nikusia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Monisiu, A u jakiego użytkowniiikaaa robiony? :cool3::evil_lol: Quote
Moniś Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Sonix napisał(a):Chyba żartujesz! Najlepszy jaki widziałam na dogo :shock: Ps. ja sie nie podlizuje, ale gdzies małą nadzieje mam, ze i mi zrobisz zimowy :evil_lol: Haha :lol: dzięki- cieszę się, że się podoba :multi: Jak będę mieć przypływ weny i czasu to pewnie, że zrobię :multi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 "Sonix" napisał(a):Chyba żartujesz! Najlepszy jaki widziałam na dogo :shock: I jeszcze rymy ma :cool3: Quote
Moniś Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 nikusia napisał(a):Monisiu, A u jakiego użytkowniiikaaa robiony? :cool3::evil_lol: A no takie info to tylko na PW ;) pinczerka_i_Gizmo napisał(a): I jeszcze rymy ma :cool3: taaa, wymyślone na poczekaniu ;) Quote
nikusia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 W takim razie bardzo poproszę pw :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 "Sonix" napisał(a): Pinczerko, nie przez przypadek tylko przez Sońską galerie zapewne No a jak... ;) Sonia z właścicielką jednoczą ludzi :evil_lol: Quote
Moniś Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Ja już mówię D O B R A N O C ! [SIZE=2]Do jutra! ;) Mam nadzieje, że nie dowali w nocy śniegu :evil_lol: Bo Nodi już ledwo łazi :evil_lol: Quote
Moniś Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Witamy! Śnieżku u nas nie ubyło :eviltong: chce ktoś? :evil_lol: Ajjjjjjjjj, biegnę z Nodim na dwór, bo mi tu mruczy :mad: Miłego dzionka! :multi: Quote
nikusia Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 CZeść Moniś! :multi::multi: Żeby mojemy się tak chciało na spacer teraz biegać... Trzęsidoopka mała... :lol: Quote
Moniś Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 nikusia napisał(a):CZeść Moniś! :multi::multi: Żeby mojemy się tak chciało na spacer teraz biegać... Trzęsidoopka mała... :lol: Cześć Weroniczko:multi: No nie wiem kto ma lepiej :evil_lol: Ja jak wyjde z Nodim na dwór, to nie moge go potem zaciągnąć do domu:evil_lol: Spędziłby cały dzień na dworze :mad: Strasznie zimno u nas dzisiaj jest - pogoda nie sprzyjająca na długie spacery:-( Ja zamarzam- w dodatku przeziębiona jestem, a on sie zapiera jak osiołek i nie chce do klatki wejść :evil_lol: Quote
Kasia Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [quote name='Moniś'] Mój śliczny pyszczek :loveu: :loveu: I przeróbka też oczywiście!!!! Monika, widzę że Noddy tak uparty jak Fidlak... też do klatki trzeba go ciągnąć na siłę!!! Trzęsie się z zimna jak osika na wietrze ale i tak do domu nie chce iść :evil_lol: :evil_lol: Quote
Gosiek Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 cześć Monisiu - przeróbeczka sliczna :multi: u mnie dziś wstrętnie na dworku - choć nie aż tak jak wczoraj... lało przeokrutnie i aż mi Axia szkoda było bo biedulek nie lubi deszczu ;) Quote
Moniś Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 [quote name='fidelek2']Mój śliczny pyszczek :loveu: :loveu: I przeróbka też oczywiście!!!! Monika, widzę że Noddy tak uparty jak Fidlak... też do klatki trzeba go ciągnąć na siłę!!! Trzęsie się z zimna jak osika na wietrze ale i tak do domu nie chce iść :evil_lol: :evil_lol: haha, żebyś wiedziała, że uparty :evil_lol: W ogóle teraz chodzi cały czas coś mi tu mruczy, stęka, a ja zupełnie nie wiem o co mu chodzi :oops: Takie coś zrobiłam dla psiaków w potrzebie- zostanie wystawione na aukcje w postaci cegiełki :multi: Cześć Gosiu! U nas za to pada śnieg :angryy: Quote
Kasia Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [quote name='Moniś'] Takie coś zrobiłam dla psiaków w potrzebie- zostanie wystawione na aukcje w postaci cegiełki :multi: i tapetka z kociakiem ;) nie bardzo udana ;) Super!!! Oby udało się zebrać jak najwięcej dla tych bid....!!!;) Quote
Sonix Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Haloha! :lol: Wiec Noody tez taki zimolubny jak Sonia :loveu: Cegiełka super! Quote
Moniś Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Zrobiłam tapetke :P:eviltong::eviltong: Kto chce niech sobie weźmie :oops: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Dzień dobry ;) Zapraszam Noddy`ego do Bielska - tu pogoda jest tak okrutnie deszczowa, że nie chciałoby mu się nawet nosa z domu wytknąć ;) Bardzo ładne przeróbki! Quote
Moniś Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Dzień dobry ;) Zapraszam Noddy`ego do Bielska - tu pogoda jest tak okrutnie deszczowa, że nie chciałoby mu się nawet nosa z domu wytknąć ;) Bardzo ładne przeróbki! O nie nie, za taką pogodę to ja dziękuję :evil_lol: Nie ma mowy :eviltong: Quote
Moniś Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):U Was nadal śnieg? zaczyna deszcz kropic, wszystko przymarza i robi się niezła ślizgawka :-o Quote
Juszes Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 U nas tak samo... śieg zaczyna zamarzać.... a ludzie się ślizgac i wywracać xD Quote
Sonix Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 A u mnie troche popaduje i jak w nocy bedzie mróz to rano na chodniku sie zrobi jajo :/ Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 To ja już chyba wolę ten deszcz - możliwość wylądowania w szpitalu mniejsza :shake: Quote
Alka Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 cześc Moniko! Co u Was ? Jak się macie ? U nas wprawdzie pochmurno ale nie pada.:multi:Ten deszcz był niesamowity, nic tylko podało i padało...:cool3: Z Tuffciem coś dzwinego zaczęło się dziać.:evil_lol:Kiedy lało z nieba nosa z klatki nie wyściubił , szybkie siq i do domku , a teraz chodzi w sobie w najlepsze.Co prawda ma na grzbieciku kubraczek przeciwdeszczowy , ale reszta moknie, ale jemu to nie przeszkadza.Nawet w kałuże włazi co mu się wcześniej nie zdarzało ...:crazyeye: Quote
Recommended Posts