:diabloti: i hahahahahahahha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alu rozbawiłaś mnie do łez hahahahaha ;) Super się prezentuje :lol::lol: Quote
Moniś Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 AlKil napisał(a):dzień dobry! jakie ładne tapetki!!!:loveu: Witamy :multi: i dziękujemy za kompelenciki :lol::multi: Quote
Recommended Posts