Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć Dziewczyny! :multi:

Nie macie pojęcia jaka śnieżyca u nas :crazyeye: Pada doslownie od rana i to coraz większy :evil_lol: Kto chce troszkę śniegu- prześle @ :evil_lol:

Mnie jakaś grypa dopada, katar taki mam aż mi nos zatyka :angryy:

Przed wczoraj do mojego TZa przybłąkał się kociak i rodzice jego postanowili, że sie nim zaopiekują :lol: Chwilkę u nich pobył a Tz mówi, że już ładnie się do kuwety załatwia ;) No i chcą pojechać z nim do jakiegoś dobrego weta zaszczepić itp. I pytanie - jakiego weta poleciacie z Wrocławia? ;) Kociak jeszcze nie ma imienia, ale pokaże jak wygląda:

Lecę z Noddusiem na dworek- może potem wrzuce jakieś fotki, ale on sie tak kręci, że ciężko go złapać tym telefonem :-(

Miłej niedzieli! :multi:

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Juszes napisał(a):
U nas takie wielgahne pżlatz sniegu padaja! :multi::multi::multi:

U nas też :cool3: Blisko siebie mieszkamy, więc mamy podobnie :cool3:

Posted

Cześć Moniczko :multi:

U Was zima a do nas wróciła prawdziwa jesień ;) od samego rańca leje i nic nie zapowiada aby przestało :shake: To ja już bym wolała taka prawdziwą zimę, bo w taki deszcz to ani z fidlakiem mi sie nie chce wyłazić.......

Mam fajne fotki Fidlaka w tym bezrękawniku Lukaszka ale nie potrafię ich zrzucić do kompa :placz: coś nam aparat szwankuje albo kabel :roll::roll:

Posted

Cześc Kasiu!
To weź tam coś tam pokombinuj może zadziała :razz:
My właśnie byliśmy na dworku, śniegu jest multum:roll: Nodi takie nury daje, że szok :crazyeye: Ale nie chce go długo trzymac teraz w tym śniegu, bo znów gardełko nam zachoruje- tfu tfu.
Fotki cięzko mi cyknąc bo Nodi strasznie szaleje i przodem w ogóle nie moge go złapać, wstawie to co chociaż troche się nadaje;)

śniegu mamy równo z krawężnikiem, w niektórych miejsca już nawet więcej - mi po kostki :-o

podlewamy :evil_lol:

i widok z okna

Posted

[quote name='Teklunia']ojej, Moniś, jaka straszna, sroga, groźna, smutna zima u Was :shake:

[quote name='Alicjarydzewska']a u nas już po zimie:cool3:od rana pada deszcz

Proszę bardzo :evil_lol:

Posted

Monia czyli co u Was nadal śniżyk pruszy??
U nas już czarno na drogach, po sniegu ani śladu nie ma, ale za to jest mokro i brzydko i fe fe fe :placz: Jak ja nie lubię takiej pogody :placz:

Noddulek cudniasty, wiesz chciałabym zobaczyć go tak na fotce obionej cyfrówką bo pewnie oddałyby lepiej te jego złociutkie kolorki :loveu: Zapuszczacie włoski przy mordce? Mi mama za każdym razem marudzi, zebym je podcięła no i ostatnio tak zrobiliśmi hihih :lol:

Posted

Cześć Daga! :D

No jak widzisz u nas śniegu po pachy :evil_lol: Możesz sobie wziąć trochę :evil_lol:

Włosków na pysiu nie zapuszczamy, niedawno miał podcinane, ale juz mu odrosły- na dniach znów mu podetne:cool3:

Posted

[quote name='Moniś']Cześć Daga! :D

No jak widzisz u nas śniegu po pachy :evil_lol: Możesz sobie wziąć trochę :evil_lol:

Włosków na pysiu nie zapuszczamy, niedawno miał podcinane, ale juz mu odrosły- na dniach znów mu podetne:cool3:

śniegu to ja nie kcem, ale ze słoneczka chętnie bym skorzystała :loveu:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']śniegu to ja nie kcem, ale ze słoneczka chętnie bym skorzystała :loveu:'

nie posiadamy :placz::placz: ciemno jest, tylko śnieg blasku dodaje ;)

Posted

Marta_Ares napisał(a):

ale sliczny Noddy, swietny ma kubraczek i jak pasuje do niego:loveu: :loveu: :loveu:

Weszlam tu poniewaz zaintersowal mnie piekny baner i psiaczek:loveu:

Witaj Martusiu! :multi:
Cieszymy się, że do nas wpadłaś :loveu:
Dziękujemy za komplementy i zapraszamy częściej -oddwdzięczymy się :multi:

Juszes napisał(a):
Le biało tu się zrobiło! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: U nas to śniegu w niektórych miejscach nawet po kolana! :crazyeye::crazyeye:

U nas też :diabloti: w niektóre miejsca jak Noddy wskoczy to ledwo się wygramoli :evil_lol:

nikusia napisał(a):
Moniś,
jaki śliczny kubraczek! :loveu:
Wyjawisz mi gdzie kupiłaś? :cool3:

Cześć Weroniczko!
Kombinezon kupiłam na allegro- szyty na miarę ;)

Posted

Dziendobrek :D:D:D
Kto ci zrobił taki świetny banner? :shock: Nooduśowa bluza super :loveu:
Pinczerko, nie przez przypadek tylko przez Sońską galerie zapewne :evil_lol: :evil_lol:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Przez przypadek trafiłam na bardzo interesującą galerię... Noddy świetnie wygląda w kubraczku ;) I wogóle się zimna nie boi :cool3:

Będę wpadać częściej - dziękujemy za odwiedziny u nas w galerii! :)

A pewnie, że częściej zapraszamy :multi:
Noddy się zimna nie boi jak trochę pobiega, bo inaczej to sie telepie jak galareta :eviltong:

Sonix napisał(a):
Dziendobrek :-D:-D:-D
Kto ci zrobił taki świetny banner? :shock: Nooduśowa bluza super :loveu:
Pinczerko, nie przez przypadek tylko przez Sońską galerie zapewne :evil_lol: :evil_lol:

Witamy, witamy! :multi:
Bannery robię sobie sama ;) Jeszcze nie są najlepsze, ale chyba też nie najgorsze ;)

Posted

Chyba żartujesz! Najlepszy jaki widziałam na dogo :shock:
Ps. ja sie nie podlizuje, ale gdzies małą nadzieje mam, ze i mi zrobisz zimowy :evil_lol: