Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Sonix napisał(a):
Chyba żartujesz! Najlepszy jaki widziałam na dogo :shock:
Ps. ja sie nie podlizuje, ale gdzies małą nadzieje mam, ze i mi zrobisz zimowy :evil_lol:

Haha :lol: dzięki- cieszę się, że się podoba :multi:
Jak będę mieć przypływ weny i czasu to pewnie, że zrobię :multi:

Posted

nikusia napisał(a):
Monisiu,
A u jakiego użytkowniiikaaa robiony? :cool3::evil_lol:

A no takie info to tylko na PW ;)

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
I jeszcze rymy ma :cool3:

taaa, wymyślone na poczekaniu ;)

Posted

nikusia napisał(a):
CZeść Moniś! :multi::multi:
Żeby mojemy się tak chciało na spacer teraz biegać...
Trzęsidoopka mała... :lol:

Cześć Weroniczko:multi:
No nie wiem kto ma lepiej :evil_lol: Ja jak wyjde z Nodim na dwór, to nie moge go potem zaciągnąć do domu:evil_lol: Spędziłby cały dzień na dworze :mad:
Strasznie zimno u nas dzisiaj jest - pogoda nie sprzyjająca na długie spacery:-(
Ja zamarzam- w dodatku przeziębiona jestem, a on sie zapiera jak osiołek i nie chce do klatki wejść :evil_lol:

Posted

[quote name='Moniś']

Mój śliczny pyszczek :loveu: :loveu: I przeróbka też oczywiście!!!!

Monika, widzę że Noddy tak uparty jak Fidlak... też do klatki trzeba go ciągnąć na siłę!!! Trzęsie się z zimna jak osika na wietrze ale i tak do domu nie chce iść :evil_lol: :evil_lol:

Posted

cześć Monisiu - przeróbeczka sliczna :multi:

u mnie dziś wstrętnie na dworku - choć nie aż tak jak wczoraj... lało przeokrutnie i aż mi Axia szkoda było bo biedulek nie lubi deszczu ;)

Posted

[quote name='fidelek2']Mój śliczny pyszczek :loveu: :loveu: I przeróbka też oczywiście!!!!

Monika, widzę że Noddy tak uparty jak Fidlak... też do klatki trzeba go ciągnąć na siłę!!! Trzęsie się z zimna jak osika na wietrze ale i tak do domu nie chce iść :evil_lol: :evil_lol:

haha, żebyś wiedziała, że uparty :evil_lol:
W ogóle teraz chodzi cały czas coś mi tu mruczy, stęka, a ja zupełnie nie wiem o co mu chodzi :oops:

Takie coś zrobiłam dla psiaków w potrzebie- zostanie wystawione na aukcje w postaci cegiełki :multi:

Cześć Gosiu!
U nas za to pada śnieg :angryy:

Posted

[quote name='Moniś']
Takie coś zrobiłam dla psiaków w potrzebie- zostanie wystawione na aukcje w postaci cegiełki :multi:

i tapetka z kociakiem ;) nie bardzo udana ;)

Super!!! Oby udało się zebrać jak najwięcej dla tych bid....!!!;)

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Dzień dobry ;)
Zapraszam Noddy`ego do Bielska - tu pogoda jest tak okrutnie deszczowa, że nie chciałoby mu się nawet nosa z domu wytknąć ;)

Bardzo ładne przeróbki!

O nie nie, za taką pogodę to ja dziękuję :evil_lol: Nie ma mowy :eviltong:

Posted

cześc Moniko!
Co u Was ? Jak się macie ?
U nas wprawdzie pochmurno ale nie pada.:multi:Ten deszcz był niesamowity, nic tylko podało i padało...:cool3:
Z Tuffciem coś dzwinego zaczęło się dziać.:evil_lol:Kiedy lało z nieba nosa z klatki nie wyściubił , szybkie siq i do domku , a teraz chodzi w sobie w najlepsze.Co prawda ma na grzbieciku kubraczek przeciwdeszczowy , ale reszta moknie, ale jemu to nie przeszkadza.Nawet w kałuże włazi co mu się wcześniej nie zdarzało ...:crazyeye: