Kasia Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Moniś napisał(a): Kasiu, ale ja nie wiem czy one w ogóle się nadają do pokazania :evil_lol: nadają, nadają ;) A jak Mod mnie pogoni, że zakładam kolejny topic na ten sam temat? :roll: Nie wydaje mi się aby Mod Cie pogonił ;) po to to jest, żeby zakładać kolejne wątki!!! A najlepiej to się z tym prześpij do jutra ;) potem wstań, wyjdź z Noddusiem, wróć, siądź na dogo i załóż wątek a ja złożę zamówienie ;);) Quote
Moniś Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 fidelek2 napisał(a):nadają, nadają ;) Nie wydaje mi się aby Mod Cie pogonił ;) po to to jest, żeby zakładać kolejne wątki!!! A najlepiej to się z tym prześpij do jutra ;) potem wstań, wyjdź z Noddusiem, wróć, siądź na dogo i załóż wątek a ja złożę zamówienie ;);) Haha! Jesteś niesamowita Kasiu! w takim razie chyba zaraz założę ten wątek ;) Quote
Kasia Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Moniś napisał(a): Haha! Jesteś niesamowita Kasiu! w takim razie chyba zaraz założę ten wątek ;) Ma sie rozumieć..:evil_lol: Quote
Sonix Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Zakładaj ;) Mozesz jako pokaz swoich dzieł wkleic moj banner :D:D Mowie ci, bedziesz miala mase zamówień! :D:D Quote
Moniś Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Założyłam- wszystko przez Was- namówiłyście mnie! o mamo! :roll::roll::placz::evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Już Ci Moniś współczuję - niebawem nie będziesz mieć wolnej chwili bo tyle zamówień będzie :evil_lol: Quote
Moniś Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Już Ci Moniś współczuję - niebawem nie będziesz mieć wolnej chwili bo tyle zamówień będzie :evil_lol: Jakoś nie ma ruchu w tym moim topicu :roll: Pewnie się bannery nie podobają... ;) 4 godzina, a już tak ciemno :roll: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Moniś napisał(a):4 godzina, a już tak ciemno :roll: No niestety, wkońcu zima idzie... Quote
Teklunia Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Czeeeeść :multi: kope lat :) Widze, że interes otworzyłaś ;) Quote
Zuza96 Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Heeeej ! Ten jorkus to juz naprawde mnie zachwyca:loveu::loveu::loveu: Moniś-a jakie śliczne bannerki robisz :multi: :loveu: Quote
Moniś Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 Teklunia napisał(a):Czeeeeść :multi: kope lat :) Widze, że interes otworzyłaś ;) Kasiu taki interes to nie interes :evil_lol: Zuza96 napisał(a):Heeeej ! Ten jorkus to juz naprawde mnie zachwyca:loveu::loveu::loveu: Moniś-a jakie śliczne bannerki robisz :multi: :loveu: Heeej! Cieszę się, że Noddulek Ci się spodobał :loveu: no i bannerki oczywiście też :cool3: Jaka pogoda u Was Kochani?' Też tak szaro i smutno jak u nas?:roll: Quote
madziasto4 Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Moniś napisał(a):Jaka pogoda u Was Kochani?' Też tak szaro i smutno jak u nas?:roll: Też..... :shake: Mały śpi, Masterowi też się udzieliło :evil_lol: I ogólnie śpiąco u nas :roll: Quote
Moniś Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 madziasto4 napisał(a):Też..... :shake: Mały śpi, Masterowi też się udzieliło :evil_lol: I ogólnie śpiąco u nas :roll: U nas identycznie, Noddy wtulony w koc śpi z moją mamą ;) A ja ide zaraz szykować mu obiad ;) Quote
madziasto4 Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Moniś napisał(a):U nas identycznie, Noddy wtulony w koc śpi z moją mamą ;) A ja ide zaraz szykować mu obiad ;) O to zaraz zapachy jedzonka wyciągną go z łóżka :lol: Quote
Moniś Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 madziasto4 napisał(a):O to zaraz zapachy jedzonka wyciągną go z łóżka :lol: a skąd :evil_lol: nos tak wtulił w koc ze nic nie czuje :evil_lol: Quote
Alka Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Moniś napisał(a): Jaka pogoda u Was Kochani?' Też tak szaro i smutno jak u nas?:roll: Hej! Moniś , u nas też szaroburo... jakoś nie mogę się pozbierać , wciąż rozmyślam o Bajanku :-(, biedna ta Małgosia ...:-( Miałam jakieś fotki zapodać do Tuffikowej galerii ale mi się nie chce.:shake: Quote
Moniś Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 Alka napisał(a):Hej! Moniś , u nas też szaroburo... jakoś nie mogę się pozbierać , wciąż rozmyślam o Bajanku :-(, biedna ta Małgosia ...:-( Miałam jakieś fotki zapodać do Tuffikowej galerii ale mi się nie chce.:shake: Yhy..., ja też cały czas myślę o nich i nie mogę uwierzyć :shake:, że Bajanka już nie ma.. :-( Strasznie Im współczuję... :shake: Quote
Alka Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Moniś napisał(a):Yhy..., ja też cały czas myślę o nich i nie mogę uwierzyć :shake:, że Bajanka już nie ma.. :-( Strasznie Im współczuję... :shake: taki młody, piękny pies ... i takie tragiczne okoliczności :-(:shake: jak przytulam mojego futrzaka i pomyśle o Bajanku to zaraz łzy mi się cisną do oczu...:-( Quote
Moniś Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 Alka napisał(a):taki młody, piękny pies ... i takie tragiczne okoliczności :-(:shake: jak przytulam mojego futrzaka i pomyśle o Bajanku to zaraz łzy mi się cisną do oczu...:-( nie potrafię wyobrazić sobie siebie w takiej sytuacji... każdy z nas by chciał, że psinek żył jak najdłużej.... ehhhh... :-( los bywa bardzo niesprawiedliwy.... Quote
Moniś Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 Alka napisał(a):w ramach rewanżu :oops: ale extraaaaaa :multi::multi::-o Dzięki Aluś :loveu::loveu::loveu: A co Mani na tapetke powiedziała? ;) Quote
Alka Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Moniś napisał(a):ale extraaaaaa :multi::multi::-o Dzięki Aluś :loveu::loveu::loveu: A co Mani na tapetke powiedziała? ;) nie ma za co :multi:, cała przyjemnośc po mojej stronie :loveu: Mani bardzo tapetka się spodobała.Tak jak pisałam w środę będzie wywołana i powiesimy na ścianę,:multi: poprzednią także :multi: Monisiu, zdolna jesteś , gratuluję :multi::multi::multi: Quote
Alka Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Moniś , sorry ,że nie odpisałam na PW, ale nie było mnie w domu...:shake: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Cóż za yorkowe rozmowy sie tu tocza ;) witam, witam ;) Quote
Moniś Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 Alka napisał(a):nie ma za co :multi:, cała przyjemnośc po mojej stronie :loveu: Mani bardzo tapetka się spodobała.Tak jak pisałam w środę będzie wywołana i powiesimy na ścianę,:multi: poprzednią także :multi: Monisiu, zdolna jesteś , gratuluję :multi::multi::multi: Super :multi: Miło słyszeć, że moje "dziełka" zostaną umieszczone w Waszym mieszkaniu :cool3: A widziałaś to? Strasznie mi się podoba- wczoraj zrobiłam :eviltong: Quote
Recommended Posts